Mz Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
10 Mart 2012, 01:02
dtex adlı üyeden alıntı
hocam bu bildiğin geri gidiyor ya :D dikkatli ol hocam :D
biz de yan yan gidiyor demedikki abi...
Reklamlar
-
10 Mart 2012, 19:48
hamamönündeki bayraktar ticarete gittim karburatör yokmuş, baktım bu arka tekere takılan yan sehbadan var ondan aldım birtane
-
10 Mart 2012, 20:04
Yiba çarşısında başkent motor var... Hüseyin..Bir de ona sor... Onda yoksa bile nerden bulursun sana fikir verebilir...
sinan adlı üyeden alıntı
hamamönündeki bayraktar ticarete gittim karburatör yokmuş, baktım bu arka tekere takılan yan sehbadan var ondan aldım birtane
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
11 Mart 2012, 10:59
merhaba arkadaşlar mz 251 motorumun çalıştırma ayağı kırılıp bozuluyo hep ne yapabilirim ilginize teşekkür ederim.selamlar...
-
11 Mart 2012, 14:49
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Yiba çarşısında başkent motor var... Hüseyin..Bir de ona sor... Onda yoksa bile nerden bulursun sana fikir verebilir...
Alp abi yiba çarşısına gitmiştim heryerini dolaştım orada yok çin malı motosikletlerden başka bişey yok...teşekkürler
-
11 Mart 2012, 15:23
hamdi76 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar mz 251 motorumun çalıştırma ayağı kırılıp bozuluyo hep ne yapabilirim ilginize teşekkür ederim.selamlar...
Çalıştırma kolunun neresi kırılıyor?Eğer bastığınız yer kırılmışsa yenisini almalı veya olabilecekse kaynakla halletmelisiniz.En iyisi yenisini almaktır.Tahmin üzerine yazdım bunu.Kırılan bozulan yer neresi ise resimle anlatırsanız iyi olur.
-
11 Mart 2012, 16:42
sinan adlı üyeden alıntı
Alp abi yiba çarşısına gitmiştim heryerini dolaştım orada yok çin malı motosikletlerden başka bişey yok...teşekkürler
girişin bir üst katında başkent motosiklet var..Hüseyin... Ona sordun mu?
Bir de yıba dan dışkapıya gelirken ulus motor var... Hala duruyorsa onda vardır mz parçaları...
-
12 Mart 2012, 03:57
girişin bir üst katında başkent motosiklet var..Hüseyin... Ona sordun mu?
Bir de yıba dan dışkapıya gelirken ulus motor var... Hala duruyorsa onda vardır mz parçaları...
bu tarif ettiğin yerleri biliyorum abi ama yok, bu yiba çarşısında arka fren balatsını bile zor bulmuştum...
-
12 Mart 2012, 16:36
Ustalarım hepinizden allah razı olsun , az önce topladım motorsikleti , aküyü , karbiratörü , depoyu felan söküp temizlemiştim hatırlarsanız topladım ve takır takır çalıstı çok teşekkür ederim hepinize motorsikletten hiç anlamıyordum sayenizde birseyler ögrendim sagolun
-
12 Mart 2012, 21:10
Sinan arkadaş ankaranın neresindesin ben gölbaşındayım
-
12 Mart 2012, 21:50
dtex adlı üyeden alıntı
Ustalarım hepinizden allah razı olsun , az önce topladım motorsikleti , aküyü , karbiratörü , depoyu felan söküp temizlemiştim hatırlarsanız topladım ve takır takır çalıstı çok teşekkür ederim hepinize
motorsikletten hiç anlamıyordum sayenizde birseyler ögrendim sagolun
güle güle kullan abıcım...
-
12 Mart 2012, 22:43
sinan adlı üyeden alıntı
bu tarif ettiğin yerleri biliyorum abi ama yok, bu yiba çarşısında arka fren balatsını bile zor bulmuştum...
Beypazarında murat usta diye biri var ama teli falan yok...
Eğer yolun düşerse bir araştır...
Onun elinde çok mz parçası vardı birzamanlar....
-
13 Mart 2012, 14:52
eko29 adlı üyeden alıntı
Sinan arkadaş ankaranın neresindesin ben gölbaşındayım
ben Kazan tarafına yakınım
Beypazarında murat usta diye biri var ama teli falan yok...
Eğer yolun düşerse bir araştır...
Onun elinde çok mz parçası vardı birzamanlar....
eyvallah abi sağol
-
17 Mart 2012, 03:28
-
18 Mart 2012, 08:54
Selamlar, 98 model 125 cc MZ almak üzereyim. Marş motoru bozuk. Acaba Kanuninin herhangi 125lik marş motoru uyar mı? Yedek parça konusu sıkıntılı mıdır? Bir de 4 zamanlı olmasının artıları eksileri nelerdir acaba?
-
18 Mart 2012, 23:13
mz 251 motoru marşlı (elektrikli) çalıştırma yaptırmak istiyorum nasıl olur, yardımcı olur musunuz selamlar...
-
18 Mart 2012, 23:55
hamdi76 adlı üyeden alıntı
mz 251 motoru marşlı (elektrikli) çalıştırma yaptırmak istiyorum nasıl olur, yardımcı olur musunuz selamlar...
Üzgünüm ama yaptıramassın... Motor bloğu volan dişlisine müsait değil...
Daha önceleri de konuşulmuştu...
-
19 Mart 2012, 01:47
Videolar çok güzeldi.Son video hüzünlü maalesef:(
---------- Post added at 01:47 ---------- Previous post was at 01:30 ----------
MZ Doğu batı birleşiminden sonra devlet elinden çıkarılmak zorunda kalınarak Kuralkana geçti.Kendi açımızdan sevindirici gibi olsada bu durum markanın ölümüne neden oldu.Marka kendini yenleyemedi.Bu süre zarfında dört zamanlı az yakan çin motorları piyasayı işgal etmişti bile.Firma tercihini bu yönde kullnamak zorunda kaldı haliyle.Söylenilene göre üretilen her motor için Kurlakan-Kombassan grubu MZ e ödeme yapıyordu.Yeni piyasa oluşumları sonucunda MZ bu gruptanda çıktı.Benim bilgim Malezyada isim hakkının kaldığı şeklinde.
Şunuda belirteyimki;20 yıllık motorumda ki kaliteyi şimdi çok motorda göremiyorum.Hatırasına ,itina ile saklıyor ve kullanıyorum.
-
19 Mart 2012, 22:23
Mz etz 251 motorum var marş pedalı boşa cıkıyor yani motoru cevirmiyo neden olabilir ???
-
19 Mart 2012, 23:53
Dişlisi sıyırmıştır... Başka şeyden yapmaz...
Mzetz251 adlı üyeden alıntı
Mz etz 251 motorum var marş pedalı boşa cıkıyor yani motoru cevirmiyo neden olabilir ???
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler