Mz Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Haziran 2011, 00:49
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
-
24 Haziran 2011, 01:07
Bana motosiklete binme diyen tüm dünyaya 2006 yılında karşı çıktım. Çok uzun bir süre olmasada artık motosikletçiyim ve iyiki karşı çıkmışım diyorum. Kanuni cheatah kros motosiklet ile başladım. Kros iyi bir seçimdi fakat firma çok yanlış olmuş. Acı tecrübelerle öğrendim. Şimdi MZ'e heves sardım. Hatta rüyama da girdi. Ufak tefek tamirat teşhis falan yapabiliyorum. Fakat ustalığım kötü; o yüzden İZMİR'de MZ'den iyi anlayan ve meslek ahlakı iyi bir motosiklet tamircisi arıyorum. Motosikleti bir ay içinde almayı düşünüyorum. Usta ve yedek parça bulabileceğim yer konusunda bana yardımcı olursanız aranıza katılmak istiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
-
24 Haziran 2011, 13:52
hürkan aramıza hoşgeldin , ilk aldığımda motorumu diyordum ki bu baş belasıyla ne yapıcam çünkü çin motorlarından geçme biri olarak gerçek bir motor sahibi olucaktım şimdi diyorum ki iyiki mz almışım müthiş bir ses ve gerçek bir motor ben izmirliyim ama işim ve eşim dolayısı ile alaşehir de oturuyorum hafta sonları hariç parça konusunda burda yeteri kadar var sıkışırsan alaşehirden tedarik edebiliriz
DÖRT TEKERDEN VAZGEÇTİK İKİ TEKERİ Bİ DENEYELİM DEDİK
-
25 Haziran 2011, 02:53
Merhaba Arkadaşlar ,Sevgili MZ dostları Artık bende 2000 model 20621 km de olan etz 251 im ile Ankaradan aranıza katılmış bulunmaktayım birde sorum var motor 2500 devire kadar cansız ve isteksiz ama 2500 devirden sonra adeta fırlıyor aldığım kişi benzin ayarı kısık dedi nasıl düzeltebilirim birde yokuşlarda zor çekiyor gazı çok verincede şahlanma problemi olur bunları nasıl düzeltirim anlatırsanız kendim yaparım ilk kez biniyorum MZ ye teşekkürler
-
25 Haziran 2011, 13:40
eko29 adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar ,Sevgili MZ dostları Artık bende 2000 model 20621 km de olan etz 251 im ile Ankaradan aranıza katılmış bulunmaktayım birde sorum var motor 2500 devire kadar cansız ve isteksiz ama 2500 devirden sonra adeta fırlıyor aldığım kişi benzin ayarı kısık dedi nasıl düzeltebilirim birde yokuşlarda zor çekiyor gazı çok verincede şahlanma problemi olur bunları nasıl düzeltirim anlatırsanız kendim yaparım ilk kez biniyorum MZ ye teşekkürler
Kardeş aramıza hoş geldin, bahsettiğin sorunlar benzin ayarı ile ilgili gibi duruyor. MZ'de yeni olduğun için en güzeli bir ustaya ayarlatman çok sağlıklı olacaktır.
Ayrıca ustamız Alp Tunay bey senin bu sorununla ilgili daha doyurucu bir açıklama yapacaktır mutlaka, sen Alp beyin mesajını bekle, onun koyduğu teşhis tam isabet olacaktır. Selamlar, güle güle kazasız kullan motorunu.
[COLOR="Magenta"][I][B]LÜTFEN DAHA YAVAŞ, ÇÜNKÜ YAŞAMAK ÇOK GÜZEL.[/B][/I][/COLOR]:rendeer:
-
25 Haziran 2011, 13:44
hürkan adlı üyeden alıntı
Bana motosiklete binme diyen tüm dünyaya 2006 yılında karşı çıktım. Çok uzun bir süre olmasada artık motosikletçiyim ve iyiki karşı çıkmışım diyorum. Kanuni cheatah kros motosiklet ile başladım. Kros iyi bir seçimdi fakat firma çok yanlış olmuş. Acı tecrübelerle öğrendim. Şimdi MZ'e heves sardım. Hatta rüyama da girdi. Ufak tefek tamirat teşhis falan yapabiliyorum. Fakat ustalığım kötü; o yüzden İZMİR'de MZ'den iyi anlayan ve meslek ahlakı iyi bir motosiklet tamircisi arıyorum. Motosikleti bir ay içinde almayı düşünüyorum. Usta ve yedek parça bulabileceğim yer konusunda bana yardımcı olursanız aranıza katılmak istiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
tepecikte cilli yaşar var mz ustası
-
25 Haziran 2011, 18:30
-
25 Haziran 2011, 20:11
Çok teşekkür ederim zaten benimde aklıma 2 zamanlı olmasından ötürü max. tork deviri yüksek olduğundan çekmediğini de düşünmüştüm 4 zamanlıdan 2 zamanlıya geçince alışmaya çalışıcaz En kısa süredede resim eklerim aksilik ya bugün lastik patladı
-
25 Haziran 2011, 20:36
mehonium adlı üyeden alıntı
hürkan aramıza hoşgeldin , ilk aldığımda motorumu diyordum ki bu baş belasıyla ne yapıcam çünkü çin motorlarından geçme biri olarak gerçek bir motor sahibi olucaktım şimdi diyorum ki iyiki mz almışım müthiş bir ses ve gerçek bir motor ben izmirliyim ama işim ve eşim dolayısı ile alaşehir de oturuyorum hafta sonları hariç parça konusunda burda yeteri kadar var sıkışırsan alaşehirden tedarik edebiliriz
Evet alaşehirden tedarik edeceğimiz parça var Ön fren müşürü varsa alabilirmisin
-
27 Haziran 2011, 20:07
Hoşbulduk teşekkürler.
-
28 Haziran 2011, 03:27
siteyi kuran arkadaşın emeğine sağlık nevşehirden 301 ci kapadokyadan mz ci arkadaşlara slm olsun
-
28 Haziran 2011, 11:00
çallı mesajını şimdi gördüm Ön fren müşürü soracam kardeşim burda kader motor var fena değil parça ağı ....
DÖRT TEKERDEN VAZGEÇTİK İKİ TEKERİ Bİ DENEYELİM DEDİK
-
28 Haziran 2011, 17:57
çallı mesajını şimdi gördüm Ön fren müşürü soracam kardeşim burda kader motor var fena değil parça ağı ....
Tamam abi varsa al sen.İzmire geldiğinde getirirsin hem tanışmış oluruz.
-
29 Haziran 2011, 01:21
kontak anahtarini acik unutmussum motor calismiyor bobinden supheleniyorum acaba bobinlerin hepsi aynimi illaki mz bobini olmasi sartmi biraz parcalar zor bulunuyor selam
-
29 Haziran 2011, 02:14
-
29 Haziran 2011, 21:15
alp kardes sagolasin ilk aklima gelen bobin olmustu dokundugumda elim fena yandi yinede ben bobin le beraber platinide siparis edeyim yani saglam isime bakayim
-
29 Haziran 2011, 23:36
-
01 Temmuz 2011, 00:49
söztürk adlı üyeden alıntı
tepecikte cilli yaşar var mz ustası
teşekkürler. Eski motorun satışında problem çıktı. 500 tl'ye verdim adam gariban çıktı masraf edemem dedi bende geri aldım. Bu gidişle tescilini iptal edip hurdacıya satacam. inşallah sezon kapanmadan MZ alabilirim. Tekrar teşekkürler.
-
01 Temmuz 2011, 23:43
slm bende kanuni200 racer var.. motorla gezdikden bi süre sonra stop ettiğimde bir daha çalışmıyor iyce dinlendiğinde bu 1 - 2 saat sonrafalan çalışıyor.. ateşleme sisteminde hepsi yeni orda sorun yok bucu ateşliyor ama bana kalırsa kalbiratörde bir sorun var sizce pislik olabilirmi motr rolantte çalışıyo ama kaza basınca yemiyor sitop ediyor bu arzayı nasıl onarabilrm..
-
02 Temmuz 2011, 20:44
selam on fren balatalari nasil degisiyor bilen varmi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler