hayırlı olsun kardeşim
kazasız belasız
hayırlı olsun kardeşim
kazasız belasız
[B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
[B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]
scooter da ya BWS yada ACTİVA ben BWS almasaydım ACTİVA ALaCAKTIM
Yamahaşk 😍
bende inşallah yarın alıcam . dua edin arkadaşlar birzcık param eksik bir yerlerden cevap bekliyorum
Arkadan vuran suçludur...
Bedeli Öteki tarafta ödemek kaydıyla kabul edilmiştir.
ben motoru aldım üzerinden 4 gün geçti hala cevap yazılmamış bu arada
nasıl bi cevap beklıyosun arkadasım anlamadım
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
tıcaretısyen kardesım allah gonlune gore versın
bugun 50 km yol yaptım ama canım burnumdan geldı motor 70ı gectıkten sonra sapıtıyo hem cok bagırıyo hemde kontrolsuzlesıyo on tarafı genede guzel bı gezi oldu tek basına nekadar guzel oluyorsa tabıkı
motorum şu an daha 300 km de rodaj diye sıkıştırmadım. ama bende bir ankara şereflikoçhisar 140 km yok planlıyorum bakımdan sonra inşallah. şu an için memnumum neden dersen? mondialden sonra buna geçmek babambaşka oldu. bakalım deneyecez
arkadasım actıva olsun 2003 olsun ama japon olsun untuma ... sakın cın mallarına gırme yoksa basını cook agırtır:( kolay gelsın
evet activacılar neredesiniz
kıs geldı sabahları zor calısıyo artık sübap ayarı zamanı geldi
bu sübab ayarını acıklasanda bizde beatlere yapsak benimkide zor calısıyo artık
arkadasım merhaba bende 2005 model beat var.13000km de.perıyodık bakım harıcı hıc bır masraf yapmadım.(aku harıc).zarar etmezsın.buyultmek ıstedıgınde hemen satarsın.haa orjınal lastıklerı sert kayıyor.degıstırırsen senın yararına yol tutusu hemen degısıyor.
slm babam bugün honda activa aldı 2007 model ve peşin 1900 ytl motorun alım satıma kaç para çıkıyor yazarmısınız
arkadaşlar activamla konya dan antalya ya inmeyi düşünüyorum , motor şişecek diye korkuyorum ama yolda 2-3 kere dinlendirirsen problem olmaz diyorlar , motorda hiç bir problem yok , 270 km. yi sizce bulabilirmiyim .
activa topluyorum ama service manual lazım elinde olan var mı ?
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
internetten ben cok araştırdım elimde bulunsun diye ama bulamadım,, heralde bende sorun vardı,,
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
yok ya sende sorun yok. internette bende bulamadım ne biçim iş anlamadım. scv 100 olarak da aradım cıks olmadı. neyse artık kafamıza göre toplucaz bi şekilde
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
activacı yok mu ?
bi sen bi ben varız heralde
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)