Honda Activa bilgi paylaşımı
Reklamlar
-
bir motorcu abimiz şöyle bi benzetme yapmıştı
'' hondanın ciğeri hayatta ölmez''
diye herkes katılıyor buna bende beat almaya karar verdim 2.625.ytl 10 taksit hem 2. elide para ediyor.aslında 1-2 sene sonra türkiye çin malı mezarlığına dönünce bunların değeri anlaşılacak.
Reklamlar
-
şu 10 taksit meselesini cbr 125'e de yapsalar ne güzel olur, hatta 2500 ytl'sine taksit yapsınlar, kalanını peşin verelim o bile olur valla... ama yapmazlar ki çok satar diye çekiniyorlar herhalde.. sonra her köşe başında bir cbr..
-
ben iki şey sorcam 1.beat ın oturma yeri activa dan daha mı büyük 2. beat ya da activa için bu her yıl ödenen motorlu taşıtlar vergisi ödeniyomu
-
ben bişeyi anlamıyom beat plastik. activa çelik. ama beat activadan daha pahalı bu nasıl oluyo
-
bende beat al abicim hem spor duruyo hem atik SAKIN AMA SAKIN ÇİN MALI MOTOR ALMA BAK SONA ÇOK PİŞMAN OLURSUN
-
Super Moderator
-
Aktiva taş gibi alettir, ben 2 sene kullandım, 22000 km şehir içinde hemde zor şartlarda kullandım..iki tombul adam şileye gittik birkaçkere, ne yokuşlara vurdum, ne çukurlara girdim..Yağı suyu dışında bişeyi değişmedi....tek özen gösterdiğim şey bakımlarını aksatmamak oldu..Beat biraz daha hafif olması yüzünden çok az hızlı olabilir..Benim aktiva ile en son 110 civarı bişey gördüm, düz yolda 85 civarına çıkıyordu..Bu hızlara 10000km sonra çıktı alet..ilk 10000 e kadar 80 civarı düz yol, 95 civarı son hız oluyordu..
Ve sonunda Aktivayı bir arkadaşıma verdim..Mutlu mutlu gidiyor..Ben Honda Dylan aldım..
Ama Aktivamın yeri başkadır...
-
honda activa bilgi paylaşımı.....
bugün honda acitva kullandım gerçekten çok seri we güzell motor sizde bu motorla ilgili görüşlerinizi belirtesiniz hepimiz için iyi olur
arkadaşlar bu motorla ilgili görüşlerini bildirecek kimse yokmu!!!!
-
Hiç kullanmadım ama benim merak ettiğim ve görünüşünü sevdiğim bir skoder bu, bakalım yazan çıkar mutlaka ...
-
hadi arkdaşlar cewaplarınızı bekliyoruz
-
Honda hayat onda kardeş.Ne diyeyim başka.Güzel
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
motor benim abimde var. adı honda olunca iş bitiyo zaten. Ama benim testimde motor 90 km sürat yapıyor ve çok seri. Şehirlerarası kullanımda da bir problem cıkartmıyor. 250 km test sürüşü yaptım ben.
-
peki ben bu motorla balıkesir ve izmire gidebilirmiyim arkdaşlar?
-
bende 2004 model beat var 17800 km oldu 15000 bakımına götürdüm oda keyfi bakım kayış,buji,yarım kasnak+bilyaları ,arka lastik,akü ve yağı değisti kilom 95 çıkarmadıgı yokuş yok şehir içi cok kullanışlı arkadasın dediği gibi 90 kmh gecmiyor gecse bile tehlike yaratır ama mükemmel bir motor beni hiç yolda bırakmadı helal olsun honda bu işi biliyo abi bu motorla değil izmire edirneden karsa bile gidersin yeterki canın sıkılmayacak iyi seyirler
-
Honda actıvayla istediğin yere gidersin tahminen ama 100 lük motor olduğundan 70-80 le rahat rahat paşa paşa gidersin her yere...Actıva İstanbulda satış rekorları kırmıştır...tüm restaurantlarda ve evden eve servislerde o kadar hor kullanılmasına rağmen banamısın demiyor ya...Tavsiye edilir ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
saolun arkadşlar verdiğinz bilgiler için
-
pizzacı motoru denmesinin dışında tek kelimeyle mükemmel motor
zaten üstünde honda yazan hiç bişey kötü çıkmıo
keşke türkler de bu kadar ii motor üretse
-
beat daha güzel bence activa tipi çok farklı bu benim düşüncem pizzacı bizim burda dürümcü osman usta kullanıyor activa
-
bizim lokantacıda kanuni hussar var hiç memnun değil honda alacağım diyip duruyor
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
eroldayı adlı üyeden alıntı
bizim lokantacıda kanuni hussar var hiç memnun değil honda alacağım diyip duruyor
Hussarda en nefret ettiğim şey fren disklerinden çıkan ses...O ne ya...Hep olur ama Kanuni Hussar alan o seslere alışır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler