Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 67891018 ... SonuncuSonuncu

Yeni Yamaha Ybr 250

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kuba xt200
    motorun kendisi nerde arkadaşlar yawwwwwwwwwwwwwwwww
    tnevel

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alplion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    buell 1125R
    ya arkadaşlar bi hyosung kadar göz doldurmuyor ybr 125 gibi

Motosikleti
    kuba xt200
    motorun resmi yokmu yawwwwwwwwwwwwwww
    tnevel

erguvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR125
    Ben eski YBR125 kullanicisi, simdi yurtdisinda oldugundan motorsuz birisi olarak kesin bir sekilde soyluyorum, bu motor Turkiye`ye geldiginde alacagim, bence omurluk, hizi uzun yola da yetecektir ve 500 cc lik bir makine alip sehir icinde gereksiz benzin yakmanin da cozumu olacaktir. Fiyat 8000 i gecmesin kampanya yapilsin, motorun yaninda kasko hediye olsun hayat bayram olsun.
    [url]http://benyunusum.blogspot.com/[/url]

Motosikleti
    Artık çok daha güzel bir şeye sahibim..
    Alıntı tnevel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun resmi yokmu yawwwwwwwwwwwwwww
    2 defa böyle bir mesaj atacağına ilk sayfaya baksaydın ne kadar gereksiz olduğunu sende anlayacaktın...
    Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Alıntı morrigan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 defa böyle bir mesaj atacağına ilk sayfaya baksaydın ne kadar gereksiz olduğunu sende anlayacaktın...
    Millet olarak ayar vermeyi çok seviyoruz
    Kolpa Adamları

muritu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    off kararsızlık ve parasızlık :(
    arkadaşlar selam;
    hyosung almak isteyen biri olarak vede 250 piyasasını çok iyi bilip takib eden biri olarak, bu motorun piyasayı hareketlendireceğine eminim bu sebeple fiyatı ne olursa olsun gelsin ve çeşit + rekabet olsun diyorum FAKAT yamaha cbf ve yeni çıkan ve iyi yer edinen hyosung'a rakib olacaksa yüksek fiyatlı olan fakat kendini her alan da kanıtlamış,ikinci eli bile yok satan cbf den ucuz bir fiyat politikası belirlemeli. buradan beldeyama'ya sesleniyorum. marka imajına güvenip türk halkını gene yoluncak kaz yerine koyarsanız, müşteriyi hyosung ve hondaya kaptırmaya devam edersiniz.iyi bir fiyatla çıkmalı ve sonra hondanın yaptığı gibi piyasaya bakıp "oo iyi gidiyor arttır fiyatı" yapmamalı (örnek cbf 150). ben fiyat olarak cbf -comet arası diyorum ki bu da cometi sevindirir, her yönü ile daha büyük görkemli güçlü bir aletin hemde ucuz olması müşteriyi hyosung'a kaydırır. AMA yamaha yetkililieri piyasayı kapatmak istiyorlarsa 7000ytl ile çıkmalılar bu durumda güç ve büyüklük tercih edenler comete ,marka ve birazdaha azı ile yetinmek isteyenler yamahaya yönelir ancak bu durumda işin aslını araştırmayan milletimiz "aynı fiyatlı o zaman bodoslama yamaha" zihniyeti ile yamahayı alır. kısaca 7 den çıkarsa piyasaya honda bile fiyat kırmak zorunda kalır.

murat
    sevgiler&saygılar

dikkat bu yazıyı kopyalayıp beldeyamaya mail yağmuruna tutarsak belki bi faydası olur adress :hr@beldeyama.com.tr ilkini ben göndermiş olayım işte kanıtı:

Message Sent

Sent to: hr@beldeyama.com.tr
    Add to Address Book
    Back to Inbox
    ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
    kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    bu başlığa yazmayı seviyorum..

muritu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    off kararsızlık ve parasızlık :(
    motoru cbf 250 ye hayret verecek derecede benzer yapmaları ne ilginç değilmi üstelik arka frenin kampana, benzin deposunun üsten dandik görünümlü kapak olmasına kadar. umarım fiyatı cbf e benzemez. fakat yamahanın 125 lik hava soğutmalı enduro tiplerinin bile 6.500 ytl oldunu düşünürsek bu beni biraz korkutuyor. arkadaşlar bi üstteki yazımı dilekçeye benzer şekilde ad soya ad ekleyerek gönderirseniz adrese belki faydası olur adres ve yazı yukarıda.
    ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
    kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Türkiye'ye lastik bastımı acaba bu motosiklet bilgisi olan varmı

shadowofspirit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt250R SİYAH..
    Arkadaşlar anen gönderdim yamaha ya mail olarak.Yarıca sordum kızıltopraktaki bayiye 7-8 arası olacakmış fiyat ve mart nisan gibi gelecekmiş
    Motorize Birlikler K.lığı......

Discordian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı shadowofspirit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar anen gönderdim yamaha ya mail olarak.Yarıca sordum kızıltopraktaki bayiye 7-8 arası olacakmış fiyat ve mart nisan gibi gelecekmiş
    çok o fiyat gt 250 varken hayatta alınmaz bu motor o fiyata. 5,500 bundan yukarı olması hata olur

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    makina cok yeni nisan gibi türkiyeye gelecek ve 7 den assagı olmayacak durusu mükemmel cbf 250 den daha güzel gözüküyo +enjeksiyon bekleyip görücez bence tutar bu makina ortalıgıda fena kızıstırır.

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı Discordian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok o fiyat gt 250 varken hayatta alınmaz bu motor o fiyata. 5,500 bundan yukarı olması hata olur
    Aga naptın sen yaw bedava verselerdi 7 aşagı cıkmaz

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    ah ah 5,500 olsa keşke hayat güzel yüzünü gösterse şaka bir yana cbf 250 ye göre fiyatı bakalım ne olacak cidden merak ediyorum,buarada hayırlı ugurlu olsun arkadaşlar beldeyama siteye motosiklet kısmına ybr 250 yi eklemiş

commuter sınıfında ybr kardeşiyle beraber http://www.beldeyama.com.tr/www/urunler/urun.php?k_id=8
    hadi gelsin artık şubatta
    Ride your way

s e x t o n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pc900
    arkadaşlar ne zaman türkiyeye geliceği hakkında bi bilgisi olan varmı ? gelip gelmiyceği malummu yoksa ? ya bide şöyle bişey duydum arabaları gümrükten geçirirken para ermemek için kargoyla parça parça gönderiyolarmış motoruda öle yapabilümüyük :D :D

Motosikleti
    Artık çok daha güzel bir şeye sahibim..
    Alıntı s e x t o n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ne zaman türkiyeye geliceği hakkında bi bilgisi olan varmı ? gelip gelmiyceği malummu yoksa ? ya bide şöyle bişey duydum arabaları gümrükten geçirirken para ermemek için kargoyla parça parça gönderiyolarmış motoruda öle yapabilümüyük :D :D
    Gelecek gelecek Martın sonuna doğru en kötü ihtimal..ki büyük ihtimalle Fuyarda görücüye çıkarırlar
    Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.

favori rengim:

maksimumhiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    peugeot 103
    fiyatı hondanınkine yakın olur gibi geliyor bana hala beldeyama açıklamamış fiyatını, eğer hondanınkinden düşükse ben balıklama atlamayı düşünüyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı yaşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    bence 250cc sınıfında en iyisi hyosung gt 250r fiyatıda honda ve yamahaya göre daha uygun

8. sayfa BirinciBirinci ... 67891018 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler