yamaha bayisi 8 olacak dedi bilginize.
yamaha bayisi 8 olacak dedi bilginize.
bayii abartmış..bence kesin bir bilgi değil bu..tahmin yürütüyorlar aynen bizim yaptığımız gibi
8000 ytl olacaksa cbf 250 nin yerini zor tutar bence! sonuçta memlekette 250 lik pek seçenek yok gibi hondaya bi kardeş geliyor... çin veya kore olmasın kalitesi ve arkası sağlam olsun yeter bence hysoung daha çok yeni kokusu çıkacakmı bi bakalımda yamahayla sonra kıyaslayalım daha memlekette çamurluk kısmı bile yok
cbf 250 nin altında kalmazsa fiyat bu balonda sönmüş olur. yıllardır sağlamlığını ispatlamış cbf dururken henüz ne olduğu belli olmayan bir motora 8000 vermem ben. enjeksiyonlu olsa bile...
enjeksiyon olması kesinlikle az yakacağı anlamına gelmiyor. piyasada aynı sınıf karbüratörlü modellerin enjeksiyonlu modellerden daha az yaktığı okadar çok örnek varki. özellikle 600 ve 750cc kategorisinde. önemli olan motosikletin nasıl tasarlandığı.
In the sun and in the rain, it's quite the same.
It's never gonna change, I'll be looking for Jane.
bence güzel bir motora benziyor.nede olsa yamaha yapmış.fiyatı nedir acaba.
honda cbf enjeksiyonlumu
eğer değilse o zaman son hızı ybr nin çok daha iyi olacak benim bildiğim
benim bildiğim cbf 140 çok zor görüyor düzlükten bahsediyorum eğimli yoldan değil
ybr belki çok rahat görür
Stavros fm Istanbul
Ben beğendim güzel olmuş
Ducatista:)
Fiyatı açıklanıp satışa çıkmadan ne deseniz boş..
Bu arada beldeyama fiyatı sır gibi saklıyor. motor 2007 model olarak sitelerinde yer alsa da hakkında bilgi vermiyorlar.
Bu gün mont almak için Yamaha bayiisindeydim. Dışarda sigara içerken motorun reklamını gördüm.
Foruma girince de açtığınız başlığı...
İlginç bir tesadüf oldu.
Motosikletin Fransa satış fiyatı 1999 euro...
Yanında da ehliyet ücretini ödüyorlar.
Yani şu anda kampanya var....
İlgilenen arkadaşlara ek bir bilgi olsun...
Yurtdışı fiyatı Türkiye'yi bağlamaz. Gavurlar her zaman motosikletleri bizden 2-3 kat ucuza alır, bunda da durum farklı değil.
May the Force be with McLaren Mercedes
Fena değil ama karşılaştırmama göre honda cbf 250 biraz daha fazla üstün motor bakımından ama fazla bir fark yok hemen hemen aynı güzel motor yamaha nede olsa kalite
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Enjeksiyonlu olması
cbf de çok şık bir motor ama ybr görünüş olarak da hem kaslı hemde daha şık bence enjeksiyonda yemede yanında yat olmuş, gerçi yatan taraf umarım biz olmayız malum fiyat da önemli
Ride your way
Enjeksiyonlu makineler yakıtlarını daha verimli yakıyorlar bu da hem ekonomi hem de çevreye olan duyarlılık anlamına geliyor. Koskoca TA bugün karbüratörlü ancak TA sahibi herkes hondanın enjeksiyona geçiş yapıcağı günleri bekliyor. Ha enjeksiyonlu motorlar yakıt sistemleri karbüratöre nazaran daha teknolojik ve elektronik olduğundan doğal olarak tamirleri bir karbüratörlü makine kadar kolay değil...
Bugün istinye taraflarındaydım. beldeyama'ya uğradım. 2007 nisan'da fuara getireceklermiş. ellerinde showroom için bile yok. fiyat konusunda da bilgi yok.
ama brezilya ve hindistan'da üretiliyormuş bu model. Türkiye'ye brazil olanı gelecekmiş.. (ya o sarhoş herifler montajı derme çatma yaparlar demedim tabii )
şimdi ne dense boş, fransa fiyatı da ölçü değildir. bizdeki kadar vergi olduğunu sanmıyorum. 7.250'ye satılan motorun vergi hariç satış fiyatı 4.5 civarı. bunun içinde bayi kârı filan da var.
ama tahminim 7 küsur olacağı yönünde...
bende bugun yamaha bayine gittim motorun şubatta gelebileceğini söylediler fiyat da 8-9 arası olur diyorlar bakalım nekadar doğru olacak motor gelene kadar kulaktan dolma bilgilere dewam
Ride your way
Yaw ben bu motora bittim. Uygun bişi olsa da fiyatı keyifle binsek. Bende bugün bi yamaha satıcısına sordurm fuarda görücez dedi. Kıssmet :D
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)