Bence Tr de çok satacak bir motor... Şık ve güçlü bir yapısı var...
Ancak su soğutmalı ve arkayada disk fren koysalardı CBF i ciddi anlamda zorlardı hatta geçerdi... Bu benim kendi görüşüm tabi...
Bence Tr de çok satacak bir motor... Şık ve güçlü bir yapısı var...
Ancak su soğutmalı ve arkayada disk fren koysalardı CBF i ciddi anlamda zorlardı hatta geçerdi... Bu benim kendi görüşüm tabi...
İlginiz için teşekkür ederiz.
Fazer 250 modeli Brezilya'da satışı yapılan bir ürün olup Avrupa ülkeleri ve
Türkiye'de satılmamaktadır, 2007 senesinde de ürün gamımızda bulunmamaktadır.
Fakat önümüzdeki sene Fazer 250 muadili 250 cc sınıfında yeni ürünleri pazara
sunacağız. Yeni ürün bilgilerini Beldeyama ve Yamaha Europe web sitesinden takip
edebilirsiniz.
Saygılarımızla,
iki hafta içinde fikirlerini değiştirdiler sanırım
http://www.beldeyama.com.tr/www/haberler/2007.html
edit: bu motosiklette arka sinyal yokmu banamı öyle geliyor?
tekrar edit: varmış
jantiiiii birkaaaaannn kardeş seninki geliyo ben siparişi veriyom hazırla dragstarı yeni motorunu verip o eskiyi alacam senden bide fulllll etcem depoyu oda benden hayırlı olsun hediyesi
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
fz 6 fazer de yenilenmiş 78 beygirlik versiyonu geliyormuş oda bi alternatif diğer fazerlerle arasında baya bi fiyat farkı olması gerekiyor ozaman işallah 12000bin civarı olurda zorlanmadan alırız
iyi hadi hayırlısı olsun yurdum insanlarına
aynen katılıyorum ustaoglu4840
Motorize07.com Antalya Team
Ya arkadaşlar ybr250 güzel bi şey olmuş ama sanki biraz dikkatli bakınca şişirilmiş gibi motor. Yani demek istediğim honda cbf250 daha sade ve asil duruyo gibi.
guzel olmus.. ne kadar cok model, o kadar guzel piyasa.
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
tahmin ediyorum ki 250 cc f sınıfında bi rekabet ve ucuzlama olacak durum vaziyet onu gösteriyor ve yine bahse girerim cbf ten ucuz olacak
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Arkadaşlar bu motor enjeksiyonlu...
CBF 250 ' yi öldürür! Haberiniz olsun...
Ayrıca bu arada KAWASAKİ ER-5 9.000YTL > O da CBF 500 ü devirecek gibime geliyo!
Harbi guzel gorunuyo beeeeee
Offf kararsızlıkda kötü Allah'tan vakit bol. Bekleyecez hepsinin Türkiye 'ye gelmesini. Sonra koyacaz yan yana bakacaz fiyatlara,özelliklere. Üstadları dinleyecez ....
CBF 250 - Hyosung gt250 - ve şimdi de YBR250 (belkide cıbır125, onunda 2007 si iyi olmuşş )
offf offf zor karar valla
buna kafa grenajı takılabilirmi
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
güzel motor beğendim walla
arkadaşlar tahmini fiyat ne olur bu motorun acaba ??
250 yani orta sınıf klasmanı karışacak gibi ..bu kılasmanda seçenek sayısı çok azdı hatta sadece 2 model vardı ..her iki modelde 125 cc bana küçük ama 650 yede verecek para yok diyenlerin ilk tercihi oldu ...bu klasmanda ortalık karışacak tabiki bu biz motorseverlere yarayacak şu an bu sınıfı teknolojik üstünlüğü ile hyosung domine etmekteydi..honda adını kullanarak fiyatı yüksek tutuyordu ama şimdi yamaha da girerse cbf 250 linin fiyatı düşer ..bekleyip yamahanın hangi fiyat politikasını güdeceğini görmek lazım ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
arkadaşlar bir başlık açarken "YENİ" diye belirtmeyin bakın sonra ybr 125 in 2005 te açılan başlığına döner bu iş neyse bu arda motor fena değil ama arka kampana olmamış... hyosung comet x2 daha güzel bence
Dorado V5
Bir de 250 cruiser sınıfı canlansa.
May the Force be with McLaren Mercedes
tvıstır bundan katkat daha uctun bence
tvıstır? uctun?
May the Force be with McLaren Mercedes
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)