güzel alet gelirse CBF250'nin en iyi rakibi olur...
güzel alet gelirse CBF250'nin en iyi rakibi olur...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
cbf250 nin aynısı bu gelmiyo falan diye niye üzülüyosunuz aynısından var zaten
kötüüü twister in bire bir kopyası ben beğenmedim !!!! ama 250 lik olan granajlı modeli güzell
enjeksiyonlu olması bir avantaj
bence çok güzel olmuş ama fiyat önemli
fiyatı uçururlarsa stoklarında nacizane bir yere koyarlar artık bunuda
ben iki hafta önce yamaha türkiyeye mail atıp bu motoru sordum getimeyeceklermiş işte bana yazılan cevap
İlginiz için teşekkür ederiz.
Fazer 250 modeli Brezilya'da satışı yapılan bir ürün olup Avrupa ülkeleri ve
Türkiye'de satılmamaktadır, 2007 senesinde de ürün gamımızda bulunmamaktadır.
Fakat önümüzdeki sene Fazer 250 muadili 250 cc sınıfında yeni ürünleri pazara
sunacağız. Yeni ürün bilgilerini Beldeyama ve Yamaha Europe web sitesinden takip
edebilirsiniz.
Saygılarımızla,
-----Original Message-----
From: levent gulcan [mailto:leventgulcan@hotmail.com]
Sent: Wednesday, September 20, 2006 5:17 PM
To: _Beldeyama Şirketi
__________________________________________________ _______________
Hava durumunu bizden ögrenin ve evden öyle çikin!
http://www.msn.com.tr/havadurumu/
Arkadaşlar Beldeyama sitesinde bir de ne göreyim...Haberler bölümünde YBR 250 nin fotoları var...Yani 2007 de geliyormuş...Ama ne zaman bilemiyorum...Yarın Beldeyamayı arayıp bilgi veriririm...
İnşallah cbf 250 den ucuz olur da bir seçim şansımız olur...
Şu mübarek gecede bir dua edeyim belki kabul olur...
Ey yüce Allahım bu YBR 250 5500-6500 ytl arası olsunda alalım bize bir hayrı dokunsun...Aminnn...
http://www.beldeyama.com.tr/www/haberler/2007.html
En azından Hyosng ve CBF 250 ye bir alternatif olur...Tamam Hondaya laf yok ama Yamahanında ayrı bir yeri var gönüllerde...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Helal olsun cbf 250 nin aynısını yapmışlar, biraz daha özgün olsa daha iyi olurdu.. Neyse, fiyatı iyi olursa alternatif olur gibi..
baba hemen cbf 500 den soğudunda hacimmi yükseltiyorsun...Hep böyle olur ...Ben o motora 1-2 yıl binersin diye umardım...9000-10000ytl olsa kawasakı z 750 alırım be abicim...
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=3006030
baksana şuna taş gibi alet...bak bu agresif ve yırtıcı duruyor...Seninki yeleli ihtiyar aslan...Z750 leopar mübarek...
selamlar sevgiler üzerine olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
2 aydır bu haberi bekliyordum bende sitede görünce dellendim baya işallah erkenden gelir
Ride your way
fiyatı ne acaba uçmasınlarda ondan sonra satılmadı
Güzel görünüyor gerçekten.
May the Force be with McLaren Mercedes
Bu motor enjeksiyonlu falan bi de... Fiyatı honda'ya çok yakın olursa şaşırmamak gerekir, ama o zaman da pek satmaz o da ayrı mevzu.
inşaallah fiyatı uygun olur
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)