@Yf304 Allah iyiliğini versin emi başlığı anasayfada görünce gece gece içimi hoplattın yeni YBR 250 tekrar gelecek sanırım Türkiyeye heyooo ahanda motorumu buldum havası estirdin bir anda bizde
@Yf304 Allah iyiliğini versin emi başlığı anasayfada görünce gece gece içimi hoplattın yeni YBR 250 tekrar gelecek sanırım Türkiyeye heyooo ahanda motorumu buldum havası estirdin bir anda bizde
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Aynı şekilde bende öyle oldum ahmet abi direk sayfaya girdim valla yeni dizayn nasıl acaba diye
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
Evet ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Arapta beyaz göz bize uygun fiyatlı kaliteli 250 cc gelmez abi Hindistana gelir,Taiwana gelir,Pakistana gelir, bize gelmez
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
vay be bu motor gelse başka motor a bakmazdım ama 2 yıla kadar gelmezse yamaha yüzünden tarz değişikliği ne gideceğim
gv 250 ye geçeceğim.
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Yamaha bu kasada çok itici Şu ön far hala neden yuvarlak konsept anlamadım gitti...
- - Booooobbbb... buuuuuuuuu - -
teknik özellikler yazıyor zaten
fazer 250 gelse kapış kapış gider herhalde arabada konfor mercedes'te,motosiklette konfor yamaha'da gelsede comet ve gv'lere bakmasak 2-3 yıl sonra
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
şarkısı bile var "Gelmez gülüm gelmez canım ahhh gelmezz"
Gelirse muhteşem olur. Eyy yamaha Türkiye ! getirin şu motorları millet ekonomi ve konforu bir arada yaşarak doya doya gezsin.
http://burnyourfuel.com/bikes/yamaha/fazer-250-in-2012/
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
aga bu kırmızı ya bitiyorum yaw şu caponarın bi kulağını çeksende bana bi tane getirseler sana karşı gelmezler çekinirler senden be serdar abi
başlığı görünce nasıl heycanlandım anlatamam..ybr 250 bile hayal iken bide yenisi..çok gereksiz heyecan yaşıyorum
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Yahu Fatih sen iste yeterki...
Olmadı benim motoru boyarız kırmızıya ,veriririm sana .
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
Ben de bir anda nooluyor sürprizmi yaptılardedim meğerse hortlayan topicmiş
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
abi sakarya da bi tane satılık var param olsa inan benim motoru satmadan onuda almak isterim ama malesef 12.08.2013 e kadar motoru değiştiremem veya satamam o tarih benim doğum günüm belki kendime bi hediye alırım
ybr 125 gerçekten sağlam bi motorsiklet ybr 250 yi hiç düşünemiyorum ne kadar sağlamdır diye
Aynen serdivanda gri kafa grenajlı bende takipçisiyim o motorun ama 7 bin gayme..geçen bana çok dürüstçe bir mesaj yazmış bak aynen alıyorum..
Zira motosiklete binemediğim için satıyorum.Ama siz büyütmek için değiştiriyorsanız kesinlikle 650'lik bir motor almalısınız.250'lik makinaların maksimum hızı 130,125 ve 150'liklerin de 115 km/h 'tir. O 150 yaptım 16 yaptım palavralarına inanmayım.İnişli bir duble yol bulun,rüzgarı arkanıza alın,Basın gaza,sizin makina da 140-145 hızları görür.Bunlara kanmayın ve büyük bir makina alın.
sedat güzel motor şayet bende para olsa onu 6500 e almaya çalışırım gerekirse kapısında yatarım fakat şu an o sıçramayı yapamam para var ama yeri yurdu belli
Bana göre çok fazla para abi..Kalitesine sözüm yok çokta seviyorum bir kere binme şansım oldu murat abimden allah razı olsun..Ama artık sıfırı yok alsan satamazsın satsan yok pahasına gider..7 bin gaymeye sym wolf alınırken hem yeni model..8 bin liraya cbr 250 varken sat cam demeden satılan..sonra hayali bi inazuma varken ybr 250 7 bin gayme çok şahsi fikrimdir..Bu gün en temiz ybr 250 6 bin tl olmalıdır.. cbf 250 yi ağzıma bile almadım..ninja 250de var hakkını yemeğelim onlarda çok para abi 09 model 8 bin gayme çok fazla gerek yok..pazar günü zaten ilan vercem ybr nin takasa kimse yanaşmıyor..piyasanın nabzını tutcam artık..Gönlüm ybrde
satmak için almayacaksın zaten
ben ybr 125 i de satmak için almadım ama her motorcu arkadaşın yanına gittiğimde elbet isteyen bi vatandaş çıkıyor
az km bi motor alırsan ybr250 seni ömür boyu taşır
yani demek istediğim büyütmek için almıyorsan bence ideal motor
he ben 1 sezon sonra satarım diye niyetin varsa piyasası iyi olan bi model alacan sıkılınca kolay satasın diye
hem zarar etmessin hemde keyif alırsın
senin mantığna göre şuan en iyi seçin cbr 250 al sat hiç değer kaybetmez hemde fazla beklemeden satarsın
hem 27 hp görünüş havalı marka honda 2.el güzel yedek parça sıkıntısı da olmaz
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)