ybr 250 ye ön cam-siperlik takablir myz arkadaşlar
[COLOR="DeepSkyBlue"][U][B][I]Özgrlk için motosklt..![/I][/B][/U][/COLOR] :cat: [B]CBR[/B][COLOR="#FF0000"][B] 125[/B][/COLOR][B]R[/B]
arkadaşlar bende almayı düşünüyom ybr 250.ama fiyatı çok yüksek.8000 TL civarına düşermi sizce? düşmezse cbf 250 ye bakıcam.
Fiyatı düşmez hatta yükselebilir bile çünkü fuarlar vs. başladı.
ellerindeki stoklar biter bitmez kaldırırlar bu motoru bence bu fiyata gitmez....
Neden bu kadar yüksek anlamadım gitti tamam yamaha kalitesi ama bir ybr125e bak birde 250ye.:(
slm arkadaşlar bana giwi markalı rüzgarlık lazım ikinci elde olabilir bu konuda yardımcı olursanız sevinirim saygılar
125 cc fark var ama dağlar kadar 7500 tl deseler ağzımı açarsam ama 10.400 çok abartılı hadi 8000 tl
KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR-
BİNDİM KAWASAKİ ZZR1400'ÜN ÜSTÜNE KÖKLEDİM BEN GAZINI ARKAMDAN GELEN F-16 YESİN EGZOS GAZIMI:queen:
birbirine benzeyen motorları niye çıkartırlar .....model olarak farklı olabilirdi.kaldı ki kymco motorlarına 100.000 km garanti veriyorsa türkiye şartlarında başka bir marka motora gerek kalmıyor...zannımca...
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
YBR'de beğenmediğim noktalar;
1-Göstergelerin şekli(Göstergenin tamamı,sadece kadranlı kısmı değil) CBF250de daha güzeldi. (Bişley diyemiycem)
2-Arka fren kampana (ST,Hyo ve Kawa'da disk. CBF'te de kampana. Ama hepsinin arasında disk konusunda kalite farkı var.)
3-Parça fiyatları (Yamaha parça fiyatları en uygun olan Japon'dur ülkemizde. Yamuluyorsam düzeltin.)
= = = Be Aprilia racer! = = =
Alıp binilicek bi makina bence sorun çıkarmaz kolayberi yamaha sonuçta
[img]http://i1001.hizliresim.com/2010/1/15/1059.jpg[img/]
merhaba arkadaşlar 2010 da ybr 250 satışa sunulucakmı yardımcı olursanız sevinirim
[QUOTE=_PhOeNiX_;1800246]Dostum öncelikle, üzerine binmeyen arkadaşların laflarına kulak asma. Ben makinamı satıyorum sebebi ne biliyormusun 4 silindir merakı. Ama şunuda biliyorum mum gibi arayacağım onu. Ben onla ne yollara çıktım akıllara zarar ne kmler yaptım neler neler Allah razı olsun hiç üzmedi yolda bırakmadı yağmur çamur güneş kem küm kurye değilim sevdalıyım ve kar hariç her şartta bindim. İnsanın garajında olması gereken makinalardan biri. Parça olayına hiç takılma, çünkü öyle bir derdi yok. Bana yağ ve bujiden başka bişi açmadı açmazda. Onla bunlada kıyaslama. Bu makina anlatılmaz yaşanır. Sevgiyle kal.
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
fiyat konusunda umutlanmayın aynı değerlerde seyredecek ybr 250 10 000tl
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)