Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
22. sayfa BirinciBirinci ... 122021222324 ... SonuncuSonuncu

Yeni Yamaha Ybr 250

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2006 Siyah Ford Focus TDCİ(175hp)
    abi bu harbidende bu motor cbf250 nin aynı insan bi iki fark yapar,bide beyazs ın sölediği gibi bi fiyatı warsa kimse üzerine bakmaz bu makinanın .En iisi ben gt250 kullanmaya devam edim .Cbf250 yi kötülemek gibi olmasın ama o makinanında gücü biraz düşük gelio bana.Saygılarımla...
    Ken wa kyouki. Kenjutsu wa satsujin-jutsu. Donna kireigotoya odaimoku wo kuchi ni shite mo, sore ga shinjitu...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    L.SAHİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z 750
    arkadaşlar meşhur ybr250 nin fiyatı belli oldu 9,400 hayırlı uğurlu olsun alan varsa

ybr 250 fiyatına nerdeyse 3 tane ybr125 alınır

birazblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz Etz 251

yaaaa

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan Bey; bu motosiklet oralada yok fransada vardı.. Ben fiyatını öğrenmek için ordaki arkadaşlara az dil dökmemiştim zamanında.. Ama hoş onlar da net bişi söylememişlerdi kuruşu kuruşuna şu kadar diye..

Bunun dışında cidden üzüldüm yav.. Yani malız millet olaraktan belki hani de.. bu kadar mı? yani cidden bu kadar mı mal görünüyoruz? Yamaha ha.. motorun alası ha.. alası mı onun bilmem ama bizden ala-caklarını iyi bilirim
    Neyse turşusunu kurarlar artıkın.. piyasada gezdirirler kendi çaplarında.. Dünya ..t olmuş derdik.. d..lükte yamaha dünyayı geçti bea.. Bu nasıl bir mizandır.. mis gibi 5 6 senenlik iyi bir araba parasına değer görüyorlar bu motosikleti.. Allah yamahanın kucağına düşürmesin diyeyim aziz türk motorcusunu ne diyeyim? Arkadaşlar hadi bu topiği yeğbeğre 2küsur50 topiğine dönüştürelim varmısınız? Şu mal değneklerinin motosikletini almıyalım.. Gösterelim bakalım yamahaya aziz türk motorcusunun upuzuuuun fikriyatını Kim kimle alay edermiş görelim.. Yamaha mı bizimle yoksa bizmi yamahamalla.. Ayıp gerçekten ya.. valla ayıp yaptıkları.. Ama eden bulur derler.. Benim önerim edenin allahından diil bizden bulması HAYDİN ABİLER, ARKADAŞLAR, KARDEŞLER SEFERE ceddin dedeen neeslin baban, ey kahraaman..........

hayati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    roadracer
    Aklı olan bayi hiç boşu boşuna para bağlayıpta bu motoru dükkanına sokmasın bence,Ancak vitrin süsü olur.pahalı bi vitrin süsü

mustimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    Adamlar 250CC kategorisinde hareketi durdurmuşlardı. Şimdi görün ikinci el CBF ler nasıl coşacak

Motosikleti
    Hyosung GT 250 & Honda CBF 150
    Şu YBR 2.50 (iki buçuk) olayını sevdim, yamahaya poster yapıp göndermek lazım
    [CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]

tororosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    drz 400
    güzel makıne ama çok para
    bende gs500 var 500cc 6500 aldım 2002 beş basar buna

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    7500 YTL'ye Hyosung Comet 250 gibi bir motor varken 2000 YTL fazlasına bunu satacaklarını umuyorlar. Fiyatını aşağı çekemiyorsan satmazsın Türkiye'de olur biter. Hiç değilse milletten tepki çekmemiş olursun. Bizler büyük çoğunluğumuz motosikletle profesyonel bir uğraş olarak ilgilenmememize rağmen bu fiyata bu motorun satılmasının zor olduğunu görebiliyorken, koskoca Beldeyama firmasının bunu göremiyor olması ne garip değil mi ?

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı mustimi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adamlar 250CC kategorisinde hareketi durdurmuşlardı. Şimdi görün ikinci el CBF ler nasıl coşacak
    dostum CBF250'lerin kalitesi her zaman motorun 2.el piyasasınıda şahin araba gibi yapmıştır...isterse YBR250 değil suzuki bile 250'lik getirse CBF'lerin her zaman piyasası olacaktır...yıllardır kullanılan ve kalitesi ortada olan bi model....
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

cepcell_apo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 HONDA CBF 250
    altı ustu 250 lik motora bu kadar fiyat istemez insan olan kime satcaklar bilemiyorumm + cbf 250 den haberleri yok heralde fytı da 1480 ytl daha duşuk ve tabii honda kalitesi ve gururu ileeesadece oha falan oldum yaniii satan bayileri tebrk ederimmmmm tabii alan ybr 250 zedelerideeee

rebel_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pejo.Jawa.Titan.Ybr.Cbr.Vstrom.Drift.Pulsar.Gs800
    "altı ustu 250 lik motora bu kadar fiyat istemez "
    Aaaa... Olur mu hiç. Bu motor saatte 200 km hız görüyormuş, hemde turboyu açınca 50 hp oluyormuş, 100 km ye de 5 saniyede çıkıyormuş muş ta muş...
    Peki bu dediklerim doğru olsa alırmıydınız. Cevabınız evet ise hiç durmayın hemen temizinden bir ikinci el Er5 veya cbf500 alın. Yamaha bu fiyat politikasıyla daha çok satar

marwel114 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw G650 Xmoto
    Alıntı rebel_punto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "altı ustu 250 lik motora bu kadar fiyat istemez "
    Aaaa... Olur mu hiç. Bu motor saatte 200 km hız görüyormuş, hemde turboyu açınca 50 hp oluyormuş, 100 km ye de 5 saniyede çıkıyormuş muş ta muş...
    Peki bu dediklerim doğru olsa alırmıydınız. Cevabınız evet ise hiç durmayın hemen temizinden bir ikinci el Er5 veya cbf500 alın. Yamaha bu fiyat politikasıyla daha çok satar
    ha haah... sana katılıyorum arkadaşım bu fiyata çok temiz cbf500 ler var. Beğenip de almak isteyenlere yazık olacak başka birşey diyemiyorum.
    ben bu fiyatı protesto ederim yuuuuuuhhhhhh... artık kimler alınırsa
    Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.

vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    ortada olmayan bir motora 22 sayfa emek! Hemde o fiyata alıcı zor bulacakken! Boşverin arkadaşlar nediye yoruyorsunuz kendinizi demeden geçemedim. Saygılar.
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Ne çok şey yazılmış, anlaşılan herkes bu makinenin fiyatını bekliyordu. Şimdi herkes isyanlarda.Bu paraya sıfır km'de Hyosung GT250R alırım artan paraylada kalite bir Kask takarım kafama...Hem paramı sağlama alırım hem kafamı
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

doğma büyüme İstanbul/bostancı şu an muğla/ortaca
    Motosikleti
    sattım :(
    ya bırakın yaa hakkıkaten bu kadar sayfaya yazık onu alacagıma gider honda cbf 250 alırım tabi sıfır alıcaksam .. yada comet alırım ama en akıllıca olanı ustune 1000 ytl daha koyar hayalim olan bmw f650 gs alırım 2. el o ayrı
    saçmalık 250 lik bi motora bu parayı hangi akıllı verecek merak edioyrum
    [COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]

birazblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz Etz 251
    Veren verir, vermeyen sağlar bizimdir.

Boğaçhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 162 MC

ahamaY, ahamaY, ahamaY

Alıntı L.SAHİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar meşhur ybr250 nin fiyatı belli oldu 9,400 hayırlı uğurlu olsun alan varsa
    İnadım inat, işlerine geliyorsa... gene 6000 YTL veriyorum.
    Parayı yoldan topladığımızı zannetti Ancinsan, makaramasular.

Hatırlarmısınız bilmem... Dilimize pelezenk olmuş olan ''Tapon Mal'' terimi bir zamanlar Japon malları için kullanılırdı, yani şimdiki Çin mallarının durumu...
    Adamlar şimdi cin oldu, adam çarpmaya soyundular, bunlara haddini bildiremez isek; çarpmayı alışkanlık haline getirecekler.
    [B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]

Motosikleti
    cbf 150 siyah
    ne diyim cok gercekten yazık ya o kadar milletle alay edilmez alacaklara hayırlı olsun ama kaza bela vermesin ama yamaha bu yönde cok kişiyi kendinden soguttu 125 ile iyi bi kitlesi olmuştu ama bu satten sonra çok kişi kaybetti sanırım ybr 250 nin başka üstün özellikleri var biz göremiyoruz yada yamaha bunları acıklamayı unutmuş bu kadar ucuk bi fiyat olmaz ya plakası işlemleri dahil 10.000 ytl işte düz yani

9400 mü dediniz! Sitelerine baktım harbiden öyleymiş, YUH! diyorum.. Haydin 9500 liraya ikinci el cbf500 bile alınır hem de temiz durumda açın ilanları bakın. Uçmuş bunlar. Ama bu memlekette gidip ilk motor diye buna da o parayı veren çıkar ben size diyim arkadaşlar. Ne insanlar var, parayı su gibi harcayan.

Yamaha 125lik motoru 150'lik fiyatına, 250'lik motoru neredeyse 500'lük fiyatına, 650'liği 750'likten de pahalı satıyor, bu ne yaaa.
    Bakınız ybr125, ybr250, dragstar650. Diğerlerini incelemedim, belki onlar da Honda'dan pahalıdır.

Harbiden de şimdi ben de Honda hayat onda demekten kendimi alamıyorum.

22. sayfa BirinciBirinci ... 122021222324 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler