o paraya gt250 alırım, enjeksiyon ve abs taktırırım, kalan parayla da bu yaz türkiye turuna çıkarım.
o paraya gt250 alırım, enjeksiyon ve abs taktırırım, kalan parayla da bu yaz türkiye turuna çıkarım.
In the sun and in the rain, it's quite the same.
It's never gonna change, I'll be looking for Jane.
Ohannesburger
Yamaha uçmuş gerçekten 1o ooo ytl ye cbf 5oo alırım o fiyata.
Bende ybr250 almayı planlıyordum.
Sonuçta bu fiyata birisinin alıcagını düşünmüyorum eee yamaha satamazsa mecbur fiyatları düşürecek
bence ikisinede bin basar
Arkadaşlar henüz açıklanan bir fiyat hala yok dikkatinizi çekerim
biz bu polemiklere girdikçe adamlar daha rahat tavan fiyattan çıkarabilecekler sahneye çıkarsınlar aslında nasıl olsa sahneden indirip melul melul üzerinde oturacak yine onlar
birazblues
Olur mu ya fiyat açıklanmadan tepkimizi klavyemize getirelim ki oyle bir fiyat istemeye yüzleri olmasın yamaha yetkililerinin
hah ben de diyorum ne oluyo bu millete. daha fiyat açıklanmamış, nerden duymuşlar fiyatı diyordum
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
e biri kuyuya taşı attı....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yaw arkadaş bu kadarda olmazki yılan hikayesine döndü bu motorun olayıda , nisan sonu gelicek satışa sunulacak dediler nisan sonu geldi geçti yarın 04.05.2007 hala ses seda yok çok yazık , fiyat konusundaki söylentilerde cabası , bekleyimde YBR250 alıyım diyodum allahtan öyle bi hataya düşmemişim şimdiye sinirden hasta olurdum heralde , beldeyama'ya hiç yakışmadı hemde hiç......
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
o kadar param olsa gider 2. el bi cbf 500 alırım yaa.. o kadar olmaz.. Ama belkide olabilir..Cünkü yamaha fiyatlarını cok yüksek tutuyo.. Ha bu arada honda fiyatlarını düşürmüş arkadaşlar.. Siz Cbf 250 den vazgeçmeyin bence.. En azından fiyatı belli kalitesi belli...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Yahu ne yalan söyleyeyim az gözüm kalmamıştı. olmadı beldeyama ya mail attım olmadı bilmemkime attım ama baktımki bişi olacağı yok en azından kafamın rahat olacağı bir ihtiyar aldım. aldım ama yamaha da bundan sonra benden herhangi birşeyi zor alır.. en azından bari tok satıcıyı oynamasalar da diğer markaların ekmeğine yağ-bal çalmasınlar.. öyle ya.. 250 sınıfı makinalarının parası beş altı senelik kullanışlı arabaların parasının üzerinde.. hayır hiç de anlamamışımdır. teknolojisi ne? çok mu metal gidiyor imalatına yoksa işçiliği mi zor da motosikletler araba parasının üzerinde fiyatlarla satılıyor? neyse bu devran böle gider. bu ülkede yaşadıkça böyle andavallar da bizi keriz gibi yolmaya devam eder. yapacak bişi yok. o zaman düzelmeli.. başlayalım düzeltmeye ama önce kendimizden .. demekki haketmeyene haketmediği kadar para saymak yok.. hemde böyle zor kazanırken..
toprak bu devran böyle gider bizim halkımız hiçbirzaman yapılan haksızlıklara karşı tek göğüs olamamıştır herşey zamanla siğneye çekilmiştir, ama dediğin gibi olucaksa ilk destek benden hatta kampanya yapalım 8500 üstündeyse kimse almasın diye ama sonuç alamayız bence yine alan alır burası türkiye...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abi düşürmezlerki motorun kalitesi belli Honda çok sattı bu motordan ama bellide olmaz hani YBR250 geldikten sonra Beldeyama'ya motor sattırmamak için düşürebilirlerde , ama ne olursa olsun bizim motorun ölüsü bile her zaman prim yapar kanka merak etme sen nede olsa Honda....
85oo üzerinde olurda alan olursa yuhh derim başka bişey demem bu millete
Ben Altı bin lira veriyorum.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
valla abiler bu motorun hakkı 6.000 ytl ama biz bayilerin ve devlet babamızın cebine biraz daha para girsin diye bu motoru 10.000 e alabiliriz. benim bu kadar param yok ama olsa da buna vereceğimi sanmıyorum. cbf 250 daha mantıklı bi seçim gibi duruyor. hyosung da var aslında ama hondanınki gibi yedek parça yaygın değil
Mayıs'a da geldik. Hani motor Yamaha?
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
çok uzattılar çok....uygun bir kredi promosyon kampanyası yapmazlarsa ellerinde kalacak bu model..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)