Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
20. sayfa BirinciBirinci ... 101819202122 ... SonuncuSonuncu

Yeni Yamaha Ybr 250

REKLAM ALANI
    fakir ama gururlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Siyah YBR 125 '06
    o paraya gt250 alırım, enjeksiyon ve abs taktırırım, kalan parayla da bu yaz türkiye turuna çıkarım.
    In the sun and in the rain, it's quite the same.
    It's never gonna change, I'll be looking for Jane.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Ohannesburger
    Yamaha uçmuş gerçekten 1o ooo ytl ye cbf 5oo alırım o fiyata.
    Bende ybr250 almayı planlıyordum.
    Sonuçta bu fiyata birisinin alıcagını düşünmüyorum eee yamaha satamazsa mecbur fiyatları düşürecek

bence ikisinede bin basar

birazblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz Etz 251
    Arkadaşlar henüz açıklanan bir fiyat hala yok dikkatinizi çekerim

biz bu polemiklere girdikçe adamlar daha rahat tavan fiyattan çıkarabilecekler sahneye çıkarsınlar aslında nasıl olsa sahneden indirip melul melul üzerinde oturacak yine onlar

Motosikleti
    Yamaha Xj6
    birazblues
    Olur mu ya fiyat açıklanmadan tepkimizi klavyemize getirelim ki oyle bir fiyat istemeye yüzleri olmasın yamaha yetkililerinin

marwel114 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw G650 Xmoto
    hah ben de diyorum ne oluyo bu millete. daha fiyat açıklanmamış, nerden duymuşlar fiyatı diyordum
    Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    e biri kuyuya taşı attı....
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    yaw arkadaş bu kadarda olmazki yılan hikayesine döndü bu motorun olayıda , nisan sonu gelicek satışa sunulacak dediler nisan sonu geldi geçti yarın 04.05.2007 hala ses seda yok çok yazık , fiyat konusundaki söylentilerde cabası , bekleyimde YBR250 alıyım diyodum allahtan öyle bi hataya düşmemişim şimdiye sinirden hasta olurdum heralde , beldeyama'ya hiç yakışmadı hemde hiç......
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Alıntı Muharrem1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bayide calışan bi arkadaşım var fiyatı gedi dedi fiyatı 9.600 ytl ve 6kişi sırada bekliyor dedi bu fiyata yazık o motor alınmaz
    çok fazla olacakmış o zaman ücreti

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    o kadar param olsa gider 2. el bi cbf 500 alırım yaa.. o kadar olmaz.. Ama belkide olabilir..Cünkü yamaha fiyatlarını cok yüksek tutuyo.. Ha bu arada honda fiyatlarını düşürmüş arkadaşlar.. Siz Cbf 250 den vazgeçmeyin bence.. En azından fiyatı belli kalitesi belli...
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

birazblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz Etz 251
    Yahu ne yalan söyleyeyim az gözüm kalmamıştı. olmadı beldeyama ya mail attım olmadı bilmemkime attım ama baktımki bişi olacağı yok en azından kafamın rahat olacağı bir ihtiyar aldım. aldım ama yamaha da bundan sonra benden herhangi birşeyi zor alır.. en azından bari tok satıcıyı oynamasalar da diğer markaların ekmeğine yağ-bal çalmasınlar.. öyle ya.. 250 sınıfı makinalarının parası beş altı senelik kullanışlı arabaların parasının üzerinde.. hayır hiç de anlamamışımdır. teknolojisi ne? çok mu metal gidiyor imalatına yoksa işçiliği mi zor da motosikletler araba parasının üzerinde fiyatlarla satılıyor? neyse bu devran böle gider. bu ülkede yaşadıkça böyle andavallar da bizi keriz gibi yolmaya devam eder. yapacak bişi yok. o zaman düzelmeli.. başlayalım düzeltmeye ama önce kendimizden .. demekki haketmeyene haketmediği kadar para saymak yok.. hemde böyle zor kazanırken..

Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı birazblues adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu ne yalan söyleyeyim az gözüm kalmamıştı. olmadı beldeyama ya mail attım olmadı bilmemkime attım ama baktımki bişi olacağı yok en azından kafamın rahat olacağı bir ihtiyar aldım. aldım ama yamaha da bundan sonra benden herhangi birşeyi zor alır.. en azından bari tok satıcıyı oynamasalar da diğer markaların ekmeğine yağ-bal çalmasınlar.. öyle ya.. 250 sınıfı makinalarının parası beş altı senelik kullanışlı arabaların parasının üzerinde.. hayır hiç de anlamamışımdır. teknolojisi ne? çok mu metal gidiyor imalatına yoksa işçiliği mi zor da motosikletler araba parasının üzerinde fiyatlarla satılıyor? neyse bu devran böle gider. bu ülkede yaşadıkça böyle andavallar da bizi keriz gibi yolmaya devam eder. yapacak bişi yok. o zaman düzelmeli.. başlayalım düzeltmeye ama önce kendimizden .. demekki haketmeyene haketmediği kadar para saymak yok.. hemde böyle zor kazanırken..
    toprak bu devran böyle gider bizim halkımız hiçbirzaman yapılan haksızlıklara karşı tek göğüs olamamıştır herşey zamanla siğneye çekilmiştir, ama dediğin gibi olucaksa ilk destek benden hatta kampanya yapalım 8500 üstündeyse kimse almasın diye ama sonuç alamayız bence yine alan alır burası türkiye...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Bilooo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw arkadaş bu kadarda olmazki yılan hikayesine döndü bu motorun olayıda , nisan sonu gelicek satışa sunulacak dediler nisan sonu geldi geçti yarın 04.05.2007 hala ses seda yok çok yazık , fiyat konusundaki söylentilerde cabası , bekleyimde YBR250 alıyım diyodum allahtan öyle bi hataya düşmemişim şimdiye sinirden hasta olurdum heralde , beldeyama'ya hiç yakışmadı hemde hiç......
    kanka bu fiyat düşüşlerinde cbf 250 de sıfırı 7000 liraya düşseydi...ağlamazmıydın...evlat acısı gibi koyardı valla sana demi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka bu fiyat düşüşlerinde cbf 250 de sıfırı 7000 liraya düşseydi...ağlamazmıydın...evlat acısı gibi koyardı valla sana demi...
    abi düşürmezlerki motorun kalitesi belli Honda çok sattı bu motordan ama bellide olmaz hani YBR250 geldikten sonra Beldeyama'ya motor sattırmamak için düşürebilirlerde , ama ne olursa olsun bizim motorun ölüsü bile her zaman prim yapar kanka merak etme sen nede olsa Honda....

Motosikleti
    Yamaha Xj6
    85oo üzerinde olurda alan olursa yuhh derim başka bişey demem bu millete

Boğaçhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 162 MC
    Ben Altı bin lira veriyorum.
    [B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]

Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı Boğaçhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Altı bin lira veriyorum.
    Yok mu arttıran.Vallla 75oo den aşşagı olmaz kurtarmıyo bize gelişi böyle

Motosikleti
    cbf 150
    valla abiler bu motorun hakkı 6.000 ytl ama biz bayilerin ve devlet babamızın cebine biraz daha para girsin diye bu motoru 10.000 e alabiliriz. benim bu kadar param yok ama olsa da buna vereceğimi sanmıyorum. cbf 250 daha mantıklı bi seçim gibi duruyor. hyosung da var aslında ama hondanınki gibi yedek parça yaygın değil

Motosikleti
    Hyosung GT 250 & Honda CBF 150
    Mayıs'a da geldik. Hani motor Yamaha?
    [CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]

tarcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    çok uzattılar çok....uygun bir kredi promosyon kampanyası yapmazlarsa ellerinde kalacak bu model..

20. sayfa BirinciBirinci ... 101819202122 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler