bir hayranım daha çıktı...du bakalım ybr 250 nin fiyatı açıklansında...sırada çok kişi var...sıraya geçiver...
bir hayranım daha çıktı...du bakalım ybr 250 nin fiyatı açıklansında...sırada çok kişi var...sıraya geçiver...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Konuyu da saptırdık iicene.. ybr250 lerin fiyatı cidden açıklanmadı mı hala. insan şaşırıyor. Hayır sezon başında belli olacak dediler, olmadı marrt dediler, olmadı motosiklet fuarında dediler, yine olmadı nisanda dediler.. İyide nisan ayı bitmek üzere.. olmuş ayın 22 si.. daha neyi bekliyorlarki, alacak olan aldı zaten motosikletini; hayır 3 de deseler bu sefer alabilecek adam kalmayacak piyasada.. ikinci motor olarak alanlar hariç..
beldeyamanın kafa biraz çalışsa şimdi (hani meselaa) bu motoru cbf 150 fiyat tarzında ilk başta...6500 den kapıyı açıp millete satıp...(fazla kar etmeden..) 5000 lik satış rakamını yakalayıp efsane olmaya başlayınca 8000 e çıkarırdım...yani olay budur...millete vericen ayarı sonra kazıklamaya başlıycan...bu arada 5000 tane sattıkların ve piyasa malın ne kadar kalite olduğunu anlayacak...bu motora 8000 verilir aga diyecek...herşeyi bizmi söyleyelim...işi bilmiyorlar...mayısa giriyoruz daha fiyat belli değil...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Oda fazla ki.. Türkiyede aynı kar oranları ve ilginç vergilerle bile 5-5500 arası olur bu motosiklet.. Daha fazla olması sadece bayi karlılığından.. dedim dedim kimse dinlemiyor beni sakalımız yokki.. yahu elin yabancısı bu motosiklete 3 kuruş verirken anladık biz kanunlarla 5 kuruş vereceğizde.. neden hala ısrarla 10 kuruş yaparsınız malın fiyatını anlamam.. Neyse 3 liralık mala 10 lira verenler düşünsün artık.. ben sıkıldım cidden.
valla birazblues bey fuara gidip motorun üzerine oturmalıydın...kasa çok küçük...benim kase seleye bile zor sığdı... artcı yalan olur bunla...söylemedi demeyin...
abicim birde şuna uyuzum...bu hıyarlar neden 250 lik bir makinayı direkt 40 beygir yapmazlar...yani biraz güçlü olsun...yamahanın bu cc de motoru yok zaten...500 segmentinden...yani en azından 250 yi biraz daha iri ve güçlü yapsalarda cbr 250 furyası yeniden başlasa...benim ve birçok kişinin 250 lik bir makinaya 8000 veya üstü bir rakamı verme düşüncesi bile rahatsız ediyor...yamaha hondaya toz kondurmuyoruz...hep tercih edilmeli diyoruz ...ama bu kekolar bizim bu marka tercihimizi olumsuz yönde kullanıyorlar...sen ben almasak protesto etsek birileri...(kebapcı lahmacuncu lokanta mcdonalds...)yine alır...
mesela yamahanın 125 lik minik scooterı var ya...rs...oda yalan oldu...alan yok satan yok...traştan motor...biz ne getirsek (af buyrun pok bile) satarız dediler ama yalan oldu mesela bu model...fiyatı çekip duruyorlar...mesela yani...
Ya şimdi mecbur akıllanıyoruz. Cepte para yok eskisi gibi.. mecbur seçeceğiz ii ölçüp biçeceğiz.. Başka yolu yok..
Ayıp ettin...Önceliği sana verelim......
Kalite olarak güzelmiş....Motor olarak ta sağlam....Ufak kasa olması bence avantaj...Ama metenin dediği gibi 40 beygir olması imkansız.....250 cc den 40 beygir almak demek benzin istasyonu sahibi olmak gibi bişey demek...
Lütfen sallamayalım..Herkesin aklı karışıyor...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ulan hep muhalefet tam muhalefetsin bee...
o zaman 250 kavramı olmasın...400 lük olsaydı bu alet...daha güzel olmazmıydı dostum alp...yani keşkelerle işler yürümüyor ama...en azında 400-500 lük bir uygun fiyatlı segment olsun...kalite markaların içinde alalım...cbf 500 fiyatını düşünemiyorum bile...uçuk rakam...%37+%18 vegi olduğunu düşünürsek motorun maliyeti yaklkaşık %60 ı vergi...işte rakamları şişiren aslında devlet...bi eylem yapsak...ama ses getircek...mesela alpcim sen er 5 i meclis önünde yaksan...ateşe versen...nasıl olur...herşey bizim için...camia için feda edermisin motoru...
Metehan bey olmuyor olmuyor... Meclis önünde motor yakılmaz.. hatta motosiklet denen varlık yakılamaz, yakılma, yakılmamalı.. Ama illa yakacaksak bişiler karar verelim bir çin malı yakalım ama çin malı olduğu belli olmasın şöyle afilli bir markası olsun.. tabi afilli markanın uygun fiyatlı bir modeli.. Bi de sıfır motor yakılmaz şimdi ikinci el olsun.. Hadi metehan bey sizde katılın hep birlikte meclis önüzde yakacak markalı ama aslında çin malı olan, uygun fiyatlı ikinci el bi motosiklet arayalım .. Ha yok eski bi motosiklet bulalım onu yakalım derseniz inanı benimkini vereyim ama benimki ALMAN MALI yanmaz
Senin yamahan için kendi Kawasakimi yakacam haaa.....İşim olmaz fürek cim....Banane isterlerse 10.000 ytl yapsınlar...Kimse almaz akılları başlarına gelir...
Haa bu arada FÜREK cim sen cbf 150 nin fiyatı düşsün diye yakarmıydın?.....Bikere mete olda dürüst cevap ver...Sonra gene Fürek olursun...
ha sizin mz tank yani...sağlam diyonuz...hocam daha düne kadar motorun yoktu... alp efendi de hayatı boyunca ilk de3fa adam gibi bir motoru oldu...son 1 hafta içinde olanlar bunlar...şimdi benim çinde üretilen Hondam tukaka oldu öylemi... ne diyim...öyle olsun...zonghsen mondıallerle aynı fabrikada üretilmiyor bildiğim ama siz çin malı hondalar dandik diyosanız bildiğiniz vardır...alpcimin zaten o konuda dili yanmış pek sesi çıkmaz...cbf 150 yi üfleyerek anlatır...
hocam bi anket açsana...14-15 yaşında sağlam ama soyağacı belirsiz tahmini 100.000 km de bir 250 lik mzmi...yoksa 2007 honda cbf 150 2000 km mi tercih edilir...lütfen bunu insanlara soralım..
abi niye yakim...garibanım ben...biri yapsın artık fedakarlık...zenginlerden biri...
Motosikletim yoktu nevet.. ama bu işin ilmini biliyorum ben.. okulunu okuduk motor hocası olduk..
bu iyice uçtu yaaa.
mz'i kıyaslıyor, cebefe 150 diyor, mondial, zongi, tank, tunk...
göçmüşsün olm (kızım) sen.
gel beraber yakalım fürekcim.
yanyana koyalım seninkiyle benimkini, alttan verelim kibriti.
feda olsun sana tüm moturlar... yeter ki sen mutlu ol.
füreeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkk...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Yuh yani Fürek cim....Mz e soy ağacı yok diyo keko...Ulen senin hondan dan daha eski marka.....+ seninki gibi çinde de üretilmiyor....
Diyecek kelime bulamıyom FÜREK sana....İsminin hakkını veriyon....
FFFFÜÜÜÜÜÜRRRRRREEEEEEEEEKKKKKKK..........
olm msajını da kabul etmiyo...25 karekter diyo... 120 oldu halbusem......,,
Fürek yazmama mı içerledi makina...
arkadaşlar bayide calışan bi arkadaşım var fiyatı gedi dedi fiyatı 9.600 ytl ve 6kişi sırada bekliyor dedi bu fiyata yazık o motor alınmaz
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)