Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
16. sayfa BirinciBirinci ... 61415161718 ... SonuncuSonuncu

Yeni Yamaha Ybr 250

REKLAM ALANI
    Boğaçhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 162 MC
    Arz/Talep dengesini tespit etmek için pusuya yatmışlar bence, yapılan yorumları virgülüne kadar okuduklarından eminim.
    [B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    okusunlarda nekadar merak ettigimizi anlayıp biran önce yayınlasınlar yeter ne bu ya motor eskidi piyasaya girmeden hala fiyat bekliyoruz burda

ibrahimb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gv 250
    Motoshow Da Fiyati 8000 Ytl Civarinda Olacağini öğrendik. Biraz Fazla Gibi Duruyor Bence.

birazblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz Etz 251
    Merhaba arkadaşlar, bakıyorum bir gelişme yok hala. Bunların nazını çekemeyeceğmi çoktan söylemiştim.. Gerçi ben bir arkadaşımızla anlaştım ikinci el alıyorum bunları beklemeye niyetim yok. Bir ara bari ybr 125 alayım mı diye düşündüm ama çin malı almak da istemedim. varsın eski olsun, sağlam olsun benim olsun Az kaldı son üç hafta.. nartık bende sürüyor olacağım

Eklemeden geçemeyeceğim.. Büyük konuşmayım ama bundan sonra hondaymış yamahaymış zor ekmek yer benden..

mit-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Valla dusuk hacimde secenek sayisinin artacak olmasi acisindan olumlu olarak goruyorum! Tip olarak da guzel! Sanirim yag sogutmali olmali! Genel olarak da guzel gorunuyo! Bide fiyati duzgun bisey yaparlarsa, is gorur...!
    Tarih bir milletin kanını, hakkını, varlığını hiçbir zaman inkar etmez! Bu memleket tarihte TÜRK'tü, bugün de TÜRK'tür ve ebediyen TÜRK olarak yaşayacaktır. M.Kemal ATATÜRK

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    güzel bir motor... özellikleri de iyi... su soğutma ekleselerdi dahada iyi olurdu sanırım...
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    arkadaşlar bu ara herkes CBF250 almaya başladı , YBR250 getiricez diyen beldeyama bu gidişle bu motoru müzeye koyar heralde ha getirdim ha getiricem yok fiyat CBF den kesin pahalı olur falan gibi söylemlerle insanları motordan soğuttular , yılın yarısı olmuş motor yok gelicek adam mayısta alıcak 6 ay sonra olucak 1 senelik motor , bu pazarlama anlayışıyla daha çok müşteri kaybedicekler bu gidişle .....
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Sezon açılmak üzere hatta açıldı.Yamaha elini çabuk tutmak zorunda.sanırım hangi ayda verirsek verelim ybr 125 gibi satılır diye düşünülüyor.

tarcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    Beldeyamanın ybr 125 referansı çok iyi buna güveniyorlar

Motosikleti
    Mz Etz 251
    Valla arkadaşlar referansı pazar stratejisi değil bunlar.. beceriksizlik.. bir müşterilerini kaybettiler çoktan. Ve böyle bir+bir kayıplarla tanıdığım almayı düşünenlerden yarısı zaten aldı motosikletlerini.. geri kalan yarısı da ısrarla fiyatını bekleyip ona göre hareket edecek.. Bu pazar stratejisi tam türk işi oldu

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Başka bir topicte yazmıştım ama pek fark edilmedi sanırım. YBR 250 fiyatını Bursa Autoshow'da sorduğumda henüz belli değil dediler. Sebebi de başlangıçta 10000 YTL öngörülmüş fakat bunun çok yüksek olduğunu onlar da anlamışlar ve 8000'e indirmek için uğraşıyorlarmış. 8000 bence normal bir fiyat. Hyosung Comet 250 ve Honda CBF 250'nin fiyatları da yaklaşık bu kadar. Üstelik bunda enjeksiyon var. Ama 10000 olursa kimse almaz.

Motosikleti
    Askerden sonra hyosung gt650r
    Alıntı praetorian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arka fren kampana
    tek silindir motor
    ..
    cbf comet ıkılısıne ucuncu mu gelıyor ne?
    gerçi gelip gelmeyeceği belli değil
    sana katılıyorum bencede arka fren kampana olmmalıyıdı scooter mi bu ya arka frenei kampana yapmışlar
    Hayat o kadar güzel olsaydı insanlar doğarken ağlamazdı...!::angry2::

-CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arka çok hafif geldi bana kampana yuapmalarının sebebi de bu.Motor kıç atmasın diye.
    Ancak firma gecikti.Şu an Honda satışları çok daha iyi durumda.Bu motoru 6500 Ytl üstüne satarlarsa çok büyük hüsran olur.Ybr serisinin amacı seri ve dayanıklı motoru ucuza satmak idi.Cbf nin hiçbir zaman böyle bir iddiası olmadı.
    Sanırım hepiniz yeni Cbf 600 hornet i incelemişsinizdir.Cbf agresif tarzın küçük örneklerini 150 lik ve 250 lik modelinde sunuyor zaten.İki marka arasında çok fark var.
    Ybr yanlış bi seçim olabilir.

Motosikleti
    Mz Etz 251
    Valla benim en sevdiğim modeller hornet in eski tarzı ve yamaha r6s olmuştur. yazık ki ben onların bir tekine bile binemeden hepsi silinecek. Şimdi topik ybr topiği bu ne alaka diyeceksiniz ybr 250 alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. ama alırken bayileri öyle şıkıştırın ki onlar distribütörü, distribütör de yamahayı sıkıştırsın. yeter artık keriz yerine konduğumuz.

Motosikleti
    Mz Etz 251
    Yahu bakayım dedim bir gelişme olmuş mu diye ama hala bişi yazan yok.. Hayır o değil yamaha kanadında da ses yok.. neyse sanırım fiyatlar açıklanınca bu forum yine yoğunlaşır..
    Şaka gibi.. Millet motosikletini, ekipmanını aldı.. şimdi aksesuarların hayallerini kurmaya başladı bunlar daha fiyat açıklayacak.... bunlara hakkaten yazık ya.. umarım ybr de yamaha türkiye gibi yavaş değildir

İlk mesaj bundan 6 ay once yazılmıs yamaha bu kadar zamanda fiyat belırleyemedıyse artık o motorda birşey vardır ama degılmı ? bende beklıyordum aldım motorumu neyse saglık olsun bekleyelım bakalım belkı supriz olur.. 6-7 bin ytl derler....

Motosikleti
    Mz Etz 251
    6 7 bin ytl sürpriz olmaz inanın
    asıl değeri olan 5 bin ytl yi fiyat olarak belirlerlerse sürpriz olur.. Öyle ya bizim millet alıştı kucağa oturmaya

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı birazblues adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    6 7 bin ytl sürpriz olmaz inanın
    asıl değeri olan 5 bin ytl yi fiyat olarak belirlerlerse sürpriz olur.. Öyle ya bizim millet alıştı kucağa oturmaya
    8000 ytlden aşağı olmayacak hocam...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Mz Etz 251
    Haklısın,
    inan bende ihtimal evrmiyorum daha az olacağına artık.. 125 deki tek marka oluşlarını 250 de sürdüremeyecekler yazıkki.. ama kendileri kaybederler. düşünsee ybr 125 le başlayan biri ybr250 den başka bişi alırmıydı? zamanı geldiğinde de ybr250 kullanan er kişi motorunu büyütmek istediğinde yamahadan başka firmaya gidermiydi? Neyse ben kafama göre bi motor buldum alper beyin mz251 ini alıyorum. Kısmetse karşılaşırız tanışırız metahan bey.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı birazblues adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haklısın,
    inan bende ihtimal evrmiyorum daha az olacağına artık.. 125 deki tek marka oluşlarını 250 de sürdüremeyecekler yazıkki.. ama kendileri kaybederler. düşünsee ybr 125 le başlayan biri ybr250 den başka bişi alırmıydı? zamanı geldiğinde de ybr250 kullanan er kişi motorunu büyütmek istediğinde yamahadan başka firmaya gidermiydi? Neyse ben kafama göre bi motor buldum alper beyin mz251 ini alıyorum. Kısmetse karşılaşırız tanışırız metahan bey.
    dostum ben yabancı sayılmam Ankaraya...Basınevler doğumlu...eski meteoroloji veledi...eskerliğimide Elmadağda yaptım...yani oralı sayılırım...sanada hayırlı olsun...motor motordur...çin malı dğil ya motorun...kral sensin bence...topi alp bunla yılları devirdi...saçları bu motorun üzerinde döktü...satarkende ağlaya ağlaya sattı ben biliyom...sana nasip oldu...hayrını gör...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

16. sayfa BirinciBirinci ... 61415161718 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler