Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
14. sayfa BirinciBirinci ... 4121314151624 ... SonuncuSonuncu

Yeni Yamaha Ybr 250

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mondi Macit
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla ben pek anlamadım...Kaç lira kaça aldın biz kaça alırız.....
    Biraz karışık olmuş Arkadaşın sorduğu Airoh speed fire kask verdiği linkte 158 YTL nakit görünüyor. Aynı Kask Yıldız Ticaret web sitesinde 125 YTL. Ben yıldız ticaret sitesinde 275 YTL olan bir kaskı 215'e aldığıma göre arkadaşım da sorduğu kaskı fuarda yıldız ticaretten 100 YTL nakite alabilir tahmininde bulunuyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    bende cuma günü inceleme fırsatı buldum.görünüşü ve oturuş pozisyonu gayet iyi fiat olarak ta aldığım duyumlar 8750 ytl .eğer daha aşağı çekerlerse alanında tek kalır.
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

birazblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz Etz 251
    Yıldız ticarete baktım ama orada da 150 yazıyor. Ankara da ise piyasa ilginç.. vatandaş tutturabildiğine satmaya çalışıyor. bir ay sonra sorduğun kask bir ay öncekinden ya anormal pahalı yada ucuz.. Böyle tiyniyetsizlik yapınca da adamlarla alışveriş yapasın gelmiyor. neyse hele bi motoru alalım buna sonra bakarız

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    dün ybr 250'ye baktık biraz, bindik, yaylandık vs., ilk sınavı geçemedi.
    bakalit kalitesi, ön farın basitliği, arka demirin şekli - duruşu, selenin basitliği vs, şimdilik tam bir hayal kırıklığı...
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı Gültekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dün ybr 250'ye baktık biraz, bindik, yaylandık vs., ilk sınavı geçemedi.
    bakalit kalitesi, ön farın basitliği, arka demirin şekli - duruşu, selenin basitliği vs, şimdilik tam bir hayal kırıklığı...

Ankaraya gelmedi daha...Bende inceleme detaylarımı yazıcam....Daha göremedim...Bakalım nasıl yapısı var...Değermi o paraya...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Mz Etz 251
    Bu kadar da ii işçilik ve malzeme yoksa; çokta 7 8 bin ytl lik bir motosiklet olacağı düşünülemiyor

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Üzerine 2000 ytl daha eklesen 500 lük makine alırsın....Gerçekten çok aşırı pahalı....

Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üzerine 2000 ytl daha eklesen 500 lük makine alırsın....Gerçekten çok aşırı pahalı....
    kesinlikle...

fiyatı belli olsun, bir kaç kullanıcı görüşlerini alalım. bakalım neymiş...

3-4 aydır, farklı hesaplar yapıyordum. ciddi ciddi bekliyordum bu motoru fakat şimdiden soğudum ben.

Motosikleti
    Mz Etz 251
    Valla gültekin arkadaşım; inan ben bunun için krediye bile başvurmuştum. Çıktı ama bu sefer de benim beş milyarlık kredi yetmeyecek gibi görünüyor. Bu şartlarda ben de hesaplı ikinci ellere yönelmeyi düşünüyorum. Sonuçta iyice öğrenmek için kullanacak bir şeye ihtiyacım var. bakalım artık.

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    9000-10500 arası ıkıncı el cbf 500 bulmak varken bencede hiç gereği yok cidden büyük merak konusu oldu bu fiyat olayı

Motosikleti
    Mz Etz 251
    Yahu büyük merak konusu falan olduğu yok. Ama sonuçta tam arada bir cc. Motora yeni başlayacakların göz diktiği, 125 cc kullananların hedefi, fala büyük olmasın daha güvenli kullanayım diyenlerin tercih edeceği, yada eski motorundan kurtulup ii bişi almak isteenlerin tercih edebileceği bir sınıfta yer alıyor. Hal böyle olunca da gözler bu motorun üzerine çevrildi. Birçoğumuz honda cbf250 ye zamanında göz dikmiştir. ama ne yazıkki çok azımız alabilmiştir. Düşünsenize şu sitedeki arkadaşlarımızdan kaçı cbf250 sahibi olmak isterdi.. ama vatandaşlar öyle bir fiyatla soktularki bunu ülkemize.. öyle değerinin üstünde bir para istiyorlarki hepimiz avucumuzu yaladık. tabi honda da.. 20 satacaksa belki bir sattı. allahtan hyosung cometler geldi. şimdi cometin heybeti, agresifliği, güzel çizgileri, nazaran daha hesaplı oluşu dururken hondaya tenezzül edilmez.. Ama oda pahalı.. Yamaha da bu sınıfta yer edinme kararıyla bu modeli ülkemize getiriyor. Sorun da burada.. Yamaha bu sınıfta ne kadar bir pay almayı isytiyor? 250 cc pastasının %5-10 ' unu mu? yoksa %95 ini mi? Düşünsenize bir.. gerçek ederi olan beşmilyarlık fiyatla piyasaya girdiğini.. 250cc sınıfında hyosung ta, honda da nalları diker. İkinci ellerini bile alan olmaz yamaha dururken. bu ilk iki yılda olacaklar.. ya sonrası? benim yamaham varsa %90 ihtimalle sonraki motorum da yamahadan olur.. al sana beş yıl sonraki durum.. türkiyedeki motor kullanıcılarının en az %80 i yamahacı olur.. yok ben az satar yine aynı karlılığı devam ettiririm uzun vadede böyle tüketici bir toplumdan daha fazla pazar payı almama gerek yok benim zaten ismim var derse.. Artık kim neye karar verir bilinmez ama ben o kadar parayı denkleştirdiğimde ilk alacağım şey gt250 yada gt250r olur.. ne hondaya dönüp bakarım nede yamahaya.. commuter sınıfı için soruyorum. ybr125 dururken kaçımız gittik başka motor aldık? daha ucuz diye tercih ettiklerimiz dışında.. ybr geldi cg125 bitti. yarışsın diye cbf150 yi getirdiler ama bence ybr karşısında onun da hiç şansı yok.. ve cebinde o kadar parası olan herkes ybr dışında başka birşeyle ilgilenmedi genelde.. 250cc de aynı politikayla bir numara olması işten bile değil. tabi bunlar tamamıyla benim penceremden görünenler.. yine de farklı düşünen arkadaşlar olabilir. yada benden daha iyi görebilenler.. ama benim gözlerim gerçekten etrafımda olan biteni iyi görür. kapalı olsalar bile

eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur

fiyat açıklamamaları bir tuhaf acaba şatış stratejisi mi?
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

sankı cbf 250 de super bı bakalıt ve malzeme kalıtesı varmıs gıbı hemen ybr yı kotulemeyın yahu. satın alıp 1 ay bınmıs bı adamın yorumlarını bı alalım once ıstersenız azcık sabredın. suspansıyon konforu yol tutusu enjeksıyon farkından dogan bı ataklıgı yada artısı varmı yokmu bı test edılsın ustune bınıp zıplamayla motor ıyımı kotumu kımse anlayamaz hemen gaza gelmeyın bunun kardesı ybr 125 gıbı mukemmmel bır motorsa abısınde de vardır bı hıkmet ben guvenıyorum bu motora.

Motosikleti
    Mz Etz 251
    Bence artık fiyat tahminlerini bıraksak iyi olur. Nedense ısrarla sekiz dokuz diyoruz.. sanki o fiyattan çıkmasını istiyoruz hissine kapılıyor insan. Yahu arkadaşlar bu miktarda paraya oldukça iyi arabalar alınıyor. Bi arabadaki mühendislik, malzeme, kullanışlılık bir motorsikletle bir tutulurmu? Bunu görünce aklıma gelen tek şey kraldan çok kralcı olanlar. Kusura bakmayın arkadaşlar böyle söylediğim için ama biri çıkıyor yedi diyordu biri sekiz dedi biri dokuz demeye başladı. komik bir açık artırma gibi.. asıl kötü olan da bunu bizim yapmamız.. Yelkenlere üflemekle gemiyi götürmeye çalışıyormuşuz gibi geliyor. Bırakın bekliyelim. Kişisel olarak bir ay daha beklermiyim bu motorun fiyatının açıklanmasını? açıkcası bilmiyorum. Çünki zaten iki üç aydır bunu bekliyordum. Ha cidden söylüyorum fiyatının cbf250 den fazla olacağına asla ihtimal vermedim hala da vermiyorum. Çünki daha pahalıya getirip satmaya çalışmanın bir anlamı olmazdı yamaha için.. Benim bu denli beklememin sebebi sonunda yamaha sayesinde bir motosikletim olacağına inanmamdı. Hem ismi var, hem küçük değil, hemde benim gözümü korkutacak kadar büyük değil.. Üstelik yırtınmalarım sayesinde yurtdışındaki tanıdıklardan da fiyatlar konusunda bişiler öğrenince cidden çok hesaplı olacağına inancım daha da arttı. Yani bu motosiklet en fazla altıdan piyasaya girecek ve ortalığı kasıp kavuracak diye düşünüyordum hep. Ama bazen yazdığımız şeylere kızmam bazen de kraldan çok kralcı olanların başka arkadaşlarımızı etkilemesine izin vermemek için sürekli doğru olduğuna inandığım şeyleri yazmak zorunda kaldım. Sonuçta belki ben yanılmış olacağım belki de başka arkadaşlar.. Gerçek olan şu ki allah nasip ederse sonuçta yine hep birlikte burada olacağız. Bir yıl sonra da iki yıl sonrada beş yıl sonrada.

Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı asome_67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sankı cbf 250 de super bı bakalıt ve malzeme kalıtesı varmıs gıbı hemen ybr yı kotulemeyın yahu. satın alıp 1 ay bınmıs bı adamın yorumlarını bı alalım once ıstersenız azcık sabredın. suspansıyon konforu yol tutusu enjeksıyon farkından dogan bı ataklıgı yada artısı varmı yokmu bı test edılsın ustune bınıp zıplamayla motor ıyımı kotumu kımse anlayamaz hemen gaza gelmeyın bunun kardesı ybr 125 gıbı mukemmmel bır motorsa abısınde de vardır bı hıkmet ben guvenıyorum bu motora.
    kötüleyen yok. çarpıtmayalım.

üstüne binip zıplayarak, sağını solunu kurcalayıp inceleyerek, ilk izlenimlerimi aktardım. beğenmediğimi söyledim. ne yapsaydım? "çok güzel, harika" mı deseydim?
    son cümlelerimde de yazmışım zaten. "fiyatı belli olsun, bir kaç kullanıcı görüşlerini alalım. bakalım neymiş..." demişim.

kardeşi olan 125'i de, 13 aydır kullanıyorum zaten. nasıl bir cengaver olduğunu biliyorum.

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı Gültekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kötüleyen yok. çarpıtmayalım.

üstüne binip zıplayarak, sağını solunu kurcalayıp inceleyerek, ilk izlenimlerimi aktardım. beğenmediğimi söyledim. ne yapsaydım? "çok güzel, harika" mı deseydim?
    son cümlelerimde de yazmışım zaten. "fiyatı belli olsun, bir kaç kullanıcı görüşlerini alalım. bakalım neymiş..." demişim.

kardeşi olan 125'i de, 13 aydır kullanıyorum zaten. nasıl bir cengaver olduğunu biliyorum.

ilk izlenim önemlidir biran önce test yapılsada bi baksak nedir ne degildir buda çançinçonmu? yoksa.
    resim koyalım arkadaslar su kötü dediginiz ayrıntıları bide yakından inceliyelim yanlız ben sunu anlmadım bakalit kalitesi ? far ve arka demir yani 125 le aynımı oyüzdenmi kötü??

Motosikleti
    cbf 150 siyah
    birazblues in dediğine katılıyom yani cbf 250 nin üstünya daya aynı fiyatta piyasa sürerse bosuna getirmiş olur yani 6 bin ytl civarı bi fiyatla girmesi kendisi içinde avantaj olur almayacak kişileri bile tetikler bu fiyat ben 10 gündür takip ediyom bu topiği eger uygun olursa ben bile düşünürüm ybr 250 liği kalitesini biliyoruz zaten bunda bi şey tartısılmaz bence kötü bi mal getirip riske atmaz kendini ama fiyat umarım makul olurda bende 250 liğe gecerim ve bi cok kişi bunu yapacaktır eminim buna

eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Alıntı birazblues adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu büyük merak konusu falan olduğu yok. Ama sonuçta tam arada bir cc. Motora yeni başlayacakların göz diktiği, 125 cc kullananların hedefi, fala büyük olmasın daha güvenli kullanayım diyenlerin tercih edeceği, yada eski motorundan kurtulup ii bişi almak isteenlerin tercih edebileceği bir sınıfta yer alıyor. Hal böyle olunca da gözler bu motorun üzerine çevrildi. Birçoğumuz honda cbf250 ye zamanında göz dikmiştir. ama ne yazıkki çok azımız alabilmiştir. Düşünsenize şu sitedeki arkadaşlarımızdan kaçı cbf250 sahibi olmak isterdi.. ama vatandaşlar öyle bir fiyatla soktularki bunu ülkemize.. öyle değerinin üstünde bir para istiyorlarki hepimiz avucumuzu yaladık. tabi honda da.. 20 satacaksa belki bir sattı. allahtan hyosung cometler geldi. şimdi cometin heybeti, agresifliği, güzel çizgileri, nazaran daha hesaplı oluşu dururken hondaya tenezzül edilmez.. Ama oda pahalı.. Yamaha da bu sınıfta yer edinme kararıyla bu modeli ülkemize getiriyor. Sorun da burada.. Yamaha bu sınıfta ne kadar bir pay almayı isytiyor? 250 cc pastasının %5-10 ' unu mu? yoksa %95 ini mi? Düşünsenize bir.. gerçek ederi olan beşmilyarlık fiyatla piyasaya girdiğini.. 250cc sınıfında hyosung ta, honda da nalları diker. İkinci ellerini bile alan olmaz yamaha dururken. bu ilk iki yılda olacaklar.. ya sonrası? benim yamaham varsa %90 ihtimalle sonraki motorum da yamahadan olur.. al sana beş yıl sonraki durum.. türkiyedeki motor kullanıcılarının en az %80 i yamahacı olur.. yok ben az satar yine aynı karlılığı devam ettiririm uzun vadede böyle tüketici bir toplumdan daha fazla pazar payı almama gerek yok benim zaten ismim var derse.. Artık kim neye karar verir bilinmez ama ben o kadar parayı denkleştirdiğimde ilk alacağım şey gt250 yada gt250r olur.. ne hondaya dönüp bakarım nede yamahaya.. commuter sınıfı için soruyorum. ybr125 dururken kaçımız gittik başka motor aldık? daha ucuz diye tercih ettiklerimiz dışında.. ybr geldi cg125 bitti. yarışsın diye cbf150 yi getirdiler ama bence ybr karşısında onun da hiç şansı yok.. ve cebinde o kadar parası olan herkes ybr dışında başka birşeyle ilgilenmedi genelde.. 250cc de aynı politikayla bir numara olması işten bile değil. tabi bunlar tamamıyla benim penceremden görünenler.. yine de farklı düşünen arkadaşlar olabilir. yada benden daha iyi görebilenler.. ama benim gözlerim gerçekten etrafımda olan biteni iyi görür. kapalı olsalar bile

dogru soyluyorsun ıyı analız etmıssın.. ybr benım tahmınımce de cbf ten az da olsa ucuz gırecek pıyasaya ki pazar payını elıne alabılsın..hele bır gelsın gorelım bakalım ne dır ne degıldır gorecegız..

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı eby78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dogru soyluyorsun ıyı analız etmıssın.. ybr benım tahmınımce de cbf ten az da olsa ucuz gırecek pıyasaya ki pazar payını elıne alabılsın..hele bır gelsın gorelım bakalım ne dır ne degıldır gorecegız..
    Ah keşke dediğin gibi olsaydı...Neeerdeeee...

Sanki bu sene satışa çıkarmayacaklar gibi geliyor bana....Sadece nabız tutmak göz korkutmak niyetleri...Bu kadar naza çekilmez ki bi motor....Fazla naz aşık usandırır....

Adamlar pazar payını kaliteleri ile alacak fiyatla diil....Türk insanı kaliteli malın fiyatının yüksek olduğunu her zaman bilmiştir....Hem ucuz hem kaliteli motosiklet....Bence hayallll........

Elegant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim yapmış marka daha iyi malı daha ucuza verme ihtiyacı hissetmez herhalde.

14. sayfa BirinciBirinci ... 4121314151624 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler