Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
13. sayfa BirinciBirinci ... 3111213141523 ... SonuncuSonuncu

Yeni Yamaha Ybr 250

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Gültekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nasıl yani? fiyat hala belli değil mi?

yahu bunlar ne yapmaya çalışıyorlar?
    bu motoru seneye mi satacaklar?

cebine parasını koyup, fuarı bekleyenler var,
    motorunu satıp, bu motoru almak isteyenler var,
    başka motor almaya niyetli, fakat bunun da fiyatını öğrenmek isteyenler var,
    varoğlu var...

sanki, bulunmaz hint kumaşına fiyat biçemiyorlar.
    altı üstü 250 cc'lik bir motor.

adam gibi söyleyin şunu da, herkes hesabını yapsın, işini görsün...

Hacı kanka 8000 ytlden az olmayacak orasını söyleyebilirim...(Yamaha garantili bir detay...)fiyatı öğrendim ama rica üzerine söylemek istemiyorum...herkesede söylemiyorlar...öğrenmek için 4.5 kiloluk bir uzuv gerekiyor... alt tabanı koyayım bari...gerisini siz düşünün...ben biliyom artık gerisi beni bağlamaz...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    birazblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz Etz 251
    Yahu bulunmaz hint kumaşı mı bu fiyatını belirleyemiyorlar? Yok onyüzmilyonbin falan mı isteyelim yoksa bimilyonyüzbin falan mı die düşünüyorlar ? Böyle saçmalık olurmu? Martta gelecek dediler mart bitti. Şimdi de Nisan da diyorlar yarın bunlar karar veremediğinden Nisan da biter. Yok ona mı versek motoru yok buna mı versek diye sevgili beğenemeyen yeniyetme kızcağızlar gibi ? O zaman da fazla naz aşık usandırır hesabı bunlara biletin alasını keserler.. Mümkün mertebe uzağa ve geri dönüşsüz..

rochas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250
    Valla geçen sene Xmax 250'nin fiyatı 7000 liralardan 11000 lere dayandı. Şimdi 9500'lere geri çektiler. Ybr yide 10000 den başlayıp kaç liralara kadar yükseltecekler? Yamaha'nın fiat politikası hiç tutarlı değil.

Motosikleti
    Mz Etz 251
    Yahu bir de şu 4,5 kiloluk uzuv hakkında bilgisi olan var mı? Valla insan vücudunda olabilecek o ağırlıktaki yegane uzuv kafa.. Yani biz bilmediğimize göre bize kafasız mı diosun metehan bey ? Bi de bu ne demek ben biliyorum da size sölemem? Ya hiç söleme bişi yada varsayımlara bizi gark etme. olmadı valla olmadı..

LesPaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -Ducati Monster 696
    arkadaşlar ybr 250 fuarda var.
    gidip inceleyebilirsiniz. gayet güzel bir motor.
    fiyatını da sordum ancak nisan sonunda belli olacağını söylediler.
    bilginize..
    cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
    and you can do the same thing if you please

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı birazblues adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu bulunmaz hint kumaşı mı bu fiyatını belirleyemiyorlar? Yok onyüzmilyonbin falan mı isteyelim yoksa bimilyonyüzbin falan mı die düşünüyorlar ? Böyle saçmalık olurmu? Martta gelecek dediler mart bitti. Şimdi de Nisan da diyorlar yarın bunlar karar veremediğinden Nisan da biter. Yok ona mı versek motoru yok buna mı versek diye sevgili beğenemeyen yeniyetme kızcağızlar gibi ? O zaman da fazla naz aşık usandırır hesabı bunlara biletin alasını keserler.. Mümkün mertebe uzağa ve geri dönüşsüz..

Satış politikası bunlar...Ortama göre açıklayacaklar...Fiyat biraz tuzlu tabi...İnsanlar ilk baştan biraz tepkili gelmesinler diye çizilen rota....

8900 ytl olacağını sanıyorum...yada 9100 ... İkisinin arasında...

Yahu bir de şu 4,5 kiloluk uzuv hakkında bilgisi olan var mı? Valla insan vücudunda olabilecek o ağırlıktaki yegane uzuv kafa.. Yani biz bilmediğimize göre bize kafasız mı diosun metehan bey ? Bi de bu ne demek ben biliyorum da size sölemem? Ya hiç söleme bişi yada varsayımlara bizi gark etme. olmadı valla olmadı..

Aldırma ona sen...Sallar o öyle....Yağmaz ama gürler....Zararsızdır....Dedikleri doğru ama ben ona söylemiştim zaten....

Karnı acıkmıştır....Yemek istiyo....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Mz Etz 251
    Valla o zaman bize ikinci el yollar gözükecek soldan soldan

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    almayın karşıdan bakın diyorlar

yada tüyü fazla olanlar sıraya girsin gibi bişeymi yani

filmin sonunu heyecanla bekliyoruz
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

Motosikleti
    Mz Etz 251
    Haftasonu istanbula gelecektim bu motor için, artık gitmeye de gerek kalmadı .
    Yahu giden arkadaş olursa airoh tan şu kaskın fiyatına bakabilirmi acaba fuarda ne kadar? http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44158. Birde giyim kuşamın daha ucuz olma ihtimali varmı arkadaşlar sadece bunun için kalkıp gitmeye gerek var mı ankaradan değer mi ne dersiniz?

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Yahu giden arkadaş olursa airoh tan şu kaskın fiyatına bakabilirmi acaba fuarda ne kadar? http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44158. Birde giyim kuşamın daha ucuz olma ihtimali varmı arkadaşlar sadece bunun için kalkıp gitmeye gerek var mı ankaradan değer mi ne dersiniz?
    Bence değmez....Hem yaptığın masraf kurtarmaz hemde yorulduğunla kalırsın...Ama fuarı gezmiş olursun o ayrı...

Sırf elbise için gidilmez be....Burdan da temin edebilirsin herşeyi...

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    yurt dısından bi arkadasla konustum orda fazer 250 olarak 15 20 bin km yapanlar var memnunmuş motordan bi problemle karsılasmamıs 2000euroya 7 bin km de almıs motoru bizim türkiyede hesap edin artık!!

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    aykan canım ülkemde keşke serbest piyasa ekonomisi işler halde olmuş olsa idi. yabancı ülkelerdeki fiyatlara göre bir şey söylemek mümkün olurdu.
    bütün kurallar bir günlük olunca sevgili ülkemin piyasasında önce bir fiyattan çıkar satışlar istedikleri gibi olursa yükseltirler olmadı biraz düşürelim derler sonra baktılar insanların ayakları alıştı hadi zam yapalım derler. sonuç olarak bütün motorlar çin olanlarda dahil olmak üzere keyfi fiyat politikası ile satılıyor
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı TuğrulÖzbek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aykan canım ülkemde keşke serbest piyasa ekonomisi işler halde olmuş olsa idi. yabancı ülkelerdeki fiyatlara göre bir şey söylemek mümkün olurdu.
    bütün kurallar bir günlük olunca sevgili ülkemin piyasasında önce bir fiyattan çıkar satışlar istedikleri gibi olursa yükseltirler olmadı biraz düşürelim derler sonra baktılar insanların ayakları alıştı hadi zam yapalım derler. sonuç olarak bütün motorlar çin olanlarda dahil olmak üzere keyfi fiyat politikası ile satılıyor
    katılmamak mümkün değil aynen!!!

Motosikleti
    Mz Etz 251
    Yahu arkadaşlar iide ben söledimkine avrupada 4 bin ytl nin biraz üzerinde bir rakam civarında satış fiyatı diye.. Yok bunlar türk, hindi yerine ne kadar koysak kardır deyip burada hangi fiyattan sokarlar piyasaya biz onu bekliyoruz.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    hoca beni sitedenmi attırıcan yav...mecazi anlamda kullandık işte bir terim...sen anladında işi didikliyosun...argo olduğundan yazmadım...biz keriz yerine koydukları kesin gerçek olan o...Yamaha dedik bağrımıza bastık ama Hondadan betermiş...Honda yetkililerine sorucam fuarda...falconu neden getirmiyorlar diye...Enver Dodanlıyı yakalaım bu sefer....
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Elegant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hyosung alternatifi gittikçe güçleniyor...

Motosikleti
    Mz Etz 251
    Ya işin doğrusu henüz net bir şey yok. Sonuçta adamlar da bunun ikilemindedir diye düşünüyorum. Bizim tavrımız belli onların atacağı adımı beklemek. Ama vatandaşlardan hareket de yok, kendileri bilirler.. Ybr125 le piyasada nasıl tek oldularsa ybr250 ile de tek olabilirler. Yada yok bizim çıtamız yukarda deyip bizim içinde yaşadığımız şartları görmezden gelirler.. Tabi o zaman da biz onları görmezden geliriz. Bu arada Metehan bey yok be inan takılayım dedim 4,5 kiloluk uzuv fikri komik gelince yaziim iki satır bişi dedim o sebepten uzattım muhabbeti.

Motosikleti
    YBR 125

Fiyat neden belli olmaz?

İşte bunu anlamak gerçekten çok güç. Bir fuara katılıyorsun ve sergilediğin ürünün fiyatını söylemiyorsun!!!

Bana bu çok garip geliyor.

Fiyatın söyleyeyim: 7910 YTL olacak...

Nereden uydurduğumu bilmek istiyrsunuz. Honda CBF 250 7920 YTL de ondan...

Aynı kategoride, birbirine rakip motorlar... Başka türlü olamaz...
    :cat: [COLOR="DarkRed"]En büyük küçük![/COLOR]
    [B]Dylan 150 hakkında bilgiler[/B]:
    [INDENT]dylan150.wordpress.com[/INDENT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mondi Macit
    Bu kask Yıldız Ticaret sitesinde 125 YTL. Ben SV 55 sport alacaktım. Sitede 275 YTL idi, fuarda 230 yapmışlar, nakit 215 e aldım. Bir hesap yaparsak 100 YTL'ye alabilirisn sanırım.

Ben bugün fuarda motorun fiyatını sorduğumda mayıs ayında belli olacak dediler. Kişisel tahminim bunlar motoru mayıstan önce getiremiyorlar -sebebi herneyse, Sanayi Bakanlığındaki işler, Yamahanın üretim programı....- fiyatı şimdiden söyleyip angaje olmak istemiyorlar.

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı necropolis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu kask Yıldız Ticaret sitesinde 125 YTL. Ben SV 55 sport alacaktım. Sitede 275 YTL idi, fuarda 230 yapmışlar, nakit 215 e aldım. Bir hesap yaparsak 100 YTL'ye alabilirisn sanırım.

Ben bugün fuarda sorduğumda mayıs ayında belli olacak dediler. Kişisel tahminim bunlar motoru mayıstan önce getiremiyorlar -sebebi herneyse, Sanayi Bakanlığındaki işler, Yamahanın üretim programı....- fiyatı şimdiden söyleyip angaje olmak istemiyorlar.

Valla ben pek anlamadım...Kaç lira kaça aldın biz kaça alırız.....

13. sayfa BirinciBirinci ... 3111213141523 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler