Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
11. sayfa BirinciBirinci ... 91011121321 ... SonuncuSonuncu

Yeni Yamaha Ybr 250

REKLAM ALANI
    hayalet_124 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ramzey racing + yamaha ybr 125 + mz 251
    bence oldukça iyi bir motosiklet. rakip tanımaz. ybr 125in ewrim geçirmiş hali gibi.ve oldukça kaslı bir vücudu var.ben belli bir süre ybr 125 kullanmıştım.ve ondan memnun kalmıştım.o öyleyse kimbilir bu nasıldır.(ben ybr'nin bir abisi olduğunu bilmiyordum.hiç söz etmemişti.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    heyferhatbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 (2006)
    hani hala yok piyasada bu
    [CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maalesef üzülerek diyorum ki 8000 - 10.000 arası dediler..Bizzat....Tam fiyat verilmedi.....
    Neyi nasıl isterlerse öyle yapsınlar..benim gözümde bu motorun ederi maximum 6000 ytl..5000'e kesin alırım,6000 olursada almayı düşünen kankalar adına sevinirim ama ben almam..gider Honda cbf 250 alırım..sıfır gibi tertemiz bi cbf 250'yi 3500_4000 papele bulmak mümkünken..fakat hem cbf250 hem 2.el bana uymaz (kimse alınmasın maksadım cbf250'yi aşağılamak değil)

5000_6000'için düşüncem böyleyken yok 8_10 bin papel arasında olacakmış..valla gülüp geçerim..Akılcı davranmak lazım..yapmayın arkadaşlar 8000 ytl ile "0"km ayarında kawasaki er5 alınabiliyor..2004 model henüz 20_25 bin km'de,baktığınızda sıfır model sanacağınız Bmw f650gs ler 10.000 papele alınabiliyorken gidipte ybr 250 ye okadar para kendim vermem..verenede pek iyi gözle bakmam.hele hele 7000_8000papi veren(istisnalar hariç) kocaman bi aptaldır

Nedemek 8000_10.000 arası bea..benim arkadaşım 10.000 ytl ile işyeri açtı oradan ev geçindiriyo ve kendisi dışında bir vatandaşıda istihdam ediyo..neyse ya saptırmayım ben.. Not:bidaada bu başlığa yazmıycam.

birazblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz Etz 251
    Sellçuk arkadaşım haklısın. Yani göz göre göre er5 ile buna aynı para verilirmi? 2. el f650 lere baksan sanki kız gibi ve rahatlıkla bulunabiliyorlar. senin tarzın olmayabilir ama buna altı vereceğime cbf250 ye üç dört milyarı da seve seve veririm ben. Burada yazdıklarım sadece kendi düşüncelerim kimseyi aşağılamak istemiyorum. Ama h.yar durumundan rahatsız olmayanlar bu kadar çok oldukça bizi daha çok tuzlayıp tuzlayıp yerler.. Ha ben o h.yarların arasında asla olmam orası ayrı.. hondaya kıldım, olmadı yamahaya da bi daha param nasip olmaz o kadar. Sonuçta hep bu maddi güçte kalacak değiliz şartlarımız iyileştiğinde de beni mal değneği yerine koymayan bir üreticinin malını alırım daha iyi. Ben hala hayret ediyorum yani arkadaşlar verdiğiniz parayı çok kolay kazanıyorsunuz herhalde. Ben mühendisim iyi sayılabilecek bir işim var, bu ülkede daha azıyla ev geçindirenler var diyorum yine de bana göre çokken.. Yurt dışında sıradan bir öğrenci bir senede parttime garsonluk işiyle alasını alabilirken, biz şunu ne zor şartlarda alabiliyoruz.. kimsenin gözüne batmıyor sanırım. neyse böyle gözümüze batmadığı içinde başka yerlere batıyor zaten. Ha bu arada ben kendi cebimdeki para için konuşuyorum arkadaşlar milletin cebindeki para beni ilgilendirmez, herkes nasıl kendi kazanıyorsa istediği yere de istediği gibi harcayabilir aman her halikarda almak isteyen arkadaşlar yanlış anlamasın beni. Benim üzüldüğüm zaten daha zor şartlarda kazanırken diğerlerinden daha çok para vermek zorunda kalmak..

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu kadar merak konusu oldu!!!bide getirmeseler nasıl olur acaba(hani sihirli deynek işleri) olur ya.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Sellçuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster

.yapmayın arkadaşlar 8000 ytl ile "0"km ayarında kawasaki er5 alınabiliyor..2004 model henüz 20_25 bin km'de,baktığınızda

sıfır model sanacağınız Bmw f650gs ler 10.000 papele alınabiliyorken gidipte ybr 250 ye okadar para kendim vermem..

verenede pek iyi gözle bakmam.hele hele 7000_8000papi veren(istisnalar hariç) kocaman bi aptaldır

:
    bende farklı açılardan bakayım...

er-5 dediğin motorun sıfırı artık Türkiyede yok...yani er 5 alırsan elcağızında patlar demektir bu... zaten er 5 kasa ve donanım olarak hiç bir zaman sahibini mutlu etmedi...bu benim görüşüm...

2.el f 650 dediğin ise 1998 model ve altı için diyorsun herhalde...çünkü 8000-10000 liraya 2000 model ve altı modeller var...bir yere tosladığında gitsin yörocuklar...BMW parça fiyatları hakkında pek bilgin varmı bilemiyorum...ama 2000 model bir BMW sahibi gerçekten endurocu bir arkadaş ister herhalde...

ybr 250 bir gelsin...torkunu görelim...nedir ne yakar...nasıl duruyor...piyasadaki yeri...vs...bunları tartmadan ölçmeden bişey demekde anlamsız bana kalırsa....alp kanka diyorki 8000-10000 ytl arası olacakmış...e piyasası bu...kore malı Hyosung bile 7550...bu fiyatların hakkı değil hiç biri ama gerçek bu...hepsi kazık atıyorlar...

ben hep söylerim...

Honda ve Yamahadan kazık yemeyi tercih ederim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende farklı açılardan bakayım...

er-5 dediğin motorun sıfırı artık Türkiyede yok...yani er 5 alırsan elcağızında patlar demektir bu... zaten er 5 kasa ve donanım olarak hiç bir zaman sahibini mutlu etmedi...bu benim görüşüm...

er_5 güzel motor ve problem çıkarması kullanımla ilgili olabilir buda benim görüşüm bu konuda sözü er_5 çi arkadaşlara bırakıyorum
    2.el f 650 dediğin ise 1998 model ve altı için diyorsun herhalde...çünkü 8000-10000 liraya 2000 model ve altı modeller var...bir yere tosladığında gitsin yörocuklar...BMW parça fiyatları hakkında pek bilgin varmı bilemiyorum...ama 2000 model bir BMW sahibi gerçekten endurocu bir arkadaş ister herhalde...

2004 modelden bahsediyorum..dikkatin dağınık kanka
    ybr 250 bir gelsin...torkunu görelim...nedir ne yakar...nasıl duruyor...piyasadaki yeri...vs...bunları tartmadan ölçmeden bişey demekde anlamsız bana kalırsa....alp kanka diyorki 8000-10000 ytl arası olacakmış...e piyasası bu...kore malı Hyosung bile 7550...bu fiyatların hakkı değil hiç biri ama gerçek bu...hepsi kazık atıyorlar...

bu çok doğru
    ben hep söylerim...

Honda ve Yamahadan kazık yemeyi tercih ederim...
    mümkünse kazık yememeyi tercih ediyorum

yazmayacağımı belirttim fakat cevap hakları istisna

Motosikleti
    mümkünse kazık yememeyi tercih ediyorum

yazmayacağımı belirttim fakat cevap hakları istisna

kazık yememek istiyorsan bisiklete bineceksin dostum...

benzin masrafı yok...bakım masrafı yok...vergisi yok...plaka derdin yok...polisle işin olmaz...cayır cayır gez...(ne garip benzetme oldu yav..)oh mis...

veyahut dandirik bi çin çon alacaksın...mondının 1750 ytllik modellerinden...çinlileri övenlerin bir iddiasıda şudur...önceden motor alamıyoduk...şimdi çinler sayesinde motorumuz oldu...ucuz motor alıyoz wee aaree thee worlddd ambiansı...sende böyle yapabilirsin...

ya da şöyle bir mantık seninki...10.000 e 1 adet ybr 250 alacağına 5 tane mondıal almak daha güzel değilmi...

son sözüm : sen ..ben...biz...o...biz...siz...onlar hepimiz Yamahanın Hondanın şefkatli kucağındayız...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    veyahut dandirik bi çin çon alacaksın...mondının 1750 ytllik modellerinden...çinlileri övenlerin bir iddiasıda şudur...önceden motor alamıyoduk...şimdi çinler sayesinde motorumuz oldu...ucuz motor alıyoz wee aaree thee worlddd ambiansı...sende böyle yapabilirsin...
    Allahaşkına ucuz ve çinli ifadesini hiç kullanmadım bile ..bu nedenle bir alakada kuramadım..çinlilerle yami lerle hiç işim olmaz..yinede tşkr ederim önerin için..dikkate almayacağım
    ya da şöyle bir mantık seninki...10.000 e 1 adet ybr 250 alacağına 5 tane mondıal almak daha güzel değilmi...
    buna gülüp geçiyorum

son sözüm : sen ..ben...biz...o...biz...siz...onlar hepimiz Yamahanın Hondanın şefkatli kucağındayız...
    helal olsun be birader bukadar çarpıtılabilir bir ifade..

rayjay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000RR
    8 - 10 kaat yaziktir abi ya 10bin km felan cbf500 alinir oh mis.
    [COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı aydınlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu ne yacbf 250 zannettim.hyosung ikisini de elinde oynatır

bir de hyosung şu yedek parça ve servis konusuna el atabilseydi rakipsizleşirdi. belki de honda ve yamahanın engellemeleri vardır. bürokrasi ve diplamasi neler doğurur tahmin edebilirsiniz
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

8000tl ve üzeri hakikaten çok yüksek fiyat olur. O zaman cidden 2.el cbf500 daha mantıklı olur.

Motor için diyeceğimse, ben tipini beğendim açıkçası, cbf250'den daha iyi duruyor. En azından harbi naked tipi var. ER5'i de ciddi andırıyor. 7000tl ve altı olsa düşünülebilir. Fazla olursa benim tercihim CBF500 olur.

Aslında şöyle bir mantık da yürütülebilir ybr125'in fiyatını ikiye katlayın 250'ninki aşağı yukarı o kadar olur.Yani en az 7000tl.Eh bu fiyatla bize sadece bakmak düşer. CBF250 ile rekabet için ne kadar ucuza satabilirler? 7000'den aşağı çok zor. Öyle olursa ben de ciddi düşünürüm bu aleti, zira 19litre depo ve ekonomiklik tam da benim uzun yol hayallerimle uyumlu.

eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    fuarda belli olur fiyatı şunun şurasında ne kaldı ki
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    arkadaslar malum burda fuar muar yok gidenlerden söle ayrıntılı bol resimli haberler bekliyoruz tahminim cbf 250 yle assagı yukarı aynı olur fiyatı

Motosikleti
    CBR 600F
    bence Cbf 20 ye cok benziyo yamahadan böle beklemezdim
    Her inişin birde çıkşı vardır

Motosikleti
    Not:bidaada bu başlığa yazmıycam.

sırf cevap yazasın diye çarpıtıyorum hocam...

Elegant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Piyasa gittikçe enteresan bir hal almaya başladı. Çinliler piyasaya girince rekabetten tüketici karlı çıkacak diye düşünürken tam tersi bir tablo oluşmaya başladı. Herkes fiyatları yükseltiyor.(Honda, Yamaha)

Acaba Çin motorlarını da mı honda yamaha distribütörleri getiriyor el altında. Sonuçta adamların bu işe yönelik altyapısı hazır. Servis yedek parça işi için masraf yapması da gerekmiyor. Çin malı alanlar herşeye razı bir tutumdalar.

Bakalım sonu neye varacak bu gidişin?

birazblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz Etz 251
    Neyse arkadaşlar, benim niyetim mileti birbirine düşürmek diildi. Valla daha piyasaya çıkmadan ortaşığı karıştırdı. Piyasaya çıknca artık ne olacak bilmiyorum her halde bi kısım azınlık alır, diğerleri de yoluna devam eder.

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Fuardan ilk ybr 250 resimleri..

Yamaha YBR 250

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    most wanted..
    fiyat hakkinda bi bilgi varmi?
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

11. sayfa BirinciBirinci ... 91011121321 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler