Bu kez iyice arama yaptım umarım daha önce verilmemiştir bu sportif karaktere sahip parlak ve gözalıcı metal materyallerle kuşatılmış sıradışı consept scotter gerçekten görülmeye değer...
Öncelikle motosikletin en sıra dışı özelliği kullanım esnasında arka kısmı görmemizi sağlamak için entegre edilmiş CCD kamera sistemi...Hız göstergesinin sağ ve sol yanlarında bulunan ekranlara görüntü bu kamera sistemi sayesinde aktarılıyor (alt resimde)
Motosikletin motoruna gelince 750 cc hacminde 4 silindirli (OHC) sıvı soğutmalı VTEC yatay konumlandırılmış sportif karakterli bir motora sahip..Güç aktarımı otomatik bir şanzıman sayesinde sağlanıyor.Bir tuş yardımıyla full otomatik konumdan sportif kullanım moduna geçilebiliyor(ikinci resim)
Alaşım jantlar ve ABS fren sistemi tek noktalı amortisör ve smart key denilen akıllı anahtar kart güvenlik için araç mesafe uyarı sistemi diğer özelliklerinden...
Ön görünüm ve farların bakış tarzı yırtıcı bir görünüme sahip...
Motosiklet her ne kadar scotter diye adlandırılsada bana göre race özelliklerde taşıyor en azından görünüm açısından bu benim fikrim mesela ön bölümdeki ilk resimdeki yan grenajı andıran ayakları korumak için eklenmiş kapaklar.İkinci ve üçüncü resimdeki kuyruğun tasarımı...
Bir gün bu motosikleti yollarda görme şansımız olurmu bilmem ama gerçekten çok ilginç ve güzel bir makine...Sportif karakterli bir Scotter,Honda ondan yeni jenerasyon motosiklet diye bahsediyor...
Buda videosu...
http://world.honda.com/Tokyo2003/mot...vie/index.html