Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Temmuz 2015, 16:28
yagiz456 adlı üyeden alıntı
selamlar motorda 8000 km bakımı yaptırıcam. buji değişimi+ hava filtresi değişimi + sibop ayarı + yağ değişimi yaptırmak istiyorum sizce ne kadar tutar tahmini? kazık yemek istemiyorum serviste
Buji 20
H.Filtresi 15
Yağ 30-40(marka ve yere göre değişiyor)
İşçilik saat hesaplı 40TL/s
8 bindeki motorun subaplarında sıkıntı olmaz kolay kolay. Fiyatlar bayilerde değişebiliyor onu göz önünde bulundurun. 120TL üstü fiyat verirlerse uzak durun derim.
Ayrıca motoru teslim etmeden fiyat almak en sağlıklısı
Reklamlar
-
29 Temmuz 2015, 20:25
Merhaba arkadaşlar,
Ben de CBF 150 2015 model siyah renkli motosikletle cuma günü aranıza katılmış olacağım. Uzun zamandır bu anı kovalıyordum resmen. Ehliyet kursu, ehliyet çıkartma, kredi, ekipman ve motosiklet... 4 aylık bir süreç. Mutluhan Honda'dan aldım motosikletimi. İlerleyen zamanlarda herhangi bir memnuniyetsizliğim olursa mutlaka buraya yazmış olurum, yoksa bayi kendini kanıtlamış durumda zaten
Önümüzdeki günlerde motosikletimin fotoğraflarını sizinle paylaşıyor olacağım. Şimdilik selam vereyim dedim
Ekipmanlarım;
Kask: Shoei GT AIR
Mont: Dainese Crono Tex
Eldiven: Revit Striker
Kot: Tech 90'ın en kota benzemeyen siyah modelini almak istiyorum
Sırtlık: Arkadaş bir tane önerdi, onu almayı düşünüyorum.
Bellik: Çok pratik değil ama almakta fayda var sanırım.
Motosiklet için zincir kilit: Abus City Chain X-Plus 1060 Granite (Matkaba, maymuncuğa dayanır mı bilmiyorum.)
-
30 Temmuz 2015, 12:19
-
30 Temmuz 2015, 15:36
[/COLOR][QUOTE=ozgranl;3633652]Ben bu sorunu bir yerlerde okumuştum ama tam olarak hatırlamıyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam bu sorun Honda ana merkeze(japonya) iletilmiş ve oradan gelen cevap sorunun karbüratör hortumundan kaynaklandığı yönündeymiş, karbüratör hortumunun çapı dar olduğu için daha geniş bir hortumla değiştirildiğinde sorun çözülüyormuş sanırım onda 1mm olan hortum 1.5 ile değiştirilmiş. Bu tamamen okuduklarımdan aklımda kalanlar sizin sorununuza çözüm olur mu-olmaz mı bilemiyorum.[/QUOTE
tam tersi dostum.yani hortum geniş oluşundan.benim 2011 modelde de olmuştu.hortumun ucuna bişey taktılar biraz düzelir gibi oldu sonrasında da karbüratörü değiştirmişlerdi.
-
31 Temmuz 2015, 00:04
Dün itibari ile 3200km de duro lastikleri metzeller me22 ile değiştirdim. Fark hissedilir şekilde belli oluyor. Ön arka 274tl ye geldi. Takma işini kendimiz yaptik. Bir yanım michelin de kalsada metzeller almakla doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.
-
01 Ağustos 2015, 02:01
motora mutlaka koruma demiri taktırın arkadaşlar ve lastikleri de hemen değiştirin.Koruma demiri gerçekten çok işe yarıyor ben sadece alta taktırmıştım.Motorla sürüklenip yol kenarına uçtum sadece sadece depo grenajı çizildi ve ön amortisör biraz yamuldu.yan tarafa davtaktırsaymışım çiziksiksiz çıkacakmış motor.Bu arada baya sert uçtum köprücük kemiğim kırıldı ama cbf harbiden sağlam motormuş kaza maza yardırıyor alet
-
01 Ağustos 2015, 22:30
Motorum satılıktır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2011-ilk-sahibinden-michilen-li-cbf-150-214492934/detay/
-
07 Ağustos 2015, 13:07
Var mı Bajaj 150F'e geçmeyi düşünen? Varsa ben de cbf arıyorum, takas yapabiliriz. Modele vs. göre fiyat farkı konuşulur. Ama üste ekleyemem onu belirteyim.
İlan linki: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...23832005/detay
-
08 Ağustos 2015, 23:58
Bir sürü fikirden sonra bugün gidip araştırmadan honda cbf 150 satın aldım araştırmadım hiç ama kötü şeyler duymadım hiç göstergeleri nasıldır benzini nasıldır son hızı nasıldır vs. hiç bilmeden aldım haftaya sanırım elime geçecek nedir ne değildir göreceğiz
-
09 Ağustos 2015, 00:14
Alper.A adlı üyeden alıntı
Bir sürü fikirden sonra bugün gidip araştırmadan honda cbf 150 satın aldım araştırmadım hiç ama kötü şeyler duymadım hiç göstergeleri nasıldır benzini nasıldır son hızı nasıldır vs. hiç bilmeden aldım haftaya sanırım elime geçecek nedir ne değildir göreceğiz
en iyisini yapmışsın.
-
09 Ağustos 2015, 22:04
Merhabalar,
Cbf150 almayı düşünüyorum boy 1,97. 5-6bin TL gibi bir bütçem var.
Ybr 125 düşünüyordum, üstüne oturduğumda dizlerim deponun üstünde kaldı.
Cbf150 biraz daha kalıplı sanırım ybrye göre, cbf'de dizlerimle depoyu kavrayabildim ama grenajın üst tarafındaki çıkıntılı kısma değiyor ve dizlerim biraz fazla bükülü gibi geldi.
Bu fiyat bandında çokta fazla alternatif yok mondial xtreme max düşündüm ama çin malına bulaşmak istemiyorum. ilk motorum olacak tavsiye eder misiniz?
Uzun boylu arkadaşlar varsa fikirlerini öğrenmek isterim.
-
10 Ağustos 2015, 01:17
G.G adlı üyeden alıntı
Merhabalar,
Cbf150 biraz daha kalıplı sanırım ybrye göre, cbf'de dizlerimle depoyu kavrayabildim ama grenajın üst tarafındaki çıkıntılı kısma değiyor ve dizlerim biraz fazla bükülü gibi geldi.
Bu fiyat bandında çokta fazla alternatif yok mondial xtreme max düşündüm ama çin malına bulaşmak istemiyorum. ilk motorum olacak tavsiye eder misiniz?
cbf uzun boya uygun bir motor zaten 1.97 boyla crosstan başka seçeneğin yok.. yani demek istediğim piyasadaki motorların büyük çoğunluğu boyunuza uygun değil. eğer çinli olmasın diyorsanız ki bence doğrusu bu, cbf almanızda bir sakınca yok. benim boyum 1.90 motorun üzerinde çok rahatım..
-
10 Ağustos 2015, 19:10
G.G adlı üyeden alıntı
Merhabalar,
cumartesi itibari ile aldım daha ulaşmadı motor bana ama bende sizin kararsızlığında kaldıkdan sonra 188 boy 110 kg olmama rağmen aldım doğru seçim olduğunu düşünüyorum
-
10 Ağustos 2015, 20:24
Hayırlısı olsun. Allah kaza bela göstermesin. Bende alcam motoru satabilirsem.
-
10 Ağustos 2015, 20:39
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
cbf uzun boya uygun bir motor zaten 1.97 boyla crosstan başka seçeneğin yok.. yani demek istediğim piyasadaki motorların büyük çoğunluğu boyunuza uygun değil. eğer çinli olmasın diyorsanız ki bence doğrusu bu, cbf almanızda bir sakınca yok. benim boyum 1.90 motorun üzerinde çok rahatım..
Dizlerle depoyu rahat kavrayabiliyor musunuz dizlerinizde problem oluyor mu acaba? benim dizler biraz fazla bükülü gibi geldi bana showroom'da üstüne oturduğumda. ama sürme şansım olmadı.
Alper.A adlı üyeden alıntı
cumartesi itibari ile aldım daha ulaşmadı motor bana ama bende sizin kararsızlığında kaldıkdan sonra 188 boy 110 kg olmama rağmen aldım doğru seçim olduğunu düşünüyorum
Hocam kalıplı makina her türlü kaldırırda pegler 5 cm daha aşağıda olsa, veya depo 5 cm daha yüksek olsaymış daha güzel olacakmış :D
-
11 Ağustos 2015, 01:04
G.G adlı üyeden alıntı
Dizlerle depoyu rahat kavrayabiliyor musunuz dizlerinizde problem oluyor mu acaba? benim dizler biraz fazla bükülü gibi geldi bana showroom'da üstüne oturduğumda. ama sürme şansım olmadı.
Hocam kalıplı makina her türlü kaldırırda pegler 5 cm daha aşağıda olsa, veya depo 5 cm daha yüksek olsaymış daha güzel olacakmış :D
hayır öyle bir durum yok ben çok rahatım, genelde bindiğim motorlarda rahat edemem fakat cbfde durum böyle olmadı
-
11 Ağustos 2015, 19:28
G.G adlı üyeden alıntı
valla ebatlar standart dışı olduğu için enduro harici motorlar bizi pek kurtarmıyor şu an için enduroya vericek para olmadığından fakirlikten en kalıplı motor olarak bunu tercih etmek zorunda kaldım açıkcası :D
-
11 Ağustos 2015, 22:58
-
12 Ağustos 2015, 20:36
Arkadaşlar 2007-2008 model cbf , 25-30 bin km civarı alınır mi ??
-
13 Ağustos 2015, 08:50
yankee_52 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar 2007-2008 model cbf , 25-30 bin km civarı alınır mi ??
Alınmaz, tabi gerçek km'leri olduğuna inanıyosanız alabilirsiniz.
yeni kasa tercih edin 2011 ve üstü uygun motor bulunur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler