Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Lastikler sesi ve titresimi emmek icindir Lastikleri taktiginda seside degisecektir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------
Hayirlisi olsun hos geldin aramiza.Tutamac dedigin gaz kolumu acaba.Bence orjinallerini hic elleme.
Arkadaşlar ne zamandan beri aklımda cbf'in sticker'larını sökme fikrim vardı . Dedim motoru satmadan bi sökeyim şu stickerları nasıl olacak diye . Sonuç aşağıda . Sticker'ların hepsini çıkarmak kolay olmadı . Arka kısımdaki stickerlar çok kolay çıktı ama ön taraftaki cbf 150 yazısı olan yerler biraz zorladı beni . Çıkartırken birazcık grenajda yapışkanlıklar kaldı . Onları wd40 sıkarak tırnaklarım ile bol bol ovaladım sonrada temiz kuru bir bezle sildim iyice çıktı hepsi .
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
arkadaşlar bugün cbf min yıllık , geniş kapsamlı bakımını yaptım,buji ,arka balata ,zincir bakımı,gösterge ampulleri değişimi,sübap ayarı,yağ değişimi,detaylı temizlik gibi ağır bakımlarını yaptım,yanız , bir sorun karşıma çıktı ,bu arızayı yaşayan arkadaşların ,benimle payaşmasını istiyorum,sorunum şu ,depom dolu olduğu halde musluk kapalı gibi benzin gelmemesi ,depo kapağını açıp kapatınca sorun kalmıyor 3 km sonra yine aynı sorun,arnavutköyden fındıkzadeye kadar 5 kez durup depo kapağı açıp kapadım ,bu neden olur,aynı sorunu yaşayan arkadaşların ,fikirlerini almak istiyorum.
Benim eski cbf imde ayni sorun olmustu depo kapagi hava almiyordu, belli bir basinc altina girince hava almasi getekiyor depoya.Depo kapagini komple sokup temizledim benzin muslugunu sokup onun filtresinide temizledim sorun duzelmisti.Sonradan takilmis filtre varsa onu kontrol et.
motoru komple basınçlı suyla yıkadım depo kapağı etkilendimi acaba, 4 yıldır kullanırım böyle bir şey ilk defa başıma geldi..
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:46 ----------
motoru komple basınçlı suyla yıkadım depo kapağı etkilendimi acaba, 4 yıldır kullanırım böyle bir şey ilk defa başıma geldi..
Merhaba,
Bende şöyle bir sorun oluyor, depo full iken sorun yok bitmeye yakın iken rolantide gaz kesiyor stop ediyor, bu durum bazen oluyor bazen olmuyo olduğu zamanlarda depo kapağını açıp kapatıyorum duzeliyor, benim de tahminim depo hava hortumu kırık olabilir diye hava almıyor. Sizde de aynı durum olabilir.
Servise gidince ona da baktıracağım.
Arkadaşım 4 litre Castrol Power1 Racing 10w-50 yağ aldı hazır yağımız varken motorun kilometresi dolmadan(dolmasına 300 km vardı) yağ değişimini yapalım dedik. Değiştirdikten sonra ciddi anlamda memnun kaldım motosiklet bir başka gidiyor sanırım bundan sonra 1500 km'de bir yağ değişimi yapacağım. Ek olarak hava filtresini de söküp temizledim zaten çok kirli değildi bir hava tutup geri taktım
Motosiklete elcik koruma takmak istiyorum ama pek kafama yatan bir model bulamadım. Birde gidonda yer yok gibi geliyor bana şarj cihazı ve telefon tutucu var eğer elcik koruma takan varsa önerilere açığım.
XV
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-elcik-koruma-199973250/detay
98 Beygir.....
Tahliye hortumu var. Büyük ihtimal ile bakım sırasında o hortum bükülmüş olabilir. Ek olarak "bildiğim kadarıyla" depo kapaklarında da çok az bir boşluk oluyor, depo kapağında ki conta da işlevini yitirdiyse aynı durum söz konusu olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:28 ----------
Bu modele denk gelmiştim, sanırım satıcısı sizsiniz. Resimlere bakılırsa korumalar manetlere monte ediliyor, doğru mudur?
XV
Merhaba,
Bununda şekli güzel görünüyor
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...62980997/detay
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)