Motorun gidonunda çok hafif sağa dönüklük hissediyorum. Yani düz giderken gidon sağa doğru bakıyor, bunu ayarlamak mümkün mü ?
Benim eski cbf oyleydi darbe gormus maasalardan kaynaklaniyo yapacak bisey yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------
evet orjinalinden kalin takmis eski sahibi 100.90.18 biraz kotu duruyo ama cukurlarda iyi canta darbeyi gecirmiyo,on 90.90.18 normalde arkada olmasi gereken birer boy buyuk
Darbe görmedi ki, motor sıfır.
Dikiz aynalarının kör noktası biraz fazla. Mümkün olduğunca dışa açıyorum ama yine de verim alamadım. Kör noktalar için dışbükey aynalardan alıp yapıştırmayı düünüyorum dikizlere. Aynalar bağlantı direklerinden de döndürülebiliyor mu bilmiyorum, ama yapılabilse iyi olacak çünkü aynanın kendisinin çevrilmesi yeterli bir ayar imkanı sunmuyor gibi.
Farla ilgili bi sorum olacak hangi marka s2 ampul kullaniyorsunuz iki ayda iki kere ampul degistirdim biri philips digeride cakma biseydi niye boyle sik ampul patliyo acaba.Yada bu s2 yi h4 cevirebilirmiyiz.
Arkadaşlar yan çanta arıyorum nerde bulabilirim sıfır veya ikinci el olur
http://www.motosuperstore.net/VEXO-YAN-KUMAS-CANTA,PR-1653.html ben bucantadan kullaniyorum guzel kullanisli
evet orjinalinden kalin takmis eski sahibi 100.90.18 biraz kotu duruyo ama cukurlarda iyi canta darbeyi gecirmiyo,on 90.90.18 normalde arkada olmasi gereken birer boy buyuk[/QUOTE]
kötü durmamış hatta arka tekerin kalın olması bence güzel bile ben beğendim görüntü olarak acaba performansı etkiler mi? diye merak etmiştim çünkü arka tekerin havası biraz inik bile olsa performans baya düşüyor bende arka tekere 100.90.18 takmayı düşünüyorum ön teker yine aynı 2.75.18 taktıracağım teşekkürler.
ikinci el almaya ne gerek var arkadaşım..
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...69954133/detay
Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
Sanırım amortisörleri tutan, göbeğe bağlı üçgen şeklinde flanşları gevşetince gidon ayarlanabiliyor. Bugün denedim biraz düzeldi ama tam olmadı, yağmur başlayınca bıraktım. Yarın tekrar bakacağım.
performansi etkiledigini pek sanmiyorum pek hissetmedim ama cukurlarda gayet iyi bulgarda bir cukura dustum dedim yamulmustur cant ama bisey olmadi orjinal olcudeki lastigi olsaydi cant gitmisti diye tahmin esiyorum.
Arkadaşlar aranızda cbf'e depo kılıfı takan var mı ? Depo çizilmeye başladı çok hassas . Depo kılıfı takacağım inş. 35 tl ye .
Dun honda servisini aradim on balata takimi ve far ampulunun fiyatini sorayim dedim balata 67tl,lambada 37 bu servisler cok kazik.Ustunden cikan orjinal ampulun markasi nedir acaba bukadar pahali satiyolar,hic sokup bakan oldumu acaba yada bakabilecek olan bilgi verirebilirmisiniz.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)