Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Haziran 2014, 16:49
Kocaeli İl Temsilcisi
Bakalım başka kimler müsait yazarlar buraya , sayıya göre plan yapıp birşeyler ayarlarız . Bu çarşamba biz istanbuldan arkadaşlar gelmişti 4 kişi . Kartepe - Sapanca yaptık güzel oldu .
Reklamlar
-
14 Haziran 2014, 01:11
Ezio41 ile salı günü bi gezi planı aşamasındayız. ist avrupa yakası. ben kesin geziyorum, ezio41 bi aksilik çıkmazsa gelicek.
arnavutköy-bebek-emirgan korusu tarafından sarıyere kadar sahilden gidip oradan bahçeköy-kemerburgaz arasında bol virajlı, taze asfaltlı belgrad ormanı yollarından gidip gelmeyi düşünüyorum. eşlik etmek isteyen varsa, buyursun gelsin. memnun olurum.
ortalama 7 yıldır çalışıyorum. nerdeyse haftasonu hiç izinli olmadım:(
-
14 Haziran 2014, 01:35
allah sabır versin bende 6 yıldır ayda sadece 1 pazar çalıştığım için kızıyordum demekki beterin beteri var..
-
14 Haziran 2014, 01:44
Kocaeli İl Temsilcisi
SULH adlı üyeden alıntı
Ezio41 ile salı günü bi gezi planı aşamasındayız. ist avrupa yakası. ben kesin geziyorum, ezio41 bi aksilik çıkmazsa gelicek.
arnavutköy-bebek-emirgan korusu tarafından sarıyere kadar sahilden gidip oradan bahçeköy-kemerburgaz arasında bol virajlı, taze asfaltlı belgrad ormanı yollarından gidip gelmeyi düşünüyorum. eşlik etmek isteyen varsa, buyursun gelsin. memnun olurum.
Bi aksilik olmazsa gelicem inş.
-
14 Haziran 2014, 02:26
SULH adlı üyeden alıntı
cumartesi gunu yapsaydınız kesın katılırlırdım en sevdiğim yol guzelgahı dır sizlere iyi viraj lar sımdıden
-
14 Haziran 2014, 02:36
hunter84 adlı üyeden alıntı
cumartesi gunu yapsaydınız kesın katılırlırdım en sevdiğim yol guzelgahı dır sizlere iyi viraj lar sımdıden
eğer akşam üstü gelebilirsen burak'ı bilmiyorum ama ben beklerim senlede bahçeköy kemerburgaz atarız
hocam malesef haftasonu etkinliklerine katılamıyorum. olurda birgün haftasonu izinli olduğum bi işte çalışırsam o zaman etkinliklerde banko olucam:D
-
14 Haziran 2014, 12:15
Pazar gününe varmı tur isteyen? anadolu yakası Yalova? İznik? polonez? İzmit ......????
-
14 Haziran 2014, 22:33
-
14 Haziran 2014, 22:36
Bugün lastikleri Pirelli Dura Traction ile değiştirdim. Takma dahil 220 tl.
Önde orjinal duro vardı, arkada sawallow takılıydı. Aldığım arkadaş sıfır takmıştı sawallow'u. 600-700 km ancak oldu dedi. Takım olsun diye ön arka değiştirdim .
-
14 Haziran 2014, 23:25
arkadaşlar emektar CBF mi satıyom belki almak isteyen olur.
kilometre fazla diye fiyatı uygun yazdım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7678903/detay/
-
14 Haziran 2014, 23:27
MerhabaDunya adlı üyeden alıntı
Pazar gününe varmı tur isteyen? anadolu yakası Yalova? İznik? polonez? İzmit ......????
katılmayı çok isterim ama bu hafta mümkün değil. işten güçten motora binemedim 1 hafadır zaten
gerçi geçen ben bi izniğe gittiydim. heryer köstebek yuvası gibiydi toz toprak. inşallah toparlamışlardır. sizlere keyifli sürüşler...
-
14 Haziran 2014, 23:38
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bugün Kadıköy'e gittim Bay-Moto'ya Pulsar 200'ü test etmek için , baya bi hoşuma gitti motor konforu hariç
Cbf daha konforlu ama pulsar cbf'ten çok daha seri ve frenleri daha iyi geldi bana
Pulsar ı bende merak edıyorum ben Gis akedemide Ktm Duke 200 kullanmıstım egitimden sonra cbf ten sonra bana titresimli geldi ama gaz tepkisi ve frenler cok iyidi gercekten
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------
SULH adlı üyeden alıntı
eğer akşam üstü gelebilirsen burak'ı bilmiyorum ama ben beklerim senlede bahçeköy kemerburgaz atarız
hocam malesef haftasonu etkinliklerine katılamıyorum. olurda birgün haftasonu izinli olduğum bi işte çalışırsam o zaman etkinliklerde banko olucam:D
insallah birgun denk getiririz bugun ilk defa hanımla cıktım cbf le benı hiç uzmedi Bahçekoy virajlarıda ayrıca cok zevkliydi
-
15 Haziran 2014, 00:05
Kocaeli İl Temsilcisi
hunter84 adlı üyeden alıntı
Pulsar ı bende merak edıyorum ben Gis akedemide Ktm Duke 200 kullanmıstım egitimden sonra cbf ten sonra bana titresimli geldi ama gaz tepkisi ve frenler cok iyidi gercekten[COLOR="Silver"]
Ktm'yi denemedim ama aşağı yukarı ktm ile aynı olduklarını söylüyorlar pulsarın . Bence fiyatına göre gayet güzel motor . Ben beğendim şahsen pulsarı Hızlanması gaz tepkisi çok güzel . Cbf baya yavaş kalıyor pulsara göre. Cbf'in tek bi avantajı var oda daha konforlu pulsara göre
-
16 Haziran 2014, 00:13
selamlar arkadaşlar, yakın zamanda cbf ine lastik alan arkadaşlara bir sorum var; hangi marka lastik aldılar, memnunlarmı. teşekkürler.
-
16 Haziran 2014, 00:52
Kocaeli İl Temsilcisi
CBFMAN adlı üyeden alıntı
selamlar arkadaşlar, yakın zamanda cbf ine lastik alan arkadaşlara bir sorum var; hangi marka lastik aldılar, memnunlarmı. teşekkürler.
Michelin Pilot Street kullanıyorum gayet güzel yol tutuşu var . Islak yolda da iyi tutuyor . Duro'lar gibi kaymıyor , ben memnunum şahsen Tavsiye ederim .
-
16 Haziran 2014, 01:05
Ezio41 peki bu lastiği kışın kullandınızmı yada şöyle sorayım kışlık lastik kullanan varmı cbf çilerden.
-
16 Haziran 2014, 01:12
Kocaeli İl Temsilcisi
Ezio41 peki bu lastiği kışın kullandınızmı yada şöyle sorayım kışlık lastik kullanan varmı cbf çilerden.
Kışın kullanmak daha nasip olmadı ama yağmurlu havada baya bi kullanma fırsatım oldu . Islak zeminde de performansı gayet güzel
-
16 Haziran 2014, 01:20
bilgiler için teşekkür ederim.
-
16 Haziran 2014, 01:21
Kocaeli İl Temsilcisi
bilgiler için teşekkür ederim.
Rica ederim her zaman
-
16 Haziran 2014, 01:51
ne alırsan al durodan iyi olacaktır.
bende de michelin var tavsiye ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)
Bu Konudaki Etiketler