600'lük motor beni aşar para olarak benzin olarak 250 CC en iyi bence Geçen inazuma test ettim suzuki bayinde valla çok beğendim . Bizim cbf'ler yanında elektrikli bisiklet gibi kaldı Altın elbiseli adamda diyor zaten çiçek gibi motor diye Bakalım kismet . Gönül isterki bende bi mt-07 alayım ama paramız yok o kadar artı tecrübemiz az
hocam tecrübeye bakarsan zaten benimde tecrübem yok 10bin küsür tecrübem var, inan yolun daha başında olduğumu düşünüyorum, çevremde olan kişilere bakınca.
paraya gelince o bende de yok krediyle filan bi şekilde yapıcaz bişeyler yoksa bu devirde benim gibi 20bin lira biriktiremez:D
inazumadan başka motora geçen biriyle konuştum. oda rahatlık olarak özlediğini söyledi.
Hepimiz büyük motor istiyoruz ama ne yazıkki ülkemizdeki vergiler sağolsun hayaller kursaklarımızda kalıyor Hong Kong'ta Cbr 500 r 12500 tl bizim ülkemizde ise 21 bin küsür tl . Ülkemizde büyük motor sahibi olmak ne yazıkki zor . İnazumayı fazla kullanmadım az kullandım ama müthiş derecede seri kıvrak makine üzerine oturup gaz verdiğimde beni benden aldı . Seside gayet hoş tatlı bir sesi var Ktm duke 200 de güzel motor aslında ama oda küçük kalır herhalde
Suzuki inazuma 10 numara 5 yıldız bi motor yahu CBF 150'den sonra motor almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. Çok rahat, güzel giden bi motor. Biraz deneme fırsatım olmuştu. Çok memnun kaldım vallahi. Param olsa ilk alacağım motordur kendileri.
[QUOTE=onurordek;3342972]Tam hatırlayamıyorum ancak bende ilk aldığımda rölanti yüksekti. Üç kere bakıma gittim. Hepsinde servis düşürdü. Şu an 1,1 de. İlk defa motosiklet kullanan biri ise bence de dokunmayın. rahat ettiriyor adamı. Bin bakımında düşüreceklerdir.[/QUOT
Evet daha yeni başladı, tecrübesi yok. O zaman bu şekilde gitsin madem. Benzini fazla harcayacak ama, rahat ettirecekse sorun yok.
Mrh.arkadaslar motorumu alali iki hafta oldu,atrsle beyninde sorun var devirsaatine siyal gondermiyo 2011 oncesinin cdi beyilerinde devir saatine cikis yok. Yeni beyinde bulamiyorum serviste 210 tl fiyat cektiler cikma bulabilirmiyim bildiginiz bir yrer varmi.
temmuz sonuna doğru ceyhun__22 ile 2000-3000 km arası bir gezi düşünüyoruz. Edirneden Çanakkale üzerinden İzmire inip oralardan bir yerden dolanarak Ankara tarafına çıkıp Abant üzerinden istanbula dönmeyi düşünüyoruz. 2 adet cbf 150 ile gidicez, katılmak isteyen olurmu acep?
Cbf'i tipinden dolayı sevmez çoğu kişi Kurye zannediyorlar direk ben zaten vitesli öğrenmek ve tecrübe sahibi olmak için aldım . Uzun yollarda ve daha rahat gezmek için 250 cc şart 150 cc yetmiyor Kısmet olursa ya inazuma ya ktm yada başka bişey alıcaz artık Biraz daha kullanayım iyice acemiliği atayım 5 10 bin km den sonra satıp 250 cc alırım
cbf 150 yi genelde geçiş motosikleti olarak kullanıyorlar lakin benim için öyle değil uzun zamandır motor kullanıyorum ama bu devirde vergiler bu kadar fazla iken benzin bu kadar pahalı iken büyük motosiklet kullanmak benim için ve birçok insan için lüks sayılıyor bu sebeple cbf 150 çok ekonomik ve kullanışlı bir motor yakıt tüketimi parçalarının ucuz ve bol oluşu benim için yeterli bir senedir kullanıyorum 2. el aldım işe gidip geliyorum hafta sonları gezilere çıkıyorum diğer kullandığım motorlarla bunun kadar özgür değildim ayrıca tipini
de beğeniyorum
Arkadaşlar bir sorum olacak motorumu 0 aldım şuan 3bin km ye gelmek üzere. Önümüzdeki hafta sonu hava açarsa 9 günlüğüne akdeniz turuna cıkıcam. şimdi 4000 bakımı için nasıl bir yol izlesem bilemedim. yola cıkmadan 3000 km de 4000 bakımı yaparlar mı. Yoksa nerede 4000 olursa o şehirdeki yetkili servise mi götüreyim yada geziden dönünce motor 5bin küsür olacak o zaman götürsem serviste 4000km yazarlar mı bakım kitapçığına??
motoru uzun yola hazırladım..,
elcik korumalar takıldı
gidon arası demir takıldı(navigasyon için)
kappa yan çantalar takıldı.
led far (4 fonksiyonlu çakar ve düz yanan)
çakmaklık usb li ebaydan alındı
su geçirmez tel tutucu..,
ve 2 gün önce dişli hava filtresi rutun bakımları yapıldı
Arkadaşlar hepinize selamlar.
Eski arkadaşlar bilirler uzun zaman 2 adet cbf 150 kullandıktan sonra şu anda cbf 600 kullanıyorum ama ne yalan söyleyim o küçük cbf'mi aramıyor değilim, farklı bir çekicilik var cbf 150 de sevdiriyor kendini kerata
konuyu takip ediyorum da bazen yok şu motor şöyle iyi cbf kötü, yok şu motor cbfyi tokatlar, yok kurye motoru vs. gibi yorumlar yapılıyor siz boşverin binin, keyfine varın, tadını çıkarın cbf candır.
usta bilinen bütün aksesuarları takmışsın motora harika olmuş keyifli yolculuklar dilerim..
Sizinkine yakın bi rotada biz planlıyoruz ama ramazandan sonra büyük ihtimal hayırlı yolculuklar size
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
Ümit sen yaparsın senden korkulur kardeşim cbf ve sen süper ikilisiniz.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)