Bir apaçi doğuyor :D tamamen can sıkıntısından ve motorun orjinal halinden sıkıldığımdan dolayı ufak bir değişiklikle tekrardan motordan zevk almaya başladım. Motordan gelen vıyvıy sesten şişen kafam artık egzoz sesinden şişiyor. 22bin km motordan şişdi 22bin de egzozdan şişsin bakalım
Güle güle kullan..inşallah şikayet gelmez :=) bu arada motordaki sibop kapağı sesi kronik herkezde var anlaşılan...
Bu arada benim motorda 2013 model tam 1 yıl oldu alalı..benim devir saatinde çok şükür hiçbir sıkıntı yok..
cumartesi sigortasını yaptırdım 85 tl ye zor bulduk yapan yer..çoğu 120-130 tl çıkartıyor..
ÇoK YaZMaYa Ne HaCeT MüHiM oLaN KıSa Ve Öz YaZMaKTıR....
http://www.feyizoglu.com/Arexons-Mot...i_45777.html#0
ilk önce sade suyla yıkıyorum sonra motosiklet genel temizleyici kullanıyorum hocam. güderi ile siliyorum parlatıyorum.
cila olarak geçiyo galiba, çünkü temizlemenin haricinde farkedilir derecede parlatıyo.
ama gidonun orada ki siyah plastik parçaları parlatmayı beceremedim tam istediğim gibi olmuyo.
hocam motoru koyduğum yerin yanında araba yıkıyolar. arabadan uçan tozlar motora geliyo, bide su sıktıklarında motorada geliyo biraz(genelde bi tane acemi var o sıçratıyo suyu diğerleri adabıyla yıkıyo arabayı), çamur gibi duruyo üstünde.
o resimde gördüğün motorun 5 günlük hali.
işe servisle gidiyodum akşamdan akşama biniyodum bikaç günde bir. o zaman olmuştu.
artık hergün biniyorum ve hergün temizliyorum her an temiz.
hatta bugün benzin alırken benzinci yeni mi aldın dedi çok hoşuma gitti
dostum geçmiş olsun. sanırım senle honda haldızda görüşmüştük. sen daha yeni düşmüştün. koruma demirin yamulmuş ve grenaja dayanmıştı. lastikleri değiştirmeye gelmiştin. bizde arkadaşın sıfır aldığı cbr 250 yi alıyoduk. bende geçen ay cbf 150 aldım. 2012 siyah 4000 kmde.
bende daha ehliyeti alamadım. ufak ufak turluyorum. daha bikaçyüz km oldu.
Hmm anladım.Hani pas tutar ya depo eskimiş bir motorun demirleri veya.Onun gibi gözüktü.
Ya bu mafsaldaki renk solmasını nasıl halledecem bilmiyorum motoru satmayı düşünüyorum
detaylı temizlik boya koruma fln yapıp satıcam açıkcası.Zaten temiz motor bir o mafsaldaki solma kötü gözüküyor.
Millet bayaa uçmuş bu arada fiyatlarda onu gördüm 30-40 bindeki 2010 modellere fln 3.750 yazan var.
Benim o zaman 2011 30 binde 4.250 fln yazmam lazım.Lastik Mich.+Shad Çanta.
Ufak tefek düşmesi oldu.Motor kısmına anahtar değmedi ama.Saat gibi.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Valla bizim grubtakilerin motorları karışık.Racing Naked Enduro hepsi var.Hepsinin tadı hakkaten farklı hepsini bir pakette sunan bir motor yokmu yav
660 danR6 ya sonraGsr,Fazera ,Er6n bindim.Ama büyük ihtimalle racing almazdım.Motora çok bindiğimden dolayı.
Mayıs sonu gelecek kısmetse arkadaşım mt-07 aldı.Onun da tadına bakıcaz rodaj sonrası inş.
Ama hocam Gsr 600 farklı bir dünya hakkaten denedikten sonra tüm fikirler silinip sahibinden.com da gsr ilanlarına bakacağına eminim.
660 da öyleydi çok özel bir motor.
90 la kaldırıma çarptık motorda hasar yok ya çalıştırdık devam ettik.Bizde vardı )O da elimin üzerine düşmüştüm.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)