Arkadaşlar CBF 150 nin zinciri o-ringli mi?
Balata temizleme spreyi ile zinciri temzileyebilir miyim?
Arkadaşlar CBF 150 nin zinciri o-ringli mi?
Balata temizleme spreyi ile zinciri temzileyebilir miyim?
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
O hidrolik kutusundaki penceredeki kısımın büyük bir çoğunluğu dolu. 3'te 2'si, 4'de 3'ü dolu. Seviye çubuğunun baya üstünde. Ufak bir kısım sadece boş görünüyor.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Motor 10 000 km de. 2011 model. 2 hafta oldu alali motoru.
Hizli giderken veya tam siktiginda freni oyle kacirma olmuyor. Balatalara baktigimda daha baya var gibi. Ama dusuk hizda ve tam sikmadigimda sanki kaciriyormus gibi hissediyorum. Birde on amortisorler asiri yumusak geldi. Onun da etkisi olabilir. Alisamadim daha motora
Valla anlayamadım hocam belki de normal birşeydir. Evet ön amortisörler biraz yumuşak
hocam fren mevzuu acılmısken ... benım de dıskten vıyk vıyk dıye ses geliyor.. tozdan mı eğrilikten mi?
Ya arkadaşlar şu gaz yağını nerden bulabilirim. ?
Her ikisi de olabilir hocam ilk önce motoru orta sephaya alıp elinizle ön tekeri çevirip sesin diskten gelip gelmediğinden emin olun. Eğer sesin diskten geldiğine eminseniz ondan sonra yamukluğu kontrol edebilirsiniz. Temizleme spreyi varsa balataları da temizleyebilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------
Zincir temizleme konuları vardı onlara bakmanı önderirim. Orada herkes aldığı yeri yazmıştı.
sevgili kardeşler motorum cbf150 kronik ayna sorunu için acil ybr 125 uzun kollu aynaya ihtiyacım var...parası neyse yollarım yeterki gönderin, burası küçük bir şehir neredeyse malzemelerimin çoğunu internet veya gidip görerek aldım..şimdide ayna belası çıktı internetten firmaları arayıp anlatıyorum ters diş düz diş milimetre cinsinden değerler derken burdan bir imdat çekeyim dedim...hepsi bu
Çok var öyle konu fakat. seneler öncesinde açılmış konular..
Birisi petro ofsilerinde bulunuyor yazmış, gittim 3 tane petrol ofisine baktım yok. Shel, bp, opet bir sürü benzinliğe, nalburlara sordum yok. 3 gündür arıyorum
Yahu ayrıca; eğer bizim zincirlerin orjinalı o-ring'li değilse; mazotla pek ala yıkanabilir galiba. Bildiğim kadarıyla mazot ve benzin o-ringlere zarar verdiği için pek tavsiye edilmiyordu. Bişey olur mu ki
Selam arkadaşlar
bugün aylar sonra yakıt aldım, ve % 3,3 litre yakmış
yakmış demek tam doğru olmayabilir,dört ay önce fullemiştim, güneşli günlerde kısa kısa gezmiştim
dabi ara sıra da ormana girdim http://www.motosiklet.net/forum/etki...ya-gittim.html
Bugün olduğu gibi
Arkadaşlar Marushin 777 samura kask kullanan var mı aranızda ? marushin almayı düşünüyorum yada shark
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------
Arkadaşlar bugün cbf ile ilk defa kazamı yaptım viraja dönerken orjinal Duro lastikleri kaydı sağa düşürdü beni ... Allahtan üstümde altımda tam koruma vardı hiç bişey olmadan ayağa kalktım . motorda da koruma demiri vardı motorada bişey olmadı sadece koruma demiri biraz çizildi ve egsozun nikelaj koruma levhası biraz çizildi o kadar . Hemen Honda Haldıza gittim lastikleri michelin pilot street ile değiştirdim ön arka 250 tl işçilik almadılar ... siz siz olun duro lastikleriniz varsa bir an önce değiştirin
Sağol kardeşim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------
Valla kardeşim bizim ülkenin asfaltları dandik artı lastiklerde kötü olunca nasip bugüneymiş değişmek yoksa rodaj bitene kadar lastikleri değiştirmeyecektim şuan 715 km deyim Bu arada michelin pilot street nasıl lastik durolardan iyidir değil mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
Buda michelin pilot streetli cbfim beyler
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)