aliexpres den almıştım ben .. 4 led 4w ayaklıkları felan var. birde çakarlı olsun dedim. 1.5w dan 4 adet uzaktan kumandalı var. o daha da fena 4 modu.. youtube de er-6n led yazarsan ürünü görebilirsin. ilk sislerimi bende kendim yaptım ama soğutucusu kasa sı yok içine su aldı derken çok uğrastım.. ni tekim de ısınmadan yandı. soğutucularım yeterli kalmadı yani. aliexpreden 10 dolar gibi bir rakama almıştım gecen sene ..
not: sahibinden de gittigidiyorda satanların çoguda ordan alıyor. bi incele dediğim siteyi arkadaşlar başka site örnekleri de veririler sana , aradaki fiyat farkı çok uçuk rakamlar. Ben 10 dolara ücretsiz kargo aldım tek sorun 1 ay bekliyorsun kargoyu..
Bugün gezeee, gezee şu çok meşhur Garipçe'ye gittim. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün avrupa yakasındaki ilk çıkıştan girerek, Baltalimanı-sarıyer üzerinden sora sora buldum Garipçe'yi. Motorcular tarafından bilinmesi sebebiyle, güzel bir yer bekliyordum ki, ne yazık ki, umduğum gibi değilmiş. Turistik herhangi bir yer göremedim, gözle görülebilir insan hareketleri ise neredeyse yoktu. 5 dakika hava aldım büyük bir hayal kırıklığı ile geri döndüm.
imzasında koskoca BMW 1200 yazıyo len görmüyon mu...
eninde sonunda nc 700 e geçicez aga sonu yok...
bu arada 5 Aralığa kadar doldurduğum nöbet çilesi bitti aga nefes alamadık..şimdi yine normale döndük...sen geldiğinde o BMW nin ön lastiği inikdi...onu halletmek için çıkıyordum...
valla dostum ben yardımcı olmak istedim sadece herhalde dedim yanlış konuya girdi..kusura bakma tamam doğru yerdesin
dostum taktır şu zenonu olay tamamdır...tek çare zenon...
orjinal kesinlikle değil ve asla taktırma bunu makinana...debriyaj balatalarında orjinalden şaşma bariz hissedersin...fren balatalarında önemli değil benimkide çakma ama debriyaj balatası çok önemli...orjinale yakın kalitede bir yan sanayi ürün neredeyse yok gibi...orjinal pahalı farkındayım ama en azından bu parçayı orjinal taktırmalısın...
Garipçe de askerdim ..acemi bahriye...yıl 1998...kendi halinde bir balıkcı köyü...çok bişey beklememek lazım aslında...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bugn depoyu gene fulledım yedek depoya aldıgımda 320km gitmiştim yani 100km de 3.03lt yaktı benzim 4.80 yani km de 0.146 yakıtım sızce nasıl kıs sartlarında
150 cc için genel anlamda bna hep yüksek geldi ama maalesef şehir içi sert kullanımda veya 2 kişilik dip gaz kullanımlarda deli gibi yakıyor makina...
yine de bize gomaz diyorum..benzin 6 lirada olsa 7 lirada olsa üst segmentdeki arkadaşlar düşünsün..iş ev ev iş 11 km...10 liralık benzinle 3-4 gün idare ederim..gayrısı yalan...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
mete abi neden eninde sonunda nc 700 e geçelim ki..
şuanki işimizde kazandığımızın 3 katı değerinde kazanmak gerekiyor..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
almak önemli değil bakabilmek önemli..
Metehan dostum zenonu taktirmak sorun degil , garanti sıkıntıya düşüyor sen servis olayını çözmüşsun kafan rahat biz ne yapalım )
cbf e zenon takanlar da oldu malesef aradığını bulamadılar
en kısa ve net çözüm angel zenon takacan yoksa hiç ellemeyecen
merceksiz bende kullandım. aydınlatma konusunda istediğini alamadım diyen yalan söyler..
kaşımdakileri rahatsız edecek düzeyde fazlasını alırsın merceksiz kullanırsan..
60 lira zenon un fiyatı merceklisi biraz işçilik hesabına pahalı çünkü kullandığı mercek taş çatlasın 20 lira. far 40 lira en az 60 lira işçilik var..
mercek falan kullanmadım ama araba zenonu nu cbf taktım hiçte şikayetçi değilim çokta güzel verim aldım
alıcan garanti sürecinde kullanıcan sonra garanti dışına çıkmadan satıcan hevesini alıp işte olay o...yoksa cbf 150 ile yaptığın şeyi zaten nc700 le yapmaya çalışırsan üzülürsün...benim motordan anladığım şey en az 5 yıl kullanmak uzun süreli bir aşk var içimde...ama piyasa öyle demiyor ...
sorma..oralarda bu işler çok hassas evet..burada sirkülasyon o kadar fazla ki..yağ bakımların kayıtlı olsun garanti için yetiyor...diğer detaylara servis de takılmıyor..servisin işgüzarlığı bence...görmezden gelseler ne olur ki...
nası bulamadılar olm Kamilmisin..asıl sana şart...gece nöbete gidiyon hava erken kararıyor...zenon taktır üçü beşi arama sonra bana dua et..Metecimi dinlememişim hay kafama de...
Cok araştırdım nasipse bir tanede ben alacam yaza. Görüntüsü cok hoşuma gidiyor. Gezmeyide severim birqz onun icin cbf almalıyım bende. Ama sıkıntı su sifirmi alayim ikinci el mi. Kullanan arkadaslar bi yardımcı olun.
İyi geceler dostlar nasılsınız?Haftasonu motorla gezi yapabilen veya gezi yapacak olan var mı ?Varsa valla çok şanslı
Ben bile Mersin gibi bir yerde süremiyorum.Hayatımda ilk defa burada böyle soğuk gördüm.Anca 2-3 Dakika çalıştırıp sesini dinliyorum.
Bir sorum olacak.Hiç Brenta,Gold,Ebc marka fren ön fren balatası alıp deneyen var mı ?
Almayı düşünüyorum da kullanan varsa bilgi verebilir mi ?
Brenta
EBC
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)