Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Kasım 2013, 00:33
rahmi34 adlı üyeden alıntı
depoya takılı grenajlar pek temizmiş üzerinde bir şeyler mi eksik
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------
selo9115 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar buji kablosunu değişmeyi düşünüyorum fakat nasıl söküldüğü hakkında bilgim yok
depoyumu sökmek mi gerekiyor acaba varmı kendisi değiştiren
genelde deponun altında...
Reklamlar
-
23 Kasım 2013, 00:03
seyyid47 adlı üyeden alıntı
depoya takılı grenajlar pek temizmiş üzerinde bir şeyler mi eksik[COLOR="Silver"]
aslında o grenajlar temiz değil stickerların izi var, yan sanayii grenaj..
-
23 Kasım 2013, 00:45
seyyid47 adlı üyeden alıntı
depoya takılı grenajlar pek temizmiş üzerinde bir şeyler mi eksik
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------
genelde deponun altında...
hocam depo altında olduğu kesin
fakat deponun altına el girmediği için söküp takamıyoruz
depoyu sökmek gerekiyor sökmesini bilen varmı tırnakları kırmayalım.
-
23 Kasım 2013, 15:45
bugün eminönü özen motordan tcx marka bot aldım.
tahminime göre koruma olarak alınacak bişey kalmadı :D
ekipman toplamda 2bin tl tuttu.
kask
vizör(siyah)
balaklava
neopren yelek
mont
knox sırt koruması
bellik
korumalı pantolon
su geçirmez pantolon yağmurluğu
dizlik
eldiven ( yazlık fileli kevlarlı - kışlık karbon fiber korumalı, deri, kevlarlı)
bot.
var mı başka almam gereken bişey
-
23 Kasım 2013, 21:08
Hayırdır motoru satıp otomobile dönmeye mi karar kıldın
SULH adlı üyeden alıntı
bugün eminönü özen motordan tcx marka bot aldım.
tahminime göre koruma olarak alınacak bişey kalmadı :D
ekipman toplamda 2bin tl tuttu.
kask
vizör(siyah)
balaklava
neopren yelek
mont
knox sırt koruması
bellik
korumalı pantolon
su geçirmez pantolon yağmurluğu
dizlik
eldiven ( yazlık fileli kevlarlı - kışlık karbon fiber korumalı, deri, kevlarlı)
bot.
var mı başka almam gereken bişey
Şunları giyipte bi foto at bakalım
-
23 Kasım 2013, 21:50
knox koruma montta
vizör kaskta.
bizde yalan yok
-
23 Kasım 2013, 21:59
SULH adlı üyeden alıntı
Deli para harcamışın.Hayırlı olsun güle güle kullan.Hiç biri lüzumsuz değil kullandıkça değerini anlarsın.
-
23 Kasım 2013, 22:15
-
23 Kasım 2013, 22:29
SULH adlı üyeden alıntı
önce can güvenliği
Tabiki öncelik can güvenliği, en güzelini yapmışsın.
-
23 Kasım 2013, 23:04
SULH adlı üyeden alıntı
bilinçli bir motosiklet kullanıcısı olduğun için seni tebrik ederim..
Şu profil resmini de değiştir artık. Ekipmanlı görün
-
23 Kasım 2013, 23:10
yapılması gereken bu zaten..
bu gün honda ya verdim gazıı 250 km cik 1 ayda 1500km oldu
-
24 Kasım 2013, 00:47
Bilgisayarda gezinirken bu resim karşıma çıktı. paylaşmak istedim
2013 haziran iznik gezimiz.
saygılar
-
24 Kasım 2013, 01:08
SULH adlı üyeden alıntı
arkadaşlar arasında artık espri konusu olsada
Arkadaşım evim ile işim arası mesafe yaklaşık 2 km. kadar. Her gün hiç üşenmem kaskımımı ,montumu, eldivenimi v.s giyerim. Bende de seninki gibi arkadaşlar vardı. "Yaa.. o ekipmanları giyene kadar 2-3 kere evden işe varırsın" derlerdi. Derlerdi diyorum çünkü birisi yaz başında ölümlü, diğeri kaburga-bacak kırıklarıyla gerçekleşen iki kazaya şahit oldukları günden beri artık sesleri çıkmaz oldu. Korumaya ve onları giyip-çıkarmak için geçen zamana acımamak lazım. Hiç bir şey canımızdan ve sağlığımızdan kıymetli değil. Ekipmanlarını güle güle giy.
-
24 Kasım 2013, 01:26
#Sulh#Hocam Tcx i bende düşünüyorum nasıl iyi midir ?Koruması,su geçirmesi ,dolaşınca ayağı çok ağrıtıyor mu ?
Bende Bullson var Yazlık Touring botu.Herşeyi çok güzel ama eskidi artık.
Ya Dainese Asphalt yazının üstüne basarsanız görebilirsiniz.Modelini alıcam Yada Tcx Sporttourer
Bir de şu lafı hiç sevmiyorum.Cbf 150 motoru giydiği ekipmana bak!Ne alakası var.Ben o botu sevdiğim için aldım.Giydim koruması,fln herşeyi mükemmel günlük kullanabilir de ayağı yormuyor(motor botları biraz yorar dolaşınca)
Bir telefona Bin lira 2 binlira verdiğin zaman para vermiş olmuyorsun da,bir bota 450-500 lira verdiğin zaman mı kötü oluyorsun.Sonuçta zevk işine kimse karışamaz
---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 23:13 ----------
Bu arada Tolga hocam hayırlı uğurlu olsun.İyi markalar seçmişsin.Kask harici diğer ekipmanlar uzun süre büyük cc ye de geçsen idare eder seni.
-
24 Kasım 2013, 02:17
cebefesiz bir hayat düşünemiyorum argadaşlar...2007 Ocak ayından beri yolda kalmışlığım yok ...Allah motorsuz değil cebefesiz bırakmasın beni...elim ayağım herşeyim...ha mükemmel motor değil belki ama alıştık artık...toplamda 110.000 kilometre oldu...
selam sevgiler herkese...
-
24 Kasım 2013, 16:04
sercan2667 adlı üyeden alıntı
#Sulh#Hocam Tcx i bende düşünüyorum nasıl iyi midir ?Koruması,su geçirmesi ,dolaşınca ayağı çok ağrıtıyor mu ?
Bende Bullson var Yazlık Touring botu.Herşeyi çok güzel ama eskidi artık.
Ya
Dainese Asphalt yazının üstüne basarsanız görebilirsiniz.Modelini alıcam Yada Tcx Sporttourer
Bir de şu lafı hiç sevmiyorum.Cbf 150 motoru giydiği ekipmana bak!Ne alakası var.Ben o botu sevdiğim için aldım.Giydim koruması,fln herşeyi mükemmel günlük kullanabilir de ayağı yormuyor(motor botları biraz yorar dolaşınca)
Bir telefona Bin lira 2 binlira verdiğin zaman para vermiş olmuyorsun da,bir bota 450-500 lira verdiğin zaman mı kötü oluyorsun.Sonuçta zevk işine kimse karışamaz
---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 23:13 ----------
Bu arada Tolga hocam hayırlı uğurlu olsun.İyi markalar seçmişsin.Kask harici diğer ekipmanlar uzun süre büyük cc ye de geçsen idare eder seni.
bu sabah sahilde yürüdüm benim bacaklar kalın olduğu için çizmenin üst kısmı acıtmaya başladı bi süre sonra. eğer benim gibi 125 kilo değilsen yani bacağın çok kalın değilse bi problem olmaz. benziklikte de ayağımda ki ayakkabılar genelde pistteymiş gibi kayardı ama bunda kaymadı.
kask içinde sanırım kullanım tarihinden dolayı böyle bişey söyledin. genelde nolan için üst sınıfın başlangıç markası derler. üst sınıfta ki markalarda arai, shoei, bell, agv (belki bilmediğim başka markalarda vardır). bunlardan sonra nolan geliyo diye biliyorum
-
24 Kasım 2013, 19:40
F54 adlı üyeden alıntı
yapılması gereken bu zaten..
bu gün honda ya verdim gazıı 250 km cik 1 ayda 1500km oldu
nereye gittin lan gene fatih.hiç götün rahat durmuyo boyna geziyon.ben sosyete motorcusu oldum, öyle soğuk havalarda motora binemem 2014 yazı bekliyom.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------
Garip1701 adlı üyeden alıntı
2014 Haziranı aynı tarihte aynı yerde bekliyor olacağım.Aynı kareyi çoğalmış şekilde görmek isterim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------
mete_han adlı üyeden alıntı
cebefesiz bir hayat düşünemiyorum argadaşlar...2007 Ocak ayından beri yolda kalmışlığım yok ...Allah motorsuz değil cebefesiz bırakmasın beni...elim ayağım herşeyim...ha mükemmel motor değil belki ama alıştık artık...toplamda 110.000 kilometre oldu...
selam sevgiler herkese...
başgan iyi km yapmışın.senin gibi yüksek km ler yapan arkadaşları gördükçe cibifimi hiç satasım gelmiyo. diren CBF...
-
24 Kasım 2013, 20:01
S.Orhan adlı üyeden alıntı
nereye gittin lan gene fatih.hiç götün rahat durmuyo boyna geziyon.ben sosyete motorcusu oldum, öyle soğuk havalarda motora binemem 2014 yazı bekliyom.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------
2014 Haziranı aynı tarihte aynı yerde bekliyor olacağım.Aynı kareyi çoğalmış şekilde görmek isterim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------
başgan iyi km yapmışın.senin gibi yüksek km ler yapan arkadaşları gördükçe cibifimi hiç satasım gelmiyo. diren CBF...
ben zaten eşimle ethem abilere gidecem. Kızı oldu adamın elini ayağını kesti. Demekki çok tatlı Maşallah diyeyim..
o köftelerden yine yemek isterim
-
24 Kasım 2013, 20:36
Arkadaşlar hangi lastikle kaç bin gittiniz??
-
25 Kasım 2013, 01:13
Selim28 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar hangi lastikle kaç bin gittiniz??
michelin pilot lastik var şuanda 1000km yaptım. keşke aldığımda taksaydım. bunu okuyupta değiştirsem mi diye düşünenler varsa kesin değiştirsinler. çok iyi lastik ama ömrü ne olur bilemem 10bin diyolar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler