zaten ben motoru işe gidip gelmeye kullanıyorum bundan öce tvs vardı işimi fazlasıyla görüyordu
nasıl olduysa bir anda gaza gelip inazuma aldım
inazumadan neden geçtim
gerek bakımları olsun gerek yakıtı olsun ağır geldi
sadece bir yağ değişimi 180 tl olurmu ya
birde inazuma iyi güzelde 11,000 lira verilecek motor değil bunu insan aldıktan bir zaman farkediyor beklentilerini tam karşılamıyor
11,000 ne 250 cc motor alana kadar 10-12 bin arası 600 cc bir makina alınabilir
örneğin:fazer gibi en azından yaksa bile makinaya biniyorum dersin
Yeni modellerde bilindiği üzere Ön dişli 15T arka dişli ise 43T'dir. Bu yüzden motosiklet eski kasalara göre daha yüksek devirlerde gitmektedir vs vs...
Bugün , Ön dişli değişimini 16T olarak yaptırdım ve motosiklet hissedilir derecede rahatladı. Herhangi bir şekilde tork ve gücünde eksilme olmadı ve vites değişimleri uzadı.
Arka dişli değiştirmek isteyenler içinse Ön 15T arka 40T tavsiye ediliyor. Ben Antalya'da arka 40T bulamadığım için ön dişli deşimi yaptım. Hangisi mantığınıza gelirse onu yapın
sercan bence 1000cc motosiklet şehir içinde harcanmayacak kıymetlidir benim için
yakıt gerçekten uzun yol rampa bayır dağ yayla yollarında yapılmıştır
şehir içi elbette çok yakacaktır malum dur kalk
dediğim gibi transalp nc vara yakıtlarını bizzat kullanıcıdan duydum gördüm hatta hatta vara ile uzun yolda hiçte öyle 100km/h ile gitmedi yolu gördümmü hele viraj varsa en az 140 km/h ile
birde şöyle birşey var makina kendi kendine viraj alıyor
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Arkadaşlar motosikletimi satmış bulunmaktayım.elimde cbf 150'de kullandığım, az kullanılmış 1 litrelik yağ bidonunun var.yarısı dolu, isteyene hediye edebilirim
Merhaba arkadaşlar. Severek aldığım motorumu satıyorum. Sahibinden İlan No 144024837. Üyelere özel olarak belli bir kısmını vade farksız kredi kartına bölebilirim.
Herkese iyi akşamlar, uzun süredir forum ile ilgilenemiyorum. Malum üniversite mevzuları herkes iyi ve keyfi yerindedir umarım. Hazır uğramışken bir kaç resim atayım gözümüz gönlümüz açılsın
Guzel fotolar, paylasi. İcin tesekurler. Plaka istanbul ama manzara izmire benziyor. Profilindede istanbul gorunuyor. Yoksa izmirdemi ogrencisin.
TYPE-R Motorsiklet KIRMIZI Flaşlı İkaz Güvenlik Lambası'ndan memnun musunuz? Bende taktırmayı düşünüyorum ama kullanan birisi olarak yorumunuz önemli. Ayrıca motosikletinizi güle güle kullanın , tekeriniz düz basar inşallah...
yarın mesai bitiminde yıllık izine çıkıyorum. bi kaç plan haricinde ne yapıcağımı bilmiyorum var mı istanbul içi küçük kaçamaklar yapacak olan, veya günübirlik bişeyler yapmayı düşünen?
arkadaşlar buji kablosunu değişmeyi düşünüyorum fakat nasıl söküldüğü hakkında bilgim yok
depoyumu sökmek mi gerekiyor acaba varmı kendisi değiştiren
Cbf150 ön dişli orj kaç numara? Ben 14 diye biliyorum ama doğru mudur?
Arkadaşlar yokmu buji kablosunu nasil değişeceğini bilen
2009 model cbfm var 55 binde bi sorunu var viteste calişmiyor nedeni nedir sizce ?
evet izmir de öğrenciyim kordonda çektim resimleri
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
evet memnunum, özellikle gece güzel dikkat çekiyor teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------
kısmet olsada tekrar görüşsek abi
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)