Sn Selo 9115 ben nisan mayıs gibi cbfmi satmadan inazuma almayı düşünüyorum.Tavsiye edermisin iki model arasında kıyaslama yaparmısın.Saygılar....
Sn Selo 9115 ben nisan mayıs gibi cbfmi satmadan inazuma almayı düşünüyorum.Tavsiye edermisin iki model arasında kıyaslama yaparmısın.Saygılar....
Güçte kalabilmek için beygir gücünde hata yapma.
Herkesten hızlı sürmen,yalnız süreceğinin garantisidir...
aksu turizmde istanbul k.maraş çalışıyorum... bizim yakıt 100 de 30 olarak hesaplanır... genelde 22 ile 30 arası yakılır... neyse bizim diyer kaptan rahatsızlandı patronda yiyenini göndermiş... çıktık yola biz basa basa 30 litre yaktırırken adam ankara ya kadar 162 litre yakıt yaktırmış.. nasıl becermisse.. patron ufak bir şok geçirdi ankaradan sonra kendi devam etti... yani düşük devir ve kasılan araç diyelim biz...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
inazuma da herkez şanzument şıkırdamasından şikayetçi....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ramo kimisi kılçık adamdır tık ses istemez kimisi de takmaz gidiyorsa sıkıntı yok der..
ben sağlıklı çalışmasını isterim oradan buradan ses gelecekse gidip çin malı alalım neden suzi alacağız ki.
http://www.youtube.com/watch?v=sKTLZpyxgK8
yaw bi gün baktım bu motor nasıl devirleniyor diye şasırdım devir saaati alıp başını gidiyor... vtec gibi mübarek....
ramo sen böyle motor kullanıyorsan bu motorun va haline
adamım eski kuryelerden kim kaldı be... bir hafta arka fren i olmayan motorla kuryelik yapmıştım... ilk zamanlar çok kızmıştım ama sayelerinde kontra tekniğini ufak cc de çözmüştüm....
hele birinde at koşturur gibi bir hafta motora bindim.. jant iki büklümdü.... arka acayip hopluyordu...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:28 ----------
kanka ben aslonda sakin kullanıcıyımdır ama her insanın içinde bir apaçilik yatar... bide bu durumu fark edince video için yapmıştım böyle.... cbf bana dayanmıyor benim hakkımdan anca ybr geliyor.. kurye ol sanada sorarım o durumu.. bazen düz yolda kaldırıma çıkıyordum can sıkıntısından...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=LFqs4HMFjyA
paşa mesela bu kar yağdığı gün 16 motorcudan 9 u çalıştı.. akşama kadar 6 motor dağıldı.. benimkide 4 defa altımdan çıkmıştı..
2013 cbf de vites gecislerinde tak diye ses cikiyo nedeni ne olabilir bilen yokmu
aynı sorundan bende muzdarip im..
bu gün arkadaşlarla yakın mesafe mangal partisi yaptık bu arada birkaç tane değişik motosiklet kullandım
sırasıyla ilk nc700x
varadero 1000
transalp650
sürüş kalitesi güç denge heybet olarak en beğendiğim ne hikmetse varadero oldu cbf ten sonraki motorum büyük ihtimalle varadero olur düşünüyorum
kendisi 104 tl ile 430 km yol yapan gerçekten tork u inanılmaz nc ye ve transalp he nazaran güçlü gazı verdin mi uçuyor namuzsuz
varadero bu borumu paşa...
bu arada çıkma depo kılıfı var uygun verecem...isteyen olursa..
rambo kılıf daha yeni aldım almasam uyardı
zaten evde duruyor paşa sıkıntı yok..........bu gidişle en son bi cbf daha alacam dermişim...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)