Bakımları yapılmış, en ufak kazası ve çiziği bulunmayan, 2000km'de, 2013 model motosikletim satılık.SADECE otomobil takası olur.üzerine 10bin tl daha verebilirim.
ilan no:139085012
ilan: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9085012/detay/
Bakımları yapılmış, en ufak kazası ve çiziği bulunmayan, 2000km'de, 2013 model motosikletim satılık.SADECE otomobil takası olur.üzerine 10bin tl daha verebilirim.
ilan no:139085012
ilan: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9085012/detay/
Hayat bize güzel çok şükür
anıl sana birkaç tavsiyede bulunsam bana kızarmısın..
fiyat konusunda ........
yok hocam kızmam.eleştiriye açığım.dinliyorum
bence fiyat yanlış
sen kendin düşün sıfırdan daha pahalı 2 el bi motor alırmısın?
üzerinde ne aksesuar olduğu ne kadar önemli
model yılı 2 ay sonra 1 yaş geri gidecek
ben metehanın motoru alacaktım 2012 8000km de lastikler yeni kappa canta 35lt 4200 dedi 4000 e ver alayım dedim olmadı yani eğer 4000 dese alacaktım
aynı motor bende de var satacak olsam 4500 tl (2013)eder daha fazla veren çıkmaz
aynı aksesuarlar bende de var
sadece çanta küçük doğru fiyat çabuk satmanda çok faydalı olacaktır..
(bu arada çatana talibim bende kappa var 26 lt üzerine 170 tl veririm takas yani)
hocam yapılan masraflar ortada dediğim gibi araba almak için satıyorum.takas etmek isteyen olursa diye yazdım.üzerine 10bin tl daha verebileceğim bir araba istiyorum.satılmazsa da 10binlik bir araba alırım yazın satarım motoru ;) hocam "eşek semeriyle satılır" derler bizim orada.orijinalliğini bozmayayım motorun.teşekkürler ilgin için
sen bilirsin parça parça satsan daha karlı olursun
4500 verip ısrar eden olursa çantayı söküp öyle veririm dediğiniz gibi parçalayıp satsam daha karlı bu iş :D
malum honda parçaları pahalı iki jant depo yu satsan zaten 2000 civarı olur krenajlar vs derken bi bakmışın eline 6000 geçmiş yedek parçasıda peynir ekmek gibi gider veya köfte ekmek
Orjinal Km Saati 968 Lira Arka Jant 400 lira.Ayna takımı 45 lira.Ön Çamurluk 90-130 arası olması lazım.Ön fren balatası 102 Lira.Arka Kampana. 67 Lira.Grenaj Sağ Sol 350-400 arası olması lazım.
Benim hatırladıklarım bunlar
arkadaşlar bayramda motorumla kocaeliden antalyaya gitmeyi düşünüyorum.uzun yola küçük motorla hiç çıkmadım.150'lik motor uzun yolda çok yoruyor mu?nelere dikket etmeliyim?
bence hiçbir sıkıntı olmaz,dikkat etmen gereke şeyler;acele etme yolun tadını çıkararak git max 100-150 kmde bir mola ver lastik spreyi ufak tefek alet edevat unutma...
hayırlı yolculuklarbende sakaryaya gidicem hiç durmadan gidiyorum 200 km ama daha uzun mesafede 150 kmde bir mola vermezsen aşırı yoruyor bünyeyi zorlamamak lazım
Benim TVS servisinde de aynı haltı yiyorlardı. Tam koyuyordu ki durdurdum. Gönderttim sanayiye yağ aldırmaya.
Scooterların akratma sistemi kuru sistem olduğu için yağları da ona göre. Vitesli motorlarda şanzıman da yağın içinde oysa ki. Sıkıntı yaşatırsa vites geçişleride yaşatır.
bende aynı fikirdeyim, iki gündür kullanıyorum bi fark yok gibi ama kısa zamanda değiştiricem güzel bi yağla. hiç içime sinmedi.
10-50 castrol racing yağ için bizim motora zararlı diye okudum fakat yinede denedim her açıdan beğendim motorun sesi gidişi debriyajı herşeyi pamuk gibi oldu ama anlayamadığım servisler bile 10-40 yarı sentetiği öneriyor diğerine hayır diyor neden peki 10-50 motora daha iyi uyum sağladı aslında
aga tabloya bakınca sanki 100km /4 e yakın yoksa benmi yanlış görüyorum (kusura bakma kafam güzel e yakın )
eğer o kadar sa gerçekten çok kış falan da gelmedi daha sadece 3 gün soğuk hava oldu marmara da
[QUOTE=tncbzkrt;3176259]Arkadaşlar yakıt tüketimim havaların soğumasıyla beraber arttı. soğuk havada jikle kullanımıyla mı ilgilidir. yada jikle bu kadar değiştirir mi yoksa sorun başka bişeyde olabilir mi. istatistik aşağıda
http://p1310.hizliresim.com/1g/8/tcxsx.jpg[/QUOT]
Km nize bakinca sanirim motorunuz yeni rodajda veya rodaj yeni bittigi icin bu değerlerde yakmis olabilir ama 28000 de motorumla sakin kullanimda 100km/2.5lt yakiyorum tas catlasin 3 lt oda sikistirirsam gercekten fazla yakiyor bi servise ugrayin isterseniz
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Beykoz - Riva - 2.Koy Civarları.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)