Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Temmuz 2013, 15:43
Ben daha servise hiç girmedim 2700 km deyim. Gitsem bilmiyorum kaşeleri vururlar mi. Sorun değil gerçi. Gittiği yere kadar anasını satayım. Çin mali motorumu bile servise sokuyordum ama bu nemrutlara para kazandırmayacağım. BU ARADA BENIM MOTORDA AYAKLIK YOKTU ALIRKEN. SIZCE DE SAÇMA DEĞIL MI. 50 TL ISTEDILER BENDE GITTIM TAMIRCI'DE TİPATİP AYNİSİNİ 15 LIRAYA TAKTİRDİM (yan ayaklik)
Reklamlar
-
29 Temmuz 2013, 16:04
ovv iyi para.. pul için çok para ama 2-3 değişimde bir o pulu değişmekte fayda var. cıvatanın daha rahat açılmasını sağlıyor birde baskı ile keçe görevi görüyor. yumuşlak malzeden basit bir pul o
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------
motorun sıfır kasasından çıkmıyor ayaklık. 15 liraya serviste takıyorlar. genelde izmirde 15 lira deyip hediye ediyorlar. sıkı pazarlık yaparsan ön koruma demiri ayaklık birde kappa 35 çanta hediye . izmir den satılık ilanlarına bakarsan hep kappa 35 ön koruma demirleri de aynı model.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
29 Temmuz 2013, 16:28
-
29 Temmuz 2013, 18:30
-
29 Temmuz 2013, 21:12
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbf-150-130444132/detay
bu makine ve fiyatı hakkında fikir alabilir miyim
-
29 Temmuz 2013, 21:48
MD.Murat adlı üyeden alıntı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbf-150-130444132/detay
bu makine ve fiyatı hakkında fikir alabilir miyim
Fiyat fazla. 2012 model huseyin arkadasimizn motorunu tavsiye ederim bunun yerine. Onceki sayfalarda ilanini bulabilirsinizi
-
29 Temmuz 2013, 22:33
arkadaşlar bende motorumu satıyorum temiz ve bakımlı motor düşünenler bakabilir...yanında geçen sene kullandığım diz örtüsü ve elcikleride vericem,ozamanki ruh halime bağlı ekstra farklı şeylerde olabilir
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2011-model-garantili-bakimli-temiz-132906333/detay/
-
30 Temmuz 2013, 01:33
hocam aradım sanırım buldum ancak 4750 tl yazmış arkadaş sahibinden ilanına.foruma daha uygun verse bile benim bütçemin çok çok üstünde.
3500 tl bu verdiğim linkteki için çok uygun gibi geldi bana 7000km , bir ay gibi bir zamandır sağa sola bakıyorum sahibinden vs.
tabiki tecrübem yok bu konularda daha önce hiç motor satın almadım.benim önümüzdeki yaza kadar binip satma planım var (max 5000km gider okul ev arası bineceğim) o yüzden 0 da alamıyorum mecbur 2. el alacaz ama bi türlü denk getiremedik...
-
30 Temmuz 2013, 01:56
sercan2667 adlı üyeden alıntı
vtr 250 hep aklımı kurcaladı böyle bi makina nasıl olurda türkiyede tutmaz dedim ancak malesef araştırınca anladım aşırı pahalı ve parça sıkıntılı bi motor çünkü %100 japon üretimi ve her parçasını japonyadan bekleyeceksin
saygılarımla
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------
hocam aradım sanırım buldum ancak 4750 tl yazmış arkadaş sahibinden ilanına.foruma daha uygun verse bile benim bütçemin çok çok üstünde.
3500 tl bu verdiğim linkteki için çok uygun gibi geldi bana 7000km , bir ay gibi bir zamandır sağa sola bakıyorum sahibinden vs.
tabiki tecrübem yok bu konularda daha önce hiç motor satın almadım.benim önümüzdeki yaza kadar binip satma planım var (max 5000km gider okul ev arası bineceğim) o yüzden 0 da alamıyorum mecbur 2. el alacaz ama bi türlü denk getiremedik...
kardeşim ne alırsan al göstermeden alma bahsettiğin motor anladığım kadarıyla defalarca düşmüş ne olmuş ne bitmiş ne kadar masraf çıkar sor
bütçen uysa motorum hakkında birşeyler yaparım MT ye yaparım elbet birşeyler yeni başlayan arkadaşlarada aksesuar ekipman konusunda bazı hediyelerim olur sanırım MT den birine gitsin istiyorum inşallah bakalım
Güçte kalabilmek için beygir gücünde hata yapma.
Herkesten hızlı sürmen,yalnız süreceğinin garantisidir...
-
30 Temmuz 2013, 02:33
cd0345 adlı üyeden alıntı
vtr 250 hep aklımı kurcaladı böyle bi makina nasıl olurda türkiyede tutmaz dedim ancak malesef araştırınca anladım aşırı pahalı ve parça sıkıntılı bi motor çünkü %100 japon üretimi ve her parçasını japonyadan bekleyeceksin
saygılarımla
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------
kardeşim ne alırsan al göstermeden alma bahsettiğin motor anladığım kadarıyla defalarca düşmüş ne olmuş ne bitmiş ne kadar masraf çıkar sor
bütçen uysa motorum hakkında birşeyler yaparım MT ye yaparım elbet birşeyler yeni başlayan arkadaşlarada aksesuar ekipman konusunda bazı hediyelerim olur sanırım MT den birine gitsin istiyorum inşallah bakalım
Haklısın o zaman İnazuma şimdiye kadar türkiyede en iyi parça uygunluğu gerek güç olsun.Bayağı tutunacak.
İlanları bayağı arttı.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
30 Temmuz 2013, 02:35
cd0345 adlı üyeden alıntı
saygılarımla
haklısınız hocam temiz değil gibi.mesaj attım bikaç soru sordum.km si orjinal dedi.düşmüş sanırım arabaya çarpmış birde.
sanırım 3500 bütçeyle temiz cbf bulmak hayli zor.piyasa yüksek.
aslında yazın sonunu da bekleyebilirim almak için , acelem yok.ama tatildeyken rahatça öğrenip pratik yapabilirim diye düşünüyorum bir taraftan da.
ybr bakıyorum bir yandan da.mesaj attım bilgi almak için şöyle bir cevap geldi :
"motorun rodajı itina ile yapıldı benm çocukluğm motor üzerinde geçti herhangi bi çizik dahi yok daha 5000 de"
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ogrenciden-cok-temiz-ybr-sifir-ayarinda-130009588/detay/
3500 e bırakırsan alırım dedim 3650 ye inerim en son dedi.sizce bunu almak mantıklı mı?aksesuar olarak arka çanta kullanmayacağım için olmaması da problem değil.sadece korumalık taktırırım alırsam.lastikleri zaten güzel sanırım.tabi bilen biriyle gideceğim bakmaya da.
-
30 Temmuz 2013, 03:49
Henüz ilanını açmamış olmakla birlikte, motorumu satılığa çıkardım dostlar. 2013 model, (+-)2300 km'de, siyah, çanta, granaj koruma demirleri, ayna falan var 3-5 bişey. 4500TL istiyorum.
Satma sebebine gelecek olursak, sınıf değiştirmek ve cc yükseltmek.
-
30 Temmuz 2013, 03:59
haklısınız hocam temiz değil gibi.mesaj attım bikaç soru sordum.km si orjinal dedi.düşmüş sanırım arabaya çarpmış birde.
aslında yazın sonunu da bekleyebilirim almak için , acelem yok.ama tatildeyken rahatça öğrenip pratik yapabilirim diye düşünüyorum bir taraftan da.
ybr bakıyorum bir yandan da.mesaj attım bilgi almak için şöyle bir cevap geldi :
"motorun rodajı itina ile yapıldı benm çocukluğm motor üzerinde geçti herhangi bi çizik dahi yok daha 5000 de"
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ogrenciden-cok-temiz-ybr-sifir-ayarinda-130009588/detay/
3500 e bırakırsan alırım dedim 3650 ye inerim en son dedi.sizce bunu almak mantıklı mı?aksesuar olarak arka çanta kullanmayacağım için olmaması da problem değil.sadece korumalık taktırırım alırsam.lastikleri zaten güzel sanırım.tabi bilen biriyle gideceğim bakmaya da.
bu daha iyi temiz ve genç duruyor göster al bunu
Güçte kalabilmek için beygir gücünde hata yapma.
Herkesten hızlı sürmen,yalnız süreceğinin garantisidir...
-
30 Temmuz 2013, 10:51
bu ybr benimde çok kafamı kurcaladı bence güzel motor bakımlarını nerde yaptırdığını sor eğer kem küm etmesse motoru al biniciysen 100 200 den kaçma derim kafan ağrımaz satarken zorlanmassın
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
30 Temmuz 2013, 12:06
-
30 Temmuz 2013, 17:24
Abiler kardeşler herkese selamlar. iki üç gün içinde İzmir'den Mersin istikametinde motoruyla yolculuk yapacak olan var mı veya ortalarda katılmak isteyen? Birlikte gitmek daha keyifli olacaktır. Bunu takıldığım diğer konulara da yazacağım...
-
30 Temmuz 2013, 17:59
mator dediğin mücahit'ten alınır
-
30 Temmuz 2013, 18:02
ve ethem abiden
abicim madem satacaksınız neden sıfır alıyorsunuz anlam veremiyorum..
Bu motordan alacak arkadaşlar, bakın arkadaşlar satıyor sıfır gibi. hiç değilse rodaji adam gibi yapılıyor.. burdan alın gidip sıfır almayın..
-
30 Temmuz 2013, 20:47
selamlar;
karburator benzin hava karışım ayarı hakkında yardım edebilecek kimse yok mu
-
30 Temmuz 2013, 23:27
selamlar arkadaşlar cbf 150 mi satıyorum ilgilenen arkadaşlar varsa görüşebiliriz herkese güvenli sürüşler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-kisisel-kullanilmis-temiz-sahibinden-109701718/detay/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)
Bu Konudaki Etiketler