Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    cd0345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    12" CBF 150
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Argadaşlar cbf ile 8000 e geldim...ana bakıma gidicem bu aralar...2007 modeli 90 binde satmıştım...galiba cbf ile 100 bin km tecrübem oldu...bugün Esentepedeki Suzukı bayisinde Inazuma gördüm ve bayıldım diyebilirim...ayak pegi tam istediğim yerde...SYM Wolf daha geride ama Suzi de ortada denge için önemliydi bu...zaten dikkatimi epey çekiyordu makina..makinamı okutup üzerine 6 bin ekleyip 2.el Inazuma almayı ciddi ciddi düşünmeye başladım...
    abi sana harika gidecek bi motor o motoru kırmızısını burada bi adam beyaz kaplamalarla biraz daha spor bi hava katmış şahane yurt dışındaki mavibeyazın çizgiisini yakalamış
    mete_han bunu beğendi.
    Güçte kalabilmek için beygir gücünde hata yapma.

Herkesten hızlı sürmen,yalnız süreceğinin garantisidir...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    salim aga tşk ederim seni 6 ay daha bekleyeceğim şubat 1 de motorun şatışını verir canlı yı alırsın

metoş len bırak artık şu cbf nin yakasını düş honda nın yakasından artık kalite birşeyler al sana inazumoş yakışır kawasaki ninja yakışır fazer yakışır er 5 yakışır yakışır oğlu yakışır
    ama en çok ta ybr 125 yakışır güzel abim
    mete_han bunu beğendi.

Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    Argadaşlar cbf ile 8000 e geldim...ana bakıma gidicem bu aralar...2007 modeli 90 binde satmıştım...galiba cbf ile 100 bin km tecrübem oldu...bugün Esentepedeki Suzukı bayisinde Inazuma gördüm ve bayıldım diyebilirim...ayak pegi tam istediğim yerde...SYM Wolf daha geride ama Suzi de ortada denge için önemliydi bu...zaten dikkatimi epey çekiyordu makina..makinamı okutup üzerine 6 bin ekleyip 2.el Inazuma almayı ciddi ciddi düşünmeye başladım...
    Abi allah kaza bela vermesin de ne alırsan al, zevkine göre..

İnşallah bulursun gönlüne yatan birşeyi
    mete_han bunu beğendi.
    birGarip..

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Valla helal olsun reyiz nerlere gittin sen öyle ya daha mayısın sonunda 4444 tü tebrikler yani
    mete_han bunu beğendi.
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    bu gün full depodan yedeğe 260 km de düştüm.2 kişi 80-90 uzun yolda yaptım km yi.sanki biraz fazla gibi midir

telmessos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer 2007 kırmızı
    Alıntı engindmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu gün full depodan yedeğe 260 km de düştüm.2 kişi 80-90 uzun yolda yaptım km yi.sanki biraz fazla gibi midir
    bugun tek kişi 300 km uzun yol yaptım baya virajlıydı ama çok engebeli değildi depom ful yola çıktım göstergeye göre 75 100 km daha yapar gibi geliyor bana yakıtın biraz fazla gibi kardeş diğer kullanıcılarda verilerini paylaşsın daha iyi anlarsın ama çokta takılma rüzgar ve motordaki yük yakıtı çok etkiliyor bizim motorlarda 80 90 da yüksek hızlar yani zorlar motoru bu sıcaklarda sarfiyatı arttırır 70 80 idealdir kanımca ben öyle kullanıyorum yakıttan memnunum
    Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    arkadaslar bugun kırmızı 2011 22,375 km de cbf 150 alarak aranıza katıldım. motorumda arkada yan canta demırlerı var fakat canta yok yarın ılk ısım canta almak olacak fakat ınternetten baktıgımda 275 tl den assagı bulamadım daha uygun fıyata bez olmayan canta varmı? varsa nereden bulabılırım hangı sıtede mevcuttur yada ankarada satılan yer varmı bıldıgınız. sımdıden cvplar ıcın cok tsk ederım herkeze kazasız belasız hayırlı surusler dılerım.

telmessos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer 2007 kırmızı
    Alıntı _pLay_06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar bugun kırmızı 2011 22,375 km de cbf 150 alarak aranıza katıldım. motorumda arkada yan canta demırlerı var fakat canta yok yarın ılk ısım canta almak olacak fakat ınternetten baktıgımda 275 tl den assagı bulamadım daha uygun fıyata bez olmayan canta varmı? varsa nereden bulabılırım hangı sıtede mevcuttur yada ankarada satılan yer varmı bıldıgınız. sımdıden cvplar ıcın cok tsk ederım herkeze kazasız belasız hayırlı surusler dılerım.
    hayırlı olsun kardeşim malesef yan çantalar fazlaca tuzlu ben böyle bir ilan görmüştüm güzele benziyor oldukça genişler fiyatıda iyi ama senin motora olurmu bilmem
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...30872071/detay
    Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

"Bozkurt" - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Uzun zamandır girmiyordum motorumu satılığa çıkardım 250 cc geçmek istiyorum uzun yola çıkacağım Allah nasip kısmet ederse bugün sıfır taksitli fiyatlarına bakacağım inazuma,sym wolf arasında kaldım cbr 250 r alasım var ama taksit yapmıyorlar uzun vade alamazsam motoruma lastik almak istiyorum pirelli kulanan varmı cbf 150 için arla dişliyi 42 yapsam fark oluyormu gidişde uzun yolda

Motosikleti
    CBF 150' idi. İnşallah yenisine az kaldı.
    İşin aslı benim de motoru satışa çıkarmak gibi bir fikrim var. Burda çok fazla bu motorun hastası var, o yüzden motor hakkında şahsi düşüncelerimi belirtmek istemiyorum. Bu ara sık sık cbr 250r 'a kafam gidiyor. alternatifler arasında 250cc hyosung, sym, honda, kawasaki var. Tabi, bunlardan birini alacak olursam büyük ihtimal 2. el alacagım. Bu durumda takasta düşündüklerim arasında.
    Bakalım sonumuz hayır olsun.

Şu, yakıt sarfiyatı konusuna gelecek olurak.. Benim makine kaba bir şekilde doldurulmuş bir depoda ort:350km yapıyor ve geçiyorum yedeğe. (gazı sonuna kadar açmam kolay kolay. viteslerle çok oynarım, 8000 devire sadece 3.viteste çıkarım, zaman zaman artçım olur ve 60 kg ağırlıgım var.)

Motosikleti
    Honda Cbf 500
    bende yakıt yüzünden 42 dişli takayım diyorum.dun rampa aşağı biraz zorlayayım dedim.9000 deviri geçti sona dayandın devir 120 km anca.43 dişli ile çekiş iyi ancak devir sanki biraz yüksek kalıyor hep 6 . vitesi arıyorum .alışamadım tam henüz.genelde uzun yol 2 kişi yiz 43 olan dişliyi 42 yapsak biraz rahatlama olur mu.40 yapmıyayım diyorum genelde 160 kg civarında geziyoruz..

Motosikleti
    CBF250 2006 ==> CB150 2009
    Forumdaşlar sahibinden coma ücretsiz iki ilan verdiğim için 1 üyeliğim blokeli ilan veremedim

2.750 TL ye satıyorum motoru takas fiyatım da 3.000 TL

2008 MODEL 2009 ÇIKIŞLI Honda CBF150

2014 2.AYINA KADAR MUAYENE VAR SİGORTA 2014 E KADAR VAR

Uzun tur camı

Ön far, yan grenaj ve motor koruma demirleri

2013 Vergileri ödenmiştir

Satışa hazır durumda borcu yoktur

35 litre cappa çanta

Xenon uzun far orjinal kısa far

Sorunsuz temiz bas marşa git karsa

FİYAT 2.750 TAKAS FİYATIMDA 3.000 TL

CEP TELEFONU İPHONE 4S, 5, GALAXY S3, S4, note2 gibi cihaz + üste para şeklinde takaslar olur...

resim eklenicektir motor sorunsuzdur

Motosikleti
    Honda Cbf 500
    hava benzin ayar vidasının kaç tur olduğunu bilen var mı

TheNightHawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    Ben de CRF250L yi almış bulunuyorum. Benim hoyratça binip kırbacı verdiğim kırmızı cubunfu da satılık ( şaka tabi gözüm gibi baktım ) . Forumdan almak isteyen olursa fiyatım 4500 TL. Yine uğrarım buralara merak etmeyin. Belki 3.kez cbf alıp tekrar dönerim belli de olmaz

ilanım bu:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0761061/detay/

Resmi de bu ... Battal boy resim sizlere.

---------- Post added at 16:00 ---------- Previous post was at 15:51 ----------

tam bilmiyorum ama vida ne içte ne dışta kalacak, karbüratörün dışına tam aynı hizada duracak. ya 3.5 tur ya 4. yalnız dikkat edin hiç bir zaman vidayı çok sıkmayın.
    mete_han ve gitaryolcusu bunu beğendiler.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı S.Orhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Metehan son aldığım 2013 cbf i almadan önce çok düşündüm.Çok yönlü araştırdım.Ne alayım, ne alayım.Suzuki bayisine gittim inan 1 saat inazumanın yanından ayrılamadım.Forumlardada çok konuşulan bir motor ama ben 3 yerini görsel olarak beğenmedim ve vaz geçtim.1 incisi depo yanlarından çıkan o boynuz gibi çıkıntılar 2 incisi ön çamurluk emanet gibi duruyo sanki suzuki başka motordan sökmüşte inazumaya takmış gibi.3 üncüsüde arka kuyruk çok ss tarzı, çok yüksek arka teker küçücük görünüyo ve artçı ile o motor rahat olmaz gibime geliyo.Ama genel olarak diğer kısımları benide cezbetti.Hatta ara sıra diyorumki cbf e daha önce bindim (2011 model) inazuma alsaydım dahamı iyi olurdu.Ama sonra aklıma DL 650 V Strom geliyo,İyiki almamışım diyorum.Çünkü çok eski hevesim F 650 GS ti.2004 model bir GS aldım.Ama beklentilerimi karşılamadı.Şu an benim için en ideali DL 650 bakalım nasip.

İnan ınazuma çok şık...bu kanaate nerden vardım...aslında motor orjinal japon...en büyük artısı bu...düşünsene ya çin hondaya (cbf150) biniyoruz ya tayland honda (pcx..cbr 125-cbr250)...artık orjinal japon makinaya binmek istiyorum hacı..her yerinde kalite akıyor inanırmısın...dl 650 ye benzin yetiştiremem...veya başka bir 600 cc ye...ama galiba artık ben ne istediğimi biliyorum...

Alıntı cd0345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi sana harika gidecek bi motor o motoru kırmızısını burada bi adam beyaz kaplamalarla biraz daha spor bi hava katmış şahane yurt dışındaki mavibeyazın çizgiisini yakalamış
    aga valla hangi renk olursa olsun benim olsun...ama siyah çok şık beyav...

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    salim aga tşk ederim seni 6 ay daha bekleyeceğim şubat 1 de motorun şatışını verir canlı yı alırsın

metoş len bırak artık şu cbf nin yakasını düş honda nın yakasından artık kalite birşeyler al sana inazumoş yakışır kawasaki ninja yakışır fazer yakışır er 5 yakışır yakışır oğlu yakışır
    ama en çok ta ybr 125 yakışır güzel abim

aynen ganga bilirim kendin için ne istiyorsan benim içinde onu istersin...ama artık çok yakınım aga hayallerime...

Alıntı Garip1701 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi allah kaza bela vermesin de ne alırsan al, zevkine göre..

İnşallah bulursun gönlüne yatan birşeyi

öyle ganga ne istediğini bilmek çok önemli..hayatım boyunca 10 bin liralık makinam olmadı...bu aralar işler yolunda gidiyor Allah bozmasın sadece diyorum...

Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla helal olsun reyiz nerlere gittin sen öyle ya daha mayısın sonunda 4444 tü tebrikler yani
    Amadd abicim burası İstanbul en kısa mesafe 10 km...semtler ilçeler ebesinin damında...ve daha senden sonra daha gezmeye turlşamaya çıkmadım düşün yani...

100.000 km tecrübem var ama traş... bilsem yazardım valla aga...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    paşa sen al bende alayım 2 kişi alacağız biz bir ordu sayılırız de filo indirimi al...
    mete_han bunu beğendi.
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

TheNightHawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    İlanı bir süreliğine kaldırdım. Tatile gidip gelinceye kadar garajda duracak motor. Belki de önümüzdeki sezona kadar bilemiyorum. Belki de satmaya kıyamam

vedkum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ford Tourneo 110ps
    Ybr 125 kullanıcıları bir depo ile 550-600 km gittiklerini söylüyorlar, Cbf neden bu kadar fazla yakıt tüketiyor?

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Amadd abicim burası İstanbul en kısa mesafe 10 km...semtler ilçeler ebesinin damında...ve daha senden sonra daha gezmeye turlşamaya çıkmadım düşün yani...

Valla senin rüzgarın bizi zaturre eder aga nice 8.000 lere diyeyim
    mete_han bunu beğendi.
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Ramçom ve Egelim eyvallah beyler..

TheNıghtHawk hocam hayırlı olsun crf250...ben 1.90 ım bana biraz yüksek geldi makina...ama kalite heryerinden akıyor...

http://www.youtube.com/watch?v=tOkNd...=TLduaCWoRnH3A
    oğuzhan40 bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler