Güçte kalabilmek için beygir gücünde hata yapma.
Herkesten hızlı sürmen,yalnız süreceğinin garantisidir...
salim aga tşk ederim seni 6 ay daha bekleyeceğim şubat 1 de motorun şatışını verir canlı yı alırsın
metoş len bırak artık şu cbf nin yakasını düş honda nın yakasından artık kalite birşeyler al sana inazumoş yakışır kawasaki ninja yakışır fazer yakışır er 5 yakışır yakışır oğlu yakışır
ama en çok ta ybr 125 yakışır güzel abim
bu gün full depodan yedeğe 260 km de düştüm.2 kişi 80-90 uzun yolda yaptım km yi.sanki biraz fazla gibi midir
bugun tek kişi 300 km uzun yol yaptım baya virajlıydı ama çok engebeli değildi depom ful yola çıktım göstergeye göre 75 100 km daha yapar gibi geliyor bana yakıtın biraz fazla gibi kardeş diğer kullanıcılarda verilerini paylaşsın daha iyi anlarsın ama çokta takılma rüzgar ve motordaki yük yakıtı çok etkiliyor bizim motorlarda 80 90 da yüksek hızlar yani zorlar motoru bu sıcaklarda sarfiyatı arttırır 70 80 idealdir kanımca ben öyle kullanıyorum yakıttan memnunum
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
arkadaslar bugun kırmızı 2011 22,375 km de cbf 150 alarak aranıza katıldım. motorumda arkada yan canta demırlerı var fakat canta yok yarın ılk ısım canta almak olacak fakat ınternetten baktıgımda 275 tl den assagı bulamadım daha uygun fıyata bez olmayan canta varmı? varsa nereden bulabılırım hangı sıtede mevcuttur yada ankarada satılan yer varmı bıldıgınız. sımdıden cvplar ıcın cok tsk ederım herkeze kazasız belasız hayırlı surusler dılerım.
hayırlı olsun kardeşim malesef yan çantalar fazlaca tuzlu ben böyle bir ilan görmüştüm güzele benziyor oldukça genişler fiyatıda iyi ama senin motora olurmu bilmem
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...30872071/detay
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Uzun zamandır girmiyordum motorumu satılığa çıkardım 250 cc geçmek istiyorum uzun yola çıkacağım Allah nasip kısmet ederse bugün sıfır taksitli fiyatlarına bakacağım inazuma,sym wolf arasında kaldım cbr 250 r alasım var ama taksit yapmıyorlar uzun vade alamazsam motoruma lastik almak istiyorum pirelli kulanan varmı cbf 150 için arla dişliyi 42 yapsam fark oluyormu gidişde uzun yolda
İşin aslı benim de motoru satışa çıkarmak gibi bir fikrim var. Burda çok fazla bu motorun hastası var, o yüzden motor hakkında şahsi düşüncelerimi belirtmek istemiyorum. Bu ara sık sık cbr 250r 'a kafam gidiyor. alternatifler arasında 250cc hyosung, sym, honda, kawasaki var. Tabi, bunlardan birini alacak olursam büyük ihtimal 2. el alacagım. Bu durumda takasta düşündüklerim arasında.
Bakalım sonumuz hayır olsun.
Şu, yakıt sarfiyatı konusuna gelecek olurak.. Benim makine kaba bir şekilde doldurulmuş bir depoda ort:350km yapıyor ve geçiyorum yedeğe. (gazı sonuna kadar açmam kolay kolay. viteslerle çok oynarım, 8000 devire sadece 3.viteste çıkarım, zaman zaman artçım olur ve 60 kg ağırlıgım var.)
bende yakıt yüzünden 42 dişli takayım diyorum.dun rampa aşağı biraz zorlayayım dedim.9000 deviri geçti sona dayandın devir 120 km anca.43 dişli ile çekiş iyi ancak devir sanki biraz yüksek kalıyor hep 6 . vitesi arıyorum .alışamadım tam henüz.genelde uzun yol 2 kişi yiz 43 olan dişliyi 42 yapsak biraz rahatlama olur mu.40 yapmıyayım diyorum genelde 160 kg civarında geziyoruz..
Forumdaşlar sahibinden coma ücretsiz iki ilan verdiğim için 1 üyeliğim blokeli ilan veremedim
2.750 TL ye satıyorum motoru takas fiyatım da 3.000 TL
2008 MODEL 2009 ÇIKIŞLI Honda CBF150
2014 2.AYINA KADAR MUAYENE VAR SİGORTA 2014 E KADAR VAR
Uzun tur camı
Ön far, yan grenaj ve motor koruma demirleri
2013 Vergileri ödenmiştir
Satışa hazır durumda borcu yoktur
35 litre cappa çanta
Xenon uzun far orjinal kısa far
Sorunsuz temiz bas marşa git karsa
FİYAT 2.750 TAKAS FİYATIMDA 3.000 TL
CEP TELEFONU İPHONE 4S, 5, GALAXY S3, S4, note2 gibi cihaz + üste para şeklinde takaslar olur...
resim eklenicektir motor sorunsuzdur
hava benzin ayar vidasının kaç tur olduğunu bilen var mı
Ben de CRF250L yi almış bulunuyorum. Benim hoyratça binip kırbacı verdiğim kırmızı cubunfu da satılık ( şaka tabi gözüm gibi baktım ) . Forumdan almak isteyen olursa fiyatım 4500 TL. Yine uğrarım buralara merak etmeyin. Belki 3.kez cbf alıp tekrar dönerim belli de olmaz
ilanım bu:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0761061/detay/
Resmi de bu ... Battal boy resim sizlere.
---------- Post added at 16:00 ---------- Previous post was at 15:51 ----------
tam bilmiyorum ama vida ne içte ne dışta kalacak, karbüratörün dışına tam aynı hizada duracak. ya 3.5 tur ya 4. yalnız dikkat edin hiç bir zaman vidayı çok sıkmayın.
İnan ınazuma çok şık...bu kanaate nerden vardım...aslında motor orjinal japon...en büyük artısı bu...düşünsene ya çin hondaya (cbf150) biniyoruz ya tayland honda (pcx..cbr 125-cbr250)...artık orjinal japon makinaya binmek istiyorum hacı..her yerinde kalite akıyor inanırmısın...dl 650 ye benzin yetiştiremem...veya başka bir 600 cc ye...ama galiba artık ben ne istediğimi biliyorum...
aga valla hangi renk olursa olsun benim olsun...ama siyah çok şık beyav...
aynen ganga bilirim kendin için ne istiyorsan benim içinde onu istersin...ama artık çok yakınım aga hayallerime...
öyle ganga ne istediğini bilmek çok önemli..hayatım boyunca 10 bin liralık makinam olmadı...bu aralar işler yolunda gidiyor Allah bozmasın sadece diyorum...
Amadd abicim burası İstanbul en kısa mesafe 10 km...semtler ilçeler ebesinin damında...ve daha senden sonra daha gezmeye turlşamaya çıkmadım düşün yani...
100.000 km tecrübem var ama traş... bilsem yazardım valla aga...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
İlanı bir süreliğine kaldırdım. Tatile gidip gelinceye kadar garajda duracak motor. Belki de önümüzdeki sezona kadar bilemiyorum. Belki de satmaya kıyamam
Ybr 125 kullanıcıları bir depo ile 550-600 km gittiklerini söylüyorlar, Cbf neden bu kadar fazla yakıt tüketiyor?
Ramçom ve Egelim eyvallah beyler..
TheNıghtHawk hocam hayırlı olsun crf250...ben 1.90 ım bana biraz yüksek geldi makina...ama kalite heryerinden akıyor...
http://www.youtube.com/watch?v=tOkNd...=TLduaCWoRnH3A
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)