Arkadaşlar bugün uzun tur camını aldım sonunda taktım motoruma
Yalnız şöyle bir durum oldu camı takınca şimdi ayna demiri cama değiyor ve direksiyonu kilitliyemiyorum sizde de bu durum var mı?
Arkadaşlar bugün uzun tur camını aldım sonunda taktım motoruma
Yalnız şöyle bir durum oldu camı takınca şimdi ayna demiri cama değiyor ve direksiyonu kilitliyemiyorum sizde de bu durum var mı?
abi cuma sabah nöbetten çıkıp cumartesi aksam tekrar nöbetim var..
ama bi 1-2 saat yardımcı olmaya çalışırım abi..beşiktaşta hangi servise gideceksin ab,i
---------- Post added at 15:06 ---------- Previous post was at 15:02 ----------
balmumcu anes motor sanırım..orayı biliyorum hem banada yakın abi..ben gelirim
teşekkürler arkadaşlar..yarın anesten randevu alayım..
numaram 545 545 1701 beklerim..
bi abimin sınavı var..beraber gidelim dedim demesine ama kask yok.. kasksız da götürmem.. kullanılmayan bir kask bulamadım bir türlü. anes motordan randevu alayım hm tekleme sorunumu hemde 12.000 bakımına götürürm
hocam 8.000 bakımda bana sadece yağ değiştirildi. 70 tl aldılar.. çok para. inanın çok para..buji değiştirilmesi gerekti. değiştirmediler. o yüzden kavga bile ettim onlarla.. hatta 11.000 km civatarı buji yüzünden yolda kaldım.onların hatası . bi bujiyi çok iyi hatırlıyorum..mutlaka değiştirsinler ve hava filtresi..sanırım o da değişiyordu..yağ zaten olmazsa olmazı..ama 70 tl tutacağını sanmıyorum..
birGarip..
2011 yılında 8.000 bakımında aklımda kalanlar biraz fikir verebilir.
Yağ 23 TL.
Buji 25 TL.
Hava Filtresi 13 TL.
Muhtelif yağlama 5 TL.
1 saat işçilik 35 TL.
2-3 TL. lik pul muydu neydi tam hatırlayamadım.
TOPLAM: 105 TL. (Otoseverde yapıldı)
12.000 bakım için anes motora sordum.. motora dokunması 56 tl.. yağ 24 tl. buji 22 tl filtreyi sormayı unuttum. ortalama 120 falan tutar sanırım
bir de zincir takımı alayım diyorum. 12.000 çok mu erken zincir için ?
Storm 150 > Cbx 250 Twister> Cbf 150'11
Hayat ve Ben
Arkadaşlar motorda bir problem olur servise götürürsünüz ama sadece yağ, filtre ve buji için 100-120 TL ödenmesi bana çok fazla geliyor. Ya normal bir motor tamircisinde değiştirin yada parçaları alın kendiniz değiştirin. Yazık günah verdiğiniz paraya.
vallahi öyle düşünmüyor değilim..ne oldu ? bakıma götürdük ne oldu ? yolda kaldık... götürcem ama şu tekleme ile ilgili sorabilirim..bakım yaptırmadan dönerim.. bakım olayı şu, yağ, genel kontroller filtre buji..bu. toplam 50 tl..zaten 2 yıl olmak üzere bana bu zaman kadar zamanında götürdüm yeter yahu ..
inşallah görüşürüz..istoç ta servis varmış galiba..filtre 10 tl . çok erken değil ama abi erken. ramazan abi bende müsait olursam gelirim. gezecez dimi? hazır bakımda yapılmışken bi istanbul havası çeksin motor sonra çerkezköy'ün kıymetini anlar da belki daha iyi gider
birGarip..
Anes – Honda Motosiklet Bayi, İstoç, İstanbul
Telefon Numarası : 0 212 659 41 42
Adres : İstoç Toptancılar Çarşısı 6 Ada Numara : 6 / İstoç / istanbul
Web : http://www.anesmotor.com
Diğer firmalar ;
Güngör – Honda Motosiklet Bayi, Pendik, İstanbul
Konşuk – Honda Motosiklet Bayi, Kartal, İstanbul
D&B Doğu & Batı Motor – Honda Motosiklet Bayi, Ümraniye, İstanbul
Mototal – Honda Motosiklet Bayi, Kadıköy, İstanbul
Mutluhan – Honda Motosiklet Bayi, Kadıköy, İstanbul
beyler sizin motora mat siyah jant çok yakışıyo fakat bunu yapan çok az kişi neden boyatmıyonuz? 50 tl mal olucak
mete abicim zaten buluşmaya katılma sebebim samet abi sen ve ramazan abiyle tanışmaktı =) allah razı olsun hiç dışlamadılar beni özellikle mete abi çok ilgilendi inşallah bi kusurumuz olmamıştır
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:10 ----------
bencede durodan sonra michelin bana çook çook iyi geldi beni büyük risklerden kazalardan kurtardı ben geçen gün sahil yolunda taksiye girmemek için arada 1 cm fark kaldı kalmadı allah korudu o olayı pirelliyle girerdim sanırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------
hocam esengüle ben bakım yaptırayım dedim adam 20-50 den başka yağ koymam dedi bana =) yapma etme =)
bu arada ramazan abi anadolu yakasına geçersen bi çay içeriz =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------
aklımda ama o işi yapacak güvenilir yer varmı istanbulda?
cs5 le yaptığım mat siyah uygulama sizler için
fotorafı google amca buldu
Mustafa Kemal Atatürk
valla görsellerden baktım hoşuma giden ve işime yarıyacak resim buydu bunu seçtim:D
birde cbf yazısı çok kaba ve uyumsuz bari şöyle olsa çok daha uyumlu olucakmış
Mustafa Kemal Atatürk
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)