Ozan Bey adlı üyeden alıntı
Hacılar,CBF'imi aldım çok şükür.Hayatımda ilk kez vitesli motor kullanan biri olarak beni eken arkadaş yüzünden seleye ben oturdum.maltepe mutluhan'daki servis ustası ismail beydi yanlış aklımda kalmadıysa,saolsun bana vitesli motor nasıl kullanılır gösterdi.15-20 kere stop ettirdikten sonra alet yürüdü ve yolculuk başladı.tabii yolda en az 40 kez stop ettirdim-evet benimle dalga geçebilirsiniz- artı ben karşıyı bilmiyorum.yanlış bir yere saptım,neyse ki benzinci buldum.shell'den ilk benzinini içti CUBUF'um.tabii ben arada stop ettirmeye devam ediyordum.ilk kez vitesi ikiye attığımda ve bir kez sol şeride geçtiğimde sevinçten çığlık attım.tabii beni eken ve günler öncesinden rica ettiğim halde 'ne demek hacı,hem sana öğretirim de.zaten bunlar scooter gibi değil,bilmeden olmaz' deyip de son dakikada 'Abi benim kayınpederi dişçiye götürcem bea' deyip beni eken ve sonrasında da telefonunu kapatan arkadaşı defterden silme kararı aldım.
neyse arkadaşlar,öyle böyle kadıköy'e geldim ben.tabii arada stop ettirmeye devam.harem'e geldim,vapura binmeden de bir stop daha.Alette devir 6000 falan,benim içim acıyor,ağlayacağım,zor tutuyorum kendimi.haa üsküdar yolunda ışıklarda yavaş çekimde düştüm ama bebeğimde bir tane çizik yok.kendimi bırakıp onu tuttum.sonuçta harem'den sirkeci'ye..buraya kadar ikinci vites ve 30-40 km ile geldim.
hacılar,bizim yakaya geçince bana bir haller oldu.vitesi üçe falan attım ama elbette kumkapı ışıklarda stop ettirmeyi de ihmal etmedim!!
Kendi kendime dedim,'hacı sen iyi değilsin,ellerin titriyor.gir bakırköy'e,sakaryalı bir arkadaş var uğra ona'..uğradım,beraber kutlama yemeği yedik,olsaydınız size de ısmarlardım.sonra saolsun 'sen atla arkaya,dinlen,ben götüreyim Beylikdüzü'ne' dedi,dedim 'al senin motoru beraber arkalı önlü gidek'..
Geldik de,iki saat falan oldu ama bittim.
1-anlattıklarımda en ufak abartı varsa Allah belamı versin,hayatımın en kötü yolculuğuydu.
2-ihtiyaç duyduğunuzda sizi satan 'arkadaş' olmaz olsun.
3-cbf muhteşem bir alet!!!!!başka motor olsa beni 40 kere sırtından atmıştı.100 kez stop ettirdim,darıldı ama küsmedi bana.tam bir kullanıcı dostu.en çok 60 yaptım,bir gram titre be arkadaş,koltuğu da yumuşacık.
4-sekiz yıldır scootercıyım,vitesli motor çok alakasız birşey.tam bir acemiydim üstünde.
5-normalde bizim araba sahipleri -pardon ama- sığır gibi gider trafikte.bakın bugün özellikle Anadolu yakasındaki sürücülerden Allah razı olsun.minibüs bile yol verdi ya!!!
6-nerde olduğunu bilmiyorum ama kadıköy istikametindeki ışıkların birinde gene stop ettim,kenardan biri seslendi:
-acemi misin?
-ya normalde ben scootercıyım.ilk kez kullanıyorum vitesli,zaten demin aldım.
-hee,bende de fazer var.
-(içimden) eben de var mı? (dışımdan) güzel alettir,değerini bil.
-nereye gidicen?
-beylikdüzü.
-inşallah gidersin.
-hamumamu amuğa mu!!!!!!!!!
-???
-neyse,bana müsaade...
böyle de salakça bir anıcık yaşandı arada..
hacılar,çok yorgunum resin olayını yarın yapsak..
iyi geceler cümleten.