Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2509414/detay/
    Bu aynayı alıyorum sonunda.
    Hiç yan sanayi çamurluk kullanıpta pişman olan veya boyası çabuk soldu diye orjinalini alan var mı ?40 tlymiş onu da alıyorum.

---------- Post added at 14:57 ---------- Previous post was at 13:39 ----------

Bu arada bu ay ki yakıt değerim.15 kuruş çıktı.Kendimi tebrik ediyorum. Bir 250 lilk kadar yaktırmışım.
    Twisterın ve Cbf 250 nin kronik sorunu nedeniyle.Ybr 250 seçeneğinide ekledim.Yaza hayırlısı.
    Araştırdım biraz.19.2 Litre yakıt deposu var enjeksiyonlu.Mühendislik harikası diyorlar.O da şöyle enjeksiyon sistemini ve elektronik aksamlarını büyük motordan almış olup.Silindirleri forged denen özel birşeyle kaplanmış sürtünme olayı için.Çok konforluymuş.Eğer ortalama 12-13 kuruş yaktırırsak ki((ben şehiriçinde yapamam )Uzun yolda 750 km ye kadar yolu var aletin.
    Düşük km'li ve temizi ortalama fiyatı 7bin 8.bin tl arası.
    İlk çıktığında Mt.nettekiler epey bir sövmüşler.Fiyattan dolayı.İlk fiyatı 9.400 imiş.
    Bu ay gerçek Yakıt testi yapacağım.Yanımda bir şet şişe taşıyarak.Bu sefer tam anlayacağım kaç km gittiğini.Canıma tak etti bu benzin olayı
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    Alıntı cd0345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi sen şu numuneyi getir bi görelim ben zaten varımda bi iki tane arkadaş var forumdan değil onlarıda kafaya alırım ben =) ve böyle benim içim rahat etmez sen o kdar uğraşacaksın edeceksin 5-10 lira da olsa kar koy bari bizde mahçup olmayalım sende yorulduğunla kalma

hüseyin acele etme bi gelsin ürün görelim..

kardeş kar amaçlı yapmıyorum..siz yabancı değilsiniz benim için artık. bi türlü yüz yüze görüşemedik ama

satıcı adam çok emin şekilde konuşuyormuş. malına güveniyormuş. numune gönderelim baksınlar sonra istediği kadar gönderirim diyormuş. bakalım.. bikaç yüz tl birikimim vardı onu kullanacam artık bide resim yollamış kalitesi böyle olacak diye.. sizinle paylaşmak istedim.insallah ucuza mal edecez.

işte resim ;

birGarip..

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Garip Ramo eline sağlık şimdiden banada kar amacı gütmeden hatta zararınada bi bağlantı yapalım ganga

pek bakamadım konulara napıyon la toplu bişey yapıyon ama ney...angel zenonmu imal edicen...neyse okurum şimdi...

beyler bana servis yolu gözüktü...yeni kasaların arka jant kronik sorunu hasıl oldu...başına gelen oldumu bilmiyorum ama arka frena bastığınızda tak tak diye bir ses yapar...jant ve göbekle alakalı bir sorun ve fabrika onayladı bir ara arka jantım garanti kapsamında değişecek...ki arka jant garantide olmasa evlad acısı gibi koyar en pahalı parça..işte eyle beyler...cbf dedik bağrımıza bastık...bizi sokuyor hayın yılan... bildiğim okuduğum sorunlar aslında o yüzden fazla şaşırmadım...sizlerede tavsiyem şu motoru boşa alın çalıştırmayın rampa aşağı inerken arka frene asılın bakalım o ses gelecek mi...yeni kasa sahipleri yapsın ama...

bu arada bende zenon var bi ara taktırıcam ama ne zaman ve kime tabi bütün mesele bu...zenonu Tek Teker Ramco biraderimden galiba 2011 başlarında almıştım o askere gitmeden...yanlış hatırlamıyorsam bir gece vaktiydi...askere gitmeden önce sağolsun gel vereyim demişti...uygun fiyata 50 gaymeye cillop gibi zenonum oldu ...feyste yazınca hemen atladım zaten...yada 100 müydü neydi...

Ramço hatırlıyonmu lan...E5 kenarında bir atm bulduk sonra vedalaştık son görüşmemiz buydu...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    evet topluca satıcam.isteyen alıcak. sende varsa ne yapacan zenonu yahu
    birGarip..

Motosikleti
    Alıntı Garip1701 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

angel mangel dedin çavuş...ona kapıldım ben...
    rahmi34 bunu beğendi.
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    Bende almayı düşünürüm 85 tl yi havale yaparım para baskasına gitmesin

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------

Bende almayı düşünüyorum usta 85 tl Eft yaparim
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    totoş mete, çok beleşçisin la
    mbuyuk bunu beğendi.

mbuyuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC750X
    evet topluca satıcam.isteyen alıcak.
    resmi daha önce görmüştüm eğer dediği gibi aynı malzemeyse alırım kardeş ama uğraşamam sanalpazar falan ver hesap numaranı havale yaparız gönderirsin daha öncede aydoğanx nickli kardeşimden de gösterge almıştım sorun olmadı takipteyim selamlar
    Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olum adam 50 tl vermiş daha ne istiyon üstüne bide şey mi versin
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hele şunun tipine duruşuna hele şunun sıfatına bah..

cebefe yüzellin yok...matörün hiç yok ama buralarda fink atıyosun terbiyesiz kişi...

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olum adam 50 tl vermiş daha ne istiyon üstüne bide şey mi versin
    şıracıda geldi...olm burası ciddi bir topik..helekine yebereciler derhal terketmelidir bu cbf diyarını...

harbi olm makara için buraya yazmayalım ayıp oluyor millete..insanlar teknik konular için bu başlıkta takılıyor

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Garip Ramo eline sağlık şimdiden banada kar amacı gütmeden hatta zararınada bi bağlantı yapalım ganga

pek bakamadım konulara napıyon la toplu bişey yapıyon ama ney...angel zenonmu imal edicen...neyse okurum şimdi...

beyler bana servis yolu gözüktü...yeni kasaların arka jant kronik sorunu hasıl oldu...başına gelen oldumu bilmiyorum ama arka frena bastığınızda tak tak diye bir ses yapar...jant ve göbekle alakalı bir sorun ve fabrika onayladı bir ara arka jantım garanti kapsamında değişecek...ki arka jant garantide olmasa evlad acısı gibi koyar en pahalı parça..işte eyle beyler...cbf dedik bağrımıza bastık...bizi sokuyor hayın yılan... bildiğim okuduğum sorunlar aslında o yüzden fazla şaşırmadım...sizlerede tavsiyem şu motoru boşa alın çalıştırmayın rampa aşağı inerken arka frene asılın bakalım o ses gelecek mi...yeni kasa sahipleri yapsın ama...

bu arada bende zenon var bi ara taktırıcam ama ne zaman ve kime tabi bütün mesele bu...zenonu Tek Teker Ramco biraderimden galiba 2011 başlarında almıştım o askere gitmeden...yanlış hatırlamıyorsam bir gece vaktiydi...askere gitmeden önce sağolsun gel vereyim demişti...uygun fiyata 50 gaymeye cillop gibi zenonum oldu ...feyste yazınca hemen atladım zaten...yada 100 müydü neydi...

Ramço hatırlıyonmu lan...E5 kenarında bir atm bulduk sonra vedalaştık son görüşmemiz buydu...

sıkıntılarını
    bile bile bende aldım mete.. duygusal sebebler..

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/111240-gitti-ramconun-ybr-aski-geldi-yeni-aski-honda-cbf-150-a.html
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

mbuyuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC750X

harbi olm makara için buraya yazmayalım ayıp oluyor millete..insanlar teknik konular için bu başlıkta takılıyor
    aga önceden köfte muhabbeti açılınca hiç ayıp mayıp olmuyodu vuruyodun makaranın gözüne
    ballandıra ballandıra yumuluyodun
    Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.

Motosikleti
    CIA'in resmi ulaşım aracı CBF
    Hacılar,CBF'imi aldım çok şükür.Hayatımda ilk kez vitesli motor kullanan biri olarak beni eken arkadaş yüzünden seleye ben oturdum.maltepe mutluhan'daki servis ustası ismail beydi yanlış aklımda kalmadıysa,saolsun bana vitesli motor nasıl kullanılır gösterdi.15-20 kere stop ettirdikten sonra alet yürüdü ve yolculuk başladı.tabii yolda en az 40 kez stop ettirdim-evet benimle dalga geçebilirsiniz- artı ben karşıyı bilmiyorum.yanlış bir yere saptım,neyse ki benzinci buldum.shell'den ilk benzinini içti CUBUF'um.tabii ben arada stop ettirmeye devam ediyordum.ilk kez vitesi ikiye attığımda ve bir kez sol şeride geçtiğimde sevinçten çığlık attım.tabii beni eken ve günler öncesinden rica ettiğim halde 'ne demek hacı,hem sana öğretirim de.zaten bunlar scooter gibi değil,bilmeden olmaz' deyip de son dakikada 'Abi benim kayınpederi dişçiye götürcem bea' deyip beni eken ve sonrasında da telefonunu kapatan arkadaşı defterden silme kararı aldım.

neyse arkadaşlar,öyle böyle kadıköy'e geldim ben.tabii arada stop ettirmeye devam.harem'e geldim,vapura binmeden de bir stop daha.Alette devir 6000 falan,benim içim acıyor,ağlayacağım,zor tutuyorum kendimi.haa üsküdar yolunda ışıklarda yavaş çekimde düştüm ama bebeğimde bir tane çizik yok.kendimi bırakıp onu tuttum.sonuçta harem'den sirkeci'ye..buraya kadar ikinci vites ve 30-40 km ile geldim.

hacılar,bizim yakaya geçince bana bir haller oldu.vitesi üçe falan attım ama elbette kumkapı ışıklarda stop ettirmeyi de ihmal etmedim!!

Kendi kendime dedim,'hacı sen iyi değilsin,ellerin titriyor.gir bakırköy'e,sakaryalı bir arkadaş var uğra ona'..uğradım,beraber kutlama yemeği yedik,olsaydınız size de ısmarlardım.sonra saolsun 'sen atla arkaya,dinlen,ben götüreyim Beylikdüzü'ne' dedi,dedim 'al senin motoru beraber arkalı önlü gidek'..

Geldik de,iki saat falan oldu ama bittim.

1-anlattıklarımda en ufak abartı varsa Allah belamı versin,hayatımın en kötü yolculuğuydu.
    2-ihtiyaç duyduğunuzda sizi satan 'arkadaş' olmaz olsun.
    3-cbf muhteşem bir alet!!!!!başka motor olsa beni 40 kere sırtından atmıştı.100 kez stop ettirdim,darıldı ama küsmedi bana.tam bir kullanıcı dostu.en çok 60 yaptım,bir gram titre be arkadaş,koltuğu da yumuşacık.
    4-sekiz yıldır scootercıyım,vitesli motor çok alakasız birşey.tam bir acemiydim üstünde.
    5-normalde bizim araba sahipleri -pardon ama- sığır gibi gider trafikte.bakın bugün özellikle Anadolu yakasındaki sürücülerden Allah razı olsun.minibüs bile yol verdi ya!!!
    6-nerde olduğunu bilmiyorum ama kadıköy istikametindeki ışıkların birinde gene stop ettim,kenardan biri seslendi:
    -acemi misin?
    -ya normalde ben scootercıyım.ilk kez kullanıyorum vitesli,zaten demin aldım.
    -hee,bende de fazer var.
    -(içimden) eben de var mı? (dışımdan) güzel alettir,değerini bil.
    -nereye gidicen?
    -beylikdüzü.
    -inşallah gidersin.
    -hamumamu amuğa mu!!!!!!!!!
    -???
    -neyse,bana müsaade...

böyle de salakça bir anıcık yaşandı arada..

hacılar,çok yorgunum resin olayını yarın yapsak..

iyi geceler cümleten.
    sgurdal ve mustafaferah bunu beğendiler.

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı Ozan Bey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hacılar,CBF'iki aldım çok şükür.Hayatımda ilk kez vitesli motor kullanan biri olarak beni eken arkadaş yüzünden seleye ben oturdum.servisin ustası ismail beydi yanlış aklımda kalmadıysa.saolsun bana vitesli motor nasıl kullanılır gösterdi.15-20 kere stop ettirdikten sonra alet yürüdü ve yolculuk başladı.tabii yolda en az 40 kez stop ettirdim-evet benimle dalga geçebilirsiniz- artı ben karşıyı bilmiyorum.yanlış bir yere saptım,neyse ki benzinci buldum.shell'den ilk benzinini içti CUBUF'um.tabii ben arada stop ettirmeye devam ediyordum.ilk kez vitesi ikiye attığımda ve bir kez sol şeride geçtiğimde sevinçten çığlık attım.tabii beni eken ve günler öncesinden rica ettiğim halde 'ne demek hacı,hem sana öğretirim de.zaten bunlar scooter gibi değil,bilmeden olmaz' deyip de son dakikada 'Abi benim kayınpederi dişçiye götürcem bea' deyip telefonunu kapatan arkadaşı defterden silme kararı aldım.

neyse arkadaşlar,öyle böyle kadıköy'e geldim ben.tabii arada stop ettirmeye devam.harem'e geldim,vapura binmeden de bir stop daha.Alette devir 6000 falan,benim içim acıyor,ağlayacağım,zor tutuyorum kendimi.haa üsküdar yolunda ışıklarda yavaş çekimde düştüm ama bebeğimde bir tane çizik yok.kendimi bırakıp onu tuttum.sonuçta harem'den sirkeci'ye..buraya kadar ikinci cites ve 30-40 km ile gittim.

hacılar,bizim yakaya geçince bana bir haller oldu.vitesi üçe falan attım ama elbette kumkapı ışıklarda stop ettirmeyi ihmal etmedim!!

Dedim,'hacı sen iyi değilsin,ellerin titriyor.gir bakırköy'e,sakaryalı bir arkadaş var uğra ona'..uğradım,beraber kutlama yemeği yerim,olsaydınız size de ısmarlardım.sonra saolsun 'sen atla arkaya,dinlen,ben götüreyim Beylikdüzü'ne',dedim 'al senin motoru beraber gidek'..

1-anlattıklarımda en ufak abartı varsa Allah belamı versin,hayatımın en kötü yolculuğuydu.
    3-cbf muhteşem bir alet!!!!!başka motor olsa beni 40 kere sırtından atmıştı.100 kez stop ettirdim,darıldı ama küsmedi bana.tam bir kullanıcı dostu.en çok 60 yaptım,bir gram titre be arkadaş,koltuğu da yumuşacık.
    4-sekiz yıldır scootercıyım,vitesli motor çok alakasız birşey.tam bir acemiydim üstünde.
    5-normalde bizim araba sahipleri -pardon ama- sığır gibi gider trafikte.bakın bugün özellikle Anadolu yakasında sürücülerden Allah razı olsun.minibüs bile yol verdi ya!!!
    6-nerde olduğumu bilmiyorum ama kadıköy istikametindeki ışıkların birinde gene stop ettim,kenardan biri seslendi:
    -acemi misin?
    -hee,bende de fazer var.
    -nereye gidicen?
    -beylikdüzü.
    -inşallah gidersin.
    -hamumamu amuğa mu.
    -???
    -neyse,bana müsaade...

iyi geceler cümleten.
    Hocam hayırlı olsun tekrardan.. Boş ara sokaklarda birkaç dur-kalk vites at yapmadan büyük cesaret oradan Beylikdüzüne gelmeniz.. Araba kullanıyorsanız debriyaj işini kolay çözersiniz.. Bence sizin eksik olduğunuz taraf gaz-devir-debriyaj , acemiyken eliniz debriyajda olsun yarım debriyaj herzaman stop ettirmenizi önler, hem devri de ayarlayabilirsiniz.
    Zaman olsaydı da beraber gitseydik, ben getirirdim sizi benim evimden sonrasını da 2-3 km vardır tahminen kendiniz hevesinizi alırdınız.

Benim iki cbfim oldu, ikisi de birer kez yan yattı ikisi de başkasına öğretirken. İlk 2007 motosikletimi yeğenime öğretirken (10la anca gidiyordu) çaprazdan gelen araç görünce panik yaptığı için bıraktı motosikleti, koruma demirleri yoktu grenajları değiştirip koruma demiri taktım.
    İkincisi 2011 kuzenim ehliyet sınavına girecek iki gün öncesinden bize hiç direksiyon dersi vermediler, vitesli kullandıracaklarmış dedi ona öğretirken olduğu yerde yavaşça bıraktı bu sefer koruma demirleri vardı çok küçük bir çizikle atlattık ama helal olsun onlara Size de iyi geceler..
    mustafaferah bunu beğendi.

muratgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    Alıntı sercan2667 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı satışlar.Biraz fiyatı arttırmalısın diye düşünüyorum.O ekstralarla.
    teşekkürler saolun sormayın fiyatı yüksek koydugumda arayan soranı vardı şimdi ise kimse aramıyor.anlayamıyorum bende uygun rakamdan satayım işim görülsün diyorum hata yapıyorum galiba

---------- Post added at 03:06 ---------- Previous post was at 03:03 ----------

Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu motorun hastasıyım işte abi.. Okuldan cıkarken görüyorum genelde Cok güzel olmus motor cbf sevmem ama cok yakısmıs.
    teşekkürler abicim saol arada gördüğün zaman denk gelirsen tanışalım ama nazarın değmesin bak :D

---------- Post added at 03:12 ---------- Previous post was at 03:06 ----------

vayyy başgannnn yaşıyon mu sen yaaa

jackal_64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900
    Lan nerdesin olum sen bi ara bi gel yanıma mangal köfte yapayım sana ama pazar gel özledim hacı seni ya sene şimdi kızmışsındır bana aramıyor diye valla moruk işleri yoğun bi gel yanıma laa.. ))

halepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha cygnus l
    hgs leri ne yaptınız cbfci arkadaşlar ney nasıl yaptınız ...önder dün gösterecektin unutttulduk
    MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK

cd0345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    12" CBF 150
    hüseyin acele etme bi gelsin ürün görelim..

kardeş kar amaçlı yapmıyorum..siz yabancı değilsiniz benim için artık. bi türlü yüz yüze görüşemedik ama

satıcı adam çok emin şekilde konuşuyormuş. malına güveniyormuş. numune gönderelim baksınlar sonra istediği kadar gönderirim diyormuş. bakalım.. bikaç yüz tl birikimim vardı onu kullanacam artık bide resim yollamış kalitesi böyle olacak diye.. sizinle paylaşmak istedim.insallah ucuza mal edecez.

işte resim ;

http://g1301.hizliresim.com/15/5/hny78.jpg
    abi bu süper birşey ya =) sürekli gündüz =)
    valla alırım abi istersen muayenede sorun çıksın muayeneden önce çıkartır eskisini takarım geçene kadar =)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:14 ----------

Alıntı Ozan Bey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hacılar,CBF'imi aldım çok şükür.Hayatımda ilk kez vitesli motor kullanan biri olarak beni eken arkadaş yüzünden seleye ben oturdum.maltepe mutluhan'daki servis ustası ismail beydi yanlış aklımda kalmadıysa,saolsun bana vitesli motor nasıl kullanılır gösterdi.15-20 kere stop ettirdikten sonra alet yürüdü ve yolculuk başladı.tabii yolda en az 40 kez stop ettirdim-evet benimle dalga geçebilirsiniz- artı ben karşıyı bilmiyorum.yanlış bir yere saptım,neyse ki benzinci buldum.shell'den ilk benzinini içti CUBUF'um.tabii ben arada stop ettirmeye devam ediyordum.ilk kez vitesi ikiye attığımda ve bir kez sol şeride geçtiğimde sevinçten çığlık attım.tabii beni eken ve günler öncesinden rica ettiğim halde 'ne demek hacı,hem sana öğretirim de.zaten bunlar scooter gibi değil,bilmeden olmaz' deyip de son dakikada 'Abi benim kayınpederi dişçiye götürcem bea' deyip beni eken ve sonrasında da telefonunu kapatan arkadaşı defterden silme kararı aldım.

neyse arkadaşlar,öyle böyle kadıköy'e geldim ben.tabii arada stop ettirmeye devam.harem'e geldim,vapura binmeden de bir stop daha.Alette devir 6000 falan,benim içim acıyor,ağlayacağım,zor tutuyorum kendimi.haa üsküdar yolunda ışıklarda yavaş çekimde düştüm ama bebeğimde bir tane çizik yok.kendimi bırakıp onu tuttum.sonuçta harem'den sirkeci'ye..buraya kadar ikinci vites ve 30-40 km ile geldim.

hacılar,bizim yakaya geçince bana bir haller oldu.vitesi üçe falan attım ama elbette kumkapı ışıklarda stop ettirmeyi de ihmal etmedim!!

Kendi kendime dedim,'hacı sen iyi değilsin,ellerin titriyor.gir bakırköy'e,sakaryalı bir arkadaş var uğra ona'..uğradım,beraber kutlama yemeği yedik,olsaydınız size de ısmarlardım.sonra saolsun 'sen atla arkaya,dinlen,ben götüreyim Beylikdüzü'ne' dedi,dedim 'al senin motoru beraber arkalı önlü gidek'..

5-normalde bizim araba sahipleri -pardon ama- sığır gibi gider trafikte.bakın bugün özellikle Anadolu yakasındaki sürücülerden Allah razı olsun.minibüs bile yol verdi ya!!!
    6-nerde olduğunu bilmiyorum ama kadıköy istikametindeki ışıkların birinde gene stop ettim,kenardan biri seslendi:
    -acemi misin?
    -hee,bende de fazer var.
    -nereye gidicen?
    -beylikdüzü.
    -inşallah gidersin.
    -hamumamu amuğa mu!!!!!!!!!
    -???
    -neyse,bana müsaade...

iyi geceler cümleten.
    abi ilk kez vitesli motor kullanan herkes aynı tecrübeyi tadıyordur kimsede bunu yadırgamaz diye düşünüyorum bu sitede bence sen antıklı olanı yapmışsın ilk vitesli motorunu 150 cc seçmişsin ve evine kadar 50-60 yapmışsın en fazla

bazen duyuyorum görüyorum adamlar ilk motor yada ilk vitesli motor olarak 600 lük 500 lük 250 lik makinelerle başlıyor ve adam ilk kullanışında ilk günde son hızı görmeye çalışıyor yazık günah arkanda bekleyeninmi yok be kardeşim

abi valla cumartesi günü saat 12 de iş başı yaptım eğer böyle bi talebin olduğunu bilseydim mutluhana atlar gelirdim karşıya geçiremezdim seni belki ama saat 11 e kadar biraz pratik yapmana elimden geldiğince bildiklerimi paylaşırdı senle bende çok iyiyim diyemem ama 1 sene olacak cbf ile 1 ay sonra 5500 km

bu arada arkadaşlar 6000 de yağ değişimi yapmayı düşünüyorum ama onu biraz belki erkene alırım 5750 filan çünkü bakımlara genelde 100-200 km önce gittim kışın pek binmiyorum o yüzden yazın beni rahat ettirecek bir yağ alıp kendim ilk değişimi yapmayı planlıyorum

öncelikle hangi marka yağı önerirsiniz ben 10-50 iyi olur dye düşündüm sizce?
    ve yağ değiştirirken nelere dikkat etmeli püf noktası ne

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:49 ----------

evet bu hgs olayı benimde kafamı kurcalamakta =) alacağımda neteye nasıl yapıştırcam o etiketi etkilenmezmi yağmur çamur ?

ümit_150_zc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    Hgs olayını şöle hallettik.hatta dün önder arkadaşımızınkinede yaptık..
    ön rüzgarlıgı sökün.
    iç kısımdan honda yazan yerin biraz üst kısmını iyice temizleyin..
    sonra hgs yi yapıştırın..
    hgs nin üstünede koli bandı ile 1 sefer geçin..
    dün deneme yaptık düzgün bi şeilde çalıştı..
    veya benimki gini yapın..
    hgs kartı alın.kartla berBER onun bi aparatı var yapışıyo onu veriolar aynı yaka kartı aparatı gibi.
    ben o aparatı ön cama yapıştırdım kendinden yapışkanı var..
    ve gişeden geçecegim zaman kartı direk içine koyuyorum.
    işim bitince alıyorum ordan

sereye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 Burgman 400 Siyah
    ...
    bu arada bende zenon var bi ara taktırıcam ama ne zaman ve kime tabi bütün mesele bu
    ...
    Mercekli değilse hiç düşünme. Ne o öyle apaçiler gibi.
    Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)

Bu Konudaki Etiketler