Sorun yok Koray cım. Hallettik, fakat sanırım ya zincir yada dişliler bu olaydan sonra hasar almış olabilir. Orta sehpada tekeri çevirdiğimde özellikle ön dişliden çok fazla ses gelmeye başladı, yarın bi ara ön dişli kapağını söküp ön dişliyi kontrol edeceğim, dişlerinde bi deformasyon oluşmuş olmasından şüpheleniyorum. Arka dişli de bi sıkıntı yok, ama ön dişli yi henüz göremedim. Bi sıkıntı görmesem bile artan ses canımı sıkıyor diyebilirim. Ön dişli ile zinciri değiştirebilirim. Daha önce oringli olmayan, kalın baklalı çok kaliteli, neredeyse hiç esneme yapmayan bi zincir kullanmış, çok memnun kalmıştım, ya bu zinciri bulmaya çalışacağım, bulamazsam orjinal zincir taktıracağım. Ayrıca şu anda zincirin üzerindeki kilit, yani dün servisin taktığı, oringli zincirimin orjinal kilidi değil, biraz kısa ve küçük. Biraz da bu kıllandırıyor. Bakalım ne olacak. Zaten motorun çekişinde hoşuma gitmeyen bi düşme var. Sübap ayarı, karbratör temizliği, zincir dişli bilmem ne bi servis ihtiyacı oluştu sanırım. 20 binde bir bi servise gidelim de bari ayıp olmasın. Ne yapalım, böyle avunucaz artık
Allah beterinden korusun hepimizi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------
Grenajlardaki siyahla güzel bi uyum sağlamış, çok yakışmış, zamanla deforme olmayan, atmayan, solmayan, sağlam bi malzemeyse çok daha güzel.