Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    Alıntı JustRebelde adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Resmen şoklardayım bu kadar sorun olması beni çok üzdü :( Motoruma kavusmak icin günleri sayıyorum inş dediğiniz sorunlar bizimde başımıza gelmez :( Sanki honda değil 3. sınıf bir motorsiklet alıyormusum gibi oldu biran
    kardeşim umarım motosikletine bir an önce kavuşursun

isterimki bu ve buna benzer sorunlar sizde olmaz benim karşılaştırğım ve gözlemlediğim sorunlar bunlar
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sezginkalkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R1200GS Adv - 2015
    Alıntı KRAL1146 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    baya ucuz ben tanesini 6.5 tl ye almıştım şimdide 7.5tl idi en son gördüğümde... otomobil motosiklet bölümünde var. bu ürün... dediğim sitede gayet başarılı siprey bir tonluk arabayı komrasör gibi kaldırıyor küçüçük sprey şiyesi uygularken lastiğin havasını indirmek gerekiyor biraz... yani...
    http://www.hepsiburada.com/Liste/sup...egoryId=262977
    hocam aldığın sprey bu mu? bana gelecek olan bu sprey de..
    Sezgin KALKAN
    A RH+
    0554 776 76 64

worldwideweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kizilkurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...45495492/detay

ya bu adam neyin kafasıyla cbf i motorluktan çıkarmış nasıl bir yaşam tarzıdır anlam verebilen bi zahmet açıklasın

Not: fiyata dikkat
    Kendi dünyasının kahramanı

tayfun2609 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 2011
    beyler bu akşam bıraz daha kasarsanız bu topik törenle 1000 sayfasına açar

guneylee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150 Nisan Stoğu...
    Alıntı tayfun2609 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    açalım tabi ya nice 1000 lere inş
    Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    usta bi soru sordum sana sölemedin senin motoru kapının onune getirmeleri için para verdinmi yada ne dedinde getirdiler:D taa pendikten:D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

worldwideweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Az kaldı 1000

Motosikleti
    Bmw R1200GS Adv - 2015
    Alıntı worldwideweb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kendi dünyasının kahramanı
    aga ben sticker dan başka bişi göremedim..acaba gizli saklı nos veya turbo falanmı takılı ?
    Sezgin KALKAN
    A RH+
    0554 776 76 64

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı ufukgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba, benimde ilk motorum olacak Cuma günü gelecek gibi
    Ama sanırım ben bir şeyi atlamışım. motorum için Kappa K35 çanta almayı düşünüyorum bu çanta orjinal olarak motora monte edilemiyor mu illa bir arka çanta taşıyıcı takmam mı gerekiyor? eğer öyle ise, biliğiniz orjinal olarak takılabilen bir arka çanta varmı?

Teslim alanlara hayırlı olsun bizlere de sabırlar

Şimdiden teşekkür ederim
    orjinal olarak monte diye bir şey yok biraderim...alta bir taba ekleniyor...( taba nasıl bir tabir onuda anlamış değilim )çok sağlam bir şekilde monte oluyor...sonrası onun üzerine çanta ama kappa kadar sağlam bir çanta yok herhalde piyasada...SHAD tercih edenler iki kez düşünsünler...

bu hususta bir arkadaşla inatlaştım anket açtım 4 yıl önce sonuc yine kappaydı...aklın yolu birdir...

http://www.motosiklet.net/forum/moto...-kappa-mi.html

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yıllardır Kappa çanta kullanırım...kaliteli sağlam kaya gibi çanta...motoru yan devirdiğim zamanlar oldu çanta absorbe etmiştir...ne dağılmıştır..ne kilidi bozulmuştur...

Hatta 2005 te İnnovam için Genc Motodan bir kappa çanta almıştım...ben böyle sevimli bişey görmemiştim...sattık gitti...üst yarısı beyaz alt kısmı maviydi...çok özel bişeydi...

neyse sadede geleyim...

yahu SHAD diye bir marka var...buna çantamı diyorsunuz...yahu bu 5 para etmez bir mal...tip desen zaten ofsayt...ama beğenenler var...ne diyelim aklın yolu 2 galiba...

bir anket açayım dedim merak ettim...hangi çanta sizce sağlamdır...kalite olarak tercihiniz kullanışlılık bakımından hangisidir...

şu an kullandığım 35 litrelik Kappa...

Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aydoğanx abi oyumu sana atım :D :D

abicim ne oyu...kime oy veriyoruz...muhtar mı oluyor bizim İsoş...

Alıntı asil17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mrb arkadaşım motorun hayırlı olsun.çantanın altı beraber geliyor onu motoruna monte edebiliyorsun rahat ol ama bence 35 lt çanta büyük geliyor hem görüntü olarak hoş görünmüyor hemde çok sallanıyor.ben kappa k30 litre aldım motorum gelince takıcam çünki arkadaşımın cbf sine 30 litrelik aldık çok hoş ve asil duruyor.
    kafanızı karıştırdımsa özür dilerim,bu benim görüşüm dür.
    saygılarımla
    Ercan.
    yapmayın etmeyin 30 litrelik çanta amaca hizmet etmez...ya 35 lik ya 46 lık...tabi ihtiyaca göre değişir...çanta takmayanda vardır ...bu çanta motor düştüğünde darbeyide emiyor...çok işlevsel...

Alıntı vehbi86 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar cbf motorlar gelmiş.ben kappa 35lt lik çanta alsam yeterlimi 13.3 laptop var çantası ile birlikte sığarmı?.Birde kask meselesini soracam önümüz yaz yarım kask alamalıyım herhalde ama hangi marka fiyat performans olarak iyi olur? motorun rengi siyah kask rengi siyaholsa iyi olur dimi? tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur.selamlar

kaskı koyduktan sonra 4/1 lik bir boş alan kalıyor ama varsa yoksa 46 lık...

Alıntı TheNightHawk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi ismaile bir soru da ben sorayım K35 mi K46 mı sence, 46 çok mu büyük durur.
    ıvırım zıvırım çoktur dersen 46 ilaç gibi...

Alıntı enrico01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben shad 40 lt lik çanta aldım çok da güzel durdu. Üstelikte epey eşya alıyor.

]Ha bu arada fiyatıda 180 tl.

shad bizden değildir...

Alıntı abolgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar pek üstünde durulmayan bir konu var. motorların kitapçıklarında arkaya bağlanabilecek yük miktarı yazıyor. bunu sadece arkadaki demirin taşıyabileceği yük olarak düşünmeyin bu motorun dengesiyle alakalı bir durum. arkaya yükleyeceğimğiz 3 kg dan fazla olan her yük ön tekerin yere basış basıncını değiştirmekte öntekerin havaya kalkma eğilimini artırmaktadır. motor ile yük taşırken aman dikkat.

30litrelerde kapalı kask zor sığıyor başka bişey gşrmiyor içine. yarım kask için güvenlik olayını bidaha düşünün. koruma olayı yarım kasklarda pekte güvenli değil.
    abi basınc masınc hikaye ben bi ara şirketin dijitalinde tarttım çantamı 8 kiloydu...

Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu çanta konusunda bence ufak çantaları hiç düşünmeyin bile shad 33 kullandım inanın içine 1 kask zor sığıyor bence cbf için görüntü olarakta ideal olan kappa 46,hertürlü ihtiyacınızı karşılar gezilerde vs çarşı pazar,motor malzemeleri hem görüntü olarak hemde kullanım olarak kappa 46

buda resim kappa 46 çantam çanta bende ama motor yok
    URL]
    görüntü var ama ses yok diyorsun yani...

arkadaşlar motorumu 3 saat önce teslim aldım gügör motor sağolsun kapıya kadar getirdi. depo üzerinde küçük çizikler vardı. onları irsalıiyede belirterek teslim aldım ama pasta ile gidecek izler. bu motor yokluğunda iki çizik için geri çevirmedim. ilk kez vitesli motor kullandım araç kullandığım için debriaj sorun olmadı ama vitesleri baya bi karıştırdım. 33km yaptım acemi olduğum için yordu beni. plakam yok henüz trafiğe cıkamıyorum ama siteler arasında döndüm durdum...

alper ben motorla 30 km gördüm bile sen daha cok beklersin hacı benim makina pendikten geldi sen bi alamadın anesten. motoru alınca gel başakşehirede beraber turlayalı hemen yanı başı zaten...
    hayırlı olsun bakam...e dışarda mı durcak bu alet...

Alıntı _UnReaL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBF e karar verdim, nisan ayı başında maaşımı alır almaz Otosever den motor almayı planlıyorum. mete han abimizin tecrübelerinden KAPPA çanta kararı verdim. Renk konusunda hala kararsızım )[COLOR="Silver"]

şart...

sende alıcam deyi saz çalıyon kaç gündür tık yok...eski apaçicidir bu UNREAL beyler...tekin değil yani...İçimizdeki İrlandalı...

Alıntı worldwideweb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    _UnReaL_
    İlgin için teşekkür ederim. Bir sigorta şirketinin bölge müdürlüğünde çalışıyorum sigortalı olarak fakat daha önceden üzerime ev kredisi aldığımız için hiçbir banka kredi vermiyor . Bugün bir krediye başvurdum ama olumsuz cevap geldi
    bana geçen bir yetkili dedi ki ..Mete Bey bugüne kadar gördüğüm en yüksek kredi skor puanı sizde...konut kredisi için bile başvursanız şimdi verebiliriz demez mi... 2000 yılından beri kredi kartım ve en az 10 kredi çekmiş ve ödemelerimi asla geciktirmedim...herhal alemin bi kerizi benim... millet takıyor bankaya ödemiyor adres değiştiriyor vs...

dostum senin ardından motoru teslim aldım. motoru çalıtıracam çalışmıyor, bir arkadaş yardım etti ( ben sazan heyecandan marşı unutmuşum kontakla çalıştırmaya çalışıyormuşum). hemen aşşağıdaki benzinlikten bi fulle çektim. depoyu doldurdum. devamında ev halkına ( ehliyeti almaya ve efe hondaya hatunla gittik araba ile) bi yemek ısmarladım . yemekten sonra siz gidin ben yavaş gelecem deyip özgürlüğe kanat açtım. (Metehan neden uyarmıyorsun abini dizlerin donar önlem al diye) heyecendan dizlikleri takmayıda unutmuşum arabada. dizlerim baya üşüdü. 24km yol yaptım hani kızgın kumlardan serin sulara dalmak vardır ya yada saatlerce tırmandığın bir rampadan aşşağıya bisikletinle süzülmek işte öyle bişeymiş kendi motoruna binmek. resimleri yüklüyorum az sonra.
    diz örtüsü kullan hacı dayı... haydi hayırlısı...

motoru yeni alanların makinayı 1 kez devirmelerini arzu ederim...nedeni bu kaza yapcam aman motorum stresinden uzak olması için nazarlık babında...makinayı yatırdıktan sonra ikinciye o kadar üzülmezsiniz...

Alıntı EGELİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ankaradan cbf alan arkadaşların motorları hayırlı olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız inşallah.Efe hondada cbf ler sıra sıra dizilmişler sahiplarini bekliyorlar,manzara çok güzeldi . benim siyah yeni cbf de orda öylece duruyordu.Bende evrakları aldım emniyete gittim plaka işlemleri için,hayırlısıyla plakayı yarın alıp motora takıyoruz.daha önce sırf şehiriçinde kullanmak üzere 2.motorum olarak ybr125 vardı ama cbf.ler çok farklı..tekrar herkese hayırlı olsun..
    ah gri almaktan hacı abi...siyah neymiş yav... hayırlı olsun...

ilk resimler benden......

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
    maşallah maşallah...

Alıntı fatih545 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tüm alanlara ve almak için sırada bekleyenlere hayırlı olsun Bana nasip eder allah inş. ama kredi vermeyecekler banada ya sanırım 18 yaşında işsiz güçsüz öğrenci adama kredi verirler mi acaba

amin...

Birde gün ışığında bakalım

eh artık yavaş yavaş hazırlanmalı ilk günden bukadar yüz vermeye gelmez

eldivenleri giyelim
    yok.

kız gibi maşallah pırlanta gibin...gri olsun aga 3 kuruş fazla bile öderim...

yan çanta demirleride başka bir hava katmış...

3550 motor+150 koruma demiri -yan çanta demirleri-arka çanta demiri=3700+200 tüm plka vergi vs masrafları= 3900 e bu haliyle mal oldu. demirleri görmeden satınalmış oldum. beğenmesem söktürecek ve paramı alacaktım.
    arkadaşlar yeni cbf te ilk sorun benden... son olur inşallah (belkide acemilik sorun denemez)

motoru park ettim yemek yemek için geldiğimde aynam yamulmuştu (herhalde biri saçını başını düzeltmek için çevirdi) sabitlemeye çalıştım hepten gevşedi. iki aksi yönlü diş var üzerinde.. tuhaf bi sistem eskileri de böylemi bilmiyorum diyerine bakıyım dedim nasıldır diye o da gevşedi...

yarın sabah bir daha bakıcam olmazsa anes bana çok yakın oraya götürecem. ama pratik bir çözüm var mı acaba....

ybr aynası takmanı tavsiye ederim uzun sap...arkayı görmekte sorun yaşayan varsa önerilir...

Alıntı kizilkurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün gittim cbf imi görmeye ama evraklar yetişemediğinden kavuşamadım hala kutusunda duruyor uzaktan kumandalı araba gibi Umarım en geç cumartesiye plaka işlemleri halledilmiş bana ulaşmış olur yoksa pazartesiye kalacak o da hiç istemeyeceğim şey

hadi len ordan...sana motor yok...millet aldı siftahı yaptı bile...sen halen burda lak lak peşindesin...

Alıntı aparat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeni motosikletine kavuşan arkadaşlarıma kazasız belasız iyi günlerde kullanmalarını dilerim

bizim kullandığımız yaklaşık 7 adet 2011 motosiklet var ama bazılarında gördüğüm ve tabiri caiz ise kronik diye değerlendirdiğim ilk sorun zincir sorunu 2 tanesinde neredeyse zincir sona geldi sürekli gevşeyip uzuyor ...

bir kaç tanesinde de depo üzerinde boyada hava kabarcıkları olup nokta nokta boya kalkmaları var ....

ve en önemli sorun arka lastiklerde hafif bir yamukluk var aldığım duyum türkiyeye getirilirken motorlar kasalar içerisinde devrilip zarar görmesin diye arka lastiklerden çok sıkılmış ve sanırım tellerinde yamulma olmuş biraz yalpalama yapıyor ...

hız konusuna hiç girmiyorum

Arkadaşlar APARAT biraderimiz ilaç kuryesi...benim yağ yakma mevzum nasıl kayıtlara genel bir sorun olarak geçmemesi gerekirse Aparatımın anlattığı şeyler de bence genel bir sorun niteliği taşımaz...zincir bollaşması malumunuz sizin günlük kullanımlarınızda uzun sürecte yaşayacağınız zorunlar...ben orıng takmanızı tavsiye ederim...

depo üzerinde ki en küçük kabarcık garantiden değişim için sebeptir...bu hususta içiniz rahat olsun...

arka lastik mevzusunuda hemen soruşturayım...

Hakim beg bu açıklamalar kayıtlara geçmesin lütfen...

Aşkitom bi hıza girsene yahu...nedir yani dip gaz asıldın mı...nedir sonuc...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011 Black
    kardeşim umarım motosikletine bir an önce kavuşursun

isterimki bu ve buna benzer sorunlar sizde olmaz benim karşılaştırğım ve gözlemlediğim sorunlar bunlar
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim umarım yeni motorlarını teslim alan ve alacak kişilerin başlarına bu sorunlar gelmez

KRAL1146 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı sezginkalkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.hepsiburada.com/Liste/sup...egoryId=262977
    hocam aldığın sprey bu mu? bana gelecek olan bu sprey de..
    galiba markası automix di... umarım yanlış hatırlamıyorumdur... ama sipreyin dış boyası turuncu bir şişesi vardı....siteye baktım ama görsem tanırım ama denk gelemedim.
    103 hp

Motosikleti
    cbf 150 2011
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    usta bi soru sordum sana sölemedin senin motoru kapının onune getirmeleri için para verdinmi yada ne dedinde getirdiler:D taa pendikten:D
    aga ayıpsın ya görmemişim soruyu niye cevaplamıyım... 40 tl dedi nakliye için ben 20 tl verdim. plaka sistemi eskisi gibi nereden istersen çıkart olayı değil mecbur ikamet ettiğin yerden cıkacak o yüzden bidaha pendiğe git gel uzun iş verdim 20 tl getirttim. ayrıca plaka çıkana kadar ara sokaklarda tecrübe ediniyorum yoksa atıcam kendimi trafiğe

Motosikleti
    honda cbf 150
    Alıntı guneylee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anladığım kadarıyla motoru kurye olarak kullanıyorsunuz zincirin uzaması enteresan geldi ama çok kullanıldığındandır diye düşünüyorum. Depo üzerindeki kalkmalarda zaten garanti kapsamında olur bildiğim kadarıyla. Lastiklerdeki sorunsa her cbf te olacağını sanmam. Hız konusuna gelince motoru daha açılmamış bir motordan ve en önemlisi 150cc lik bir motordan beklenti zaten fazla olmamalıdır kanımca ben şahsi olarak kullanacağımdan 100'ü bile görmeye niyetim yok en az 5000. km'sine kadar. Devirli kullanarak açılan motorlarda cbf 150'nin 120 yi geçtiğini bile gören biriyim. Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın ne honda'ya reklam yapma amacım var nede çokbilmişlik yapmak istemem ama şahsi olarak ve itinayla kullanılan bir motorda sorun yaşanıcağını sanmıyorum.

Saygılar.
    Estafurullah kardeşim neden bilmişlik olarak algılansın

evet kurye olarak kullanılıyor motorlar ama inan kendi şahsi motorlarımızdan daha hassas ve itanı kullanılıyor ve her 15 günde bir periodik bakımları yapılıyor

geçen gün yolda karşılaştığım bir kaç arkadaş ile lafladık zincir konusunda onlarda muzdarip imiş aynı sorun onlardada varmış

depolardaki sorunlar illaki garanti kapsamına girecektir ben gördüğümü paylaştım

evet haklısın 150 cc lik bir motordan hız olarak beklenti fazla olmaması gerek bu bahsettiğim hız konusu 5000 üzerindeki motorlar içindi ve kullanıcılarının en az 5 sene üzeri deneyimleri var bir motora açılmadan önce nasıl davranmaları gerektiğini bilirler hepsi işinin ehli arkadaşlar.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:19 ----------

Arkadaşlar APARAT biraderimiz ilaç kuryesi...benim yağ yakma mevzum nasıl kayıtlara genel bir sorun olarak geçmemesi gerekirse Aparatımın anlattığı şeyler de bence genel bir sorun niteliği taşımaz...zincir bollaşması malumunuz sizin günlük kullanımlarınızda uzun sürecte yaşayacağınız zorunlar...ben orıng takmanızı tavsiye ederim...

depo üzerinde ki en küçük kabarcık garantiden değişim için sebeptir...bu hususta içiniz rahat olsun...

arka lastik mevzusunuda hemen soruşturayım...

Hakim beg bu açıklamalar kayıtlara geçmesin lütfen...

Aşkitom bi hıza girsene yahu...nedir yani dip gaz asıldın mı...nedir sonuc...

yavru kuşum asıldım...ama tırt 100-105 sonrası tırt motor kendini yırtıyor harerket yok... yada ben bu işi bilmiyorum
    Drift Religion

Motosikleti
    Estafurullah kardeşim neden bilmişlik olarak algılansın

evet kurye olarak kullanılıyor motorlar ama inan kendi şahsi motorlarımızdan daha hassas ve itanı kullanılıyor ve her 15 günde bir periodik bakımları yapılıyor

geçen gün yolda karşılaştığım bir kaç arkadaş ile lafladık zincir konusunda onlarda muzdarip imiş aynı sorun onlardada varmış

depolardaki sorunlar illaki garanti kapsamına girecektir ben gördüğümü paylaştım

evet haklısın 150 cc lik bir motordan hız olarak beklenti fazla olmaması gerek bu bahsettiğim hız konusu 5000 üzerindeki motorlar içindi ve kullanıcılarının en az 5 sene üzeri deneyimleri var bir motora açılmadan önce nasıl davranmaları gerektiğini bilirler hepsi işinin ehli arkadaşlar.....
    seninde dediğin gibi zaten kurye olarak kullandığınız için hani şahsi bir motor günde atıyorum 50km yaparken siz 300km belki daha fazla yaptığınız için yani motor fazla kullanıldığından sorunları daha fazla olabilir gibi geliyor bana. Ama dediğim gibi şahsi kullananlar için fazla sorun çıkacaracağını sanmıyorum. Yanılıyor muyum?
    Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...

Motosikleti
    cbf 150 2011
    mete han hacı makıne kapının önünde dışarda aç değil ama açıkta sardım sarmaladım iki klit taktım alarmıda açtım ama içim cız ediyo elimden gelse evin içinde koycam ama 12. katta oturuyorum... neden se suratımda salak bi sırıtmayla her 15 dakkada bir camda buluyorum kendimi

Motosikleti
    honda cbf 150
    Alıntı guneylee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    seninde dediğin gibi zaten kurye olarak kullandığınız için hani şahsi bir motor günde atıyorum 50km yaparken siz 300km belki daha fazla yaptığınız için yani motor fazla kullanıldığından sorunları daha fazla olabilir gibi geliyor bana. Ama dediğim gibi şahsi kullananlar için fazla sorun çıkacaracağını sanmıyorum. Yanılıyor muyum?
    yaptığımız yol günde 100 km yi geçmiyor
    Drift Religion

Motosikleti
    hacı ön lastikleri yanındaydı gördüm de asıl olan gösterge panelde jilatin yok ben ayar oldum bu işe heralde radiasyondan eridi..

ben daha motoru almadım bu gün gidip baktım başak şehirden taaaa pendike gittim geldim canım cıktı... bu gün toplayacaklar yarın sabah eve teslim edecekler.. sabırla bekliyoruz..... yarın sabah dedi ama akşamı bulur heralde...
    vay namussuzlar jelatini sökmüşler sanki kendi moaturları...birde bu var...naylonları sökerler hemen...len bırak sahabısı çıkarsın...selemdeki naylonla gezdim bir süre...sonra sele üzerinde kıçım terlemeye başladı yaz vakti birde otururken kayarsın öne doğru frende deyince mecburen söktüm...

Alıntı ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar arkadaşlar, nasılsınız bakalım, uzun süre olmuştu yazmayalı

yeni arkadaşların motorlarıda hayırlı olsun, ethem usta sende güle güle kullan motorunu

mete abi yine hakim gibi karara bağlıyo olayları
    .
    İlhan Yazıcının müebbetine oy birliğiyle karar verilmiştir...cezasını Uçmakderede çekecektir...

Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metocum, dediğim gibi griyi temiz tutmak zor olur, kiri tozu pisi fazla belli eder, kırmızıyı temizledin mi cayır cayır yanıyor. Kırmızı olsun bi kuruş fazla olsun demişler Daha önce piyasada olmayan yeni bi renk olduğu için insanların gözüne hoş görünüyor. Kısa bir süre sonra her taraf gümüş gri cbf 150 olacak. Bu şu an için fazla talep gören, bize çok özelmiş gibi gelen bu renk özelliğini, ayrıcalığını kaybedecek. Ha, yakışmıyormu, elbette yakışıyor, ona bir sözüm yok.
    bana herşey Titanı hatırlatıyor...gri Titanların bana verdiği huzuru cbfde bulurmuyum Allah bilir...

Alıntı _UnReaL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu gün metehan abimi aradım, hatta kahwaltı yapıyorum dedi, sinirli bir şekilde hepte yemek yerken arıyorsun dedi üstüne poğacayıda düşürdü ))

...
    bugün Unreal Ali biraderimle havalimanında buluştuk...bana magnum dondurma ısmarladı...

[QUOTE=acun0;2297951]
    seninle aynı toparakları paylaşan hatta aynı dağın suyunu içen ve bu topikte en çok senin yazılarını severek okuyan biri olarak bil yeter.
    neden senin yazılarını okumaktan zevk alıyorum biliyormusun. mert ve dogru konuştuğun için bir şey olmuşsa saklamadan yamuksuz konuşan birisin motorum var diye övmeyen eksik kusurunu net söylediğin için. ama bende dahil motorumun eksik kusurunu hep saklama gereği duymuşumdur. senin agzından motor patladıysa evet patlattım yağ yaktıysa evet yaktı diye söylemen hoş
    hiç cbf 150 topiğine girmez yazmazdım. ama şehir içi binmek binerken zevk almak için konuları inceledim okuduklarımdan aklıma yer eden şeyleri yazdım. bu böylemidir diye kullanıcıları hemen siper aldı HAYIR yok böyle bir şey dediler
    neyse zaten senin dediğin gibi benim sıtandarlarıma uymadığı için almaktan vazgeçtim. o yüzden de cbf 150 formuna pek takılacağımı zandetmiyorum.
    bu arada dost düşman meselesine bakarsak gerçekleri söyleyeni dokuz köyden kovarlar.
    sende gerçekleri söylüyorsun niçin aman bu motoru şöyle zorlarsan elinde kalır. dikkatli olun diye
    bende farklı yöntemle yapmış oluyorum. alacak çoğu kişi böyle bilmiyor. honda aldım mı çökerim gaza bir şey olmaz nede olsa honda diye para veriyorum diyor
    aynısını ybr içinde yapıyorlar ama başaramıyorlar bunu söyleyince neden kötü oluyorum.
    biraz kırıcı yazmışım özür dilerim ama sendne tekrar rica ediyorum bu heyecanımızı dinamitleme...insanlara istediği şeyi söyle demiyorum sadece alıyorsan al kendi duygu ve düşüncelerini paylaş...almıyorsan da öylesin çamur atma...yani bizim silahlarımızla bizim kurşunlarımızla bizi yaralamaya çalışma...bu motorun sorunları bu motorun sahiplerinin irdelediği detaylar...bizden okuyup yorum yapma lütfen...iyi geceler...

bu cevapları gec farketmişim biraz pardon...

motorlarını teslim alan herkese hayırlı uğurlu olsun...iyi geceler...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    O zaman bu sorunlar için çözüm araştırmaya başlamak lazım şimdiden mesela oringli zincir fena olmaz bu bağlamda

Motosikleti
    Bmw R1200GS Adv - 2015
    Allaaaaahhh!!! Hocam milleti hortlattın valla bu kadar sorun sanki biraz anormal gibi.. acaba size gelen partide bi sıkıntı olmasın..buradaki bikaç kuryeyle de görüştüm ben,tanıdıklarım, yaklaşık 1 aydır falan kullanıyolarmış ve sadece dediğin gib zincirden şikayetçiler..sanırım bu 2011 modellerde kronik ama lastikten yada depodaki boyadan falan bahsetmediler..
    Sezgin KALKAN
    A RH+
    0554 776 76 64

Motosikleti

yavru kuşum asıldım...ama tırt 100-105 sonrası tırt motor kendini yırtıyor harerket yok... yada ben bu işi bilmiyorum

seni 130 videolarımla hırpalarım yegen...

mete han hacı makıne kapının önünde dışarda aç değil ama açıkta sardım sarmaladım iki klit taktım alarmıda açtım ama içim cız ediyo elimden gelse evin içinde koycam ama 12. katta oturuyorum... neden se suratımda salak bi sırıtmayla her 15 dakkada bir camda buluyorum kendimi

aga yapma yav...sokak kenarına sıfır motor bırakılırmı ...Allahdan kork...alarm çalsa ne olacak...çalar çalar 12.katdan duymazsın gece aküyü yer... (ver coşkuyu )

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler