Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    fatih_005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150 2011 GRİ
    hayırlı olsun abi Allah kazadan beladan korusun. fotoları görünce iki yıl öncesine gittim bi an. 2009 da bir kış günü annemle oradan geçerken efeye uğramak için beklemelerini istemiştim. koşa koşa mağazanın önüne vardım. hiç sempati hissetmediğim racing motorların arasında varadero vardı hayran hayran bakarken bir de fotoğraf çekindim. ilk kez böyle büyük bir makine görmüştüm. inş ileride almak nasip olur. bu serüvene başlamak için cbfi seçtim o da 2. partide şu an inş. işte o fotoğrafım http://www.facebook.com/photo.php?fb...578149&theater
    Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
    Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tayfun2609 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 2011
    arkadaşlar yeni cbf te ilk sorun benden... son olur inşallah (belkide acemilik sorun denemez)

motoru park ettim yemek yemek için geldiğimde aynam yamulmuştu (herhalde biri saçını başını düzeltmek için çevirdi) sabitlemeye çalıştım hepten gevşedi. iki aksi yönlü diş var üzerinde.. tuhaf bi sistem eskileri de böylemi bilmiyorum diyerine bakıyım dedim nasıldır diye o da gevşedi...

yarın sabah bir daha bakıcam olmazsa anes bana çok yakın oraya götürecem. ama pratik bir çözüm var mı acaba....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ÇaPPıR..../XGJAO-200-8
    Alıntı tayfun2609 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yeni cbf te ilk sorun benden... son olur inşallah (belkide acemilik sorun denemez)

motoru park ettim yemek yemek için geldiğimde aynam yamulmuştu (herhalde biri saçını başını düzeltmek için çevirdi) sabitlemeye çalıştım hepten gevşedi. iki aksi yönlü diş var üzerinde.. tuhaf bi sistem eskileri de böylemi bilmiyorum diyerine bakıyım dedim nasıldır diye o da gevşedi...

yarın sabah bir daha bakıcam olmazsa anes bana çok yakın oraya götürecem. ama pratik bir çözüm var mı acaba....

sorun olsunda aynalarda olsun be

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150

valla sıfır motoruda dışarıya bırakmak çok kötü bi duygu heralde

aynada iki tane somun vardır zaten aynayı iyice çevirin tamamen sıkılsın sonra yamuk durucaktır,tam sıkı haldeyken hafif ayar yapın kendinize göre bunun ardından ufak bi gevşeklik olucak onuda 2. somun ile sıkarak halledersiniz

sorun diyince bian ne acaba dedim

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011 Black
    Alıntı abolgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3550 motor+150 koruma demiri -yan çanta demirleri-arka çanta demiri=3700+200 tüm plka vergi vs masrafları= 3900 e bu haliyle mal oldu. demirleri görmeden satınalmış oldum. beğenmesem söktürecek ve paramı alacaktım.
    Resimler çok güzel Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah
    Bizde bekliyoruz bakalım kavusacagımız günü gel nisan gel

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:44 ----------

ilk resimler benden......

Uploaded with ImageShack.us

Siyah işte yaaa cayır cayır maşallah bende siyah sipariş ettim gerçekten bu motora en çok giden renklerden birisi kazasız belasız iyi günlerde kulllanın

worldwideweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abolgi

Hayırlı uğurlu olsun kendi motorumu almış kadar sevindim . Kazasız belasız nice km lere.

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    işte bu tayfun 2609daki demirlerden değil de abolgi'nin demirlerden bahsediyorum.

sanırım efe başka yerden temin ediyor yeni tip demirleri.

hayırlı olsun. ilk defa kullanan birisi için yeniden doğmak gibi.
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Bugün gittim cbf imi görmeye ama evraklar yetişemediğinden kavuşamadım hala kutusunda duruyor uzaktan kumandalı araba gibi Umarım en geç cumartesiye plaka işlemleri halledilmiş bana ulaşmış olur yoksa pazartesiye kalacak o da hiç istemeyeceğim şey

slameram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 150 Kırmızı
    Yeni cbf alan arkadaşlara motorları hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Yeni motosiklet alan arkadaşlardan rica etsem koltuk altında bulunan anahtar takımlarının fotolarından koyabilirler mi?
    Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...

victorist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Yeni arka çanta demiri güzel olmuş yeni alanlara hayırlı olsun.

Motosikleti
    cbf 150 2011
    Alıntı slameram adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni cbf alan arkadaşlara motorları hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Yeni motosiklet alan arkadaşlardan rica etsem koltuk altında bulunan anahtar takımlarının fotolarından koyabilirler mi?
    hacı hıc merak etme içindekiler çok çok adi şeyler ama yolda kaldın mı iş görür buji anahtarı. iki ağızlı anahtar yıldız düz tornavida bide amsitor için bi anahtar var o kadar...

yarın çeker akşam paylaşırım....

guneylee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150 Nisan Stoğu...
    Alıntı vehbi86 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar cbf motorlar gelmiş.ben kappa 35lt lik çanta alsam yeterlimi 13.3 laptop var çantası ile birlikte sığarmı?.Birde kask meselesini soracam önümüz yaz yarım kask alamalıyım herhalde ama hangi marka fiyat performans olarak iyi olur? motorun rengi siyah kask rengi siyaholsa iyi olur dimi? tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur.selamlar
    LS2 çene açılır olanını tavsiye ederim bende kullanıyorum çok memnunum gözlüğü falanda var ama daha çok bütçe ayırabilirim diyosan nolan veya shoei tavsiye ederim.
    Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...

Motosikleti
    Cbf 150 Kırmızı
    hacı hıc merak etme içindekiler çok çok adi şeyler ama yolda kaldın mı iş görür buji anahtarı. iki ağızlı anahtar yıldız düz tornavida bide amsitor için bi anahtar var o kadar...

yarın çeker akşam paylaşırım....

Teşekkür ederim.Benim motosiklette yoktu.2009 model 4200 km.de yepyeni motorun takımları yoktu.Ben kılavuzdan okuyup tamamlamaya çalışıyorum.Hoş kılavuzu da yoktu da fotokopi ve pdf dosya olarak buldum.Ancak takım çantası yani kutusu çok küçük nasıl sığdıracağım bilmiyorum.O yüzden anahtarları bir görmek istedim.
    Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...

Motosikleti
    cbf 150 2011
    Alıntı slameram adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim.Benim motosiklette yoktu.2009 model 4200 km.de yepyeni motorun takımları yoktu.Ben kılavuzdan okuyup tamamlamaya çalışıyorum.Hoş kılavuzu da yoktu da fotokopi ve pdf dosya olarak buldum.Ancak takım çantası yani kutusu çok küçük nasıl sığdıracağım bilmiyorum.O yüzden anahtarları bir görmek istedim.
    abi bu gün deneme turu yaparken aynalar gevşedi takım çantasını çıkartmak yerine koymak ölüm. zaten içindeki takımlarda işe yaramadı sele altında küçük bi yer olsa haricen penseydi iki anahtardı konulacak süper olurmuş. ama yinede bu dediklerimi bi yerlere sıkıştıracam. bir de lastik için sprey kit aldım yolda kalmıyayım diye ona da bi yer bakacağız...

çanta 35lt görsel olarak harika ama kullanış açısından 0...

ilk kez motoru olan adamın nacizane fikirleridir.

guneylee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150 Nisan Stoğu...
    abi bu gün deneme turu yaparken aynalar gevşedi takım çantasını çıkartmak yerine koymak ölüm. zaten içindeki takımlarda işe yaramadı sele altında küçük bi yer olsa haricen penseydi iki anahtardı konulacak süper olurmuş. ama yinede bu dediklerimi bi yerlere sıkıştıracam. bir de lastik için sprey kit aldım yolda kalmıyayım diye ona da bi yer bakacağız...

sprey kit derken lastik tamir kiti mi? marka ve nerden temin ettin?
    Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...

Motosikleti
    Cbf 150 Kırmızı

Benim aynalar da aynen seninkiler gibi.Aslında uzun ybr aynalarını tavsiye eden arkadaşlar var.Zira bizim aynalar arkayı iyi göstermiyor.Uzun Ybr aynaları güzel gösteriyormuş.Kullanan arkadaşlar daha önce forumda yazmışlardı.

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Bu yeni modellerin sağ kumanda panelinde engine on/off anahtarı yokmu?

İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Aynen öyle kardeşim koymamışlar

aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    Evet arkadaşlar 2011 cbf 150 hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?

ben 2011 ile 5000 km yi devirdim ama pek memnun olduğum söylenemez
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

Motosikleti
    cbf 150 2011
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu yeni modellerin sağ kumanda panelinde engine on/off anahtarı yokmu?

lastik kitini çalıştığım marketten aldım (praktiker bayrampaşa) 10 tl.. lastik patladımı hiçbirşey yapmadan kutuyu siboptan küçük bir kabloyla lastiğe bağlıyorsun sonra lastik şişene kadar kutuyu boşaltıyorsun hemen ardından durmadan yola cıkıyorsun içerisindeki kopuk lastiğin içerisinde yayılıyor yayıldıkça da deliği bulup kapatıyor. yolda kaldın mı işe yarar anlıyacağın...

bu modeller kontaktan stoplu... ama bana bugün kontaktan kapamak nasip olmadı hep stop ettirdim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:14 ----------

Alıntı aparat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar 2011 cbf 150 hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?

ben 2011 ile 5000 km yi devirdim ama pek memnun olduğum söylenemez

aga nesinden memnun değilsin sorun ne anlat bakalım dök içini...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)

Bu Konudaki Etiketler