Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Mart 2011, 21:23
hayırlı olsun abi Allah kazadan beladan korusun. fotoları görünce iki yıl öncesine gittim bi an. 2009 da bir kış günü annemle oradan geçerken efeye uğramak için beklemelerini istemiştim. koşa koşa mağazanın önüne vardım. hiç sempati hissetmediğim racing motorların arasında varadero vardı hayran hayran bakarken bir de fotoğraf çekindim. ilk kez böyle büyük bir makine görmüştüm. inş ileride almak nasip olur. bu serüvene başlamak için cbfi seçtim o da 2. partide şu an inş. işte o fotoğrafım http://www.facebook.com/photo.php?fb...578149&theater
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
Reklamlar
-
23 Mart 2011, 21:25
arkadaşlar yeni cbf te ilk sorun benden... son olur inşallah (belkide acemilik sorun denemez)
motoru park ettim yemek yemek için geldiğimde aynam yamulmuştu (herhalde biri saçını başını düzeltmek için çevirdi) sabitlemeye çalıştım hepten gevşedi. iki aksi yönlü diş var üzerinde.. tuhaf bi sistem eskileri de böylemi bilmiyorum diyerine bakıyım dedim nasıldır diye o da gevşedi...
yarın sabah bir daha bakıcam olmazsa anes bana çok yakın oraya götürecem. ama pratik bir çözüm var mı acaba....
-
23 Mart 2011, 21:30
tayfun2609 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yeni cbf te ilk sorun benden... son olur inşallah (belkide acemilik sorun denemez)
motoru park ettim yemek yemek için geldiğimde aynam yamulmuştu (herhalde biri saçını başını düzeltmek için çevirdi) sabitlemeye çalıştım hepten gevşedi. iki aksi yönlü diş var üzerinde.. tuhaf bi sistem eskileri de böylemi bilmiyorum diyerine bakıyım dedim nasıldır diye o da gevşedi...
yarın sabah bir daha bakıcam olmazsa anes bana çok yakın oraya götürecem. ama pratik bir çözüm var mı acaba....
sorun olsunda aynalarda olsun be
-
23 Mart 2011, 21:31
-
23 Mart 2011, 21:48
-
23 Mart 2011, 21:51
abolgi
Hayırlı uğurlu olsun kendi motorumu almış kadar sevindim . Kazasız belasız nice km lere.
-
23 Mart 2011, 22:10
işte bu tayfun 2609daki demirlerden değil de abolgi'nin demirlerden bahsediyorum.
sanırım efe başka yerden temin ediyor yeni tip demirleri.
hayırlı olsun. ilk defa kullanan birisi için yeniden doğmak gibi.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
23 Mart 2011, 22:15
Bugün gittim cbf imi görmeye ama evraklar yetişemediğinden kavuşamadım hala kutusunda duruyor uzaktan kumandalı araba gibi Umarım en geç cumartesiye plaka işlemleri halledilmiş bana ulaşmış olur yoksa pazartesiye kalacak o da hiç istemeyeceğim şey
-
23 Mart 2011, 22:27
Yeni cbf alan arkadaşlara motorları hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Yeni motosiklet alan arkadaşlardan rica etsem koltuk altında bulunan anahtar takımlarının fotolarından koyabilirler mi?
Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...
-
23 Mart 2011, 22:35
Yeni arka çanta demiri güzel olmuş yeni alanlara hayırlı olsun.
-
23 Mart 2011, 22:36
slameram adlı üyeden alıntı
Yeni cbf alan arkadaşlara motorları hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Yeni motosiklet alan arkadaşlardan rica etsem koltuk altında bulunan anahtar takımlarının fotolarından koyabilirler mi?
hacı hıc merak etme içindekiler çok çok adi şeyler ama yolda kaldın mı iş görür buji anahtarı. iki ağızlı anahtar yıldız düz tornavida bide amsitor için bi anahtar var o kadar...
yarın çeker akşam paylaşırım....
-
23 Mart 2011, 22:41
vehbi86 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar cbf motorlar gelmiş.ben kappa 35lt lik çanta alsam yeterlimi 13.3 laptop var çantası ile birlikte sığarmı?.Birde kask meselesini soracam önümüz yaz yarım kask alamalıyım herhalde ama hangi marka fiyat performans olarak iyi olur? motorun rengi siyah kask rengi siyaholsa iyi olur dimi? tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur.selamlar
LS2 çene açılır olanını tavsiye ederim bende kullanıyorum çok memnunum gözlüğü falanda var ama daha çok bütçe ayırabilirim diyosan nolan veya shoei tavsiye ederim.
Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...
-
23 Mart 2011, 22:42
hacı hıc merak etme içindekiler çok çok adi şeyler ama yolda kaldın mı iş görür buji anahtarı. iki ağızlı anahtar yıldız düz tornavida bide amsitor için bi anahtar var o kadar...
yarın çeker akşam paylaşırım....
Teşekkür ederim.Benim motosiklette yoktu.2009 model 4200 km.de yepyeni motorun takımları yoktu.Ben kılavuzdan okuyup tamamlamaya çalışıyorum.Hoş kılavuzu da yoktu da fotokopi ve pdf dosya olarak buldum.Ancak takım çantası yani kutusu çok küçük nasıl sığdıracağım bilmiyorum.O yüzden anahtarları bir görmek istedim.
Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...
-
23 Mart 2011, 22:58
slameram adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim.Benim motosiklette yoktu.2009 model 4200 km.de yepyeni motorun takımları yoktu.Ben kılavuzdan okuyup tamamlamaya çalışıyorum.Hoş kılavuzu da yoktu da fotokopi ve pdf dosya olarak buldum.Ancak takım çantası yani kutusu çok küçük nasıl sığdıracağım bilmiyorum.O yüzden anahtarları bir görmek istedim.
abi bu gün deneme turu yaparken aynalar gevşedi takım çantasını çıkartmak yerine koymak ölüm. zaten içindeki takımlarda işe yaramadı sele altında küçük bi yer olsa haricen penseydi iki anahtardı konulacak süper olurmuş. ama yinede bu dediklerimi bi yerlere sıkıştıracam. bir de lastik için sprey kit aldım yolda kalmıyayım diye ona da bi yer bakacağız...
çanta 35lt görsel olarak harika ama kullanış açısından 0...
ilk kez motoru olan adamın nacizane fikirleridir.
-
23 Mart 2011, 23:03
abi bu gün deneme turu yaparken aynalar gevşedi takım çantasını çıkartmak yerine koymak ölüm. zaten içindeki takımlarda işe yaramadı sele altında küçük bi yer olsa haricen penseydi iki anahtardı konulacak süper olurmuş. ama yinede bu dediklerimi bi yerlere sıkıştıracam. bir de lastik için sprey kit aldım yolda kalmıyayım diye ona da bi yer bakacağız...
sprey kit derken lastik tamir kiti mi? marka ve nerden temin ettin?
Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...
-
23 Mart 2011, 23:07
Benim aynalar da aynen seninkiler gibi.Aslında uzun ybr aynalarını tavsiye eden arkadaşlar var.Zira bizim aynalar arkayı iyi göstermiyor.Uzun Ybr aynaları güzel gösteriyormuş.Kullanan arkadaşlar daha önce forumda yazmışlardı.
-
23 Mart 2011, 23:07
Bu yeni modellerin sağ kumanda panelinde engine on/off anahtarı yokmu?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
23 Mart 2011, 23:12
Aynen öyle kardeşim koymamışlar
-
23 Mart 2011, 23:12
Evet arkadaşlar 2011 cbf 150 hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?
ben 2011 ile 5000 km yi devirdim ama pek memnun olduğum söylenemez
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
23 Mart 2011, 23:16
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Bu yeni modellerin sağ kumanda panelinde engine on/off anahtarı yokmu?
lastik kitini çalıştığım marketten aldım (praktiker bayrampaşa) 10 tl.. lastik patladımı hiçbirşey yapmadan kutuyu siboptan küçük bir kabloyla lastiğe bağlıyorsun sonra lastik şişene kadar kutuyu boşaltıyorsun hemen ardından durmadan yola cıkıyorsun içerisindeki kopuk lastiğin içerisinde yayılıyor yayıldıkça da deliği bulup kapatıyor. yolda kaldın mı işe yarar anlıyacağın...
bu modeller kontaktan stoplu... ama bana bugün kontaktan kapamak nasip olmadı hep stop ettirdim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:14 ----------
aparat adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar 2011 cbf 150 hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?
ben 2011 ile 5000 km yi devirdim ama pek memnun olduğum söylenemez
aga nesinden memnun değilsin sorun ne anlat bakalım dök içini...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)
Bu Konudaki Etiketler