Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Mart 2011, 19:17
mrb arkadaşım motorun hayırlı olsun.çantanın altı beraber geliyor onu motoruna monte edebiliyorsun rahat ol ama bence 35 lt çanta büyük geliyor hem görüntü olarak hoş görünmüyor hemde çok sallanıyor.ben kappa k30 litre aldım motorum gelince takıcam çünki arkadaşımın cbf sine 30 litrelik aldık çok hoş ve asil duruyor.
kafanızı karıştırdımsa özür dilerim,bu benim görüşüm dür.
saygılarımla
Ercan.
Kaynak:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1HRKPAMil
teşekkür ederim aslında bende ya hiç çantasız yada ufak çanta derdim ama çanta alınca da sadece kask kılıfı gibi olmasın 1-2 ufak şeye de yer kalsın istiyor insan yada bir arkadaşın dediği gibi sırt çantasıyla idare
Güvenle, Keyifle, Yıllarca...
Ufuk Gürkan YILDIRIM
Reklamlar
-
23 Mart 2011, 19:35
jr. adlı üyeden alıntı
efe'den geliyorum. cumartesi için bakım randevusu aldım.
ahmet abinin motoru hala orada duruyordu. akşama doğru alacakmış. nazarlık olsun diye deponun alt tarafında görünmeyen bir yeri anahtarla çizdim.
hayırlı olsun herkese, yeni cıbıflar sıra sıra dizilmişti.
yeni cıbır 125 ise tam bir efsane olmuş. yani bakıp da iç gıcıklanması yaşamamak pek mümkün değil. benim bile alasım geldi. durumu müsait olanın olmayanın gidip görmesi gerekli diyorum.
cbr 250 1 ay sonra gelecekmiş. bakalım o nasıl olmuş.
bir iki yenilikten bahsetmek istiyorum: mesela yan ve arka çanta demirleri artık daha kibar bir şekilde tasarlanmış ve üretiliyor. eskisi gibi köşeli kalın parlak borular yerine, ince yuvarlak ve pütürlü mat koyu gri boyalı şekilde üretilmiş. özellikle kafa demiri eskisine göre çok daha şık. normalde hiç sempatik bakmadığım kafa demirini bile durumum müsait olunca taktırabilirim. ancak şöyle bir durum var, motor koruma demiri de aynı malzemeden ve aynı renkten daha kalın borulardan imal edilmiş ve kafa demiri taktırmak için motor korumayı da değiştirmeniz gerekiyor. zaten renkleri eskisiyle tutmuyor.
motoruna kavuşan arkadaşlara hayırlı olmasını ve keyifli sürüşler diliyorum.
dostum senin ardından motoru teslim aldım. motoru çalıtıracam çalışmıyor, bir arkadaş yardım etti ( ben sazan heyecandan marşı unutmuşum kontakla çalıştırmaya çalışıyormuşum). hemen aşşağıdaki benzinlikten bi fulle çektim. depoyu doldurdum. devamında ev halkına ( ehliyeti almaya ve efe hondaya hatunla gittik araba ile) bi yemek ısmarladım . yemekten sonra siz gidin ben yavaş gelecem deyip özgürlüğe kanat açtım. (Metehan neden uyarmıyorsun abini dizlerin donar önlem al diye) heyecendan dizlikleri takmayıda unutmuşum arabada. dizlerim baya üşüdü. 24km yol yaptım hani kızgın kumlardan serin sulara dalmak vardır ya yada saatlerce tırmandığın bir rampadan aşşağıya bisikletinle süzülmek işte öyle bişeymiş kendi motoruna binmek. resimleri yüklüyorum az sonra.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
23 Mart 2011, 19:39
-
23 Mart 2011, 19:55
Ankaradan cbf alan arkadaşların motorları hayırlı olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız inşallah.Efe hondada cbf ler sıra sıra dizilmişler sahiplarini bekliyorlar,manzara çok güzeldi . benim siyah yeni cbf de orda öylece duruyordu.Bende evrakları aldım emniyete gittim plaka işlemleri için,hayırlısıyla plakayı yarın alıp motora takıyoruz.daha önce sırf şehiriçinde kullanmak üzere 2.motorum olarak ybr125 vardı ama cbf.ler çok farklı..tekrar herkese hayırlı olsun..
-
23 Mart 2011, 19:57
EGELİ adlı üyeden alıntı
Ankaradan cbf alan arkadaşların motorları hayırlı olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız inşallah.Efe hondada cbf ler sıra sıra dizilmişler sahiplarini bekliyorlar,manzara çok güzeldi
. benim siyah yeni cbf de orda öylece duruyordu.Bende evrakları aldım emniyete gittim plaka işlemleri için,hayırlısıyla plakayı yarın alıp motora takıyoruz.daha önce sırf şehiriçinde kullanmak üzere 2.motorum olarak ybr125 vardı ama cbf.ler çok farklı..tekrar herkese hayırlı olsun..
çok teşekkür ederim egeli sizin cbf te hayırlı olsun. cidden çok güzel bir duygu ( gerçi heyecandan fala bişey anlayamadım ama )
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
23 Mart 2011, 20:02
Alan arkadaşlar hayırlı ve uğurlu olsun tekeriniz düz bassın inşallah..
hepinizden bol foto istiyoruz detaylı detaylı zahmet olucak
-
23 Mart 2011, 20:02
-
23 Mart 2011, 20:16
Tüm alanlara ve almak için sırada bekleyenlere hayırlı olsun Bana nasip eder allah inş. ama kredi vermeyecekler banada ya sanırım 18 yaşında işsiz güçsüz öğrenci adama kredi verirler mi acaba
-
23 Mart 2011, 20:20
kredi vermezler de kredi kartı verirler ammaa Kredi kartı borcunun altına girilirmi dersen bence bekle uygun koşulla para bulunca al
Ufuk Gürkan YILDIRIM
-
23 Mart 2011, 20:24
Kredi kartı alsam, hiç kullanmasam da kredi verirler mi?
-
23 Mart 2011, 20:24
deneme
-
23 Mart 2011, 20:31
ilk resimler benden......
Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
ama profilde değişiklik lazım galiba
Motosikleti: cbf 150 olacak inşallah
[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:28 ----------
yok yok vermezler. ama alırsın 3-4 bankadan kart sonra çektir dur
AMAN AMAN sakın ha... bu yöntem sonra adama motoruda sattırır ama genede kurtulamazsın... şaka yapıyorum
Ufuk Gürkan YILDIRIM
-
23 Mart 2011, 20:33
-
23 Mart 2011, 20:43
-
23 Mart 2011, 20:48
-
23 Mart 2011, 20:52
güzel günlerde kullanmanızı dilerim
yan çanta demirlerini siz mi taktırdınız (sevdim deyince hediye gibi anladım da)
kaç para o demirler acaba
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:50 ----------
Maşşallahh.. Grisi çok güzell
gride yan şeritler olmasa gri gerçekten büyük motor gibi gösterecek
Ufuk Gürkan YILDIRIM
-
23 Mart 2011, 20:52
ufukgy adlı üyeden alıntı
yan çanta demirlerini siz mi taktırdınız (sevdim deyince hediye gibi anladım da)
kaç para o demirler acaba
3550 motor+150 koruma demiri -yan çanta demirleri-arka çanta demiri=3700+200 tüm plka vergi vs masrafları= 3900 e bu haliyle mal oldu. demirleri görmeden satınalmış oldum. beğenmesem söktürecek ve paramı alacaktım.
-
23 Mart 2011, 20:54
ufukgy adlı üyeden alıntı
gride yan şeritler olmasa gri gerçekten büyük motor gibi gösterecek
Aynen öyle katılıyorum Ama bu da güzel
-
23 Mart 2011, 21:12
Hayırlı olsun
abolgi adlı üyeden alıntı
3550 motor+150 koruma demiri -yan çanta demirleri-arka çanta demiri=3700+200 tüm plka vergi vs masrafları= 3900 e bu haliyle mal oldu. demirleri görmeden satınalmış oldum. beğenmesem söktürecek ve paramı alacaktım.
yan çanta demirlerin çok güzelmiş honda da mı taktırdın ne maraka ve ne marka kaç litrelik çanta takılıcak?eğer çantaların da varsa hepsini takıp detaylı fotosunu çekip yayınlarsan çok çok yardımcı olmuş olursun arkadaşım.
saygılarımla
hoşcakalın
Ercan.
-
23 Mart 2011, 21:16
abolgi adlı üyeden alıntı
dostum senin ardından motoru teslim aldım. motoru çalıtıracam çalışmıyor, bir arkadaş yardım etti ( ben sazan heyecandan marşı unutmuşum kontakla çalıştırmaya çalışıyormuşum). hemen aşşağıdaki benzinlikten bi fulle çektim. depoyu doldurdum. devamında ev halkına ( ehliyeti almaya ve efe hondaya hatunla gittik araba ile) bi yemek ısmarladım . yemekten sonra siz gidin ben yavaş gelecem deyip özgürlüğe kanat açtım. (Metehan neden uyarmıyorsun abini dizlerin donar önlem al diye) heyecendan dizlikleri takmayıda unutmuşum arabada. dizlerim baya üşüdü. 24km yol yaptım hani kızgın kumlardan serin sulara dalmak vardır ya yada saatlerce tırmandığın bir rampadan aşşağıya bisikletinle süzülmek işte öyle bişeymiş kendi motoruna binmek. resimleri yüklüyorum az sonra.
Aynı heyecanları 2 ay önce bende yaşadım.Atı olmayan kovboy gibi idim.Tüm ekipmanlarım vardı.Kasktan,cekete.Pantolondan,dizliğe eldivene.Ehliyet desen 18 yıldır cepte duruyordu.Ama motor yoktu.Sonunda kavuştum.Tam 2 aydır hava durumunu günlük haftalık takip ediyorum.Güneşli oldumu motosiklete biniyorum.Ben ötv indiriminden önce aldım.Benim ceylan otobüsle geldiğinde birde motosiklet jokeyi bir arkadaş buldum da sabahın 5 inde motor karşıladık.Bizde çalıştıramayıp sağını solunu mıncıklamıştık.Sonra o arkadaş eve kadar getirmişti.Sizi çok iyi anlıyorum.
Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)
Bu Konudaki Etiketler