Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Mart 2011, 09:52
Reklamlar
-
23 Mart 2011, 10:01
CBF ciler artık motorlar geldi.Fotoğraflarınızı bekliyoruz.Eski kasalarla olan farklarıda yorumlarsanız çok güzel olur.(özellikle motor kısmı ile ilgili) saygılar
-
23 Mart 2011, 11:17
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
üstad bu ötv indirimi 2. el piyasasına ters tepki yaptı adamlara mesaj atıyorum sıfırı daha ucuz diye artık alışmış adamlar mesajlara olsun be kardeş diyo hayırlısı
fiyatlar ötv inmeden önce daha ucuzdu eski cbfleri daha sağlam olarak mı görüyolar anlamadım
Herkesin malı kendisine göre güzeldir ve yüksek fiyattan satmak ister bu doğaldır ama sıfırının indirime girdiği şu günlerde ister istemez 2.el satan arkadaşlar fiyatları indirmek zorunda. Aksi takdirde alıcı bulamazlar.
Belkide "O fiyata satacağıma hiç satmam daha iyi, nasıl olsa Honda ilerde sıfır motorlara zam yapar, o zaman tekrar istediğim fiyata satabilirim" gibi bir düşünce içinde de olabilirler.
Zamanla rayına girecektir 2.el fiyatlar.
GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı
İsmailim; Bu tür tartışmalara girip seviyeyi düşürmenin gereği yok. Bu forumu birbirimizle tartışmak için değil birbirimizle paylaşmak için kullanmalıyız. bu şekilde yazı yazan arkadaşları dikkate almayıp olayı konu bile etmemek lazım ki yazı muhatap bulmasın. Herkes kendisine en uygun olanı araştırıp bulur ve kendi tarzına, ekonmik durumuna, kullanma amacına göre motorunu alır. Saygı duymak lazım. Benim bildiğim birçok arkadaş var, hem 1000 cc motora biniyor, hemde scoter yada 125 cc motora biniyor. ihtiyaca göre.
Haklısın abi, artık muhattap almıyorum ilgili şahsı. Yapacak birşey yok.
Biz düzgünce izah ettiğimiz halde anlamamakta direniyor.
abolgi adlı üyeden alıntı
yeni motor sahipleri hayırlı olsun cbf 150 lerin,iz. bende ehliyeti yarın alacağım , 1 aydır hondada yatan cıbıfıma kavuşacağım.
Hadi hayırlı olsun abi, motoru teslim alınca ve sonrasında bol bol fotoğraf paylaşabilirsen çok iyi olur.
Motorunu yeni alan tüm arkadaşlar, hayırlı uğurlu olsun.
Lütfen bol bol fotoğraf ekleyin konuya
Birde arkadaşlar diğer bir konuda fotoğraf yarışması yapılıyor, aşağıdaki foto ile bende katıldım.
Aşağıdaki konuya girip oy kullanabilirseniz iyi olur Ödül mödül yok ama maksat muhabbet
Moto-foto yarışması final oylaması
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
23 Mart 2011, 11:33
AydoganX adlı üyeden alıntı
Birde arkadaşlar diğer bir konuda fotoğraf yarışması yapılıyor, aşağıdaki foto ile bende katıldım.
Aşağıdaki konuya girip oy kullanabilirseniz iyi olur
Ödül mödül yok ama maksat muhabbet
Moto-foto yarışması final oylaması
Tamam oyum senindir, artık hasılatı paylaşırız
İşin aslı çok baktım, en çok seninkini beğendim.
Diğer fotoğraflar da oldukça iyiydi ama konu ile ilgili seninkini beğendim. İşte motoru biraz daha yatırsan daha iyi gözükürmüş ama
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
23 Mart 2011, 11:37
mmucit adlı üyeden alıntı
Tamam oyum senindir, artık hasılatı paylaşırız
İşin aslı çok baktım, en çok seninkini beğendim.
Diğer fotoğraflar da oldukça iyiydi ama konu ile ilgili seninkini beğendim. İşte motoru biraz daha yatırsan daha iyi gözükürmüş ama
Teşekkürler Murat
O zaman durolar vardı benim motorda, (foto yaklaşık 1 yıl öncesinin) zaten fotoğrafta da deseninden belli oluyor, michelinleri taktıktan sonra gitseydim daha fazla yatırmaya cesaret edebilirdim sanırım
-
23 Mart 2011, 11:40
altındaki makine pahalı bişey olsaydı tüm oylar sana akardı emin ol tüm fotoları inceledim; senin foton iyi bir açıdan yakalanmış ve motorun hareket halinde olması da bir avantaj. tek gördüğüm eksiklik ön jantın kareye sığmamış olması. ama yine de oyumu senden yana kullandım tebrikler...
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
-
23 Mart 2011, 11:41
CBF150 performans
mrrb arkadaşlar,bende aranıza katıldım cbf ci olarak ama motorum bidahaki partide gelicek ki o parti nezaman bilginiz varmı?
Çanakkale güçoklar honda dan aldım motorumu fakat yeni cbf lerden hiç bilgi sahibi değilim,yakıt eskilere göre fazlamı ki,ataklığınında fazla olduğunu duydum ama ne derece doğrudur bilemiyorum.kim ne derse desin ben kararımı verdim HONDA HAYAT ONDA sözüne inanarak.
tekerleğiniz düz bassın
saygılarımla.
-
23 Mart 2011, 12:05
fatih_005 adlı üyeden alıntı
altındaki makine pahalı bişey olsaydı tüm oylar sana akardı emin ol
tüm fotoları inceledim; senin foton iyi bir açıdan yakalanmış ve motorun hareket halinde olması da bir avantaj. tek gördüğüm eksiklik ön jantın kareye sığmamış olması. ama yine de oyumu senden yana kullandım tebrikler...
Teşekkürler Fatih.
O ön jant benimde dikkatimi çekti, eğitim pistine tekrar girersem daha düzgün foto almaya çalışırız
asil17 adlı üyeden alıntı
mrrb arkadaşlar,bende aranıza katıldım cbf ci olarak ama motorum bidahaki partide gelicek ki o parti nezaman bilginiz varmı?
Çanakkale güçoklar honda dan aldım motorumu fakat yeni cbf lerden hiç bilgi sahibi değilim,yakıt eskilere göre fazlamı ki,ataklığınında fazla olduğunu duydum ama ne derece doğrudur bilemiyorum.kim ne derse desin ben kararımı verdim HONDA HAYAT ONDA sözüne inanarak.
tekerleğiniz düz bassın
saygılarımla.
Hoşgeldin, yeni motosikletin hayırlı olsun.
-
23 Mart 2011, 12:24
AydoganX adlı üyeden alıntı
Teşekkürler Fatih.
O ön jant benimde dikkatimi çekti, eğitim pistine tekrar girersem daha düzgün foto almaya çalışırız
Hoşgeldin, yeni motosikletin hayırlı olsun.
teşekkür ederim arkadaşım.
-
23 Mart 2011, 12:27
aydoğan oyum senindir...
ama sağlam rakiplerin var
-
23 Mart 2011, 12:28
tayfun2609 adlı üyeden alıntı
aydoğan oyum senindir...
ama sağlam rakiplerin var
Teşekkürler Tayfun
-
23 Mart 2011, 12:35
-
23 Mart 2011, 12:45
Merhaba, benimde ilk motorum olacak Cuma günü gelecek gibi
Ama sanırım ben bir şeyi atlamışım. motorum için Kappa K35 çanta almayı düşünüyorum bu çanta orjinal olarak motora monte edilemiyor mu illa bir arka çanta taşıyıcı takmam mı gerekiyor? eğer öyle ise, biliğiniz orjinal olarak takılabilen bir arka çanta varmı?
Teslim alanlara hayırlı olsun bizlere de sabırlar
Şimdiden teşekkür ederim
Ben toplam olarak 4450 TL verdim.
3900 TL ruhsat masrafları dahil anahtar teslim fiyatı.
300 TL K46 topcase.
Kafa koruma demiri, motor koruma demiri, Ön yüksek cam, ön cam fitili, yan ayaklık ve arka çanta taşıyıcı : 250 TL ödedim.
Kaynak:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1HPjiGB20
Güvenle, Keyifle, Yıllarca...
Ufuk Gürkan YILDIRIM
-
23 Mart 2011, 12:50
worldwideweb adlı üyeden alıntı
abi oyumu kullandım
inşallah kazanırız
---
Bu arada çılgınca kart arıyorum, babam almadan önce ben alayım diye. kredi veren bankalar hangileri acaba ? bu arada honda efeyi aradım nisan ortasında gelecekmiş motorlar. Gün içerisinde veya akşama babamla gidip bir görüşeceğim.
Teşekkürler İbrahim
Kart konusunda hayırlısı olsun. Umarım ayarlayabilirsin. Gerçi çok acelesi yok sanırım, zaten dediğin gibi yeni parti motorlar Nisan'a kalmış.
ufukgy adlı üyeden alıntı
Ama sanırım ben bir şeyi atlamışım. motorum için Kappa K35 çanta almayı düşünüyorum bu çanta orjinal olarak motora monte edilemiyor mu illa bir arka çanta taşıyıcı takmam mı gerekiyor? eğer öyle ise, biliğiniz orjinal olarak takılabilen bir arka çanta varmı?
Şimdiden teşekkür ederim
Merhaba
Kappa K35 için gerekli olan alt tabla çanta ile birlikte geliyor. Direk takabilirsin. En azından ben öyle biliyorum.
http://www.feyizoglu.com/Kappa-K35-canta_44161.html#0
Kappa K35 Arka Çanta
Genişlik 52 cm
Yükseklik 42,5 cm
Derinlik 42,5 cm
35 litrelik kapasite
Su geçirmez polipropilen malzemeden
Çizilmeye dayanıklı yüzey
Reflektörlü
1 adet kapalı kask alabilir
2 adet açık kask alabilir (markaya göre değişebilir)
Otomatik açıp / kapama sistemi
Gerektiğinde tek bir hareketle çantayı çıkarıp eve götürebilme özelliği (sadece anahtarla)
Çanta içerisinden alt tabla çıkmaktadır
-
23 Mart 2011, 13:11
Güvenle, Keyifle, Yıllarca...
Ufuk Gürkan YILDIRIM
-
23 Mart 2011, 13:43
aydoğanx abi oyumu sana atım :D bu arada bugün gitim anes motora gösterin bana motorumu dedim depoya goturduler 40 adet gelmesi gereken cbf150lerden 28adet gelmiş olsun benimki ayrılmış üstünde adım yazıyor al dediler plaka olmadığından almadım şimdi bi polise denk geliriz ağlatana kadar urasır salı yada çarşamba plaka çıkar dedilker 1 hafta sonra alırsınız dediler nabalım beklicez heycandan depoda fotoraf çekmeyi unutum :D iç içe koymuşlar motorları zaten ins çizilmez :D vala motoruda gordum artık nasıl beklıcem 29-30martı bilmiyom :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
23 Mart 2011, 13:56
alper150zc adlı üyeden alıntı
aydoğanx abi oyumu sana atım :D bu arada bugün gitim anes motora gösterin bana motorumu dedim depoya goturduler 40 adet gelmesi gereken cbf150lerden 28adet gelmiş olsun benimki ayrılmış üstünde adım yazıyor al dediler plaka olmadığından almadım şimdi bi polise denk geliriz ağlatana kadar urasır salı yada çarşamba plaka çıkar dedilker 1 hafta sonra alırsınız dediler nabalım beklicez heycandan depoda fotoraf çekmeyi unutum :D iç içe koymuşlar motorları zaten ins çizilmez :D vala motoruda gordum artık nasıl beklıcem 29-30martı bilmiyom :D
Oylama için teşekkürler Alper
Motorunda gelmiş ne güzel, hayırlı olsun, en kısa zamanda ruhsat plaka işlerini halledip kavuşursun inşallah.
-
23 Mart 2011, 14:06
ufukgy adlı üyeden alıntı
Şimdiden teşekkür ederim
mrb arkadaşım motorun hayırlı olsun.çantanın altı beraber geliyor onu motoruna monte edebiliyorsun rahat ol ama bence 35 lt çanta büyük geliyor hem görüntü olarak hoş görünmüyor hemde çok sallanıyor.ben kappa k30 litre aldım motorum gelince takıcam çünki arkadaşımın cbf sine 30 litrelik aldık çok hoş ve asil duruyor.
kafanızı karıştırdımsa özür dilerim,bu benim görüşüm dür.
saygılarımla
Ercan.
-
23 Mart 2011, 14:17
cbf 150 çanta,kask
arkadaşlar cbf motorlar gelmiş.ben kappa 35lt lik çanta alsam yeterlimi 13.3 laptop var çantası ile birlikte sığarmı?.Birde kask meselesini soracam önümüz yaz yarım kask alamalıyım herhalde ama hangi marka fiyat performans olarak iyi olur? motorun rengi siyah kask rengi siyaholsa iyi olur dimi? tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur.selamlar
-
23 Mart 2011, 14:19
İsmail abi bu motorlara depo üstü mıknatıslı çanta oluyormu?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)
Bu Konudaki Etiketler