Yeni cıbır gerçekten çok güzel İbrahim, imkan varsa gönlün kayabilir elbette, karar senin
Ama yedek parça vs. konusunda cbf150 kat kat ucuzdur cbr125'ten.
Sıfır fiyatının çok uygun olduğu şu dönemde eğer ayarlayabilirsem sıfır cbf150 alman çok daha mantıklı. ÖTV indirimi sanırım 2.el piyasasına henüz pek yansımadı.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Benimki daha gelmedi 1 ayım var ama yine de sağol sanada hayırlı olsun. Tekeriniz düz bassın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:35 ----------
cıbır hakikaten çok güzel ama her cüsseye uygun değil gerçi 2011 modellerin kasası daha geniş onlar biraz daha iyi ama kafa granajı benim pek hoşuma gitmedi. Hayırlısı neyse o olsun kardeşim
Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...
Bu gün metehan abimi aradım, hatta kahwaltı yapıyorum dedi, sinirli bir şekilde hepte yemek yerken arıyorsun dedi üstüne poğacayıda düşürdü ))
Dedim sayın ustam Nisan ayında kafaya taktım cbf yada apache alıcam karar veremiyorum abi dedim... Oda kafamı karıştırdı.. ilk motorum apache idi sıfır almıştım yine 1 sene kullandım, 10bin km yaptım çok sıkıştırdım metehan abim çok iyi bilir, kırılmadı bozulmadı...
Apache den sonra 250 ve 600 e kadar kullandım ve 150 cc ye geri dönüş yapıyorum sıfır olsun 2 - 3 sene beni üzmesin...
CBF ile apache arasında kararsız kaldım....
cbf sağlam kaliteli, apache görsel olarak özellikle yenisi çok güzel ama servisi parçası MAlum isotlar...
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
ben kırmızısını aldım.en az ondan gelmişti bayiye direk kaptım,hatta sırf o yüzden akşam falan demeden atladım garaja koydum...resimlerini henüz çekemedim en kısa zamanda paylaşırım.
İsmailim; Bu tür tartışmalara girip seviyeyi düşürmenin gereği yok. Bu forumu birbirimizle tartışmak için değil birbirimizle paylaşmak için kullanmalıyız. bu şekilde yazı yazan arkadaşları dikkate almayıp olayı konu bile etmemek lazım ki yazı muhatap bulmasın. Herkes kendisine en uygun olanı araştırıp bulur ve kendi tarzına, ekonmik durumuna, kullanma amacına göre motorunu alır. Saygı duymak lazım. Benim bildiğim birçok arkadaş var, hem 1000 cc motora biniyor, hemde scoter yada 125 cc motora biniyor. ihtiyaca göre.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
arkadaşım olduğunu yazdığın cbf 1000 i bana 1 hafta bırak 1 hafta sonra bak bakalım yağ yakıyormu motor istiyormu? son 50 sayfa içinde onlarca mesaj var bu konuyla ilgili bi zahmet açın okuyun . tanımadığınız bilmediğiniz şey hakkında yorum yapmayın. işine gelen alır işine gelen almaz, ama bilip bilmeden yazdıklarınız almayı düşünenleri etkiliyor.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
yeni motor sahipleri hayırlı olsun cbf 150 lerin,iz. bende ehliyeti yarın alacağım , 1 aydır hondada yatan cıbıfıma kavuşacağım.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
sana da hayırlı ugurlu olsun tekerine asfalt hariç taş değmesin ;) gerçi benim kavuşmamada 1 ay var şu anda :(:(
Bu arada yeni motor alanlar lütfen detaylı bikaç kare fotoğraf koyun yaw baktıkça bakasım geliyor canlıda gördüğüm halde sürekli bakmak istiyorum 1 ay sonra kavuşacağım alete
Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...
Bence bu motorun en önemli eksikliği devir saati olmaması idi.
Üretim hatası dışında büyük çoğunluk bundan dolayı motorunu gereksiz zorladı.
Bu ara doğrudur Honda bu motoru çin motorlarıyla rekebet için çıkarmıştır ama adını da lekelemek istemez sanırım.
Bir de ilk çıkan modeller daha yeni olduğu için bazı ar-ge de yaşanan sorunlar ilk modele yansımış olabilir.
Yalan yok tipi hoşuma gitmeseydi ybr125 alırdırm. Taş gibi motordur.
Birde adam bunu ekonomi için alacak, o zaman çinde gördüğümüz modellerdeki gibi economy yazan yer dışında(3000-4000) niye kullansın ki?
Ben de uydurmasyon devir saati taktım, yokuş yukarı hariç economy takılıyorum. Yokuş yukları ise 5250
Honda artık piyasaya göre oynuyor. Öyle motordan Honda kar edemez.
Bence garantiden çıkma, üretim hatasından kaynaklanan bir durum olursa canın yanmasın.
Sağlamdır baba. Canavardır kendileri.
As hayırlı olsun, tekrardan aramıza hoşgeldin.
Bence servis çok önemli helede sıfır alacaksan.
Teşekkürler. Böyle yorumlar yeni alanların daha çok hoşuna gidecektir.
Not: Toprak arazide kullanacaklar duroları değiştirmesinler. Taş gibi lastik, bana mısın demiyor.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)