Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
artık trafikte bütün kuryeler cbf hususi kullanıcılarda da cbf dolu,heralde yeni cbflerde geldiğinde adım başı cbf görücezhala millet cbfle başka motorları kıyaslıyo
trafikte cbfleri gördükce dövünüyorum kendi kendime evladımı kaybetmiş gibiyim
mete abi cbfini versene bi tur atıyım
gri daha hoş geldi bana hacı sen bilin...plakasız 3500 e kaparız makinayı...sonra Beşiktaş Trfaik Tescilde plakanı kendin çıkarırsın...150 lira cebinde kalır onla da demirleri halledersin...yani plakasız aldığında 3650 ödersin demirli eli,r...koruma far koruma yan ayaklığıda hediye alırız...
bir cbf 150 bir porsiyon küfte...2 cbf 150 2 porsiyon köfte ...bana her yer köfte ben yatar iyi geceler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
günaydın insanlar,
bugün kimler motorlarına kavuşup aramıza katılıyor bakalım?
besmele çekip doldurun depoları, sonrasını çbuf halleder
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
bugun motorlar gelicek abi yine katılamıyorum aranıza plaka beklicez 1-2günde :(
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Yeni motor alan arkadaşlara şimdiden hayırlı uğurlu olsun. ALLAH kazadan beladan ve kötülüklerden sizleri korusun inş.
---
Dün akşam evde kıyameti kopardım, ve sonra çok pişman oldum babama haksız yere okadar bağırdım çağırdım. Motor almak için herkesi kırıp döküyorum son zamanlarda...
www kardeşim,
aileni kırmaman gerektiğini düşünüyorum. Mesela tuhaf bir örnek, ben motorcuyum ama çocuğuma izin vermezdim. Ne zaman ki kendi sorumluluğunda yaşar, o zaman karışamam.
ortak yol bulunamıyorsa, kendi ayakların üzerinde duracağın günü beklemen gerekebilir. Benim düşüncem bu şekilde.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Yukarıdaki mesajı "honda.com.tr" üzerinden Honda Türkiye'ye ulaştırmıştım. Bugün bana cep telefonumdan ulaştılar. İlk mesajımın kendilerine ulaşmamış. O nedenle bilgilendirme yapamamışlar. Ürünlerde radyasyon kontrolünün prosedür gereği zaten yapılacakmış. Fukuşima Nükleer Santralindeki olay olduktan sonra yüklenen motosikletlerin Türkiye'ye ulaşması ise Mayıs 2011'i bulacakmış. Bu durumda radyasyon konusu benim gibi Nisan teslimi bekleyenleri ilgilendirmiyor. Arayıp bilgi verdikleri için teşekkür ettim.
Sonucu bu sayfalarda duyuracağımı söylemiştim. Bilginize...
Yeni modeller japon malı mı radyasyon falan
HONDA
merhaba motorunuz hayırlı olsun kısmetse bende bugun yarın aynısını alıyorum grı renk acaba arka cantanın markası modelı nedır gayet hos durmus bırde fıyat olarak nedır acaba?sıyah cantada hos durabılır aslında koruma demırlerıde sıyah sonucta.Bırde jantlara kırmızı cek bence gayet hos duruyor
arkadaşlar, size bi sorum olacak.
1 kişi bile ciddiye alıp cevaplarsa bana faydası olur.
forumda bi başlıkda cbf150 ve ybr125 arasında seçim yapamayan bir arkadaş,
cbf150 için 20/30 bin km de motorun, yenilenmesini gerektirecek duruma geldiğinden bahsetmiş.
kurye arkadaşların büyük çoğunluğu bu motoru kullanıyor, demekki uzun km ler dayana bilen bi motor diye düşünüyordum. acaba yanılıyor muyum?
ve kurye arkadaşların altında hep yeni modeller görünce dikkatimi çekiyordu aslında.
bunun sebebi acaba gerçekten motor belli bi km den sonra , mesela 30/40 bin km gibi, ciddi masraflar mı getiriyor. yenisini almayı gerektirecek kadar?
kullanıcı arkadaşların tecrübelerine ihtiyacm var çünkü 4,500 tl gibi bir miktarla kumar oynayacak durumda değilim. bu yüzden bütün tecrübeler altın değerinde benim için.
zaman ayırıp cevap yazan bütün arkadaşlara teşekkürler.
cbf kullanıcılarından bir yazı
yağ değişimlerini 4000 de bir olmak üzere Elf Campione 10-60 ile yapınca
cbf 150 max 200 gram yağ eksiltiyor 2007-2009 ve 2010 model cbf de denedik
ama castrol 10-40 ile aynı kullanım koşullarında 4000 km de 400 grama yakın eksiltme gözlemledik
kullanılan yag,yağ değişim km si,kullanım tarzı,hava ve yol şartları bunları olumlu yada olumsuz değiştirir.
yağ yakmayan cbf 150 olduğuna inanmıyorum yağ yakanlar içiniz rahat olsun yağ yakması kullanıcının kontrolunde olduğu sürece hiç bir sıkıntı yaratmaz zira motosiklet randımanlı çalışıp yoluna gidiyor eksoz dumanında yağ yaktıgına dair bir belirti vermiyorsa sıkıntı yok
cbf 150 bilgi paylaşım bölümünü vakit ayırıp okumanı tavsiye etmem yoksa benim gibi motor falan alamazsın gözünü kapayıp alacaksın yağ yakarsa eklersin ama konrol edip durmalısın. motor kısa ömürlü ama parçası ucuzmuş herkes yaptırıyor. biniyor. sorun yok için alıyorsa al
ben tercih yapamadım. ama ybr city alcağım bulursam temiz
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)