Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı _UnReaL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan abi CBF 150 de karar kıldım, sıfır siyah renk alıyoruz ay başında.. Çanta koruma demirleride lazım.
    Gökhan Konşuktan alalım cingenlik yapalım biraz...ekstra hediye isteyelim... para peşin mi devrem...gel gri al...

Alıntı tayfun2609 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan senin yüzünden gelmiyo bu motorlar... gözün kaldı dimi... nazar ettin...
    ben almaktan vazgeçtim...benden sonrası tufan...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBF250
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gökhan Konşuktan alalım cingenlik yapalım biraz...ekstra hediye isteyelim... para peşin mi devrem...gel gri al...

ben almaktan vazgeçtim...benden sonrası tufan...
    3 lirasını nakit veririz üstüne k.kartı taksitli tarafından, niye gri siyah asaletli değilmi?
    Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11

Motosikleti
    Honda CBF 150
    3 lirasını nakit veririz üstüne k.kartı taksitli tarafından, niye gri siyah asaletli değilmi?
    Sen dinleme metehan abiyi grileri sattırırsa komisyon alıyor yeni ürün ya hani vardır illa bi kârı

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    artık trafikte bütün kuryeler cbf hususi kullanıcılarda da cbf dolu,heralde yeni cbflerde geldiğinde adım başı cbf görücezhala millet cbfle başka motorları kıyaslıyo

trafikte cbfleri gördükce dövünüyorum kendi kendime evladımı kaybetmiş gibiyim

mete abi cbfini versene bi tur atıyım

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    gri daha hoş geldi bana hacı sen bilin...plakasız 3500 e kaparız makinayı...sonra Beşiktaş Trfaik Tescilde plakanı kendin çıkarırsın...150 lira cebinde kalır onla da demirleri halledersin...yani plakasız aldığında 3650 ödersin demirli eli,r...koruma far koruma yan ayaklığıda hediye alırız...

Alıntı kizilkurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen dinleme metehan abiyi grileri sattırırsa komisyon alıyor yeni ürün ya hani vardır illa bi kârı
    bir cbf 150 bir porsiyon küfte...2 cbf 150 2 porsiyon köfte ...bana her yer köfte ben yatar iyi geceler...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı tayfun2609 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan senin yüzünden gelmiyo bu motorlar... gözün kaldı dimi... nazar ettin...
    yarı gelcekmi diyosun şimdi usta yani bugün :D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sabret alper alacaksın sibiiiefini acucuk kaldı

tayfun2609 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 2011
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster

gelecek gelecek merak etme... rahat rahat uyu bu gece yarın öğlen motorlar bayilerde olur inşallah... bende yatıyorum şimdi sabah 9 da kalkıp düşecem yollara gelmessede bahtımıza artık napalım...

herkeze iyi geceler.....

aybarssurucu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS / KLX250
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hacı piyasalar bozuk...işsiz olman beni üzdü şimdi...bu işten önce 5 ay işsiz gezdim...şimdi ondandır sessizliğim...
    Piyasalardan ziyade çalışma hayatında denk geldiğim şartlar bozuk be aga...

CBF150 olsun çamurdan olsun diyeyim de topaca katkım olsun

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    günaydın insanlar,

bugün kimler motorlarına kavuşup aramıza katılıyor bakalım?

besmele çekip doldurun depoları, sonrasını çbuf halleder
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    bugun motorlar gelicek abi yine katılamıyorum aranıza plaka beklicez 1-2günde :(
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

worldwideweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni motor alan arkadaşlara şimdiden hayırlı uğurlu olsun. ALLAH kazadan beladan ve kötülüklerden sizleri korusun inş.
    ---

Dün akşam evde kıyameti kopardım, ve sonra çok pişman oldum babama haksız yere okadar bağırdım çağırdım. Motor almak için herkesi kırıp döküyorum son zamanlarda...

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    www kardeşim,

aileni kırmaman gerektiğini düşünüyorum. Mesela tuhaf bir örnek, ben motorcuyum ama çocuğuma izin vermezdim. Ne zaman ki kendi sorumluluğunda yaşar, o zaman karışamam.

ortak yol bulunamıyorsa, kendi ayakların üzerinde duracağın günü beklemen gerekebilir. Benim düşüncem bu şekilde.
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Motosikleti
    cbf150
    Alıntı worldwideweb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni motor alan arkadaşlara şimdiden hayırlı uğurlu olsun. ALLAH kazadan beladan ve kötülüklerden sizleri korusun inş.
    ---

Dün akşam evde kıyameti kopardım, ve sonra çok pişman oldum babama haksız yere okadar bağırdım çağırdım. Motor almak için herkesi kırıp döküyorum son zamanlarda...
    Sen bir iyileş hayırlısıyla, sonrası Allah kerim.

Ailen almazsa ben kendi motorumu vereceğim.

Çok istersen.
    Murat Kehya
    Acemi Motorcu
    A-(eksi)

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı acemi60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "www.honda.com.tr" sitesi iletişim bölümünü kullanarak aşağıdaki mesajı gönderdim. Eğer cevap gelirse yine burada yayınlayacağım.

Honda CBF150 motosiklet almaya karar verdiğim zaman bu sitedeki "biz sizi arayalım" başlığını kullanarak bana en yakın bayinizi öğrenmek istemiştim. Fakat beni aramak bir yana mail bile göndermeye üşendiniz. Bana en yakın bayinizi kendim buldum ve Honda CBF 150 siparişi verdim.
    Eğer pahalı bir model için başvursaydım benimle hemen iletişime geçeceğinizi bildiğim için bu alakasızlığınızın nedenini sormayacağım.
    Fakat şimdi sadece beni değil benim gibi bütün motosiklet teslimatı bekleyenleri ilgilendiren bir durum oluştu. Japonya'daki Fukuşima Nükleer santralından radyasyon sızıntısı olduğu hepimizin malumu. CBF 150 ler japonya’da üretilmese de Yakın olan Çin'de üretiliyor. Nisan ayında teslim almak için beklediğimiz CBF 150 lerin radyasyona maruz kalıp kalmadığı konusunda ne gibi kontroller yapılacak. Limana inen mallar radyasyon testinden geçecek mi? Vereceğiniz bilgileri bekliyorum.
    Yukarıdaki mesajı "honda.com.tr" üzerinden Honda Türkiye'ye ulaştırmıştım. Bugün bana cep telefonumdan ulaştılar. İlk mesajımın kendilerine ulaşmamış. O nedenle bilgilendirme yapamamışlar. Ürünlerde radyasyon kontrolünün prosedür gereği zaten yapılacakmış. Fukuşima Nükleer Santralindeki olay olduktan sonra yüklenen motosikletlerin Türkiye'ye ulaşması ise Mayıs 2011'i bulacakmış. Bu durumda radyasyon konusu benim gibi Nisan teslimi bekleyenleri ilgilendirmiyor. Arayıp bilgi verdikleri için teşekkür ettim.
    Sonucu bu sayfalarda duyuracağımı söylemiştim. Bilginize...

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Yeni modeller japon malı mı radyasyon falan
    HONDA

Motosikleti
    CBF250
    Alıntı acemi60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yukarıdaki mesajı "honda.com.tr" üzerinden Honda Türkiye'ye ulaştırmıştım. Bugün bana cep telefonumdan ulaştılar. İlk mesajımın kendilerine ulaşmamış. O nedenle bilgilendirme yapamamışlar. Ürünlerde radyasyon kontrolünün prosedür gereği zaten yapılacakmış. Fukuşima Nükleer Santralindeki olay olduktan sonra yüklenen motosikletlerin Türkiye'ye ulaşması ise Mayıs 2011'i bulacakmış. Bu durumda radyasyon konusu benim gibi Nisan teslimi bekleyenleri ilgilendirmiyor. Arayıp bilgi verdikleri için teşekkür ettim.
    Sonucu bu sayfalarda duyuracağımı söylemiştim. Bilginize...
    Radyasyonlu CBF ler
    Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Alıntı gedelekli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın arkadaşlar motoru mu aldıktan sonra forum u hep takip ettim 2011 modeller hakkında sorular sordunuz ama ilk motorsikletim olduğu için sorularınızı cevaplıyamadım ama yardımcı olabileceğim bişi olursa tabiki yardım etmek isterim... size bir sorum olucakti ben cbf me jant reflektörü takmak istiyorum ama hangi renk taksam hangi ren yakışırı karar veremedim :( sizce gri renk cbf e hangi renk reflektör gider ?

Uploaded with ImageShack.us
    merhaba motorunuz hayırlı olsun kısmetse bende bugun yarın aynısını alıyorum grı renk acaba arka cantanın markası modelı nedır gayet hos durmus bırde fıyat olarak nedır acaba?sıyah cantada hos durabılır aslında koruma demırlerıde sıyah sonucta.Bırde jantlara kırmızı cek bence gayet hos duruyor

kerem182 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    znu 125
    arkadaşlar, size bi sorum olacak.
    1 kişi bile ciddiye alıp cevaplarsa bana faydası olur.
    forumda bi başlıkda cbf150 ve ybr125 arasında seçim yapamayan bir arkadaş,

cbf150 için 20/30 bin km de motorun, yenilenmesini gerektirecek duruma geldiğinden bahsetmiş.

kurye arkadaşların büyük çoğunluğu bu motoru kullanıyor, demekki uzun km ler dayana bilen bi motor diye düşünüyordum. acaba yanılıyor muyum?

ve kurye arkadaşların altında hep yeni modeller görünce dikkatimi çekiyordu aslında.
    bunun sebebi acaba gerçekten motor belli bi km den sonra , mesela 30/40 bin km gibi, ciddi masraflar mı getiriyor. yenisini almayı gerektirecek kadar?

kullanıcı arkadaşların tecrübelerine ihtiyacm var çünkü 4,500 tl gibi bir miktarla kumar oynayacak durumda değilim. bu yüzden bütün tecrübeler altın değerinde benim için.
    zaman ayırıp cevap yazan bütün arkadaşlara teşekkürler.

cbf kullanıcılarından bir yazı
    yağ değişimlerini 4000 de bir olmak üzere Elf Campione 10-60 ile yapınca
    cbf 150 max 200 gram yağ eksiltiyor 2007-2009 ve 2010 model cbf de denedik
    ama castrol 10-40 ile aynı kullanım koşullarında 4000 km de 400 grama yakın eksiltme gözlemledik

kullanılan yag,yağ değişim km si,kullanım tarzı,hava ve yol şartları bunları olumlu yada olumsuz değiştirir.

yağ yakmayan cbf 150 olduğuna inanmıyorum yağ yakanlar içiniz rahat olsun yağ yakması kullanıcının kontrolunde olduğu sürece hiç bir sıkıntı yaratmaz zira motosiklet randımanlı çalışıp yoluna gidiyor eksoz dumanında yağ yaktıgına dair bir belirti vermiyorsa sıkıntı yok

cbf 150 bilgi paylaşım bölümünü vakit ayırıp okumanı tavsiye etmem yoksa benim gibi motor falan alamazsın gözünü kapayıp alacaksın yağ yakarsa eklersin ama konrol edip durmalısın. motor kısa ömürlü ama parçası ucuzmuş herkes yaptırıyor. biniyor. sorun yok için alıyorsa al
    ben tercih yapamadım. ama ybr city alcağım bulursam temiz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler