önce fransız uçakları saldırdı ardından abd gemilerinden füzeler yağmaya başladı. yaşasınnnnnnnnnnnnn Libya da ırak gibi özgürlüğüne kavuşacak. Padişahım eş başkanım çok yaşa.
önce fransız uçakları saldırdı ardından abd gemilerinden füzeler yağmaya başladı. yaşasınnnnnnnnnnnnn Libya da ırak gibi özgürlüğüne kavuşacak. Padişahım eş başkanım çok yaşa.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
pazartesi kesin geliyor motorlar salı yada çarşamba teslim olur istanbuldaki kişilere:D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
kaynak sağlam mı kardeş salı günü de demesinler haftaya salı diye...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:29 ----------
ben sizler için kendimi feda edip hondanın fabrikasının önünde benzin döküp yakacağım kendimi.. ben yandım siz yanmayın kardeşlerim.... belki cubuflarınıza kavuşursunuz
cenazeme sağlam katılım isterim ama yeni eski bütün cubuflarla gelirsiniz..
(çelenk gönderilmemesi çelenek parasıyla bir hastanın cubuf parasının tedarik edilmesi de ayrıca vasiyetimdir)
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
pazartesi sabah ilk iş hondayı arayacağım. eğer kesin bayiye gönderiyorlarsa yıllık izine çıkacağım. salı günüde sabah erkenden başakşehirden kalkıp pendiğe gerekirse motoru alana kadar bayide yatarım....
yaaa delimiyim neyim ben yaaaaa
eskiden sadece hanım kızıyordu şimdi bende kızıyorum kendime
bende cok sabırsızım usta pazartesi gelince motor zaten sorun montaj değil plaka o uzun sürüyor
pazartesi motor geldimi die arıycam geldiyse sırf bakmaya gidicem hep aklımda kafayı bozdum :D
tayfun karşılayım seni beraber arayalım hakkını yatalım güngör motorda
Bu ayar iyiiii
gidelim aga yatalım valla motor gelir gelmez oradayım inşallah... dönüşte de köprüye kadar geçirirsin beniii.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:27 ----------
pazar günü benden başka kimse PTT değil herhalde.... herkez nerede topic ağlıyoooooo
sabah 7 de kalkıp attım arabanın terkisine trek 4300 ümü doğru Eymir gölüne. 3 tur attım göl çevresinde . çay-kahve- tost... süper oldu. gece yağmur yağmış hava hafif serin toprak kokusu çam kokusuna karışmış, doğa yeşillenmeye başlamış. güzel bir gündü. oynatmaya az kaldı ehliyet nerde?
meb yüzünden çıldıracağımmmmmmmm.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
kenanın yarışı başlıyor
aynen dediğin gibi düdüklü tencereyi kafana geçirsen daha iyi... ama alışmışız artık...alışmış kudurmuştan beterdir bilirsin...
aga benimde hızlı bir iş hayatım var..meslek yok naparsın...Turist Ömer gibiyiz...
netleştirdim derken sen mi yanlış anlamışsın mevzuyu...onların mı art niyeti çakallığı var...
Abicim ben gelicem sana ama havalar bozuk af dilerim...
heyecan yok panik...hepimize yetecek kadar cbf var gemide...
agam vaktim yok desem inan...mt özel hayatımdan çalıyor resmen...dün gece 23.45 de geldim işten...onlıne bile olmaya vaktim olmuyor bazen...kızımla bu Rango diye bir çizgi film var ona gittik İstinye Parka...derken akşam oldu..şimdi de Behzat Ç başladı aga sonrası zıbarıcaz...bu hayat size güzel valla...
ben burada aktif takılan arkadaşların mesleklerinide öğrenmek isterim...aklıma gelmişken ...ben Suadiye de bir ailenin özel şoförlüğünü yapıyorum...Şişli -Zincirlikuyu- Suadiye arası gidip geliyorum...ev Seyrantepede...hani işimiz düşerse birbirimize yardımcı oluruz o bağlamda dedim...
bi tanıtın la kendinizi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
aga ben bayrampaşada çalışıyorum forum avm praktiker.. praktiker binasının teknik işler sorumlusuyum (tekniker) yolu düşen olursa motorunuzu dekatlonun karşısındaki moto parka çekip cafemi içmeye gelebilirsiniz.. işyeri ayak altında herzaman beklerim.... (praktikere gelince danışmadan teknik tayfunla görüşcem deyin beni görünce de motorcuyum demeniz yeterli.):
hocam siz motoru hangi bayiden almıştınız büyük ihtimal arkadaşın dediği olucak talep çok çünkü inş sonraki partiye kalanlardan olmazsınız..bu arada forumda yakınlarda oturan birilerini görmek güzelbende ikeada çalışıyorum part time, okuyorum aynı zamanda tanışmak isterim sizinlede...
birde bi abimizede konşuk motordan aldık cbf yarınn için geliyo dediler plaka işlemleri vs hafta içi halledilir,sizde sorsaydınız bayiye durum nedir diye...
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)