Merhaba arkadaşlar.birkaç gün önce bahsettiğim xenonmercek/angel için fiyat aldım.fakat bir problem var.bizim cbf'lerin far camı çokta kolay açılamıyormuş ya kırılıyor yada çatlıyormuş camı tas'tan ayırırken.bu yüzden Ahmet bey bu far taslarının çok vakit kaybettirdiğini; bir far tası açmak için uğraştığım ve harcadığım zamanda, bir takım araba xenonmercek uygulamasını bitiriyorum diyor. açıkcası sırf o yüzden bizim cbf'lere xenonmercek /angel uygulaması yapmak istemiyor.
fakat şunu da ekliyor Ahmet bey ve fiyatları da aşağı yukarı belirtmiştir aşağıda..
.....
Eğer camları biz açar size farı göndeririz derseniz o zaman far başına 180tl işçilik ile işlemi yapabilirim. Elinde kiti olanlar varsa başka masraf olmaz. ampul yada ampul+balast isteyenlere farkı ekleriz.
Yani özetle mercek ve angel montajı yapılıp kapatılmış son haliyle farı 180tl ye hazırlarım.
Tek h7 ampulu 30tl den.
Ampul + balast isteyene de 70tl den verebilirim.
Yani arkadaşlar fiyatlar,toplu da olsa tek kişide yaptırsa değişmiyor ve 200tl maliyetin altına düşüremiyoruz malesef.. :( ve far tasını açma sorunuda eklenince durum zorlaşıyor.
bu arada ekleyeyim.. Ahmet bey kesinlikle çan çin çon malları kullanmıyormuş xenon ürünlerde
Not: Geçen ayda bu fara sahip bir müşterim far camını açmış bir şekilde dükkanıma gelmişti. Yani cam kalitesiz fakat üzerinde 1 2 gün uğraşıp milim milim ısıtarak ilerlerseniz açılır açılmaz diye birşey yok o müşterimde yavaş yavaş ısıtıp uğraştım açtım demişti. ama dediğim gibi benim bu işlemi en fazla yarım günde yapmam gerekirki zarar etmiyim o sebeple cam açma işlemi yapmıyorum.
saygılar