Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı AydoganX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @crazyboyone;
    Şahsen ben 2 bin kilometrede bir yağ değişimi yapıyorum.
    Arada da hiç kontrol etmiyorum. Şu ana kadar en fazla gözlemlediğim 2000 km.de 100-150 ML. eksiltmiştir. Kaldı ki TheNightHawk'ın söylediği gibi süreki sıkıştırma olmayınca bu eksiltmede olmuyor.

Bu yağ eksiltme olayı CBF150 kullanmayan arkadaşların gözünde çok büyütülen bir durum.

Birde yağ yakma ve yağ eksiltme olayını ayırmak gerek. Eğer yağ yakıyor olsaydı bizim motorlar egsozdan mavi yada siyah duman atması gerekirdi.
    Böyle bir durum kesinlikle yok, millet ağız alışkanlığından "yağ yakıyor" diyor.

Yağ eksiltme sebebini ise castrol'ün sitesindeki bilgi net olarak özetlemiş.

Castrol'ün resmi sitesindeki bilgiler:
    Not Mesajı: Motorlar neden yağ eksiltir?
    Yağ eksilmesi motorun teknolojisiyle ilgilidir. Yeni teknolojilerle üretilen modern motorlarda yüksek performans sağlamak amacıyla metaller (silindirler, pistonlar) birbirine daha yakın tasarlanmıştır. Motorlarda ki bu özellik yağın yıpranmasına, dolayısıyla da eksilmesine yol açar. Araç üreticileri, araçların belirli km. aralıkları için yağ eksiltme paylarını araç kitapçıklarında belirtmişlerdir. Sentetik yağlar mineral yağlara oranla daha az eksiltme yapmaktadırlar.
    Yağ eksilme durumu bence de çok önemli değil. Volkswagen otomobilim yaklaşık 1 yıldır yağ eksiltiyor. İlk tesbit ettiğim zaman moralim bozulmuştu. "Arabanın motoru bitti galiba" dedim. 1000 km de 500gr yağ eksiltiyor. Arabanın kullanıcı elkitabına baktığım zaman 1000 km de 1000 grama kadar yağ eksiltmenin normal kabul edildiğini okuyunca bir kez daha şaşırdım.

Sıkıntılı olan tarafı şu; yağ ne kadar eksildi. Ne zaman ekleyeyim diye sürekli kafanızı kurcalayan bir problem içinde kalıyorsunuz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aybarssurucu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS / KLX250
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aga senin işler bi yoluna girmedi be...:pale
    Şans be aga, CBF150 topacına başladığımız 2007'den beri 5. iş değiştirişim bu...

TheNightHawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    Alıntı boudberg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim açıklamalar için dostum. bunu deneyeceğim o zaman.bu haftasonu bir yerden temin edersem ,yağı kendim değiştirmekten mutluluk duyuyorum :D zaten ne zamandır ilgilenemiyorum motorumla.biraz ilgi göstereyim :D mobil istasyonlarında satılıyordur heralde bu yağ.değilmi?

Bende bu yağdan idirimde görüp 20 liradan almıştım. Havalar ısındığında bu yağı kullancağım. İzlenimimi yazarım.

Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    ne oldu bu plaka işi...
    Telefonla arayarak db honda nın bana verdiği 3780TL fiyata plaka ruhsat dahil olduğu konusunu netleştirdim. Motor Nisan ayının ikinci haftası gelir dediler. "Sabreden derviş" deyip beklemekten başka bir şey kalmıyor...

Rebornx4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF Moto 150nk
    Arkadaşlar geçen gün Buz Motor'u aradım. CBF 150 michelin pilot sporty Ön-arka lastik ve balans için 160tl fiyat verdiler. Fakat arka lastik ellerinde yokmuş. 20-25 Marttan sonra stoklarda olur büyük ihtimalle dedi. Daha sonra Anadolu yakasındaki, Bostancı'daki bayisini aradım. Oda stokta yok dedi, sonra duyduğum sözle de şok oldum: "Arka lastiğe de ön lastik takıyoruz bir sorun çıkmaz" gibi bir cevap aldım. Direk teşekkür edip kapadım telefonu zaten.

Kıssadan hisse bu ay bana masraf çok motorda. 20000 Bakımına gidicek, dişliydi zincirdi filtreydi nerden baksan 80-100 lira. Lastikler 20000 oldu, nası oldu bu durolarla bende bilmiyorum verilmiş sadakam varmış heralde ama onlarda değişecek ettimi 160 ta ordan. Beni sağlam bi 250 öpücek bu ay cıbıfım

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    boşver reborn.

diğer motorumda debriyaj sistemini yeniledim 650 lira, bi takım lastik alsam 700 lira.

cbf harika bir motor.
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Motosikleti
    CF Moto 150nk
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    boşver reborn.

diğer motorumda debriyaj sistemini yeniledim 650 lira, bi takım lastik alsam 700 lira.

cbf harika bir motor.
    Bir sonraki hayalim bu cıbıfın 600 lüğüyken moralimi bozmayın

Motosikleti
    cbf150
    Alıntı crux2006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fiyat aslında iyi gibi ama taktıkları xenonun özellikleri nasıl?Bi-xenon mu (kısa ve uzun bir arada mı) etrafında angel led varmı?Ayrıntılı bilgi alabilirsen iyi olur aslında...

Ben xenon taktıracağım zaman angel led li bi-xenon taktırmayı düşünüyorum.Madem yamuluyorum az daha yamulurum adam gibi bişe çıkarırım ortaya...Bu arada iyiden iyiye kaynadım bu olaya kafama koydum taktırıcam.

Bu fotolarda çinlilerden...İşi galiba seri üretime dökmüşler...İstanbulda da bu farları 170 lira ya satıyorlarmış...

[/URL]
    Benim de hoşuma gitti, çok orjinal birşey yapmışlar. Acaba neresi satıyor? Bir de fiyatı biraz düşürtürsek tamamdır.

Alıntı crayzboyone adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar ;
    Beni tanıyanlar tanır bilenler bilir..
    Uzun zamandır motorsuzdum ama bu yazın kısmet ederse ufak birşey alıp kendimi rahatlatmak istiyorum.
    Honda CBF 150 ve TVS APACHE arasında hep git geldeyim.
    Burdaki yorumları okuyunca Birden bire Tvs den soğudum.
    Motoru 0 alıcam yeni kasa Tvs beni cezbetti.
    Honda'nında yağ yakma sorunu var,
    Şimdi karasız kaldım,
    Şu anki 2011 model hondalar yağ yakmıyor diyorlar ama inanmıyorum sizin bi bilginiz varmı
    Yada Tvs'nin yeni kasası alınırmı ? sizce rahat bi motormudur titreşimi eskisi kadar varmıdır yada mekanik sorunları nasıldır bakımları tam zamanında yapıldığı zaman bi sorun çıkartırmı..
    Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim sizce hangi motoru almalıyım bana ayrıntılı bi şekilde açıklama yaparsanız çok sevinirim.

Şimdiden hepinize teşekkürler
    Selçuk YÜZER
    Ben de şahsım adına teşekkür ederim.

Ne ybr ne de tvs kullanmadığım için sana yardımcı olamıyacağım. Ama tip olarak ben Honda diyorum.

Alıntı motoco adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şunu bende bir öğrenemedim gitti yakıyor mu yakmıyor mu ? Yakıyor ama sorun değil demişti bir arkadaş ama bu gerçekten önemli bir sorun.
    2007 ilk çıkan parti sorunluymuş, ama sonradan düzelttiler işi diyorlar. Birde motoru durmadan dip gaz kullanırsak tabikide yakar.

Sonuç, yeni motorlar sıkıştırlmadığı sürece yağ yakmıyor. 5. vites 100 ü geçmezseniz sorun olmaz.

Bizim motorlar en iyi torku 5250 devirde veriyor.

Topicde alınan son kararlar bu yönde.

Alıntı JustRebelde adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Off şu Nisan gelsede motoruma kavuşsam ya resmen günleri sayıyorum Nisanın 2. haftası demişlerdi ama inş. bir sorun cıkarmazlar teslimatla ilgili.
    Allah kavuştursun.

evet bugün satıldı makina dostum...
    Hayırlı olsun.

Alıntı kizilkurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ömründe hiç pasta yememiş birine pastanın tadını nasıl anlatırsın ki hadi onu geçtim pastayı yememiş biri pastanın tadını nasıl anlatabilir ki (pasta=cbf150)
    Çok aydınlatıcı bir açıklama olmuş.

Özellikle açken okuyun.

Alıntı AydoganX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @crazyboyone;
    Şahsen ben 2 bin kilometrede bir yağ değişimi yapıyorum.
    Arada da hiç kontrol etmiyorum. Şu ana kadar en fazla gözlemlediğim 2000 km.de 100-150 ML. eksiltmiştir. Kaldı ki TheNightHawk'ın söylediği gibi süreki sıkıştırma olmayınca bu eksiltmede olmuyor.

Bu yağ eksiltme olayı CBF150 kullanmayan arkadaşların gözünde çok büyütülen bir durum.

Birde yağ yakma ve yağ eksiltme olayını ayırmak gerek. Eğer yağ yakıyor olsaydı bizim motorlar egsozdan mavi yada siyah duman atması gerekirdi.
    Böyle bir durum kesinlikle yok, millet ağız alışkanlığından "yağ yakıyor" diyor.

Yağ eksiltme sebebini ise castrol'ün sitesindeki bilgi net olarak özetlemiş.

Castrol'ün resmi sitesindeki bilgiler:
    Not Mesajı: Motorlar neden yağ eksiltir?
    Yağ eksilmesi motorun teknolojisiyle ilgilidir. Yeni teknolojilerle üretilen modern motorlarda yüksek performans sağlamak amacıyla metaller (silindirler, pistonlar) birbirine daha yakın tasarlanmıştır. Motorlarda ki bu özellik yağın yıpranmasına, dolayısıyla da eksilmesine yol açar. Araç üreticileri, araçların belirli km. aralıkları için yağ eksiltme paylarını araç kitapçıklarında belirtmişlerdir. Sentetik yağlar mineral yağlara oranla daha az eksiltme yapmaktadırlar.
    Her zamanki gibi güzel bilgiler, teşekkürler.

Alıntı ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Piyasada sanırım aynı markayı bulabilirsin, DBC (Dong Bo Chain) marka, Güney Kore malı, bahsettiğin gibi hem DID kadar pahalı değil hemde kaliteli bir zincir.
    Güncel olarak 55-60 TL arası bi fiyatı olması lazım.
    Arkadaşlar bu firmanın sanayi zincirlerini yıllardır ürettiğimiz makinalarda firma olarak kullanırız bana sorarsanız alman iwis markasından sonra piyasada seri zincir üreticileri içinde bulabileceklerinizin içinde yüksek kaliyede olan birkaç firmanın içindedir firmayla müşterisi olmam dışında bir bağım yoktur.
    bulunduğunuz şehirde nereden bulabileceğiniz kunusunda sanırım distrübütör firma sizlere yardımcı olacaktır
    yardımım olması açısından adres ve telefonlarını buradan yazıyorum

Hepinize kazasız keyifli sürüşler.[/QUOTE]

Teşekkürler.

Alıntı TheNightHawk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben iris gsx kullanıyorum, güçlendirilmiş ve hafif bir zincir ses yapmıyor fakat o ringli değil, motokros için de kullanılabiliyor. Yaklaşık DBC fiyatına. 100 tl istiyorlar bazı yerlerde o parayı etmez bence çarpılma ben 50 ya da 60 tl ye almıştım. Çekoslavak denilen zincirden daha iyi bir zincirmiş bu iris öyle deniyor, ispanyol malı ve genelde karting araçları ve krosçular kullanıyor. Sarı renk kaplama bence paslanmasını da engelliyor . Şimdilik bende pas yok yağsız ve kirli bırakmadım gerçi. Ben motoru pek temizlemiyorum ama jantları ve zinciri temiz tutarım. Kir yağ toz veya yağsız o ringli ya da o ringsiz bir zincirin en büyük düşmanıdır. Yağmurlu bir havada kullanıp, çamurlu ıslak ve yağsız bıraktığınız bir zincirin birdahaki binişinizde ömrünü ciddi şekilde azaltıp uzamasına neden olursunuz.
    Doğru diyorsun ama çoğu binicinin(at gibi oldu ) yağmurdan sonra ilk düşündüğü eve girip kurulanmaktır.

Alıntı boudberg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar.birkaç gün önce bahsettiğim xenonmercek/angel için fiyat aldım.fakat bir problem var.bizim cbf'lerin far camı çokta kolay açılamıyormuş ya kırılıyor yada çatlıyormuş camı tas'tan ayırırken.bu yüzden Ahmet bey bu far taslarının çok vakit kaybettirdiğini; bir far tası açmak için uğraştığım ve harcadığım zamanda, bir takım araba xenonmercek uygulamasını bitiriyorum diyor. açıkcası sırf o yüzden bizim cbf'lere xenonmercek /angel uygulaması yapmak istemiyor.
    fakat şunu da ekliyor Ahmet bey ve fiyatları da aşağı yukarı belirtmiştir aşağıda..
    .....
    Eğer camları biz açar size farı göndeririz derseniz o zaman far başına 180tl işçilik ile işlemi yapabilirim. Elinde kiti olanlar varsa başka masraf olmaz. ampul yada ampul+balast isteyenlere farkı ekleriz.

Yani özetle mercek ve angel montajı yapılıp kapatılmış son haliyle farı 180tl ye hazırlarım.

Tek h7 ampulu 30tl den.
    Ampul + balast isteyene de 70tl den verebilirim.

Yani arkadaşlar fiyatlar,toplu da olsa tek kişide yaptırsa değişmiyor ve 200tl maliyetin altına düşüremiyoruz malesef.. :( ve far tasını açma sorunuda eklenince durum zorlaşıyor.
    bu arada ekleyeyim.. Ahmet bey kesinlikle çan çin çon malları kullanmıyormuş xenon ürünlerde

Not: Geçen ayda bu fara sahip bir müşterim far camını açmış bir şekilde dükkanıma gelmişti. Yani cam kalitesiz fakat üzerinde 1 2 gün uğraşıp milim milim ısıtarak ilerlerseniz açılır açılmaz diye birşey yok o müşterimde yavaş yavaş ısıtıp uğraştım açtım demişti. ama dediğim gibi benim bu işlemi en fazla yarım günde yapmam gerekirki zarar etmiyim o sebeple cam açma işlemi yapmıyorum.
    saygılar
    Yani far tasını biz açsak dahi fiyat aşağıya inmiyor. En iyisi direkt çinden almak ama nasıl?

Alıntı Rebornx4 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Büyük ihtimalle satılıyordur fakat benim anlamadığım mevzu bu yağ piyasada çoğu yerde 24-25tl arası değişiyor. Fakat servis herşey dahil 20tlye hallediyor. Aradaki fark nedir ne değildir anlamadım...
    Toptan aldığı için olmasın?

Alıntı acemi60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yağ eksilme durumu bence de çok önemli değil. Volkswagen otomobilim yaklaşık 1 yıldır yağ eksiltiyor. İlk tesbit ettiğim zaman moralim bozulmuştu. "Arabanın motoru bitti galiba" dedim. 1000 km de 500gr yağ eksiltiyor. Arabanın kullanıcı elkitabına baktığım zaman 1000 km de 1000 grama kadar yağ eksiltmenin normal kabul edildiğini okuyunca bir kez daha şaşırdım.

Sıkıntılı olan tarafı şu; yağ ne kadar eksildi. Ne zaman ekleyeyim diye sürekli kafanızı kurcalayan bir problem içinde kalıyorsunuz.
    Bence bizim motor için azami 500 km de bir yağ durumuna bakılmalı. Çok da zor bir işlem değil zaten.

Alıntı Rebornx4 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar geçen gün Buz Motor'u aradım. CBF 150 michelin pilot sporty Ön-arka lastik ve balans için 160tl fiyat verdiler. Fakat arka lastik ellerinde yokmuş. 20-25 Marttan sonra stoklarda olur büyük ihtimalle dedi. Daha sonra Anadolu yakasındaki, Bostancı'daki bayisini aradım. Oda stokta yok dedi, sonra duyduğum sözle de şok oldum: "Arka lastiğe de ön lastik takıyoruz bir sorun çıkmaz" gibi bir cevap aldım. Direk teşekkür edip kapadım telefonu zaten.

Kıssadan hisse bu ay bana masraf çok motorda. 20000 Bakımına gidicek, dişliydi zincirdi filtreydi nerden baksan 80-100 lira. Lastikler 20000 oldu, nası oldu bu durolarla bende bilmiyorum verilmiş sadakam varmış heralde ama onlarda değişecek ettimi 160 ta ordan. Beni sağlam bi 250 öpücek bu ay cıbıfım
    Kısaca bedava demek istiyorum, 250 cc ve üstü motorlara göre.
    Murat Kehya
    Acemi Motorcu
    A-(eksi)

Motosikleti
    CF Moto 150nk
    Alıntı mmucit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kısaca bedava demek istiyorum, 250 cc ve üstü motorlara göre.
    Tabikide bedava ama bi anda böyle 250 gayme vermek insanda değişik bi psikoloji oluşturuyo 6 depo benzin kıyaslama yapacak olursak.

Asıl soru şu durolardan kurtulduğumda motordan zevk alıp almamam. Durolardan bıkmış biri olarka 160 değil 200 bile verebilirim şuan lastiğe. Hoş Pilot Sportyler hakkında kötü söz söyleyen de olmadığına göre iyi olacak sanırım.

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011 Black
    Telefonla arayarak db honda nın bana verdiği 3780TL fiyata plaka ruhsat dahil olduğu konusunu netleştirdim. Motor Nisan ayının ikinci haftası gelir dediler. "Sabreden derviş" deyip beklemekten başka bir şey kalmıyor...
    İkimizde aynı parti motosikletleri bekliyoruz bende D&B den aldım ve plaka ruhsat bandrol dahil 3780 tl

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    İkimizde aynı parti motosikletleri bekliyoruz bende D&B den aldım ve plaka ruhsat bandrol dahil 3780 tl
    benim motord çarşamba gelip cuma plakayla bana teslim edilicekti ama şimdiye kadar ses yok aramadımda yarın olsunda bi 3900 e plaka dahil tüm korumalıklarıyla aldım vadeli aldığımdan 280tl vade farkı ödicem onu ekliyince 4180 geliyor:D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011 Black
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim motord çarşamba gelip cuma plakayla bana teslim edilicekti ama şimdiye kadar ses yok aramadımda yarın olsunda bi 3900 e plaka dahil tüm korumalıklarıyla aldım vadeli aldığımdan 280tl vade farkı ödicem onu ekliyince 4180 geliyor:D
    Hayırlısı olsun korumalıklarla birlikte fiyatı makul inşallah bu teslimat sürelerinde aksama olmaz benimde en korktuğum nokta bu zaten zor sabrediyorum

Motosikleti
    kymco downtown300i - Honda Silverwing600 ABS
    Yani far tasını biz açsak dahi fiyat aşağıya inmiyor. En iyisi direkt çinden almak ama nasıl?
    .......................
    bence kullanılan malzemeleri temin edip kendimiz yaparsak daha ucuza gelir... 150tl yi geçmez bile..

Hella Bi-Xenon mercek(uzun-kısa)
    Sert Pleksi Angel
    Angel için voltaj dengeleyici regülatör.
    Far Karartma için 690 C ısıya dayanıklı boya
    BMW'lerde kullanılan Mercek Çerçevesi.
    Sunpart H7 6000K Xenon.

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1Gs26iFd4

bu malzemelerin fiyatlarını toparlarsak ben bu farı yapabilirim heralde :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:23 ----------

Hella Bi-Xenon mercek(uzun-kısa) çifti 80tl

http://urun.gittigidiyor.com/Hella-B...QQidZZ36652619

sert pleksi angel çifti 24.90tl
    http://urun.gittigidiyor.com/Sert-Pl...QQidZZ36652618

Far Karartma için 690 C ısıya dayanıklı boya 19.90tl
    http://urun.gittigidiyor.com/Motip-S...QQidZZ37325873

Mercek çerçevesi 20tl
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ay/?favorite=1

Sunpart H7 6000K Xenon.çift takım 149.90tl
    http://urun.gittigidiyor.com/Sun-Par...QQidZZ36652627

gözüme ilk çarpan fiyatlar(mercek - xenon- çerçeve çift fiyatları)

Motosikleti
    Hayırlısı olsun korumalıklarla birlikte fiyatı makul inşallah bu teslimat sürelerinde aksama olmaz benimde en korktuğum nokta bu zaten zor sabrediyorum
    aradım gelmemiş pazartesi-salıya sarkabilirmiş :S
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

AccessTr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150-Honda Bali Ex 100
    ya dostlar benim yarın sabah 1000 bakımım(ilk bakım) var! (Mototal hasanpaşa servis)Bir kaç kişiye sordum sadece yağ değişim parası alıyorlarmış o da 15 - 20 tl bişimiş! başka para talep etmiyolarmış bakıma götüren varmı hiç? para talep ediyorlarmı? bi bilgilendirirmisiniz?

Motosikleti
    bakıma gitmesen garantini unut yani varsa garantin gidiceksin:D

tayfun2609 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 2011
    yeni motor bekleyen arkadaşlar daha cooooookk beklersiniz (ben dahil) dün fabrikanın sevkiat bölümüyle görüştüm. daha şu meşhuuuuuurrr gemi-cik henüz limana bile gelmemiş. honda da ki vatandaşlar motorlar gelse de gümrük işlemlerinin 24-25 mart tan önce bitmez derler. eee bide bayilere sevk edilecek orda montaj yapılacak plakalar çıkacak nisan1 de oturursanız selelere sakın şaka sanmayın....

Motosikleti
    Alıntı tayfun2609 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeni motor bekleyen arkadaşlar daha cooooookk beklersiniz (ben dahil) dün fabrikanın sevkiat bölümüyle görüştüm. daha şu meşhuuuuuurrr gemi-cik henüz limana bile gelmemiş. honda da ki vatandaşlar motorlar gelse de gümrük işlemlerinin 24-25 mart tan önce bitmez derler. eee bide bayilere sevk edilecek orda montaj yapılacak plakalar çıkacak nisan1 de oturursanız selelere sakın şaka sanmayın....
    bu sozunu unutma kardeş salı günü aldığımda hatırlatıcam sana :D 2nasndaki party den söz etiğini biliyorum evet motor yok herkez o party bekliyor ama daha onceden gelmiş tırlara yüklenmiş partylerde var

Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı tayfun2609 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Nisan ayının ikinci haftası diyorlar zaten. Heyecan yapmaya gerek yok. Motosikletin kıymetini anlamak için biraz motorsuz kalalım.

tayfun2609 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 2011
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu sozunu unutma kardeş salı günü aldığımda hatırlatıcam sana :D 2nasndaki party den söz etiğini biliyorum evet motor yok herkez o party bekliyor ama daha onceden gelmiş tırlara yüklenmiş partylerde var
    kardeş bak iddialaşma yemeğini yerim....
    ben martın 4 sipariş ettim o günden beride bekliyorum.... ikinci parti japonyanın halinden sonra sarpa sarabilir.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 ----------

Nisan ayının ikinci haftası diyorlar zaten. Heyecan yapmaya gerek yok. Motosikletin kıymetini anlamak için biraz motorsuz kalalım.
    aga benim ilk motorum olacak o yüzden 29 yıldır bekliyorum..... yeter daaa....

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)

Bu Konudaki Etiketler