bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Arkadaşlar Antalya - Alanya bayii ile şimdi görüştüm 25 inde ulaştırılacakmış motorlar kendilerine, renk ve fiyat garantiside veremiyoruz dediler.
daha erken teslimat yapan bir yer biliyormusunuz 17 sinde diye konuşulan yerler vardı gerçekten yarın veriyorlarmı motorları?
Güvenle, Keyifle, Yıllarca...
Ufuk Gürkan YILDIRIM
ahmet abi ehliyeti bekle.
maceraya gerek yok.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
O da doğru.
Alana hayırlı olsun, ilan silinmiş satılmış galiba
Bencede güzel durmuş. Ama beyaz yapmaya değer miydi,.. zevk ve para meselesi.
Bence jel seleyi bir dene çok masraflı değilse, olmazsa al bir cbf150 rahat et.
Korumalar güzelmiş, ama naçizane tavsiyem alabilirsen giysilerini yazlık ve kışlık olarak ayrı ayrı alman. Yok kışın binmem motora dersen, yazın bineceğini hesaba katarak alman.
Tabii kışlık ekipmanın koruma özelliği daha fazladır, bu da ayrı bir konu AMA en önemlisi şudur: Giymediğin ekipman seni korumaz.
Hayırlı olsun, Allah cümlemize kaza, bela vermesin.
Seni çok gaddar gördüm.
Bz. kötü adam gülmesi.
Ben de seyrettim. Çok güzel yerler, müzik de öyle.
Ben de en sertte kullanıyorum, mazoşist miyim nedir?
Normalde o yağ boşalmaz ama keçeler bozulduysa olabilir.
Tavsiyem bu işten anlayan bir ustaya götürüp yağ ekletmen.
Ya da 5-10 ml motor yağını(10-40 olsun farketmez ) amortisörlere koy. Bakalım yağ kaçıyor mu? Kaçırmıyor ve sertliği de artmış ise bu seni 1-2 sene idare eder.
Tabii bu yöntem normalde yapılması gerekenden birazcık farklıdır, demedi deme. (Hidrolik yağı farklıdır.)
Eğerki mercek varsa ok, yoksa fiyat yüksek.
Birde uzun-kısa özelliği var mı? Yoksa sana yolda ve muayenede sorun yaşatabilir.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
beyler kimse 25 den önce motor beklemesin. bütün bayiler açgözlülük yaparak gelmeyen motorları pazarladılar bize. şimdide mahcup olduklarından bugün yarın diyorlar. bu sabah hondanın fabrikasından nakliye bölümüyle görüştüm. henüz gemi gelmemiş. en iyi ihtimalle hafta sonu gelir diyorlar. gümrük işlemleride pazartesi salıdan önce bitmez. daha motorlar bayilere sevk edilecek onlarda montajını yapıp ekipmanlarını takıp bize teslim edecekler. boşuna heveslenmeyin. bayilerinde yalanlarına kanmayın. ben ayın 28 den önce alırsam sürpriz olur diyorum. pazartesi fabrikayı tekrar arıyacağım. bi gelişme olursa yazarım buradan...
Fiyat aslında iyi gibi ama taktıkları xenonun özellikleri nasıl?Bi-xenon mu (kısa ve uzun bir arada mı) etrafında angel led varmı?Ayrıntılı bilgi alabilirsen iyi olur aslında...
Ben xenon taktıracağım zaman angel led li bi-xenon taktırmayı düşünüyorum.Madem yamuluyorum az daha yamulurum adam gibi bişe çıkarırım ortaya...Bu arada iyiden iyiye kaynadım bu olaya kafama koydum taktırıcam.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:08 ----------
Forumda arkadaşın biri valeo mercekli xenon yapmış..
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...on-yaptim.html
Kesilme çizgisi çok tatlı duruyor...
Bu fotolarda çinlilerden...İşi galiba seri üretime dökmüşler...İstanbulda da bu farları 170 lira ya satıyorlarmış...
Yavru enduro mu geliştirmekle geçiyor günlerim:)
Merhaba arkadaşlar ;
Beni tanıyanlar tanır bilenler bilir..
Uzun zamandır motorsuzdum ama bu yazın kısmet ederse ufak birşey alıp kendimi rahatlatmak istiyorum.
Honda CBF 150 ve TVS APACHE arasında hep git geldeyim.
Burdaki yorumları okuyunca Birden bire Tvs den soğudum.
Motoru 0 alıcam yeni kasa Tvs beni cezbetti.
Honda'nında yağ yakma sorunu var,
Şimdi karasız kaldım,
Şu anki 2011 model hondalar yağ yakmıyor diyorlar ama inanmıyorum sizin bi bilginiz varmı
Yada Tvs'nin yeni kasası alınırmı ? sizce rahat bi motormudur titreşimi eskisi kadar varmıdır yada mekanik sorunları nasıldır bakımları tam zamanında yapıldığı zaman bi sorun çıkartırmı..
Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim sizce hangi motoru almalıyım bana ayrıntılı bi şekilde açıklama yaparsanız çok sevinirim.
Şimdiden hepinize teşekkürler
Selçuk YÜZER
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
Şunu bende bir öğrenemedim gitti yakıyor mu yakmıyor mu ? Yakıyor ama sorun değil demişti bir arkadaş ama bu gerçekten önemli bir sorun.
Motosiklet = Özgürlük
Off şu Nisan gelsede motoruma kavuşsam ya resmen günleri sayıyorum Nisanın 2. haftası demişlerdi ama inş. bir sorun cıkarmazlar teslimatla ilgili.
Benim motor yağ yakıyor saygılarımla
Aslında kötü kullanılan sıkıştırılan her motor yağ yakabilir , yakmıyor demek yakmayacağı anlamına gelmez. Birisi tutar devamlı tek teker, yokuşta tam gaz 2 kişi ne bilim her türlü zorlama yükleme yapsa motor ducati bile olsa yağ yakar. Bence olay yağ yakıp yakmaması değil, ne kadar zamanda bir yağını kontrol etmemiz gerektiği, motora bir zararı olup olmadığı ve hangi şartlar altında yağ yaktığı. Biliyoruz ki cbf150 zorlanınca yağ yakıyor, zorlanmayınca yakmıyor. Bizlere düşen her yakıt aldığımızda yağını kontorl edip gerekiyorsa yağ eklemek bu kadar basit. Bence büyütecek birşey değil. Zamanında 2 zamanlı motora binenleri düşenemiyorum o zaman
Arkadaşım orda yazdığım yazıyı dikkatle okursan ayrıntılı bi bilgi vermenizi istedim he banane kardeşim diyorsan yorum yapmazsın bu kadar basit
varsa bi bilgin söylersin söyleyip söylememek senin kararın... Ayrıca bir çok apache ve cbf kullanıcısı 2 motoruda kullanmıştır veya bilgisi vardır.
Teşekkürler peki sorum şuki 2011 model hakkında az da olsa bilginiz varmı normal düzgün kullanımda benzin yakar gibi yağ yakarmı bu aletler
Konuyu Toplam 18 Üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 14 Misafir) crayzboyone, mete_han+, kizilkurt, sercann
Kırmızılı adam telefonlara yada msn'e cevap versen sevinicem yoksa evi basıcam
o tarz eldivene alışamadım pek...nedeni gaz kolunu az da olsa hissetmek iseyişim...yani bu tarz eldivenler hissizleştiriyor...giodnda ki (çok az da olsa) titreşimi hissetmem lazım...önceleri kışlık bildiğiniz kar eldiveni kullanıyordu zaman içersinde tabi iyice follofoş oluyordu ama bu seferde hareket halinde telefeona vs bakabiliyordum falan...burnum akınca müdahale edebiliyordum...
neyle başlarsan ona alışırsın o şekilde gidersin artık...ben başta alışmadım garipsedim...bu yüzden risk alarak yarım kask kullanıyorum...
sandalet bermuda şort...bana motorcu diyenin...
gemilere bakıyom ... yanlış anlaşılmasın...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...nle-bakar.html
aga bu kadar korkmayın yav...bi roketlersiniz 50 gayme polise olur biter...ha polis namuslu bir memursa o zaman motorun bağlanır olacağı o...ehliyetinde yoksa nanay...ama ehliyetin varsa sadece kayıtsız aracdan trafiğe çıkmakdan işlem yapılır...motorun çekilir...başağrısı tabi...ha değermi ...evine götürüyorsun tabi...bence bir kereliğine bu riski almalı insan...şans işi diyelim...
ben sertde kullanıyorum doğal olarak bende bile esneme yapıyor...ama jawa arkadaş bir mesajla milletin bayağı kafasını karıştırdı...
olayın estetiğine de bakarsanız görselliğine bakarsanız anlarsınız...ybr bisiklet motor...1.65 isen 65-70 kilo isen ybr sana kral...ama bu limitlerin üstündeysen ybr bisiklet...
yok yav...motorda hevesin balon gibi zamanla sönüyor demek istedim...
evet bugün satıldı makina dostum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
150 cc kategorisinde tüm ihtiyaçları karşılaması konusunda cbf150 den iyisi varsa buraya yazsın ben böyle birşeyi düşünmüyorum bile ybr en çok yaklaşabilir ama o da vücuttan kaybediyor
Metehan abi şu kaskı takma başörtüsü bağı gibi görünüyor kemeri heheh
@crazyboyone;
Şahsen ben 2 bin kilometrede bir yağ değişimi yapıyorum.
Arada da hiç kontrol etmiyorum. Şu ana kadar en fazla gözlemlediğim 2000 km.de 100-150 ML. eksiltmiştir. Kaldı ki TheNightHawk'ın söylediği gibi süreki sıkıştırma olmayınca bu eksiltmede olmuyor.
Bu yağ eksiltme olayı CBF150 kullanmayan arkadaşların gözünde çok büyütülen bir durum.
Birde yağ yakma ve yağ eksiltme olayını ayırmak gerek. Eğer yağ yakıyor olsaydı bizim motorlar egsozdan mavi yada siyah duman atması gerekirdi.
Böyle bir durum kesinlikle yok, millet ağız alışkanlığından "yağ yakıyor" diyor.
Yağ eksiltme sebebini ise castrol'ün sitesindeki bilgi net olarak özetlemiş.
Castrol'ün resmi sitesindeki bilgiler:
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Aydoğan abi sıkılmadan usanmadan aynı şeyleri tekrar açıklıyor ayakta alkışlamak lazım
Est. elimizden geldiğince yeni arkadaşlara bilgi vermeye çalışıyoruz.
Gerçi eski arkadaşlarda (bkz. crazyboyone ) ybr-cbf-tvs karşılaştırmasından kurtulamamışlar hala ama olsun.
Est. Ne arka çanta ne de yan çanta kullanmıyorum. Benim motor o konuda dımdızlak
Nadiren taşıyacağım birşey olursa da depoüstü çantam ile idare ediyorum.
Yan çanta kullanan arkadaşlardan bahsettiğin şikayeti burada bahseden kimse olmadı.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)