Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yorum ve tavsiyeler de bulunan herkese teşekkürler.
öncelikle çok teşekkür ederim. ben samsunda çim-art honda bayisini aradım şu an sadece otomobil satıyorlarmış. motosiklet satışlarına yeni geçiyorlarmış. senin bildiğin başka bayii var mı acaba varsa yarın arayayım boşa beklememiş olurum neredeyse rüyalarıma girecek çok mu abartıyorum ne.
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
+
( Motor Suzuki An 125 )
Evde binada vs. yerim olsa 2. motor ve vitesliye geçiş olarak alırım/alacam sıfır km bi cbf direkt olarak, ''BİR CBF çinin ÇİLESİ'' başlığı bile korkutamaz beni
ama 2 motorada her ay otopark parası vermek (manevi olarak) koyar adama,
beklemedeyiz o yüzden
Syglr
Krank kolunu gördük
ya sizce bu vitesli cbf 150 alışmak cokmu zor olur daha önce schooter süren biri için :S
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
bu hafta içinde gelecek olan cbflerle ilgili bugün herhangi bir bilgi edinen var mı?
Metzeler me22 yi tube less jantta 3 sene kullandım. Cbf jantının kırılacağı yerlere bile vurdum. Lastik banamısın demedi. Fakat ilk aldığımdan beri bir hafta 10 gün içinde hava azalması oluyordu. Michelin Pilot Sporty lastiği de kullandım. Tubeless olmamasına rağmen metzeler derim. Benim düşündüğüm konu CBF jantına me22 takınca hava kaçırma oranı nedir? yada ne kadar oluyor?
kanka bizim yüzümüz gülmedi bunu bilir bunu söylerim...
hadi bakalım bekliyoruz sele üzerinde seni görmeyi...bayiye gidip bir kaç foto alabilirsin...gerdeğe az kaldı heyecan var tabi...
abicim bu işi bir netleştir sonra tadın kaçmasın...
2014 te cbf 600...
abi var ya caaanım topacı emesene çevirdiniz ayıptır günahtır...
hadi iyi geceler olsun...iyi makara yaptık yine...aydoğan ciddi konuları irdelesin ben geyiğe devam... oh be hayat varmış...
Hava kaçırma olayı, lastiğin yanağının tubelesse uygun şekilde net ve düzgün olmamasından dolayı kaynaklanıyor.
Zaten montaj öncesi ME22'yi detaylıca incelemişsen farketmişsindir.
Bence büyük bir risk, iki teker üzerinde yere temas eden sadece bir avuç içi kadar bile olmayan lastiklerimiz var.
Olası ufak bir problem çok ciddi kazalara sebep verebilir. Bu yüzden ben tavsiye etmiyorum.
Montajı yaparsan ne kadar kaçırır artık onuda sen bize söylersin.
Her hafta lastiğe hava basmak can sıkıcı bir durum olsa gerek
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:04 ----------
İyi geceler Metehan aga
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)