Benim ehliyet yıllardır var ama motorun gelmesine normal şartlarda 2 gün kaldı Salı günü bayide olacak plaka işlemleri için istanbula kargo gidecek perşembe cumayı bulur teslim alışım bekle de geçsin şimdi zaman teskereye döndü
Benim ehliyet yıllardır var ama motorun gelmesine normal şartlarda 2 gün kaldı Salı günü bayide olacak plaka işlemleri için istanbula kargo gidecek perşembe cumayı bulur teslim alışım bekle de geçsin şimdi zaman teskereye döndü
Hayır ikametgahlar istanbulda olmasa salı günü geldiği gibi bitirirdim işlemlerini ama ... Neyse o arada hem kask işimi halledicem hem de alarmlarımı kilitlerimi halledicem bir de yapmam gereken 1/500 planlamamı bitirmem gerekiyor bari ona yoğunlaşayım da zaman çabuk geçsin
Yok işlemleri istanbuldan abim halledecek motoru kendi üzerine yapacak bayinin bir işi yok yani plaka işlemleri uzun sürmüyor eskisi gibi hemen bitiyor
abi yalvardım satmasın diye... yok dinletemedim. zaten motoru sattıktan sonra bir daha aramaz oldu üstat.
valla hacı çok güzel geziydi. keşke motoru satmamış olsaydım... araba aynı zevki vermiyo ama mecburen...3 kişilik bi ailem var, araba motosikletten önemli oluyor o yüzden.
Ömrüm, hayatım... Başak'ımmm...
Bizim bayi kapora almaya hiç yanaşmadı.15 mart da ki gelecek partiden hiç ümidim yok ama nisan daki gelecek motorlardan birini mutlaka zimmetime geçirmeliyimAnasını sattımın motoru kıymete bindi cebimizde paramız var almaya da alamıyoruz
Birde bu zenon işine kafayı bi hayli taktım.Honda keşke arabalardaki gibi motorlar için xenon far kiti yapsa hiç montaj derdiymiş,garanti derdiymiş uğraşmadan alsak taksak.Düzgün yanan bi far yapamıyosun bari böyle bi xenon kit yapda ordan parayı vurBizmi akıl vericez arkadaş
Şaka bi yana bu xenon işine öyle veya böyle belli bi süre sonra istemsiz bulaşıcam gibime geliyo.Metehan abi xenon farlarınla şöyle güzel fotolar çeksen yolu nasıl aydınlatıyor bi kaç kare çekip foruma eklesende bi gözümüz gönlümüz açılsa Tabi bu sözümü motorunda zenon farı olan diğer arkadaşlarımda üstüne alınabilir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:29 ----------
Metehan abicim gezi muhteşem olmuş.Şu gezi fotoğraflarınız aklımı başımdan alıyor
En kısa zamanda hep birlikte yeşilliklere,göllere,denizlera akmak dileğiyle diyelim
Yavru enduro mu geliştirmekle geçiyor günlerim:)
ya sizler ne kadar sabırlısınız?
Bulunduğunuz bölgeler şu günlerde binmeye müsaitse ben sizin yerinizde olsam şimdiye 5 defa başka motor almıştım. Doğru ya da yanlış seçim olması da umurumda olmazdı.
erdi hoşgeldin. gönlündeki motora en kısa zamanda kavuşmanı diliyorum.
ahmet abi hayırlı olsun. garajın gurajın varsa al getir 50 tl nakliye tut. orada gelen geçen kurcalıyor senin motoru. ben varken dayının teki 6-7 yaşındaki çocuğunu oturtuyordu senin motora. çocuk da "deeeh deeeh" diye bağırıp ön grenaja tekme atıyordu
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
benzin hesabı yapmakmı? konuyu yanlış anladın galiba arkadaşım. ehliyet yok , getirsem üstünden inmeyecem, yakalandınmı motoru alıp gidiyorlar ve 1200lira yazıyorlar. şu yaştan sonra beni uğraştırmasınlar diye almıyorum yoksa araba ile günde 100km den az yol yapmıyorum. sorun para değil anlayacağın.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
s.a arkadaşlar bir sorum olacak.Yaza ilk motorumu almayı düşünüyorum.Honda CBF150 mi?Yamaha YBR125 mi? alsam bir karar veremedim.Yeni başlayan biri için hangisi iyi olur?Artıları eksileri neler?Yakıtı nasıl kullanıyor?vb. sorularla kafam karışık.Bir cevap verirseniz sevinirim.
Adam devir göstergeli cbf 150 ile yollarda coşuyor...
http://v.youku.com/v_show/id_XMTc5ODU1NTEy.html
Burda da Cbf 150 ile şov yapıyorlar...
http://www.izlesene.com/video/cbf-15...t-show/2339087
ya arkadaslar su koca ıstanbulda cbf150 olmazmı ya hıc bır yerde bulamıyoruz nası bı talep boyle anlamadım otvden once motor kaynıyodu otv dustu nakıtle motor alamıyoruz napıcaz bılmıyorum ne zaman gelır bu motorlar arkadaslar fıkrı olan varmı acaba?
motoru sipariş ederken dedimki hondanın en kötü viteslisini alıyorum adamda dediki en iyisini alıyosun bu motor karaborsa aynen ole yani yok beklicen nisanın 15ini artık sölemesi kolay ama beklemesi zor ben cumayı bekliyemiyorum :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Bizim bu motorlar uzaktan kumandalı filan değil dimi?Bi video da gördüm de adam uzaktan motoru çalıştırıyor kafam karıştı
Bu arada japonya daki depremden dolayı honda üretimi durdurmuş.Umarım konuyla alakalı kabak bizim tötümüzde patlamaz...Patlarsa intihar sebebi olur benim açımdan
alarm ile birlikte uzaktan kumandalı çalıştırmada yapılabiliyor. adamlar 2. video da bulmuşlar duro lastiği nasılda kaydırıyorlar hahahaha. jr aklıma soktun yarın fırsat bulursam almaya gidecem motorumu. olmadı salı sabahtan gider alırım.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
izlediğin video bu muydu yoksa
http://www.izlesene.com/video/honda-cbf-150/2374387
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)