Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Benim ehliyet yıllardır var ama motorun gelmesine normal şartlarda 2 gün kaldı Salı günü bayide olacak plaka işlemleri için istanbula kargo gidecek perşembe cumayı bulur teslim alışım bekle de geçsin şimdi zaman teskereye döndü

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı kizilkurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim ehliyet yıllardır var ama motorun gelmesine normal şartlarda 2 gün kaldı Salı günü bayide olacak plaka işlemleri için istanbula kargo gidecek perşembe cumayı bulur teslim alışım bekle de geçsin şimdi zaman teskereye döndü
    aynı durumdayız perşembe cumaya bende bekle dur :D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Hayır ikametgahlar istanbulda olmasa salı günü geldiği gibi bitirirdim işlemlerini ama ... Neyse o arada hem kask işimi halledicem hem de alarmlarımı kilitlerimi halledicem bir de yapmam gereken 1/500 planlamamı bitirmem gerekiyor bari ona yoğunlaşayım da zaman çabuk geçsin

Motosikleti
    Alıntı kizilkurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayır ikametgahlar istanbulda olmasa salı günü geldiği gibi bitirirdim işlemlerini ama ... Neyse o arada hem kask işimi halledicem hem de alarmlarımı kilitlerimi halledicem bir de yapmam gereken 1/500 planlamamı bitirmem gerekiyor bari ona yoğunlaşayım da zaman çabuk geçsin
    kendinmi yapıcan işlemleri bayi yapmicakmi öbür durumda geldiği gibi bitmesi imkansızda:D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Yok işlemleri istanbuldan abim halledecek motoru kendi üzerine yapacak bayinin bir işi yok yani plaka işlemleri uzun sürmüyor eskisi gibi hemen bitiyor

erdibasak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz yok...
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

müco kız gibi makinayı sattın ya seni asla affetmicem aga nası kıydın lan...
    abi yalvardım satmasın diye... yok dinletemedim. zaten motoru sattıktan sonra bir daha aramaz oldu üstat.

Alıntı abolgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu gezi ne güzel gezi, resimlerde çok güzel. bak yine kıpraşmaya başladı kurtlar.
    valla hacı çok güzel geziydi. keşke motoru satmamış olsaydım... araba aynı zevki vermiyo ama mecburen...3 kişilik bi ailem var, araba motosikletten önemli oluyor o yüzden.
    Ömrüm, hayatım... Başak'ımmm...

Motosikleti
    Honda Cbf 150 (Kırmızı)
    Bizim bayi kapora almaya hiç yanaşmadı.15 mart da ki gelecek partiden hiç ümidim yok ama nisan daki gelecek motorlardan birini mutlaka zimmetime geçirmeliyimAnasını sattımın motoru kıymete bindi cebimizde paramız var almaya da alamıyoruz

Birde bu zenon işine kafayı bi hayli taktım.Honda keşke arabalardaki gibi motorlar için xenon far kiti yapsa hiç montaj derdiymiş,garanti derdiymiş uğraşmadan alsak taksak.Düzgün yanan bi far yapamıyosun bari böyle bi xenon kit yapda ordan parayı vurBizmi akıl vericez arkadaş

Şaka bi yana bu xenon işine öyle veya böyle belli bi süre sonra istemsiz bulaşıcam gibime geliyo.Metehan abi xenon farlarınla şöyle güzel fotolar çeksen yolu nasıl aydınlatıyor bi kaç kare çekip foruma eklesende bi gözümüz gönlümüz açılsa Tabi bu sözümü motorunda zenon farı olan diğer arkadaşlarımda üstüne alınabilir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:29 ----------

Metehan abicim gezi muhteşem olmuş.Şu gezi fotoğraflarınız aklımı başımdan alıyor

En kısa zamanda hep birlikte yeşilliklere,göllere,denizlera akmak dileğiyle diyelim
    Yavru enduro mu geliştirmekle geçiyor günlerim:)

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    ya sizler ne kadar sabırlısınız?

Bulunduğunuz bölgeler şu günlerde binmeye müsaitse ben sizin yerinizde olsam şimdiye 5 defa başka motor almıştım. Doğru ya da yanlış seçim olması da umurumda olmazdı.

erdi hoşgeldin. gönlündeki motora en kısa zamanda kavuşmanı diliyorum.

ahmet abi hayırlı olsun. garajın gurajın varsa al getir 50 tl nakliye tut. orada gelen geçen kurcalıyor senin motoru. ben varken dayının teki 6-7 yaşındaki çocuğunu oturtuyordu senin motora. çocuk da "deeeh deeeh" diye bağırıp ön grenaja tekme atıyordu
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

erdibasak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz yok...
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya sizler ne kadar sabırlısınız?

Bulunduğunuz bölgeler şu günlerde binmeye müsaitse ben sizin yerinizde olsam şimdiye 5 defa başka motor almıştım. Doğru ya da yanlış seçim olması da umurumda olmazdı.

erdi hoşgeldin. gönlündeki motora en kısa zamanda kavuşmanı diliyorum.

ahmet abi hayırlı olsun. garajın gurajın varsa al getir 50 tl nakliye tut. orada gelen geçen kurcalıyor senin motoru. ben varken dayının teki 6-7 yaşındaki çocuğunu oturtuyordu senin motora. çocuk da "deeeh deeeh" diye bağırıp ön grenaja tekme atıyordu
    hoşbuldum abi, gönlümdeki motor avatarımda inşallah alacağım abi bu v-strom deli650'yi, bi para bulamıyorum ki
    Ömrüm, hayatım... Başak'ımmm...

abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    Alıntı erdibasak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşbuldum abi, gönlümdeki motor avatarımda inşallah alacağım abi bu v-strom deli650'yi, bi para bulamıyorum ki
    sorunda orada işte kapalı garj yok getirecem kar içine sokacam motoru. motora kimse binmesin demiştim ama bilemiyorum.
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

GÜNTEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 & BMW F 650 GS
    sorunda orada işte kapalı garj yok getirecem kar içine sokacam motoru. motora kimse binmesin demiştim ama bilemiyorum.
    ALLAH gönlüne göre versin inşallah, Fakat motoru alıp benzin hesabı yapıp binememektense almamak daha iyidir diyorum. Aynı kategoride tek silindirli 100 km 3 lt yakıt. BMW F 650 GS'yi de incelemeni tavsiye ediyorum.
    Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.

Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    Alıntı GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ALLAH gönlüne göre versin inşallah, Fakat motoru alıp benzin hesabı yapıp binememektense almamak daha iyidir diyorum. Aynı kategoride tek silindirli 100 km 3 lt yakıt. BMW F 650 GS'yi de incelemeni tavsiye ediyorum.
    benzin hesabı yapmakmı? konuyu yanlış anladın galiba arkadaşım. ehliyet yok , getirsem üstünden inmeyecem, yakalandınmı motoru alıp gidiyorlar ve 1200lira yazıyorlar. şu yaştan sonra beni uğraştırmasınlar diye almıyorum yoksa araba ile günde 100km den az yol yapmıyorum. sorun para değil anlayacağın.
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

s.a arkadaşlar bir sorum olacak.Yaza ilk motorumu almayı düşünüyorum.Honda CBF150 mi?Yamaha YBR125 mi? alsam bir karar veremedim.Yeni başlayan biri için hangisi iyi olur?Artıları eksileri neler?Yakıtı nasıl kullanıyor?vb. sorularla kafam karışık.Bir cevap verirseniz sevinirim.

Motosikleti
    Honda Cbf 150 (Kırmızı)
    Adam devir göstergeli cbf 150 ile yollarda coşuyor...
    http://v.youku.com/v_show/id_XMTc5ODU1NTEy.html

Burda da Cbf 150 ile şov yapıyorlar...
    http://www.izlesene.com/video/cbf-15...t-show/2339087

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    ya arkadaslar su koca ıstanbulda cbf150 olmazmı ya hıc bır yerde bulamıyoruz nası bı talep boyle anlamadım otvden once motor kaynıyodu otv dustu nakıtle motor alamıyoruz napıcaz bılmıyorum ne zaman gelır bu motorlar arkadaslar fıkrı olan varmı acaba?

Motosikleti
    motoru sipariş ederken dedimki hondanın en kötü viteslisini alıyorum adamda dediki en iyisini alıyosun bu motor karaborsa aynen ole yani yok beklicen nisanın 15ini artık sölemesi kolay ama beklemesi zor ben cumayı bekliyemiyorum :D

GÜNTEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 & BMW F 650 GS
    benzin hesabı yapmakmı? konuyu yanlış anladın galiba arkadaşım. ehliyet yok , getirsem üstünden inmeyecem, yakalandınmı motoru alıp gidiyorlar ve 1200lira yazıyorlar. şu yaştan sonra beni uğraştırmasınlar diye almıyorum yoksa araba ile günde 100km den az yol yapmıyorum. sorun para değil anlayacağın.
    demekki yanlış tercüme etmişim. özür dilerim.
    Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.

Motosikleti
    Honda Cbf 150 (Kırmızı)
    Bizim bu motorlar uzaktan kumandalı filan değil dimi?Bi video da gördüm de adam uzaktan motoru çalıştırıyor kafam karıştı

Bu arada japonya daki depremden dolayı honda üretimi durdurmuş.Umarım konuyla alakalı kabak bizim tötümüzde patlamaz...Patlarsa intihar sebebi olur benim açımdan

Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    alarm ile birlikte uzaktan kumandalı çalıştırmada yapılabiliyor. adamlar 2. video da bulmuşlar duro lastiği nasılda kaydırıyorlar hahahaha. jr aklıma soktun yarın fırsat bulursam almaya gidecem motorumu. olmadı salı sabahtan gider alırım.

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı crux2006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim bu motorlar uzaktan kumandalı filan değil dimi?Bi video da gördüm de adam uzaktan motoru çalıştırıyor kafam karıştı

Bu arada japonya daki depremden dolayı honda üretimi durdurmuş.Umarım konuyla alakalı kabak bizim tötümüzde patlamaz...Patlarsa intihar sebebi olur benim açımdan
    izlediğin video bu muydu yoksa

http://www.izlesene.com/video/honda-cbf-150/2374387

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)

Bu Konudaki Etiketler