Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    cihan_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700X
    Bugün 17 bin km deki (duro) lastikleri michelin marka lastiklerle değiştirdim ve duroların gerçekten çok adi lastik olduğunu anladım. Michelin lastiklerde ilk izlenimlerim; Süspansiyonlar baya bi yumuşadı. Motosiklet virajda kendiliğinden yatıyor. En önemliside frenajlarda fark etti. Fren mesafesi eski lastiklere oranla baya bi kısaldı. Eski lastiklerde kayacak diye fren sıkmaya korkuyordum. Hala duro marka lastik kullanan arkadaşların bilgisine..
    Hızlanmak motorun işidir, ancak onu durdurmak sürücünün becerisidir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fatih_005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150 2011 GRİ
    Alıntı cihan_35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün 17 bin km deki (duro) lastikleri michelin marka lastiklerle değiştirdim ve duroların gerçekten çok adi lastik olduğunu anladım. Michelin lastiklerde ilk izlenimlerim; Süspansiyonlar baya bi yumuşadı. Motosiklet virajda kendiliğinden yatıyor. En önemliside frenajlarda fark etti. Fren mesafesi eski lastiklere oranla baya bi kısaldı. Eski lastiklerde kayacak diye fren sıkmaya korkuyordum. Hala duro marka lastik kullanan arkadaşların bilgisine..
    bende 17 bin km yi aşkın duro kullandım gerçekten berbat bi lastik. hele yıpranınca yolda kalmak için akrobasi yapmanız gerekiyor. viraj olayına gelince lastiğin, motor dik durumdayken yere basan kısmı zamanla aşındığı için lastik ovalliğini yitiriyor ve yatmaya geçmesi için sürücünün bi hayli çaba göstermesi gerekiyor. bunu duroları pirelliyle değiştirdikten sonra anladım. yeni motor alan herkes bence duroları biran önce değiştirmeli. arkadaşım sırf bu yüzden benim motorumla viraj alamayıp kaza yaptı. Allahtan bişey yoktu arkadaşta. grenajları ve aynalarının masrafı da 200 lirayı geçti. Lastiğin önemini burada anladım. Herkese kazasız sürüşler dilerim...
    Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
    Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Ben Duro'ları en fazla 200 km kullanabildim, tabiki Michelin

abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    lastikler hayırlı olsun. duro larla bu yaz enduro culuk oynayalım da seneye değiştiririz.

yaw pek çok yerde ehliyet sınav sonuçları öğleden sonra açıklanır diyor, bizim kurs pazartesi 11 den sonra arayın dedi. daha önce öğrenme ihtimalimiz varmı?
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Ben sınavdan yarım saat sonra öğrenmiştim belki kursun hocalarla bağlantılarıyla da alakası olabilir

erdibasak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz yok...
    Evet arkadaşlar, cbf alacak arkadaşlar da mutlaka duroları michelinlerle (michelin kullanmıştım ve çok memnundum) değiştirmeliler. Duro'ları değiştirdikten sonra motosikletten aldığım keyif artmıştı.

Alıntı kizilkurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben sınavdan yarım saat sonra öğrenmiştim belki kursun hocalarla bağlantılarıyla da alakası olabilir
    hocam imzan çok güzel ve doğru
    Ömrüm, hayatım... Başak'ımmm...

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı erdibasak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar, cbf alacak arkadaşlar da mutlaka duroları michelinlerle (michelin kullanmıştım ve çok memnundum) değiştirmeliler. Duro'ları değiştirdikten sonra motosikletten aldığım keyif artmıştı.

hocam imzan çok güzel ve doğru
    Teşekkür ederim umarım bu söze gerek kalmayacak şekilde yollarda farkediliriz Michelin lastiklerin son güncel fiyatını bilen varsa yazabilir mi değiştirecek arkadaşlarımızın da bilgisi olsun (ben dahil )

Motosikleti
    KUBA - RAINBOW-100 CUB
    Selam arkadaşlar iki sorum olacak.
    1 - 2011 CBF 150 lerde yağ yakma sorunu giderildi mi ?
    2 - Devir saati var mı ?
    Motosiklet = Özgürlük

erdibasak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz yok...
    Teşekkür ederim umarım bu söze gerek kalmayacak şekilde yollarda farkediliriz Michelin lastiklerin son güncel fiyatını bilen varsa yazabilir mi değiştirecek arkadaşlarımızın da bilgisi olsun (ben dahil )
    buzmotor'da 85 TL olarak görünüyor (ön-arka 170 TL de nakit olsa bi 10 TL daha indirirler muhtemelen )

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:03 ----------

Alıntı motoco adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar iki sorum olacak.
    1 - 2011 CBF 150 lerde yağ yakma sorunu giderildi mi ?
    2 - Devir saati var mı ?
    1 - Bildiğim kadarıyla yarı enjeksiyonlu sisteme geçildi, bilgim yok. Ama yağ yakması emin olun hiçbir problem çıkarmıyor.
    2 - Devir saati var.
    Ömrüm, hayatım... Başak'ımmm...

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    [QUOTE=alper150zc;2288047]
    Alıntı challenger62 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam Alper

Ben de Istoç Anes Motora geçen hafta CBF 150 ısmarladım. Eniştenin arkadaşı Ahmet Beyle de göruştüm. Hatta siparişimi O aldı. Bana da aynı fıyatları verdi. Ben de orada hemen şöyle bir hesaplama yapınca fıyat kafama yattı. Hondanın resmi sitesinde yazan 3765 TL fıyatın üzerine Trafık Sigortası 40TL, Ruhsat 117TL, Plaka 10TL, MTV 42 TL, eklediğim zaman toplam 3974 TL yapıyor. Bence moturu 3900 sayması gayet uygun. Sana hedıye ettiği koruma demirleri ve ayaklık için da benden 130 TL aldı. Sonucta 4104 TL odemek yerıne 4030 TL odemenın uygun olacağını düşündüm. Yukarıdaki odemeleri de burada bir arkadaş yazmıştı. Ben Ondan kopyaladım. Umarım rakamlar dogrudur. Metahan'da bu hesaplamayi yorumlayabilir....Bu arada sana birisinden keseceğim dediği Motor umarım benim motorum olmaz.
    Bana göre senin vadeli alım fıyatında makul ve mantıklı. Kazasız sürüşler dileğiyle....[/QUOTE

benimki kırmızı seninki kırmızı değilse rahat olabilirsin:D
    ya benden 10 taksit için banka 280tl aldı 4180 geldi adam aslında 3900 korumalar ayaklıkla fialn bırkatı gerisini banka alıyor ama olsun yaza kdr ztn plakasız fiyatı 3900 kesin olur zarar etmedim sayıyorum:D
    Alper hayırlı olsun, Benimki 4 sene büyük abisi kırmızı, al da bak hadi havalar da düzeldi tanışma gezisine çıkalım

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    değerli dostlarım yorgun argın geldim işten...kafamı toparlayamıyorum bu aralar ve sorularınıza özelden ve tüzelden çok yüzeysel cevaplar veriyorum ...bu hususta dargınlık olmasın...çünkü telefonumu bile bazen meşgul tutamıyorum...malumunuz özel şoferiz...her an telefon gelebilir diye meşgul tutamıyorum...vs vs...bi küslük olmasın yani...bu aralar forumda yüzeysel takılıyorum...derinlemesine sorulara çözüm sunamıyorum...

şu güzel parça benden size gelsin... anlamasanız bile söyleyen hatunun hatırına dinleyin...

http://www.youtube.com/watch?v=qMxX-QOV9tI

Alıntı LASTROMANTIC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan abi ben 2400 lira kapora verdim motor on binde olsa benim motoruma yansımıycak zam , konuşmamız öyle. sözünü bu şekilde aldım nasıl derseniz ben ötv düştüğü gün pazarlığımı yaptığımda bayide bir adet gümüş gri vardı ama ben kıl oldumdan o motoun duruşu arka kuyru kısmı bana eğri geldi ısınamadım diye yeni gelen partiden seçerek alacağımı söyledim. saolsun oradaki arkadaşlarda kırmadılar bu motoru sana satıyormuşuz gibi hesaplayıp yeni gelenden verecem sana dediler. yani bu gelecek olanlardan motorumu seçerek alacam. dedim ya kılım
    abicim bak şimdi...sen stokda olmayan bir mal için anlaştın...dostluğunuz ileridir samisindir bayiyle sana bu zammı yansıtmaz bunlar konuşulur...ama ticari hayatın içinde bu dost kazıkları hep olur...arka kuyruk kısmı eğri derken nasıl bir eğrilik bu...

Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi avutuyorum değil biniyorum desem olur sökelim abi zaten istanbul tarafına gelmeyi düşünüyorum gelirsem söküp bakalım beraber ben bununla 1300 km yol yaptım 2 kişi hemde banamısın demedi beniöm işimi görüyor ya gerisi boş

tamam söylerim abi

geldiğinde ararsın

Alıntı tayfun2609 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yeni sipariş ettiğim motor hondanın beceriksizliğinden henüz gelemesede beni şimdiden çalıntı korkusu sarmaya başladı. motoru alırken piton marka örgü çelik telden imal edilmiş bir kilit almıştım motoru evin önündeki bahçe korkulukları ve elektrik direğinin kesiştiği noktaya her ikisine birden bağlayacağım. bahsettiğim kilit gözüme çok çok ince geldiğinden bugün nalbura uğradım ve oradan da kalın bir zincir aldım. bu zincir motora zarar vermesin diyede gırtlak hortumun içerinden geçirdim. zinciri kilitlemek içinde kale marka bir asma kilit. ayrıca motora alarm da taktırdım. nalburdan aldığım zinciri yanımda taşımayacağım olduğu yerde sabit duracak. ayrıca branda ve alarm da var. piton kilit 60 alarm 50 zincir 25 asma kilit 15 branda 25 toplam 175tl harcamışım. 4.000 tl lik motor için kaskoda olmadığını düşünürsek bana çok gelmedi... siz ne düşünüyorsunuz acaba abartıyormuyum. yoksa gereklimidir.
    herşey iyi güzel ama kilit olayında bir zaman gelecek sıkılmaya başlayacaksın...üşeneceksin falan...ben motorun dışarda kalması taraftarı değilim ama şanslı olduğum için bana karı boşamak kolay tabi...

eski yıllardan kalma balkonumun garaja dönüşüm vaziyeti...

Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu devirde kapalı otoparkın yoksa çok stresli iş motor sahibi olmak ortalık hırsız kaynıyor fokur fokur :D
    aga kapalı otopark 300-400 metre ötende bile olsa bırakıp eve yürüyebilir arkadaşlar...ben olsam kapı önü stresini yaşamazdım...

Alıntı abolgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın arkadaşlar. ehliyet sınavı var bugün. 1000 motorcu adayı bugün çocuklar gibi şendik..... vs vs vs sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim.
    ehliyeti alırsan yatağının başucuna koyarsın artık...bayram sabahları heyecanı...

arkadaşlar selamlar, nasılsınız? Ben erdi_arikan. öteki kullanıcı adını bıraktım, metehan abi yine dağıtıyon ortalığı... sana da bi 2011 gümüş cubuf yakışır :D
    ooo Erdi Usta selamlar...ben yine vazgeçtim be Erdi..elimdekinin kıymetini bileyim diyorum...

Alıntı TheNightHawk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motoru yeni alacaklara tavsiyem kesinlikle iyi kötü bir motor koruma demiri takmalarıdır. Ufak tefek yatırmalarda motoru ve grenajı koruyor. Acemilikte ufak tefek kazalar mutlaka olur.

+1.75

Alıntı challenger62 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam Alper

Ben de Istoç Anes Motora geçen hafta CBF 150 ısmarladım. Eniştenin arkadaşı Ahmet Beyle de göruştüm. Hatta siparişimi O aldı. Bana da aynı fıyatları verdi. Ben de orada hemen şöyle bir hesaplama yapınca fıyat kafama yattı. Hondanın resmi sitesinde yazan

3765 TL fıyatın üzerine

Trafık Sigortası 40TL,

Ruhsat 117TL, Plaka 10TL,

MTV 42 TL, eklediğim zaman toplam

3974 TL yapıyor.

Bence moturu 3900 sayması gayet uygun. Sana hedıye ettiği koruma demirleri ve ayaklık için da benden 130 TL aldı. Sonucta 4104 TL odemek yerıne 4030 TL odemenın uygun olacağını düşündüm. Yukarıdaki odemeleri de burada bir arkadaş yazmıştı. Ben Ondan kopyaladım. Umarım rakamlar dogrudur. Metahan'da bu hesaplamayi yorumlayabilir....Bu arada sana birisinden keseceğim dediği Motor umarım benim motorum olmaz.
    Bana göre senin vadeli alım fıyatında makul ve mantıklı. Kazasız sürüşler dileğiyle....
    değerli arkadaşım...DB Ümraniye de cbf 150 satış fiyatı...satış fiyatına plaka dahil edilmiş şekilde 3780...evet...pazartesi arayın isterseniz ...fiyat alacağınızı söyleyin ve 3780 liraya plaka içinde cbf 150 veriyorlar...ama diğer bayiler bunu yapmıyor...

hesaplayalım...

3780 TL fıyatın üzerine

Trafık Sigortası 40TL, içinde

Ruhsat 117TL, Plaka 10TL, içinde

MTV 42 TL, içinde...

3780 TL yapıyor.

koruma demirleri far koruma demiri 40-50 civarı...koruma demiri 40-50 civarı...yan ayaklık 25-30 gayme civarı aktiva yan ayaklığı...o kar tabi...

bayiden bayiye 5-10 lira oynar bu demirler...

senden de ricam Pazartesi DB Motoru arayıp siparişinizi tekrar düşünün...

demirler haric cebinizde 250 lira kalacaktır...demirlere zaten ekstra 130 lira ödemişsiniz...

Alıntı acemi60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maallesef kapora verip sözleşme yaptım. DB Ümraniye'den. Almaya gittiğim zaman konuşup biraz insaf isterim. İsteyenin bir yüzü...
    Abi bak ben bugün 2 kez aradım ve satışda ki kızlarla konuştum...o kızlar beni tanımaz etmez...patronla ve servisle olan samimiyetimi daha yeni biliyorlar ama sesimi tanımazlar bugün 2 kez aradım ve plaka içinde 3780 liraya cbf 150 satıldığını öğrendim...eğer anlaşma yapılmışsa durum şu ki...tuttuklarını öpüyorlar...yani herkese ayrı bir rakam söyleniyor...sana bana özel değil de...rastgele...kimle ne konuşulduysa ihale alıcı da patlıyor yani...sana plakayı iteliyor...kimine plaka hadi bizden olsun deniyor...şimdi ortada bir nalaşma var...ben devreye girersem mahcup olabilirim...şöyle yapalım...sen pazartesi öylesine arayan bir vatandaş gibi cbf 150 kaça de...plaka içinde mi de...içinde ise o zaman yaygaranı kopart...siz napıyorsunuz böyle şeklinde...

2 kez aradım be abicim...hemde kızlardan bilgi aldım kankaları patronu aramadım...

Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar madem motor alıcaktınız neden fuardaki fırsatı değerlendirmediniz yılda 1 defa oluyo ve ötv indirimide o zmana denk geldi bayiler 3.750 ye bırakıyolardı anahtar teslim...ve bi arkadaşa da aldık bu fiyattan,ama motorlar daha gelmemiş hiçbir bayide yokmuş bu yeni partiden birde hondanın scooter modelide gelmemiş daha motor bekleyenlere duyurulur
    ya hacı bu işler öyle kolay mı sanıyorsun...millete inceden fırçalıyon... ben bile tedirginim...parayı denkleştiricen vs...o kararı almak hep geç olur...

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu nasıl olur anlamadım ama değerlendirmek gerekli sıfır alacak arkadaşlar görüşsün bence http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44683085/detay

evet mantıklı...

Alıntı sezginkalkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1-2-3 nisan Eskişehirdeki şenliklere bekleriz.. hatta cbf ailesi olarak gelmeyi isterseniz, sizi bilecikte de karşılayabilirim..oradan beraber geçeriz.. özellikle metehandro kesin gelmelisin abi.. köfteler, sucuklar, ızgara tavuklar..... hımmmm nefis olucak
    ben bu gelmelisin kısmını gelmesin okudum yeminle... bize et kalmaz hesabı makaraya sardın sandım... abi bu sovıkta ne işimiz var oralarda...

Eskişehire geçen sene bi 30 km yaklaşmışlığım var Uşaktan dönerken...

Uploaded with ImageShack.us

Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende şaşırdım öğrenmek için ilan sahibini arıcaktım ama bana pek tekin gelmedi...
    len ne tekini...adam sıkışmıştır vs bi terslik olmuştur...bence alınır...galiba bayide duruyor makina...

Fiyatta pek anormallik yok plaka işlemlerini yaptırmamıştır alan adam bi sorun çıkmış satıyordur sorup görüşmeden öğrenemezsiniz ki

Alıntı fatih_005 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    istanbulda olsam param da peşin olsa araştırırdım bu motoru. fiyatta pek bi anormallik yok aslında 200-250 lira gibi bişey. bir çok sebepten dolayı vazgeçip bu yola başvurmuş olabilir
    bu arkadaşı 3250 ye çektinmi tamamdır işte....

oo müco sen uğrar mıydın buralara? bileydim daha önceden gelirdim. ne yapıyosun kardeşim hiç haberleşemedik?
    çılgın üçlü ne zaman bir araya gelicez...

Mayıs 2010 Dipsiz Göl...

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel bir Cumartesi gününü nasıl geçireceğimize dair düşünüp taşınıp kendimizi İstanbuldan kurtarmak adına Çınarcığa gitmenin harika bir fikir olduğuna karar verdik...

Cbf ailesine yeni katılan Erdi (erdi_arıkan)ve Mücahidin (mücahıd_89) gırgır ve makara yapılarını bildiğim için geziden haber edip ani bir kararla yola düştük...Arkadaşlar kendilerini nasıl bir cennetin ve doğa güzelliklerinin beklediğini bilmiyorlardı...

Eminönünde buluşup feribotta çaylarımızı yudumladıktan sonra Gebze Eskihisardan feribotla Altınovaya geçtik...

Erdi profesyonel dslr makinası sattığı için bizim takalarla idare ettik...

Erdi sürüş esnasında Apaçilik kavramına farklı bir boyut kazandırıp motor kullanımında yeni olmasına rağmen altında 1000 lik makina varmış gibi makinayı sürekli kökledi...

Bir ara E5 te sol aynama pençesiyle dokunarak Yalovaya kadar sol aynasız gelmeme neden oldu... bildiğiniz çılgın sürücülerden yani...

Yalovada aynamı ustaya taktırdım...

Bu arada kendilerine yaptığım aynı kapsamda 2 şakayıda yediler...

Birinde dipsiz göl dönüşünde ikincide dönüş yolunda feribatt çıkışı motorları stop etti...

Benzin depo vanalarını kapalıya getirdim...2 kez yaptım bunu...ve mevzuyu çakamayaıp motoruma bişey mi oldu diye yusuflamalarına vesile oldum...

Çok makara gündü...Erdiyi izle ve rahatla yani...

Allah ikisindende hoşnut olsun geldiler eşlik ettiler ve güzel bir gün yaşadık...

Şimdi fotoğraflara geçeyim...2 farklı objektifden çekilmiştir...benim çektiklerimi aralara serpiştirdim...

karışık olacak fotolar artık idare edin...çoğu amatörce ve gezi fotosu içeriği taşımayan güzel bulduğumuz her şeyi çektik...

Yemek Sponsoru Çınarcık İrem Köfte Salonu...

Feribotta..Teşvikiye Köyünde Çınarcık da çay manyağı olduk...

1 yıl boyunca içtiğim toplam cigarayı bugün tüttürdüm(keyiften)

Ve tabi ki köftenin ağa babasını yidik...1 kilo 32 taneyi löpledik hacılar...

Köfte gören cbf 150 ci Mücahid...

Yeşil bölge Çınarcık Küçük Dipsiz Göl

Oturduğumuz kahvehane Çınarcık Teşvikiye Köyü...

İstanbul Harem den 85 km sonra Çınarcıktasınız...

...

...

...

[
    benimki kırmızı seninki kırmızı değilse rahat olabilirsin:D
    ya benden 10 taksit için banka 280tl aldı 4180 geldi adam aslında 3900 korumalar ayaklıkla fialn bırkatı gerisini banka alıyor ama olsun yaza kdr ztn plakasız fiyatı 3900 kesin olur zarar etmedim sayıyorum:D
    alper biraderim bugün telefonunu bekledim..

Alıntı fatih_005 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende 17 bin km yi aşkın duro kullandım gerçekten berbat bi lastik. hele yıpranınca yolda kalmak için akrobasi yapmanız gerekiyor. viraj olayına gelince lastiğin, motor dik durumdayken yere basan kısmı zamanla aşındığı için lastik ovalliğini yitiriyor ve yatmaya geçmesi için sürücünün bi hayli çaba göstermesi gerekiyor. bunu duroları pirelliyle değiştirdikten sonra anladım. yeni motor alan herkes bence duroları biran önce değiştirmeli. arkadaşım sırf bu yüzden benim motorumla viraj alamayıp kaza yaptı. Allahtan bişey yoktu arkadaşta. grenajları ve aynalarının masrafı da 200 lirayı geçti. Lastiğin önemini burada anladım. Herkese kazasız sürüşler dilerim...

lastikler hayırlı olsun. duro larla bu yaz enduro culuk oynayalım da seneye değiştiririz.

yaw pek çok yerde ehliyet sınav sonuçları öğleden sonra açıklanır diyor, bizim kurs pazartesi 11 den sonra arayın dedi. daha önce öğrenme ihtimalimiz varmı?

geçmişindir aga kasma yahu...

müco kız gibi makinayı sattın ya seni asla affetmicem aga nası kıydın lan...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

LASTROMANTIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ İNAZUMA
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu nasıl olur anlamadım ama değerlendirmek gerekli sıfır alacak arkadaşlar görüşsün bence http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44683085/detay
    arkadaşlar bu resimdeki motor benim almayı düşündüğümü bahsettiğim bayideki tek kalan gri motordur. o resmin çekildiği yerde istanbul falan değil hondanın mersin tarsus bayisi çayan hondanın satış yeridir.. aşağıda bayideki resimlerinide veriyorum aman dikkat edin kapora falan isteme durumları olmasın tezgaha düşmeyin...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...43138128/detay

Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    bu gezi ne güzel gezi, resimlerde çok güzel. bak yine kıpraşmaya başladı kurtlar.
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    bu gezi ne güzel gezi, resimlerde çok güzel. bak yine kıpraşmaya başladı kurtlar.
    abolgi motoru kulanıyomusun havalalarda 2 gündür güzel memlunmusun :D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    abolgi motoru kulanıyomusun havalalarda 2 gündür güzel memlunmusun :D
    dostum motoru daha teslim almadım kar kış. ehliyet yok zaten alırsam kaşıntım tutar binerim. yakalanırsak başım ağrıyacak o nedenle motoru baba evinden almadım. ehliyeti aldığım gün davul zurna ile dayanacağım efe honda nın kapısına

Motosikleti
    Honda CBF 150
    dostum motoru daha teslim almadım kar kış. ehliyet yok zaten alırsam kaşıntım tutar binerim. yakalanırsak başım ağrıyacak o nedenle motoru baba evinden almadım. ehliyeti aldığım gün davul zurna ile dayanacağım efe honda nın kapısına
    Artık davul zurna modası geçti abolgi senden videolu bir apaçi dansı bekliyoruz kırma bizi

Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    Artık davul zurna modası geçti abolgi senden videolu bir apaçi dansı bekliyoruz kırma bizi
    yaw ben 44 yaşındayım yakışık almaz şimdi apaçi dansı falan.

Mete_han biliyorsa apaçi dansı falan onu davet edeyim olmazsa.

Motosikleti
    Honda CBF 150
    yaw ben 44 yaşındayım yakışık almaz şimdi apaçi dansı falan.
    Yaşınıza hürmetimiz apayrı ama son günlerde yapmayan kalmadı Şaka bir yana en kısa zamanda ehliyetinize kavuşursunuz da ayrılık son bulur

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    bende ehliyet var bende motor bekliyom herkezin bi yerden bi eksiği var::D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    Yaşınıza hürmetimiz apayrı ama son günlerde yapmayan kalmadı Şaka bir yana en kısa zamanda ehliyetinize kavuşursunuz da ayrılık son bulur
    pazartesi açıklanacak sonuç. 10-15 gün sonra evraklar geliyormuş nisan başını bulacak gibi hayırlısı olsun, bu aradada havalar ısınır .

bende ehliyet var bende motor bekliyom herkezin bi yerden bi eksiği var::D
    hayırlısı olsun be üstad. bigün nasıl olsa eksikler biter.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)

Bu Konudaki Etiketler