bu devirde kapalı otoparkın yoksa çok stresli iş motor sahibi olmak ortalık hırsız kaynıyor fokur fokur :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
bu arada artık havalar düzeliyor nisanda bi gezi düzenlermiyiz acaba böle tanışma babında:D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
günaydın arkadaşlar. ehliyet sınavı var bugün. 1000 motorcu adayı bugün çocuklar gibi şendik..... vs vs vs sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
arkadaşlar selamlar, nasılsınız? Ben erdi_arikan. öteki kullanıcı adını bıraktım, metehan abi yine dağıtıyon ortalığı... sana da bi 2011 gümüş cubuf yakışır :D
slm lar cbf 150 motor koruma demiri far koruma demiri yan ayaklık 35 lik çanta ve orta kalite bi kask kaç tl ye alabiriz...
aşağıdaki koruma demiri fiyat olarak çok uygun diğer malzemeleri de araştır.
Arkadaşlar; Denizli deki honda özel servisinde (Moto Murat) cbf 150 üzerinde özel olarak çalışılıp koruma demiri yapıldı. Nikelajlı / boyalı. Almak isteyen arkadaşlar olursa 25 TL den satılacak, bükümleri, montaj parçaları denenerek (ön süspansiyonun yumuşak olması nedeniyle bağlantıların ön çamurluğa değme riski ortadan kaldılarak güçlendirilmiş bir bağlantı yapıldı) bir adet imal edilip montajı yapıldıktan sonra, uygun görülüp 10 adet daha yapıldı, düşünen arkadaşlar olursa tel adres aşağıda. Kargo ücretini kendileri ile görüşebilirsiniz. 28 mm boru çapı, 1,5 mm et kalınlığı.
http://img29.imageshack.us/g/fotoraf0824.jpg/
MOTO MURAT
Adres: Murat Dede Mah. Örnek cd. No.79 DENİZLİ
Tel : 0 258 371 55 66
Fax: 0 258 371 89 83
Yol Yardım: 0 536 767 11 68
E-Posta: moto_murat @ hotmail.com
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1GMos7cIO
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:12 ----------
resimler;
[/not][/QUOTE]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:37 ----------
CBF Ailesi; 1-2-3 Nisan Eskişehir Saıcakaya şenliklerine gelen var mı? orada arkadaşlarla görüşüp tanışalım.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
güntekin ben gelicem inşallah ama günü birlik gelebilicem :(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:28 ----------
bu arada yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun allah kaza beladan korusun inşallah bian evel kavuşursunuz motorlarınıza
abolgi: merak etme dostum sadice bir iki tur attırıp notunu vericekler yazılı sınavları vermişsin direksiyon sınavında sorun çıkmaz
güntekin saol koruma demiri 25 tl ile başladık aksasuarlara.tahminim 200 tl ye hepsi tamamlancek gibi...
Motoru yeni alacaklara tavsiyem kesinlikle iyi kötü bir motor koruma demiri takmalarıdır. Ufak tefek yatırmalarda motoru ve grenajı koruyor. Acemilikte ufak tefek kazalar mutlaka olur.
Selam Alper
Ben de Istoç Anes Motora geçen hafta CBF 150 ısmarladım. Eniştenin arkadaşı Ahmet Beyle de göruştüm. Hatta siparişimi O aldı. Bana da aynı fıyatları verdi. Ben de orada hemen şöyle bir hesaplama yapınca fıyat kafama yattı. Hondanın resmi sitesinde yazan 3765 TL fıyatın üzerine Trafık Sigortası 40TL, Ruhsat 117TL, Plaka 10TL, MTV 42 TL, eklediğim zaman toplam 3974 TL yapıyor. Bence moturu 3900 sayması gayet uygun. Sana hedıye ettiği koruma demirleri ve ayaklık için da benden 130 TL aldı. Sonucta 4104 TL odemek yerıne 4030 TL odemenın uygun olacağını düşündüm. Yukarıdaki odemeleri de burada bir arkadaş yazmıştı. Ben Ondan kopyaladım. Umarım rakamlar dogrudur. Metahan'da bu hesaplamayi yorumlayabilir....Bu arada sana birisinden keseceğim dediği Motor umarım benim motorum olmaz.
Bana göre senin vadeli alım fıyatında makul ve mantıklı. Kazasız sürüşler dileğiyle....
arkadaşlar madem motor alıcaktınız neden fuardaki fırsatı değerlendirmediniz yılda 1 defa oluyo ve ötv indirimide o zmana denk geldi bayiler 3.750 ye bırakıyolardı anahtar teslim...ve bi arkadaşa da aldık bu fiyattan,ama motorlar daha gelmemiş hiçbir bayide yokmuş bu yeni partiden birde hondanın scooter modelide gelmemiş daha motor bekleyenlere duyurulur
bu nasıl olur anlamadım ama değerlendirmek gerekli sıfır alacak arkadaşlar görüşsün bence http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44683085/detay
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
1-2-3 nisan Eskişehirdeki şenliklere bekleriz.. hatta cbf ailesi olarak gelmeyi isterseniz, sizi bilecikte de karşılayabilirim..oradan beraber geçeriz.. özellikle metehandro kesin gelmelisin abi.. köfteler, sucuklar, ızgara tavuklar..... hımmmm nefis olucak
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
Fiyatta pek anormallik yok plaka işlemlerini yaptırmamıştır alan adam bi sorun çıkmış satıyordur sorup görüşmeden öğrenemezsiniz ki
istanbulda olsam param da peşin olsa araştırırdım bu motoru. fiyatta pek bi anormallik yok aslında 200-250 lira gibi bişey. bir çok sebepten dolayı vazgeçip bu yola başvurmuş olabilir
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
[QUOTE=challenger62;2287810]Selam Alper
Ben de Istoç Anes Motora geçen hafta CBF 150 ısmarladım. Eniştenin arkadaşı Ahmet Beyle de göruştüm. Hatta siparişimi O aldı. Bana da aynı fıyatları verdi. Ben de orada hemen şöyle bir hesaplama yapınca fıyat kafama yattı. Hondanın resmi sitesinde yazan 3765 TL fıyatın üzerine Trafık Sigortası 40TL, Ruhsat 117TL, Plaka 10TL, MTV 42 TL, eklediğim zaman toplam 3974 TL yapıyor. Bence moturu 3900 sayması gayet uygun. Sana hedıye ettiği koruma demirleri ve ayaklık için da benden 130 TL aldı. Sonucta 4104 TL odemek yerıne 4030 TL odemenın uygun olacağını düşündüm. Yukarıdaki odemeleri de burada bir arkadaş yazmıştı. Ben Ondan kopyaladım. Umarım rakamlar dogrudur. Metahan'da bu hesaplamayi yorumlayabilir....Bu arada sana birisinden keseceğim dediği Motor umarım benim motorum olmaz.
Bana göre senin vadeli alım fıyatında makul ve mantıklı. Kazasız sürüşler dileğiyle....[/QUOTE
benimki kırmızı seninki kırmızı değilse rahat olabilirsin:D
ya benden 10 taksit için banka 280tl aldı 4180 geldi adam aslında 3900 korumalar ayaklıkla fialn bırkatı gerisini banka alıyor ama olsun yaza kdr ztn plakasız fiyatı 3900 kesin olur zarar etmedim sayıyorum:D
Şu an bu konu içerisinde 49 kullanıcı var. (0 üye ve 49 misafir)