Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Mart 2011, 22:41
mete_han abi bugun gitim istoç anesden motoru aldım şansa anes motorun sahibi ahmet abi eniştemin akrabasi çikti :D bi güzelikler yaptı bide en erken 2 nisanda motor satıyolarmıs suan için bana dediki haftaya motorlar gelicekmiş hepsi satilmiş fakat birini bana kayırcakmış eniştem sağ olsun arasam akraba bulamazdım motor koruma demiri-grenaj koruma demiri yan ayaklık hediye eti word carta 10taksit aldım ordan 280tl bi faiz girdi ama olsun hediyeler 130tl degerinde 150tl zararım olsun pesin almaya kalksam agustosta alcaktım ozamana kadar ztn 150tl bi zam olur :D içim rahat kırmızı 2011 model haftaya cuma gel plakasıyla beraber al dedi:D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Reklamlar
-
11 Mart 2011, 22:42
alper150zc adlı üyeden alıntı
mete_han abi bugun gitim istoç anesden motoru aldım şansa anes motorun sahibi ahmet abi eniştemin akrabasi çikti :D bi güzelikler yaptı bide en erken 2 nisanda motor satıyolarmıs suan için bana dediki haftaya motorlar gelicekmiş hepsi satilmiş fakat birini bana kayırcakmış eniştem sağ olsun arasam akraba bulamazdım motor koruma demiri-grenaj koruma demiri yan ayaklık hediye eti word carta 10taksit aldım ordan 280tl bi faiz girdi ama olsun hediyeler 130tl degerinde 150tl zararım olsun pesin almaya kalksam agustosta alcaktım ozamana kadar ztn 150tl bi zam olur :D içim rahat kırmızı 2011 model haftaya cuma gel plakasıyla beraber al dedi:D
Hayırlı olsun.
-
11 Mart 2011, 22:51
kizilkurt adlı üyeden alıntı
Valla zam bekleseler de benim Bilgi Formu'mda fiyatım yazıyor onun üstüne fark isteyemezler böyle bir hakları var mıdır Metehan abi?
evet geldik zurnanın zırt deliğine...
Arkadaşlar bugün DB Motorda servis müdürü Kasım Beyi aradım...dediği şu...siz bu fiyattan parayı verdiyseniz alıcıda elinde mal olmamasına rağmen parayı sonu kuruşuna kadar aldı ise motora zam gelse bile zam farkı falan isteuemiyor...bu durumu açık ve net söyledi...ama kapora verdiyseniz satıcı zammı yansıtabilir dedi...ama şu anki fiyatı bayılıp tahsilat makbuzunuzda aldığınız an itibariyle mal sizin olur diyor...
yansıtılan tek şey ötv inmesi veya çıkması gibi radikal değişiklikler...aklınızda olsun...dün LASTROMANTIC e söylediğim şeyde çeliştim sanki ama yine de dediğim gibi kapora vermeyeceksiniz malın şu anki liste fiyatını verdiğinizde sorun kalmıyormuş...onlarda uygulama böyle imiş...
kapora ile peşin arasında ki ince fark bu...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 ----------
vay be...işini sağlama aldın...helal olsun...hayırlı uğurlu olsun daha ne diyim...
yani vade farksız ne kadar geldi...
3780 + vade farkı 280...4060 mı geldi..
biraderim gümüş gri çok seksi aklında olsun...ben biliyodum stoklarda olduğunu işilerine gelince malı hemen çıkarıyolar tezgaha...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
11 Mart 2011, 22:54
Benim bilgi formumda KDV+ÖTV dahil net fiyatı yazıyor kapora verdiğim para da yazıyor tarihiyle birlikte. Aynı zamanda ilavelerde yan sehpa hediyedir de yazıyor ve bu bilgi formunda araç Stok diye işaretli bir de Fabrika diye seçenek var ama Stok işaretli olduğu için zam gelse bile bu fiyatı yansıtamaz diye düşünüyorum çünkü o kişi zaten bu aracı almış ve honda fabrikasında bekliyor demektir yanlış mı düşünüyorum
-
11 Mart 2011, 22:55
-
11 Mart 2011, 23:03
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
11 Mart 2011, 23:05
yap mete_han abi canin saolsun aylık yüzde 2 alıyorlar anes 280tl geldi vala artık istedigin kdr moralımı boz 53tl verdim vekaletname çıkardım geri dönüşü yok gibi ama yinede sor ne kdr girdiğini bilelim çokmu pahalı toplamda hediyeleriyle beraber :S
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
11 Mart 2011, 23:06
LASTROMANTIC adlı üyeden alıntı
bakın arkadaşlar bi daha söylüyom. almayı düşünen arkadaşlar biran önce gitsin bi kapora neyim versin heran zam gelebilir. ondan sona vay ben duymadım vay ben bilmedim olmasın bak...
bir önceki mesajımda yazdığım gibi kapora verip motor beklersiniz zam size girer...bunu bana bayi servis müdür anlattı...ama parayı peşin verir elinize tahsilat makbuzunuzu alırsanız zam sizi bağlamaz...
-
11 Mart 2011, 23:07
metehan abi burda resmen dolap dönüyor bana mısır da olaylar var gemi orda aktarma yapıyor dediler. sana libya diyorlar. yarın arayınca da japonyadaki tusunamiyi bahane edecekler. alıcılara ötv indirimini çok gördüler. beni bu konuda en çok üzen olay sağa sola hava atıyoruz honda şöyle honda böyle diye bu güçteki ve büyüklükteki bir firmanın nakliye probleminin arkasına sığınması acı verici. uzun zaman lojistik işi ile limanlarda haşir neşir oldum hiçbir firma malını geminin üzerinde yatırmaz dünyanın en pahalı depoları gemi ambarları dır (yada konteyner) . bu yüzden ya fabrika mal yetiştiremedi. yada zam bekliyorlar. veya bizim malları daha baskın olan başka bir ülkeye gönderdiler. kimse kusura bakmasın honda tam anlamıyla benim gözümde işin başında sınıfta kalmıştır. burada başka bir konu daha var. bayiler çok net bir şekilde palavra sıkıyorlar. tüm bayiler kafalarına göre teslim tarihi belirlemişler. tüm hedefleri pastadan en büyük parçayı koparmak. onları da ayrıca kınıyorum....
-
11 Mart 2011, 23:08
yap mete_han abi canin saolsun aylık yüzde 2 alıyorlar anes 280tl geldi vala artık istedigin kdr moralımı boz 53tl verdim vekaletname çıkardım geri dönüşü yok gibi ama yinede sor ne kdr girdiğini bilelim çokmu pahalı toplamda hediyeleriyle beraber :S
kankam yan ayaklık aktiva yan ayaklığı 25-30 gayme koruma demiri de 40-50 lira onlar göz boyama...tekrardan hayırlı olsun...sen gümüş rengi fotolarını iyi incele...çanta şart bu arada...35 lik kappayı ihmal etme...
-
11 Mart 2011, 23:13
mete_han adlı üyeden alıntı
kankam yan ayaklık aktiva yan ayaklığı 25-30 gayme koruma demiri de 40-50 lira onlar göz boyama...tekrardan hayırlı olsun...sen gümüş rengi fotolarını iyi incele...çanta şart bu arada...35 lik kappayı ihmal etme...
nabiyim metehan abi nediyosun yarin kredi kartiyla gidicem cayiyimi :S daha ucuza bu kdr bulabilirmiyim taksitli vede bu kdr erken haftaya
-
11 Mart 2011, 23:15
tayfun2609 adlı üyeden alıntı
metehan abi burda resmen dolap dönüyor bana mısır da olaylar var gemi orda aktarma yapıyor dediler. sana libya diyorlar. yarın arayınca da japonyadaki tusunamiyi bahane edecekler. alıcılara ötv indirimini çok gördüler. beni bu konuda en çok üzen olay sağa sola hava atıyoruz honda şöyle honda böyle diye bu güçteki ve büyüklükteki bir firmanın nakliye probleminin arkasına sığınması acı verici. uzun zaman lojistik işi ile limanlarda haşir neşir oldum hiçbir firma malını geminin üzerinde yatırmaz dünyanın en pahalı depoları gemi ambarları dır (yada konteyner) . bu yüzden ya fabrika mal yetiştiremedi. yada zam bekliyorlar. veya bizim malları daha baskın olan başka bir ülkeye gönderdiler. kimse kusura bakmasın honda tam anlamıyla benim gözümde işin başında sınıfta kalmıştır. burada başka bir konu daha var. bayiler çok net bir şekilde palavra sıkıyorlar. tüm bayiler kafalarına göre teslim tarihi belirlemişler. tüm hedefleri pastadan en büyük parçayı koparmak. onları da ayrıca kınıyorum....
abi kınasak da boş...yapacak bir şey yok...ötv indirimi de işin tuzu biberi oldu...kimse bu kadar talep olacağını beklemiyordu...psikolojik 4000 sınırının altına inince cezbedici oldu...çünkü en dandik çin çonlar 2500-3000 lere satılıyor...ha birde millet mondıalıi kanuniyey bunların ne on par etmez olduğunu anlayınca kaçınılmaz talep patlaması oldu...
ama bu gemi olaylarını anlayabiliyorum...en büyük parto o lanet gemide ve o gemi gelmek bilmiyor...ha stoklarda da var ama onları da eşe dosta veriyorlar...
-
11 Mart 2011, 23:15
Metehan abi az yukarıda bir soru daha sordum
-
11 Mart 2011, 23:17
nabiyim metehan abi nediyosun yarin kredi kartiyla gidicem cayiyimi :S daha ucuza bu kdr bulabilirmiyim taksitli vede bu kdr erken haftaya
dur lan o zaman az bekle yarın ola hayrola... ben sabahtan bi fiyat alır sana ulaşırım...bana mesaj at...537 335 22 33...150-200 kar olacaksa kararını ona göre ver...
-
11 Mart 2011, 23:22
dur lan o zaman az bekle yarın ola hayrola...
ben sabahtan bi fiyat alır sana ulaşırım...bana mesaj at...537 335 22 33...150-200 kar olacaksa kararını ona göre ver...
cok saol herşeyiçin de ben bu kazıgı yiycem metehan abi ya bana haftaya dediya şimdi ben nisanı bekliyemem nabam bende sabırsızım kurtluyum :D duramıyım:D
-
11 Mart 2011, 23:29
tamam dostum ben yine bir fiyat alayım belki ayı fiyatı alırız ...kasma yani...
-
11 Mart 2011, 23:48
metehan abi ben 2400 lira kapora verdim motor on binde olsa benim motoruma yansımıycak zam , konuşmamız öyle. sözünü bu şekilde aldım nasıl derseniz ben ötv düştüğü gün pazarlığımı yaptığımda bayide bir adet gümüş gri vardı ama ben kıl oldumdan o motoun duruşu arka kuyru kısmı bana eğri geldi ısınamadım diye yeni gelen partiden seçerek alacağımı söyledim. saolsun oradaki arkadaşlarda kırmadılar bu motoru sana satıyormuşuz gibi hesaplayıp yeni gelenden verecem sana dediler. yani bu gelecek olanlardan motorumu seçerek alacam. dedim ya kılım
-
11 Mart 2011, 23:48
kanka ben inanmıyorum yav o mevzuya pek...hani söksen parçalarına kadar aynı mı...hadi itiraf et...ben ybrye biniyprum diye kendimi avutuyorum de...
abi avutuyorum değil biniyorum desem olur sökelim abi zaten istanbul tarafına gelmeyi düşünüyorum gelirsem söküp bakalım beraber ben bununla 1300 km yol yaptım 2 kişi hemde banamısın demedi beniöm işimi görüyor ya gerisi boş
dostum bizim egsozdan ses çıkmıyor pek tok sayılmaz...hatta aç desek yeridir...sesi çıkmıyor garibin...en güzel bu sessizlik...
solundaki arkadaşa söyle de koruma demirini taktırsın...
tamam söylerim abi
-
12 Mart 2011, 00:11
arkadaşlar yeni sipariş ettiğim motor hondanın beceriksizliğinden henüz gelemesede beni şimdiden çalıntı korkusu sarmaya başladı. motoru alırken piton marka örgü çelik telden imal edilmiş bir kilit almıştım motoru evin önündeki bahçe korkulukları ve elektrik direğinin kesiştiği noktaya her ikisine birden bağlayacağım. bahsettiğim kilit gözüme çok çok ince geldiğinden bugün nalbura uğradım ve oradan da kalın bir zincir aldım. bu zincir motora zarar vermesin diyede gırtlak hortumun içerinden geçirdim. zinciri kilitlemek içinde kale marka bir asma kilit. ayrıca motora alarm da taktırdım. nalburdan aldığım zinciri yanımda taşımayacağım olduğu yerde sabit duracak. ayrıca branda ve alarm da var. piton kilit 60 alarm 50 zincir 25 asma kilit 15 branda 25 toplam 175tl harcamışım. 4.000 tl lik motor için kaskoda olmadığını düşünürsek bana çok gelmedi... siz ne düşünüyorsunuz acaba abartıyormuyum. yoksa gereklimidir.
-
12 Mart 2011, 00:44
tayfun2609 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yeni sipariş ettiğim motor hondanın beceriksizliğinden henüz gelemesede beni şimdiden çalıntı korkusu sarmaya başladı. motoru alırken piton marka örgü çelik telden imal edilmiş bir kilit almıştım motoru evin önündeki bahçe korkulukları ve elektrik direğinin kesiştiği noktaya her ikisine birden bağlayacağım. bahsettiğim kilit gözüme çok çok ince geldiğinden bugün nalbura uğradım ve oradan da kalın bir zincir aldım. bu zincir motora zarar vermesin diyede gırtlak hortumun içerinden geçirdim. zinciri kilitlemek içinde kale marka bir asma kilit. ayrıca motora alarm da taktırdım. nalburdan aldığım zinciri yanımda taşımayacağım olduğu yerde sabit duracak. ayrıca branda ve alarm da var. piton kilit 60 alarm 50 zincir 25 asma kilit 15 branda 25 toplam 175tl harcamışım. 4.000 tl lik motor için kaskoda olmadığını düşünürsek bana çok gelmedi... siz ne düşünüyorsunuz acaba abartıyormuyum. yoksa gereklimidir.
Eh önlemden zarar gelmezde sabah binmek için bi 10 dakka uğraşırsın artık.
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)
Bu Konudaki Etiketler