Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Mart 2011, 01:05
mete_han adlı üyeden alıntı
aldıracaklar bana yeni kasa ybryi olacağı o sonunda...kafam çorba inanın...sizlere sürpriz yapacaktım aslında...DB Gökhan Konşukla konuştum bir gümüş gri bir motor aldım şifaen telefonda konuştuk anlaştık...ama elde makina yok tabi bunu biliyoruz Nisan başı deniyor...neyse Gökhan Yunanistana yarışa giitti...dönüşte dün el sıkışacaktık ...sonra ben hafta sonu düşündüm...ula n egerek var dedim...motoruma masraf etmişim...
sıfır motor silindir piston sekman (fantastik masraf) 320..
akü 50..mişlenler daha 8 aylık 190 gayme...orınglı makina dişliler de yepisyeni...50-60 da o.....çakma illegalde olsa zenon da var...balatalar orjinal 100...fantastik ön arka rulmanları bouzlmamasına rağmen dğeiştirdim 35 + işçilik...e makinam tazı gibi gidiyor...satsam satıcam ama zararına...yok abi vazgeçtim...Gökhanıda aradım söyledim bana zaman ver kafam karışık dedim...
napim abi parayı sokakta bulmadım...daha kadranda jelatin duruyor...
kaça anlasmıstın metehan abi sen piyasadan asa alan king adamsın:D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Reklamlar
-
10 Mart 2011, 01:10
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
10 Mart 2011, 01:15
aha abi Allah seni inandırsın daha duruyor namussuz...
Uploaded with
ImageShack.us
aga ne zaman gidiyoruz Bursaya...
bahar ola hayrola uludağa çıkalım dicem ama temmuzda sizin toto donduysa, ben nisan sonu gibi gidelim dicem, ozaman nolur
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
-
10 Mart 2011, 01:16
metehan çok canın çektiyse yeni cbf i gel al benim motoru daha plaka takılmadı baba evindeki gelinlik kız gibi beklemede.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
10 Mart 2011, 01:37
jr. adlı üyeden alıntı
Ankaralı ÇBUF! çular.
Ankara yıkılıyor. Dün dediklerimi unutun. Hazır mazır olmayın.
Bu kar 1 ayda kalkmaz. Daha dona çekecek.
Dün 25 km yolu 4 saatte gittik. Buna da şükür, gidemeyenler de var.
Allah sabır versin. Bu sene kış olmadı derken Mart iyi soğuk oldu.
abolgi adlı üyeden alıntı
cumartesi günü ehliyet (direksiyon) sınavı var nasıl olacak bakalım . dün servisle eve döneyim dedim turan güneş bulvarı-incek bulvarı- çayyolu bağlantı yolu ( buraya giremedik yemedi) şöfor ve bizleri korkuttu devam edip çevreyol a çıktık oradan eskişehir yoluna indik. bu seferde mahalleye giremedi servis eskişehir yolundan eve kadar yürümek zorunda kaldık. 18.10 da kurumdan çıkmıştık 19.50 gibi evdeydim. servis şöforları bir birleriyle haberleşiyordu gelen haberler konya yolunda tır kaymış trafik durdu- eskişehir yolunda trafik felç sakın girmeyin vs yönündeydi. dün ankara ciddi bir kış sınavı verdi ve sınıfta kaldı.
Ehliyet sıonavında hocalar bi güzellik yaparlar artık. Siz adaylarda artık karı karırsınız.
kizilkurt adlı üyeden alıntı
Belediyeler ne zaman sınıfı geçtiler ki
Ehliyet sınavında da motorun arkasına da romörk takılır denge sorunu halledilir yav
Bu ara merak ettim bu sınav gözetmenlerinin a2 ehliyeti var mı?
Yoksa hiç boşuna sınav yapmasınlar bizi.
blue white adlı üyeden alıntı
cbf ye böyle bir aparat lazım o zaman
Güzel aparatmış.
aldıracaklar bana yeni kasa ybryi olacağı o sonunda...kafam çorba inanın...sizlere sürpriz yapacaktım aslında...DB Gökhan Konşukla konuştum bir gümüş gri bir motor aldım şifaen telefonda konuştuk anlaştık...ama elde makina yok tabi bunu biliyoruz Nisan başı deniyor...neyse Gökhan Yunanistana yarışa giitti...dönüşte dün el sıkışacaktık ...sonra ben hafta sonu düşündüm...ula n egerek var dedim...motoruma masraf etmişim...
sıfır motor silindir piston sekman (fantastik masraf) 320..
akü 50..mişlenler daha 8 aylık 190 gayme...orınglı makina dişliler de yepisyeni...50-60 da o.....çakma illegalde olsa zenon da var...balatalar orjinal 100...fantastik ön arka rulmanları bouzlmamasına rağmen dğeiştirdim 35 + işçilik...e makinam tazı gibi gidiyor...satsam satıcam ama zararına...yok abi vazgeçtim...Gökhanıda aradım söyledim bana zaman ver kafam karışık dedim...
napim abi parayı sokakta bulmadım...daha kadranda jelatin duruyor...
Mutluysan cbf150 ile bence macera arama derim ama bence seninkisi psikolojik. Yani motor ile kötü anıların var, bu sebeple duygusal bağ kuramıyorsun motorunla.
Boşver işini görüyormu görüyor, işe determinist yaklaş.
Bu ara ybr125 in koruma demirleri oldukça güzelmiş.
GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar; Denizli deki honda özel servisinde (Moto Murat) cbf 150 üzerinde özel olarak çalışılıp koruma demiri yapıldı. Nikelajlı / boyalı. Almak isteyen arkadaşlar olursa 25 TL den satılacak, bükümleri, montaj parçaları denenerek (ön süspansiyonun yumuşak olması nedeniyle bağlantıların ön çamurluğa değme riski ortadan kaldılarak güçlendirilmiş bir bağlantı yapıldı) bir adet imal edilip montajı yapıldıktan sonra, uygun görülüp 10 adet daha yapıldı, düşünen arkadaşlar olursa tel adres aşağıda. Kargo ücretini kendileri ile görüşebilirsiniz. 28 mm boru çapı, 1,5 mm et kalınlığı.
Kaynak:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1G7Bbswam
Güzel paylaşım, teşekkürler. İhtiyacı olan ve beğenen arkadaşlar alabilir. Kargoyu ise mutlaka ptt kargo diye söyleyin. En ucuzu o.
kardeş motorlar yok satıyor. açığa motor satışı yapılıyor. bu durumda sen olsan bayii yerine ne yaparsın? pazarlık desen hadi canım ne diye senle uğraşacağım, eşentiyon desen bas parayı bul karayı, taksit vs dedinmi en kralından vade farkı . adamların elinde motor yok gelmeyeni satıyorlar. olayın aslıda çinden gelen gemiler süveyş kanalına girememiş ayaklanmadan dolayı , o nedenle gemiler dolaysıylada motorlar gecikti. bide vergi indirimi girince işin içine 250cc ye kadar olan motorlar yok satmaya başladı.
sorunuza cevap olmuştur sanırım. dünün şartları ile bugünün şartları aynı değil .
Evet katılıyorum, bu vergi düşümünü kimse beklemiyordu galiba?
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
10 Mart 2011, 10:11
yeni ybr'ler sorunlu mu arkadaşlar? takip eden var mı?
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
10 Mart 2011, 13:51
Siz anlayamamışsınız arkadaşlar ben anladım. Metehan motoru yavaş yavaş sıfırlıyor. Gösterge de 100.000 de sıfırlanmış olacak, veee 2.elde sıfır diye satacak. Uyanamadıysanız hala ben size bişey demiyorum
-
10 Mart 2011, 14:54
metehanın sıfır diye satmasına gerek yokki. metehan istesin honda ona cbf 150 si karşılığında cbf 1000 verir. o motoruda müzesine kaldırır.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
10 Mart 2011, 15:00
Sonunda kararımı verdim. Kymco topic'inden CBF topic'ine tayinim çıkıyor. CBF 150 Gümüş Gri sipariş ettim. Nisan'da gelecekmiş. İnşallah teslim alana kadar Honda zam yapmaz. İyi sürüşler...
-
10 Mart 2011, 15:22
acemi60 adlı üyeden alıntı
Sonunda kararımı verdim. Kymco topic'inden CBF topic'ine tayinim çıkıyor. CBF 150 Gümüş Gri sipariş ettim. Nisan'da gelecekmiş. İnşallah teslim alana kadar Honda zam yapmaz. İyi sürüşler...
hayırlı olsun. pazarlık şartları ne oldu?
-
10 Mart 2011, 15:30
hayırlı olsun. pazarlık şartları ne oldu?
3780TL.Teslim tarihinde nakit ödersem.
Kredi kartıyla ödersem vade farkı var dediler.
-
10 Mart 2011, 15:46
3780TL.Teslim tarihinde nakit ödersem.
Kredi kartıyla ödersem vade farkı var dediler.
plaka dahilmi bu rakama ?
-
10 Mart 2011, 17:32
hepinize slmlar olsun bu konudaki nerdeyse çoğu sayfayı okudum kimse şikayetçi değil memnunlar ne güzell.. benim boy 1.90 kg 120 benim gibi birine gidermi bu meret?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler hepinize iyi günler.!
-
10 Mart 2011, 17:42
arkadaşlar daha once castrol 10/40 kullandım 2300 km den sonra degiştirdim 1000 km devir saatine gore kullandım ve 1 gr yag eksiltmemiş
simdi ise motulun 10/40 300v full sentetık yagı koyduk ( aydoganx kardeşim motul öneriyordu ) bakalım 2000 km sonra durum nasıl olacak
motorunu yenı alan arkadaşlara hayırlı olsunla birlikte piyasada bulunana 4t adı altında ucuz yaglar var onlardan kullanmayın ( tecrübe ile sabit 9 )
-
10 Mart 2011, 19:46
LASTROMANTIC adlı üyeden alıntı
plaka dahilmi bu rakama ?
Plaka Hariç.
-
10 Mart 2011, 22:01
sezginkalkan adlı üyeden alıntı
bahar ola hayrola
uludağa çıkalım dicem ama temmuzda sizin toto donduysa, ben nisan sonu gibi gidelim dicem, ozaman nolur
Aga ben şimdi tahmin edemiyorum oraları totoşu bırak damardaki kanın bile donar...buz adam olursun...
metehan çok canın çektiyse yeni cbf i gel al benim motoru daha plaka takılmadı baba evindeki gelinlik kız gibi beklemede.
abi sağol varol...müslümanın malı ortaktır tamam ama bu kadar da değil...
mmucit adlı üyeden alıntı
Mutluysan cbf150 ile bence macera arama derim ama bence seninkisi psikolojik. Yani motor ile kötü anıların var, bu sebeple duygusal bağ kuramıyorsun motorunla.
Boşver işini görüyormu görüyor, işe determinist yaklaş.
?
determinist ne la...
hayır mesele yeni sıfır motora biniyorum diye sevinirken elimdeki mal tukaka değil verirken elim titreyecek...yeni makina stresi falan gelemem abi ben...
TheNightHawk adlı üyeden alıntı
Siz anlayamamışsınız arkadaşlar ben anladım. Metehan motoru yavaş yavaş sıfırlıyor. Gösterge de 100.000 de sıfırlanmış olacak, veee 2.elde sıfır diye satacak. Uyanamadıysanız hala ben size bişey demiyorum
]
dostum 100.000 göreceğim gibi... sonrası 0 dediğin gibi...
metehanın sıfır diye satmasına gerek yokki. metehan istesin honda ona cbf 150 si karşılığında cbf 1000 verir. o motoruda müzesine kaldırır.
bir gün gelecek bu hor gördüğün delikanlı cbf 600 e binecek...
Plaka Hariç.
şimdiden hayırlı uğurlu olsun ama nasıl yani 3780 birde plaka hariç mi...abi naptın yav...ben sana 3780 ye plaka içinde aldırıyorum...inşallah kapora vermedin...hangi bayi bu...
[QUOTE=cengaver29;2286033]hepinize slmlar olsun bu konudaki nerdeyse çoğu sayfayı okudum kimse şikayetçi değil memnunlar ne güzell.. benim boy 1.90 kg 120 benim gibi birine gidermi bu meret?
cbf 150 tam senlik...hatta başka alternatifin yok diyebilirim...
Plaka Hariç.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
10 Mart 2011, 23:28
-
10 Mart 2011, 23:41
abi eninde sonunda olacağı o valla...patlatıcam krediyi alıcam takayı...hatta süre de veriyorum size...2014 Yazında tamamdır bu iş...cbf 150 de satılmayacak...
-
10 Mart 2011, 23:49
abi eninde sonunda olacağı o valla...patlatıcam krediyi alıcam takayı...hatta süre de veriyorum size...2014 Yazında tamamdır bu iş...cbf 150 de satılmayacak...
ne kalmışki şunun şurasında .
2012 deki kıyameti atlattıkmı daha seni kimse tutabilemez
-
11 Mart 2011, 00:02
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)
Bu Konudaki Etiketler